Αστρολογία και Έρωτας 2ο μέρος

Ζυγός-Γυναίκα: Η ομορφιά

Η γυναίκα Ζυγός διακρίνεται για την κομψότητα της και την ομορφιά της, είναι υπόδειγμα γοητείας, ένα σέξι και κομψό θηλυκό. Έχει βαθιά αποστροφή σε οτιδήποτε δεν είναι ελκυστικό . Είναι θηλυκό στην κυριολεξία , έξυπνη, ομιλητική αλλά και ιδιότροπη. Αναζητά να βρει έναν άνδρα με τον οποίο θα περνά καλά , θα της τονώνει το εγώ και θα είναι στο πλάι της ως συνοδοιπόρος στη ζωή της . Της αρέσει πολύ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι και ελκύει αρκετούς θαυμαστές αλλά για να την κατακτήσει κάποιος θα πρέπει να την κάνει να νιώσει πολύ όμορφη και ποθητή. Διαθέτει τακτ και διπλωματία όταν θέλει να κατακτήσει ένα άντρα αλλά πριν προχωρήσει σε σχέση θα «ζυγίσει» τα θετικά και τα αρνητικά για να αποφασίσει. Όταν είναι ερωτευμένη θα κάνει τα πάντα για να είναι ο σύντροφός της ευτυχισμένος καθώς διαθέτει ευαισθησία, ρομαντισμό και δείχνει την αγάπη της. Την ευχαριστεί ο άντρας που είναι δίπλα της να της ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο γεύμα με ρομαντική ατμόσφαιρα λέγοντας της πόσο ωραία περνά μαζί της, της αρέσει να την περιποιούνται και να την κακομαθαίνουν με εκπλήξεις ,δωράκια, και έχει ανάγκη να της εκδηλώνει την αγάπη του όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις. Δεν της αρέσουν οι ζωώδης ορμές και αυτός ο τρόπος ερωτικής προσέγγισης ακόμα και όταν επιθυμεί πολύ τον άντρα. Κολάκεψε την για την εξυπνάδα της και προσφέρετε πολυτέλεια και μια ατμόσφαιρα που θα έχει τάξη και αρμονία . Ερωτικά ευαίσθητο σημείο είναι το κάτω μέρος της πλάτης και οι γλουτοί που τη διεγείρουν ακόμα και όταν την αγκαλιάζουν χαλαρά σε χορό ή περίπατο αλλά μισεί τη χυδαιότητα και την ασχήμια, έχει εκλεπτυσμένα, κομψά γούστα σε καθετί που την περιβάλλει.

Άντρας-Ζυγός: Ο γοητευτικός

Ο άντρας Ζυγός, θέλει να τον θαυμάζουν και να τον κολακεύουν για την εμφάνιση του. Στο φλερτ χρησιμοποιεί σαν όπλο την γοητεία του και δίκαια θεωρείται ο άντρας που πλανεύει, ξεμυαλίζει και παρασύρει. Του αρέσουν οι λεπτεπίλεπτες γυναίκες που ντύνονται ωραία, να έχουν μακριά μαλλιά και προτιμά να βάζουν λίγο κραγιόν στα χείλη τους, θα τον τραβήξει μια γυναίκα που δεν είναι λεπτεπίλεπτη μόνο αν είναι εξαιρετικής ομορφιάς. Απεχθάνεται τις χυδαίες εκδηλώσεις, την ταλαιπωρία, κατά μετώπου επίθεση. Φροντίζει τη σύντροφο τη σέβεται και την εκτιμά για αυτό και της δημιουργεί εξάρτηση από τον έρωτα του. Για τον άντρα ζυγό η ερωτική πράξη, είναι μια δραστηριότητα αισθητικής, παρά σεξουαλικής φύσεως. Είναι υπομονετικός, στοργικός και επινοητικός στα προκαταρκτικά παιχνίδια, κατανοεί απόλυτα τον ψυχικό κόσμο της γυναίκας και ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ερωτική της απόλαυση για να νιώσει ικανοποίηση και ο ίδιος. Λατρεύει τη σχέση και θέλει να βρίσκεται διαρκώς δεσμευμένος και μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις όταν του δείχνεις σεβασμό, εκτίμηση, δεν κάνεις καβγάδες και φωνές.  

Σκορπιός-Γυναίκα: Ο πειρασμός

Η γυναίκα Σκορπιός είναι προικισμένη με κοφτερό μυαλό και αξιόλογη διαίσθηση, λεπτολόγος και ακριβής, εξετάζει εξονυχιστικά φίλους και εραστές πριν μπουν στη ζωή της. Ερευνά σε βάθος τα κίνητρα των άλλων, τα ευαίσθητα σημεία, ενώ οι άλλοι δεν μπορούν να διακρίνουν τα δικά της. Τον πραγματικό της χαρακτήρα δεν είναι εύκολο να τον ξεχωρίσει κάποιος  και ίσως  να τον  κρατήσει και για πάντα μυστικό. Ξέρει πως να περπατήσει πως να μιλήσει, πως να κοιτάξει ένα άντρα όταν θέλει να τον σαγηνεύσει. Όταν συναντά ένα ελκυστικό άντρα ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να τον θαμπώσει και να τον κατακτήσει. Μπορεί να δελεάσει ένα άντρα με το παιχνιδιάρικο πάθος τω ματιών της και  της φωνής της, ακόμα και αν δεν είναι τόσο ωραία θα τον καρφώσει με το διαπεραστικό της βλέμμα σα να τον υπνωτίζει. Είναι πεισματάρα και θέλει να γίνει το δικό της σχεδιάζει προσεκτικά τις κινήσεις της με υπομονή και έχει την ικανότητα να υποκρίνεται μέχρι να πετύχει το στόχο της. Η έντονη συναισθηματική της φύση αν απογοητευτεί μπορεί να γίνει εκδικητική και καταστρεπτική. Η ζήλια είναι το χειρότερο ελάττωμά της ενώ αν προδοθεί μπορεί να γίνει επικίνδυνη εχθρός. Πολύ συναισθηματική ,ευαίσθητη , σέξυ , ερωτιάρα και πιστή όταν αγαπάει. Ευαίσθητο σημείο ερωτικά είναι τα γεννητικά όργανα όπου ακόμα κ ένα ελαφρύ χάδι την ηλεκτρίζει.

Άντρας-Σκορπιός: Ο επιβλητικός

Ο άντρας Σκορπιός είναι θερμόαιμος, συναισθηματικός , αλλοπρόσαλλος και κυβερνιέται από τις επιθυμίες του και προκειμένου να τις ικανοποιήσει θα δεχτεί οποιαδήποτε πρόκληση χωρίς να λογαριάσει  συνέπειες. Συνδυάζει εξίσου τη  γοητεία  και το δυνατό χαρακτήρα για να καταφέρει να επιβληθεί και να φτάσει στο  στόχο του. Αυτός ο άντρας δεν ξεχνά ποτέ μια καλοσύνη και δεν συγχωρεί μια ζημιά και αν δεν πετύχει το στόχο του μπορεί να γίνει εκδικητικός. Στα αμοιβαία ερωτικά παιχνίδια μπορεί να γίνει φλογερός εραστής και αν εκείνη είναι δεν είναι πρόθυμη να ενδώσει θα διακινδυνέψει να κάνει το οτιδήποτε για να την κάνει να υποχωρήσει. Οι διαθέσεις του είναι περίπλοκες και μυστηριώδης γιατί έχει μια κρυφή πλευρά στην προσωπικότητα του. Στις αισθηματικές υποθέσεις δεν δέχεται το όχι σαν απάντηση και απαιτεί να  τον εμπιστευτεί η γυναίκα ολοκληρωτικά στις επιθυμίες του. Για τον άντρα Σκορπιό το σεξ είναι ένα παιχνίδι στο οποίο έχει υπολογίσει τα πάντα για να πετύχει, τον διασκεδάζει το κυνήγι και τον εξιτάρει να κυνηγήσει τη γυναίκα που μπορεί να θέλει και κάποιος άλλος. Ερωτικά τον ενδιαφέρει να προχωρήσει δυναμικά  να κυριαρχήσει και δεν έχει καμιά σχέση με την λεπτότητα, ενώ ένα απαλό άγγιγμα στην ευαίσθητη περιοχή μπορεί να  τον κάνει αυτόματα ηφαίστειο.

Τοξότης-Γυναίκα: Η Επαναστατική 

Η γυναίκα-Τοξότης λατρεύει τα πραγματικά και τα διανοητικά ταξίδια, της αρέσει να ψυχαγωγείται και να ψυχαγωγεί. Έχει διαρκώς την ανάγκη να προβάλλεται και να απολαμβάνει τη συγκίνηση της περιπέτειας. Είναι μια χαρτοπαίχτρα στο παιχνίδι της αγάπης και κάθε καινούρια κατάκτηση είναι μια νέα παρτίδα που παίζει και ελπίζει να της φέρει τύχη. Έχει την καρδιά της κρυμμένη σαν άσσο στο μανίκι της για να την προσφέρει. Ευθύς και τίμιος χαρακτήρας, γενναιόδωρη, αγαπάει την ελευθερία της και θέλει ανεμπόδιστη να ταξιδεύει αναζητώντας την ποικιλία της περιπέτειας. Είναι εκ φύσεως ερωτική και αισιόδοξη και έχει υψηλές προσδοκίες, αισιόδοξη ακόμα και όταν υπάρχουν εμπόδια που καθυστερούν την ερωτική της κατάκτηση. Πρόθυμη να εξερευνήσει το σεξ με ένα εραστή που υπόσχεται πολλά αλλά περισσότερο ενδιαφέρεται για τη φιλία, τη ρομαντική περιπέτεια, την ανταλλαγή ιδεών. Η ειλικρίνεια της στις ερωτικές υποθέσεις φέρνει τους άντρες σε αμηχανία. Η πάρλα ενός άντρα μπορεί να την κατακτήσει και λόγω επιπολαιότητας ρουφάει τις κολακείες. Όταν αγαπάει πραγματικά ένα άντρα εξαρτάται απόλυτα από αυτόν ενώ αν την παρατήσει τα συναισθήματα της διχάζονται. Η λαμπερή προσωπικότητα της μαγνητίζει και φέρνει σημαντικές σχέσεις στη ζωή της, σχέσεις και  επαφές με άτομα που ζουν εξωτερικό ή έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Είναι υπερβολικά ανοικτή στα αισθηματικά θέματα της αρέσει η εξερεύνηση και στις σεξουαλικές επαφές της και είναι πρωταθλητές στο περιστασιακό σεξ. Η ερωτογενής ζώνη του Τοξότη είναι οι μηροί είναι πολύ ευαίσθητοι, χαϊδέψτε το εσωτερικό των μηρών ή δαγκώστε ελαφρά το δέρμα και θα ανάψει η φωτιά τους.  

Άντρας- Τοξότης: Ο Ελεύθερος

Ο άντρας Τοξότης είναι εύθυμος , ειλικρινής γοητευτικός, πνευματώδης που μόλις τον συναντήσετε θα σας δώσει την εντύπωση πως είστε η πιο ενδιαφέρουσα γυναίκα που συνάντησε. Τα μάτια του όμως διαψεύδουν καθώς χορεύουν από γυναίκα σε γυναίκα στο χώρο. Θα κάνει το καθετί για να θαμπώσει μια γυναίκα θα την περιποιηθεί, θα την πολιορκήσει με τηλέφωνα, γλυκά λουλούδια, δώρα. Είναι ο άντρας που θα σηκωθεί από την άλλη άκρη της αίθουσας για να σου φέρει την κάρτα με το τηλέφωνο του εκεί που κάθεσαι για να σε πολιορκήσει. Αισιόδοξος βλέπει την κάθε μέρα σαν μια νέα ευκαιρία, διασκεδαστικός, έξυπνος, πάντοτε σε φόρμα, χαρακτήρας ανοικτός και ευθύς. Λατρεύει τα ταξίδια και την περιπέτεια και πολύ πιθανό να τον γνωρίσετε σε κάποια εκδρομή ή σε κάποιο ταξίδι. Θέλει να αγαπάει αλλά αποφεύγει να δεσμεύεται γιατί επιθυμεί να νιώθει ελεύθερος και αυτό του δημιουργεί προβλήματα αφού κανένας δεσμός του δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Λίγο πιο δύσκολα θα τα βρείτε στο θέμα του γάμου, δεν είναι πως δεν θέλει να δεσμευτεί αλλά δεν θέλει να στερηθεί την ελευθερία του και τότε γίνεται ο καλύτερος σύζυγος και εραστής ταυτόχρονα. Μισεί τη γυναικεία ζήλια και την κτητικότητα, τον εξιτάρει το παιχνίδι του κυνηγιού αλλά όταν προσπαθήσεις να το πιάσεις έχει φύγει, αναζητώντας μια περιπετειώδης και δυναμική γυναίκα που θα τον συγκινήσει. Η σεξουαλική ζωή του Τοξότη είναι γεμάτη από φαντασιώσεις που δεν σχετίζονται με τα γεγονότα ενώ είναι πρωταθλητές στο περιστασιακό σεξ. Η ευαίσθητη ζώνη ερωτικά είναι η περιοχή των μηρών, πολύ ευαίσθητοι, και τα χάδια στο εσωτερικό τους θα ανάψει φωτιές.  

Αιγόκερως-Γυναίκα: Η αριστοκρατική

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι προσγειωμένη δεν πετάει στα ουράνια, είναι επιφυλακτική ερωτικά και χρειάζεται πολλή στοργή για να νιώθει καλά και να είναι ευτυχισμένη. Παρόλο που φαίνεται ψυχρή και υπολογιστική κατά βάθος είναι ρομαντική και τρυφερή όταν γνωρίσει τον κατάλληλο άντρα και τον εμπιστευτεί για να το εκφράσει. Είναι ελαφρώς καχύποπτη και επιφυλακτική και θα ερευνήσει για να μάθει την αλήθεια όταν αισθανθεί πως κάτι την κάνει να νιώθει ανασφάλεια. Φοβάται να ερωτευθεί επειδή θέλει να σιγουρευτεί ότι πρόκειται για αληθινό έρωτα και να αισθανθεί σιγουριά και προστασία. Η αυτοπεποίθησή της και η ψυχρή στάση της στέλνουν το μήνυμα στον άλλον όταν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της. Κατά βάθος, ενώ δείχνει συντηρητική κρύβει ένα ηφαίστειο που βράζει και με την πρώτη ευκαιρία θα εκραγεί. Στη σεξουαλικότητα μπορεί να συγκριθεί με τη γυναίκα Σκορπιό μόνο που αυτή δεν το προβάλλει. Είναι πρακτική και προσγειωμένη, πιστή και αληθινή στη σχέσης της, δεν εκδηλώνεται με πάθος καθώς μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματα της και πολλές φορές αυτό εκλαμβάνεται σαν ψυχρότητα. Είναι μια φιλόδοξη γυναίκα και της αρέσει να βρίσκεται ένα σκαλοπάτι παραπάνω ανάμεσα στον κοινωνικό της κύκλο. Οι φιλοδοξίες της δε πτοούνται από τυχόν εμπόδια και δεν γνωρίζει φραγμούς προκειμένου να πετύχει το στόχο. Η γυναίκα αυτή είναι αριστοκρατική και έχει σεβασμό στο άτομο που έχει δίπλα της αλλά και όποιος την φλερτάρει θα πρέπει να την πολιορκήσει και να τη φλερτάρει σαν κυρία. Την χαρακτηρίζουν ψυχρή λόγω του ότι δεν εκπέμπει αισθησιασμό κατά βάθος όμως είναι πολύ σεξουαλική και διαθέτει αντοχή στο σεξ. Νιώθει την επιθυμία να βρίσκεται σε μια σχέση αγάπης, αλλά έχει την δυνατότητα να διαχωρίζει την αγάπη και το σεξ σαν δυο διαφορετικές καταστάσεις οπότε δεν αφήνεται στα συναισθήματα της. Τα ευαίσθητα ερωτικά σημεία της είναι τα πόδια και κυρίως η περιοχή στα γόνατα και κυρίως το πίσω μέρος των γονάτων.

Άντρας-Αιγόκερως: Ο μελαγχολικός

Ο άντρας Αιγόκερως είναι πειθαρχημένος, ειλικρινής και ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Τον χαρακτηρίζει η σοβαρή, διακριτική εμφάνιση. Δεν είναι ο τύπος που θα γελάσει με το παραμικρό αστείο καθώς τείνει να είναι μελαγχολικός και καταφέρνει να κρύβει τις διαθέσεις του πίσω από μια κατσούφικη και ανέκφραστη μάσκα. Τον έλκουν γυναίκες με έξυπνο σοβαρό χιούμορ που θα καταφέρουν να τον κάνουν να γελάσει και να αποβάλλει τη θλίψη. Για να τον κερδίσει μια γυναίκα πρέπει να του δείχνει θαυμασμό και με τον καιρό θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Είναι πολύ πιστός άντρας, ίσως ο πιο πιστό όλων των ζωδίων και δεν μπορεί να καταλάβει πως οι άντρες παρανομούν αν έχουν μια καλή γυναίκα. Εκπέμπει την δύναμη και την εξουσία και αυτό τον κάνει γοητευτικό, δείχνει μυστηριώδης -μυστικοπαθής και κρύβει καλά την ευαίσθητη και ρομαντική του πλευρά. Ψάχνει στην ιδανική σύντροφο μια γυναίκα με ανοικτό χαρακτήρα και κοινωνική. Ο άντρας αυτός έχει ακόρεστη επιθυμία και μεγάλη αντοχή στο σεξ. Ο έρωτας είναι τόσο απαραίτητος για αυτόν όσο και το φαγητό και ο ύπνος. Ένα ρωμαλέο αρσενικό που περιμένει η γυναίκα να παραδοθεί στις επιθυμίες του, θερμόαιμος και ερωτιάρης δεν ανέχεται να του αρνούνται οτιδήποτε. Η γυναίκα θέλει να τον ικανοποιεί και σε άλλους τομείς , συνεργάσιμη σύντροφος, πιστή φίλη, καλή οικοδέσποινα. Σχεδιάζει τη σεξουαλική του δραστηριότητα όπως σχεδιάζει ολόκληρη τη ζωή του.  Οι αισθησιακές κινήσεις τον ερεθίζουν και το αργό στριπτίζ. Τα ευαίσθητα ερωτικά σημεία τους είναι τα πόδια και κυρίως η περιοχή στα γόνατα και κυρίως το πίσω μέρος των γονάτων, ιδιαίτερα χαϊδεύοντας απαλά με τα ακροδάχτυλα.

Υδροχόος-Γυναίκα: Η πρωτότυπη

Η γυναίκα Υδροχόος είναι ευαίσθητη και διαθέτει ένα δυνατό μυαλό. Αγαπάει τις συντροφιές και τον κόσμο, διακρίνεται στην κοινωνική ζωή και είναι πάντα έτοιμη να δεχτή μια πρόσκληση από κάποιον που της αρέσει. Δεν βάζει εμπόδια, δε γνωρίζει όρια, βλέπει μπροστά και ζει για το μέλλον. Τα υψηλά κριτήρια της δεν δέχονται εύκολα συμβιβασμούς, α[αιτεί τον κατάλληλο σεβασμό και δεν ανέχεται να της φέρονται σαν σεξουαλικό αντικείμενο. Είναι μια γυναίκα πρωτότυπη και ασυνήθιστη στον έρωτα αλλά και στην καθημερινότητα. Παρόλο που είναι γοητευτική και επινοητική μπορεί να γίνει και πεισματάρα και όταν πάρει μια απόφαση μόνο η ίδια μπορεί να την αλλάξει. Παίρνει φωτιά σιγά-σιγά , δεν διαθέτει ζωώδη ένστικτα αλλά λόγω περιέργειας δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα το δοκιμάσει στο σεξ και μπορεί να προσθέτει διαρκώς ποικιλία. Η ερωτική ζωή της είναι έξω από τους συνηθισμένους κανόνες και από τη ρουτίνα και το τι θεωρεί ο κόσμος πρέπον έτσι παθιάζεται και πειραματίζεται στον έρωτα. Νιώθει όμορφα και ευτυχισμένη όταν βρίσκεται με παρέες και διασκεδάζει και στην επιθυμία της να ευχαριστήσει τους άλλους συχνά βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της. Την εκφράζουν περισσότερο οι ελεύθερες σχέσεις από ένα παραδοσιακό γάμο. Το κλειδί για να την κατακτήσει ένας άντρας είναι η επικοινωνία και η διέγερση του μυαλού της. Η ερωτογενής ζώνη της είναι οι γάμπες και οι αστράγαλοι και ένα μασάζ σε αυτά τα σημεία θα τη διεγείρει. 

Άντρας -Υδροχόος: Ο ανεξάρτητος

Ο άντρας Υδροχόος είναι ανοιχτόκαρδος, γενναιόδωρος και ενδιαφέρεται ειλικρινά για τους άλλους. Η πρώτη επαφή μαζί του πρέπει να γίνει με το μυαλό, να εκτιμήσει πρώτα τη γυναίκα σαν άτομο και μετά σαν γοητεία. Ο καλύτερος τρόπος να τραβήξεις το ενδιαφέρον του είναι να ζητήσετε τη φιλική του στήριξη σε κάποιο πρόβλημα σας και αμέσως είναι πρόθυμος και εφευρετικός για να βοηθήσει. Είναι ο άνθρωπος που δεν συνηθίζει να επιδεικνύεται , δεν του αρέσει να δίνει εξηγήσεις σε οποιοδήποτε ενώ μια μικρή παρεξήγηση μπορεί να τον κάνει ψυχρό και απόμακρο. Η μόνη του σχέση με την παράδοση είναι η προσπάθεια του να τη σπάσει και όποιος προσπαθεί να τον καθηλώσει και να τον περιορίσει χάνει τον καιρό του. Στο φλερτ ανταποκρίνεται όταν τον πλησιάζουν με λεπτότητα και είναι ικανός να δείξει τρυφερά αισθήματα και έχει μεγάλη σεξουαλική φαντασία. Διαρκώς ανήσυχος ψάχνει για την τέλεια σύντροφο αλλά δυσκολεύεται να παντρευτεί. Αποζητά την αγάπη, αλλά λόγω της αδυναμίας του να κατανοήσει τα συναισθήματα αυτό του προκαλεί εσωτερικά προβλήματα. Είναι έξυπνος καλός και εκφραστικός παρόλο που φαίνεται επιφανειακά ψυχρός μέσα του σιγοκαίει ένας μαγνητισμός που "εξιτάρει" αλλά δεν αντέχει την συναισθηματική πίεση, τις απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί θα φύγει τρέχοντας. Ερωτεύεται εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Έχει την ικανότητα να προσεγγίζει το σεξ με πολύ φαντασία, δεν είναι οπαδός της ρουτίνας, δημιουργεί ένα μυστήριο, κατά βάθος όμως φαίνεται να λειτουργεί περισσότερο για την προσωπική του ικανοποίηση. Η ευαίσθητη περιοχή ερωτικά είναι οι γάμπες και οι αστράγαλοι. Το Χάιδεμα και ένα απαλό μασάζ θα το απολαύσει στις γάμπες, στους αστραγάλους και τα πόδια του και θα τον διεγείρει. 

Ιχθύς-Γυναίκα: Μια κρυφή νεραΐδα

Η γυναίκα-Ιχθύς ζει τον έρωτα με το δικό της μοναδικό τρόπο, αθεράπευτα ρομαντική, ονειροπόλα, ερωτεύεται εύκολα και όταν ερωτεύεται δεν μπορεί να σκεφτεί με λογική. Είναι ρομαντική, αιθέρια, σέξι ακόμα και στο ρούχο της απλώνεται όλο το μεγαλείο του έμφυτου ρομαντισμού της. Έχει έντονη θηλυκότητα είναι φιλήδονη και ανταποκρίνεται εύκολα. Έχει μια μυστηριώδη ευχέρεια να μαζεύει τους ανθρώπους γύρω της , ίσως επειδή φαίνεται αθώα προσελκύει ισχυρούς και σημαντικούς ανθρώπους που εκδηλώνουν τα προστατευτικά τους αισθήματα. Λόγω της ανάγκης της να έχει κάποιον να την προστατεύει και να την καθοδηγεί δημιουργεί στον άντρα την αίσθηση του απόλυτου αρσενικού. Έχει την ικανότητα να δημιουργεί μια δραματική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα και τελικά να αποκαλύπτει ότι είναι μια κρυφή νεράιδα. Ονειρεύεται τον ιδανικό έρωτα θα εξιδανικεύει υπερβολικά τους συντρόφους της και θα απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί τη πλαστή εικόνα που φτιάχνει στο μυαλό της. Επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει σχέσεις αγάπης και εμπιστοσύνης και αυτός είναι ο λόγος που τελικά φτάνει να γίνει θύμα και να εξαρτάται από τη σχέση της. Για να την κατακτήσεις ένας άντρας θα πρέπει να αγγίξει τον εσωτερικό της κόσμο και οι συζητήσεις τους να έχουν σχέση με την πνευματικότητα, να αγγίξει την ευαισθησία της. Είναι όμως και λίγο πειραχτήρι και θα χρησιμοποιήσει όλη της την γυναικεία πονηριά για να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον ενός εραστή. Το "ευαίσθητο ερωτικά σημείο" είναι τα πόδια και ιδιαίτερα τα πέλματά της.

 Άντρας -Ιχθύς:Ο ρομαντικός 

Ο άντρας Ιχθύς είναι φιλήδονος, ασταθής, κυκλοθυμικός, είναι συναισθηματικά γενναιόδωρος. Πρόκειται για μια αντιφατική προσωπικότητα που ενώ αποφασίζει να κάνει κάτι τελικά καταλήγει να κάνει το αντίθετο. Ιδιαίτερα ευαίσθητος στα άτομα που τον περιβάλλουν , μια βαθιά συμπονετική φύση που βλέπει τους άλλους όπως θα ήθελε να είναι και όχι όπως πραγματικά είναι. Ο άντρας αυτός προσελκύεται έντονα από μια φιλήδονη γυναίκα την οποία όταν εξιδανικεύσει θα ανεχτεί ακόμα και με άσχημη συμπεριφορά. Η αγάπη για αυτόν είναι ποίηση, ρομαντισμός , τριαντάφυλλα και φεγγαρόφωτα, αλλά πολλές φορές ονειρεύεται απίθανα όνειρα και δεν είναι εύκολο να σταθεροποιηθεί στη σιγουριά γιατί η  εναλλαγή των συναισθημάτων του είναι ταχύτατη . Χρειάζεται μια γυναίκα δίπλα του που να του δίνει σταθερότητα , ατελείωτη αγάπη και να τον κρατά προσγειωμένο. Είναι έξυπνος και ασυνήθιστα δημιουργικός, θαυμάσιος σύντροφος, τον οποίο θα συναντήσετε σε ρομαντικά σημεία να φωτογραφίζει ένα ηλιοβασίλεμα, να επισκέπτεται ένα καλλιτεχνικό χώρο, σε πνευματικά κέντρα. Ο κεραυνοβόλος έρωτας του συμβαίνει συχνά και θα γίνει ανυπόμονος αν δεν βρει γρήγορα ανταπόκριση. Ο άντρας αυτός είναι ο ευαίσθητος άντρας, ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που διαμαρτύρεται ότι δεν υπάρχουν άνδρες αρκετά ευαίσθητοι. Για να τον κατακτήσει όμως θα πρέπει να αγγίξει τον εσωτερικό του κόσμο. Λατρεύει την κολακεία, τα κομπλιμέντα, του αρέσει να τον παραπλανούν μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Οι επιθυμίες της συντρόφου έχουν προτεραιότητα για αυτό τον άντρα, είναι ευαίσθητος στις ανάγκες της γυναίκας σε σημείο που ξεχνά τις προσωπικές του ανάγκες και το σεξ μαζί του είναι μια συγκινητική εμπειρία, μια ψυχική ένωση. Το "ευαίσθητο ερωτικά σημείο" του είναι τα πόδια και ιδιαίτερα τα πέλματά του, χάδια και μασάζ στα πέλματα θα τον απογειώσουν.

© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε