Σεληνιακή έκλειψη 5.6.20 στον άξονα Τοξότη ♐ – Διδύμου♊-Αλήθεια vs ψέμα, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

2020-06-09

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 ώρα Αθήνας 22:12 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην 15°♐ 34′ του Τοξότη και ταυτόχρονα είναι Σεληνιακή έκλειψη Παρασκιάς. Η έκλειψη αυτή είναι η πρώτη από τη σειρά εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και ανήκει στον κύκλο Saros 111.

Το φαινόμενο πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη - Διδύμων, άξονα της διανόησης, της ανάπτυξης των νοητικών, ηθικών και φιλοσοφικών ικανοτήτων και όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή μας καλεί να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ αντιθέσεων. Το δίπολο Τοξότη-Διδύμων αναφέρεται στην εξισορρόπηση μεταξύ λογικής -πίστης, συλλογή και διάδοση πληροφοριών, επικοινωνία και ιδεολογία, τη γνώση μέσα από την εμπειρία και την ακαδημαϊκή γνώση.

Ο Τοξότης κυβερνιέται από τον Δια και σηματοδοτεί την αλήθεια, την αναζήτηση, τις διεθνείς σχέσεις την πολιτική, τα μακρινά ταξίδια, τη θρησκεία, την εκκλησία, το δικαστικό σύστημα. Συνδέεται με το όραμα και την επέκταση κάθε είδους, τα ταξίδια που βοηθούν στην πρόοδο και την πνευματική ανάπτυξη. 

Στην Πανσέληνο πάντα έχουμε την κορύφωση των γεγονότων της προηγούμενης περιόδου, φωτίζει και αποκαλύπτει τι έφερε ο σπόρος που φυτεύτηκε στην προηγούμενη Νέα Σελήνη. Η Πανσέληνος σε ζώδιο της φωτιάς, τονίζει και φωτίζει με υπερβολή τα συναισθήματα ανασφάλειας και έρχονται στην επιφάνεια αλήθειες και δεδομένα σχετικά με την προηγούμενη περίοδο.

Η έκλειψη σχηματίζει όψη αντίθεσης με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους και οι αντιθέσεις κορυφώνονται με την σύνοδο Άρη - Ποσειδώνα να την τετραγωνίζει από το ζώδιο των ιχθύων προκαλώντας ένα χάος σε επικοινωνίες - μετακινήσεις και σε προσωπικές επαφές. Η δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη με την έκλειψη και την ανάδρομη Αφροδίτη, δημιουργεί ιδιαίτερη αστάθεια, οξύνει περισσότερο τις καταστάσεις και διογκώνει τις διαμάχες και την πολεμική διάθεση τόσο σε προσωπικές σχέσεις όσο και σε κοσμικό επίπεδο ανάμεσα στις σχέσεις κρατών. Ο Δίας ανάδρομος από τον Αιγόκερω σε κρίσιμη μοίρα σε συνθήκες που εκφράζουν απομόνωση και τραχύτητα και συνδέονται με την εξουσία, την ύλη και την καταξίωση, τη δομή, αδυνατεί να χαρίσει ιδιαίτερα χαμόγελα αλλά εκφράζει μια καταπιεσμένη αισιοδοξία.

Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου βρίσκεται σε παρορμητικό ζώδιο στην 06° 15΄ του Αιγόκερω. Οι προθέσεις και οι στόχοι πρέπει να προσανατολίζονται μεθοδικά και υπεύθυνα με σκοπό το κοινωνικό καθήκον για το καλό της ανθρωπότητας. Η εξουσία κάνει αισθητή την παρουσία της.

Το Μεσουράνημα βρίσκεται στην 28°♎ 27΄ του Ζυγού .Η ισορροπία και η ειρήνη της κοινωνίας βρίσκεται σε οριακό σημείο, προβληματισμός για το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσουμε . Η ανάγκη της δικαιοσύνης εντείνεται και σε συνδυασμό με τη διπλωματία μπορεί να επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα από την πιθανότητα της κατά μέτωπο επίθεσης.

Στη Σεληνιακή έκλειψη της 5ης  Ιουνίου υπάρχει θυμός και προκλητικές συμπεριφορές που προκαλούν να χαθεί η ψυχραιμία και ωθούν σε συναισθηματικές επιθέσεις. Αυξάνει τον ανταγωνισμό, τις βίαιες συμπεριφορές , την ανυπομονησία και θα προκαλέσει εντάσεις και έλλειψη αυτοελέγχου, συγκρούσεις , απογοητεύσεις, εχθρότητα, απώλεια, λύπη. Δηλώνει παράλληλα πως έχει έρθει η στιγμή της αλήθειας έναντι του ψέματος και η ώρα της αποκάλυψης σε κρυφά θέματα και υποκρισία. Λάθη, παραλείψεις , αποκαλύψεις σκανδάλων, προκαλούν σύγχυση και θα οδηγήσουν σε δυνατές συγκρούσεις που θα σηματοδοτήσουν τις εξελίξεις της περιόδου.

