Αστρολογικό Ημερολόγιο

Η Διέλευση του Αρη και ιδιαίτερα η αναδρομή του προκαλεί ένα πανικό , αλλά αντί να φοβόμαστε , είναι προτιμότερο να βλέπουμε την ενέργεια του σαν ένα κομμάτι της ζωής με έντονες συγκινήσεις , που απλά δεν πρέπει να φτάνει στην υπερβολή.

🐱‍🚀Συμβολίζει: Δυναμισμό -Θέληση- Μαχητικότητα Επιθετική διάθεση-Δραστηριότητα-Προσπάθεια-Άθληση-Πρωτοβουλία-Εγωισμό-Αντοχή και κουράγιο-Ανταγωνισμό-Αποφασιστικότητα-Θάρρος και τόλμη

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 ώρα Αθήνας 22:12 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην 15°♐ 34′ του Τοξότη και ταυτόχρονα είναι Σεληνιακή έκλειψη Παρασκιάς. Η έκλειψη αυτή είναι η πρώτη από τη σειρά εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και ανήκει στον κύκλο Saros 111.

Μια Πανσέληνος δυναμική πραγματοποιείται 8.4.2020 05:34 ώρα Αθήνας, στον άξονα διαπροσωπικών σχέσεων στην 18° 43' Ζυγού ♎ - Κριού ♈ και αντίστοιχα τα φώτα σχηματίζουν Ταυ- Τετράγωνο με τον Δία από την 25° του Αιγόκερω.

Ο Κρόνος κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22 Μαρτίου, ώρα 6:05 π.μ. και θα μείνει έως 2 Ιουλίου 2020, 1:42 π.μ όπου ανάδρομος θα επιστρέψει πάλι στο ζώδιο του Αιγόκερω για να ολοκληρώσει τον κύκλο του.

«O πολεμοχαρής Άρης απτόητος και η εύθραυστη Ζωή τρομαγμένη κρυφοκοιτάζουν το τέλος αυτής της μορφής του κόσμου ή της ελευθερίας πίσω από ένα κλειστό παράθυρο..»

14.2.2020 .Γιορτή των ερωτευμένων και το πλανητικό σκηνικό δηλώνει μια μέρα με φλερτ και ρομαντισμό... Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και το πάθος απογειώνεται..Ο Ερμής στους Ιχθύες και ο ρομαντισμός είναι άφθονος..το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Ιχθύες βοηθά με ευκολία να εκφράσουμε βαθύτερα συναισθήματα, φλερτ , αγαπούλες αλλά και...

© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!