Το κλειδί για την αντιμετώπιση του θυμού είναι η σταδιακή απελευθέρωση στις όποιες εντάσεις με ελεγχόμενο τρόπο και διπλωματικά. Η συσσώρευση αρνητικής ενέργειας και απογοητεύσεων θα έχει σαν συνέπεια την έκρηξη που θα εκφραστεί με σύγκρουση και εχθρότητα. Χρειάζεται θάρρος και διπλωματικές κινήσεις για τη διαχείριση αυτής της κρίσης και της συναισθηματικής ανασφάλειας για να μην κινηθούμε σε παρορμητικές κινήσεις.

Από αυτή την Έκλειψη επηρεάζονται άμεσα τα μεταβλητά ζώδια 2ου δεκαημέρου, Παρθένοι-Ιχθύες-Δίδυμοι -Τοξότες, και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία (Ωροσκόπο-Μεσουράνημα) κοντά στην 15η μοίρα αυτών των ζωδίων. Τα ζώδια αυτά θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στα συμφέροντά τους και πολύ σημαντικές αλλαγές.

Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη ♐ - Διδύμου♊

και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με την μάθηση, τα ταξίδια και τις νομικές σας υποθέσεις, έτσι σας βρίσκει αρκετά προβληματισμένους με ζητήματα που συνδέονται με τα θέματα αυτά, με συμφωνίες, επαφές, εκπαιδευτικές ή νομικές υποθέσεις.

Ταύρος : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με τα βαθιά σας συναισθήματα και τους εσωτερικούς σας φόβους, έτσι διεγείρονται έντονα συναισθήματα το επόμενο διάστημα και φουντώνουν οι προσωπικές αλλά και οι οικονομικές σας ανασφάλειες.

Δίδυμος : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα έτσι οι προκλήσεις στις στενές τύπου σχέσεις σας αυτό το διάστημα είναι έντονες διαταράσσοντας την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας. Το επόμενο διάστημα θα γίνονται ξεκαθαρίσματα στις επαφές σας.

Καρκίνος : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σας και την υγεία. Θέματα εργασιακά μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και ανησυχία και θα προβληματίσουν με την εξέλιξη τους.

Λέων : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα που συνδέονται με τον έρωτα, τα παιδιά, την χαρά και την ικανοποίηση που λαμβάνετε από τη ζωή. Οι ανησυχίες που αφορούν αυτά τα θέματα φουντώνουν αυτό το διάστημα.

Παρθένος : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο της Παρθένου, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα, που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, την καριέρα σας ,τις βάσεις που έχετε αυτή τη στιγμή σαν άνθρωποι στη ζωή.

Ζυγός : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα που αφορούν στον τομέα της επικοινωνίας σας. Αυτό το διάστημα σας βρίσκει με ευερέθιστο το νευρικό σας σύστημα, εξαιτίας ειδήσεων που λαμβάνεται και κρίνεται έτσι απαραίτητο να έχετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο.

Σκορπιός : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας συμφέροντα και φουντώνει τις ανασφάλειές σας, ενώ νιώθετε πως οι δικές σας ανάγκες μένουν ανικανοποίητες.

Τοξότης :Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αυτό δηλώνει πως βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής που πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Αλλαγές που επιθυμείτε ή δεν επιθυμείτε, αλλαγές που έχετε ή δεν έχετε επιλέξει και κάνοντας τον απολογισμό σας, μπορεί να νιώσετε δυσαρέσκεια αν δεν έχετε εκτιμηθεί όσο αξίζετε, αλλάζοντας έτσι προσωπική πορεία. Θα σας προβληματίσουν ζητήματα σχέσεων και συγκρούσεις που θα φέρνουν την αποδιοργάνωση, την διάσπαση και την ρήξη με το περιβάλλον σας.

Αιγόκερως : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα που αφορούν περισσότερο τον εσωτερικό εαυτό σας και θα νιώθετε την ανάγκη της απομόνωσης από το περιβάλλον σας. Κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό με αναθεώρηση σε πρόσωπα και γεγονότα. Πιθανές ερωτικές επιλογές θα μπορούσαν να σας αναγκάσουν να βρίσκεστε σε ένα παρασκήνιο και να λειτουργείτε πιο μυστικά.

Υδροχόος ♒: Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές επιθυμίες και στόχους σας, αλλά και στον τομέα των φιλικών σας επαφών. Το διάστημα αυτό γίνονται ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο ευρύτερα αλλά και σε φιλικές σχέσεις μπορεί να νιώσετε κάποια απογοήτευση, είτε να διακοπούν κάποιες από αυτές τις σχέσεις.

Ιχθύες : Η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, συμβαίνει σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με ζητήματα που αφορούν την κοινωνική σας προβολή, την καριέρα, θέματα που συνδέονται με το γάμο, το σύζυγο ή με τον πατέρα φέρνοντας σημαντικές αναταράξεις και ανακατατάξεις. Η περίοδος που διανύεται θέλει προσοχή σε θέματα που αφορούν τη φήμη και την δημόσια εικόνα σας.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε