Αστρολογία και Έρωτας 1ο μέρος

Γυναίκα-Κριός: Η Φλόγα

Η γυναίκα Κριός είναι αυθόρμητη, δυναμική και η έντονη κινητικότητα της κρατάει το αρσενικό επί ποδός. Αλλάζει συναισθηματική κατάσταση τόσο γρήγορα που μπορεί να αφήσει σαν στήλη άλατος τον άλλον όταν δεν έχει τη δική της σβελτάδα. Είναι γοητευτική, θερμόαιμη, άστατη και αντιφατική αλλά και αθεράπευτα ρομαντική και αισιόδοξη. Οι κρίσεις της είναι γρήγορες, ετοιμόλογη και οι αντιδράσεις της χωρίς δεύτερη σκέψη ενώ όταν θυμώσει γίνεται μια μανιασμένη τίγρης μέχρι να γίνει το δικό της. Είναι όμως παιχνιδιάρα και ατρόμητη και της αρέσει πολύ η σωματική δραστηριότητα, τα σπορ και το σεξ . Είναι φλογερή πιστή και ενθουσιώδης και επιζητεί τον άντρα εραστή που θα είναι άμεσος στον τρόπο που θα την ικανοποιήσει. Λόγω της έντονης ανεξαρτησίας της και της οικονομικά σπάταλης διάθεσης που μπορεί να τη διακρίνει, δημιουργεί προβλήματα στο γάμο της. Ο άντρας που θα την αντέξει θα πρέπει να είναι αρκετά δυνατός προτού επιλέξει να μπλεχτεί μαζί της. Το ερωτικό κλειδί της είναι ο έλεγχος, θέλει αυτή να κατευθύνει το ερωτικό παιχνίδι και την πορεία της σεξουαλικής ολοκλήρωσης. Εκρηκτική και θορυβώδης μπορεί να φωνάζει και να γρατζουνά όταν οι κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις της ανθίζουν σε ερωτικές ηδονές γεμάτες πάθος .

Άντρας-Κριός-: Ο άστατος

Ο άντρας Κριός είναι αρκετά ενθουσιώδης , ενεργητικός και ανήσυχος , επινοητικός και δυναμικός να πετυχαίνει αυτό που θέλει. Μπορεί να είναι λίγο αδέξιος και αυθόρμητος αλλά είναι έξυπνος και ετοιμόλογος, έχει μια φίνα αίσθηση του χιούμορ, και την ικανότητα να κάνει αυτό που θέλει αμέσως με το δικό του τρόπο. Είναι ζηλιάρης και κτητικός στη σχέση έστω και αν εκείνος είναι άστατος. Βιαστικός στον έρωτα , μπορεί να κάνει σεξ οπουδήποτε και να σας παρασύρει σε τρέλες με ενθουσιασμό . Η υπερηφάνεια του δεν σηκώνει απόρριψη δεν μπορεί να χρονοτριβεί για αυτό δεν δίνει στη γυναίκα χρόνο για σκέψη θέλει να ακούσει άμεσα το ναι. Ερωτικά του αρέσουν οι κολακείες και τα ωραία λόγια και η επιβεβαίωση του ανδρισμού του. Η σεξουαλική του συμπεριφορά χαρακτηρίζεται από την ορμητικότητα και πρέπει να είσαι έτοιμη να δεχτείς την αχόρταγη ηδονή του να δοκιμάζει καθετί που θέλει να εξερευνήσει ερωτικά. Έχουμε να κάνουμε με ένα άντρα που έχει την τάση να συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί που ψάχνει τη μαμά του, τον ελκύουν οι έξυπνες και ελκυστικές γυναίκες και όταν κερδίσει κάποια την καρδιά του είναι τίμιος, ειλικρινής και αφοσιωμένος στο πρόσωπο που αγαπάει. 

Ταύρος-Γυναίκα: Η αισθησιακή

Η γυναίκα Ταύρος είναι συναισθηματική σαν ιδιοσυγκρασία ζηλιάρα και δεν θέλει να την παραμελούν. Είναι φιλήδονη και γνωρίζει τα κόλπα της αποπλάνησης ακόμα και όταν σταυρώνει αθώα τα πόδια στέλνει ερωτικά μηνύματα σε κάθε αρσενικό που βρίσκεται κοντά της. Ενώ όμως προκαλεί πολλούς, διαλέγει ελάχιστους. Βασίζεται στην προαίσθηση της για να βρει ένα δυναμικό εραστή και όταν βάλει κάτι στο νου της είναι αποφασισμένη να το κερδίσει. Είναι πρακτικός άνθρωπος όχι ιδεαλιστής και δεν πιστεύει στον πλατωνικό έρωτα , αλλά στον έρωτα που συμπληρώνεται με ερωτική πράξη. Είναι φιλήδονο θηλυκό και αν το ταίρι της δεν μπορεί να την ευχαριστήσει θα αρχίσει να ψάχνει για άλλον για να καλύψει την ανάγκη αυτή. Η συμπεριφορά της στην κρεβατοκάμαρα είναι ρομαντική και το άρωμα της μεθυστικό. Στο γάμο μπορεί να γίνει όμως εξαιρετική σύζυγος, καλή νοικοκυρά, πιστή και αφοσιωμένη, αλλά δεν συγχωρεί ποτέ την απιστία. Ταλαντεύεται πολλές φορές ανάμεσα στην σεξουαλική της ανάγκη και την ανάγκη για ασφάλεια.

Άντρας-Ταύρος-:  Ο κτητικός

Ο άντρας Ταύρος είναι υπομονετικός αλλά δυναμικός. Το πάθος του αργεί να πάρει φωτιά αλλά όταν πάρει φωτιά παθιάζεται επίμονα. Είναι τρυφερός αλλά και σκληρός ταυτόχρονα ,αγαπάει βαθιά και αληθινά.Του αρέσει να απολαμβάνει τα πάθη του με άνεση,χαμηλό φωτισμό, απαλή μουσική και ένα όμορφο  περιβάλλον που θα ενισχύει στον αισθησιασμό του. Εκτιμά μια γυναίκα που μπορεί να ικανοποιήσει τις σφοδρότερες επιθυμίες του, τα λάγνα γούστα του. Ο Ταύρος κάνει σεξ και το ευχαριστιέται, το διασκεδάζει. Οι σεξουαλικές ορμές του αρχίζουν από πολύ νωρίς στην εφηβική ηλικία, σκέφτεται και ονειρεύεται το σεξ. Προτιμά να κάνει έρωτα αργά και μαλακά, χωρίς βογγητά και φασαρία αλλά του αρέσουν τα ερωτόλογα. Η ερωτογενής  ζώνη του Ταύρου είναι ο λαιμός και αναζητά ελαφρά χάδια , παθιασμένα φιλιά στο σβέρκο θα τον ερεθίσουν ιδιαίτερα. Δεν θα βιαστεί να σας ζητήσει βέβαια το πρώτο ραντεβού, θα χρειαστεί λόγο χρόνο μέχρι να αισθανθεί ασφάλεια.

Γυναίκα -Δίδυμος: Η διανοητική

Η γυναίκα Δίδυμος είναι πνευματώδης και γοητευτική , είναι ευχάριστη και δεξιοτέχνης στο να γοητεύσει και να διασκεδάσει ένα σύντροφο. Κάνει εύκολα φίλους αλλά συνήθως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για μακροχρόνιες και απαιτητικές σχέσεις. Βρίσκει μάλλον δύσκολο να προσκολληθεί σε μια κατάσταση γιατί τα ενδιαφέροντα της εύκολα στρέφονται σε κάτι άλλο και καθώς την γοητεύει πολύ η ανανέωση συχνά νιώθει αποδιοργανωμένη και δυσανασχετεί. Είναι μια εκθαμβωτική και περίπλοκη γυναίκα , εύθυμη και αξιαγάπητη σύντροφος, κεφάτη και μποέμισσα, η οποία όμως συχνά καταβάλλεται από συναισθήματα αμφιβολίας για τον εαυτό της. Πολλοί την θεωρούν ψυχρή επειδή βασίζεται στο μυαλό της και όχι στα συναισθήματα της αλλά είναι θερμή και στοργική. Είναι ελεύθερο πνεύμα και απαιτεί διανοητική ισορροπία από το ερωτικό της ταίρι δεν θα δεχτεί να την παραπετάξουν ή να της βάλουν χαλινάρι. Έχει την τάση να μπλέκεται σε περιπέτειες με πολλούς άντρες ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία. Επειδή δεν έχει συναισθηματικούς ενδοιασμούς, εύκολα μπορεί να χρησιμοποιήσει το σεξ σαν όπλο να δουλέψει υπέρ της. Η σχέση για αυτή τη γυναίκα είναι επικοινωνία που περιλαμβάνει σωματική και πνευματική αρμονία, ρομαντισμό και ρεαλισμό. Επινοεί πολλές ηδονικές και τολμηρές επιλογές αλλά όταν κάποιος την πιέσει ερωτικά μπορεί να γίνει ξαφνικά ψυχρή.

Άντρας- Δίδυμος: Ο πολύπλευρος

Ο άντρας Δίδυμος δεν λειτουργεί πολύ καλά με τον περιορισμό και τα όρια . Θέλει την ελευθερία του να κινείται με το δικό του μοναδικά αεικίνητο τρόπο . Τον χαροποιεί οτιδήποτε μπορεί να τον βγάλει από την ρουτίνα και ενδιαφέρεται συνεχώς για νέες καταστάσεις. Είναι γενικά ευδιάθετος, αισιόδοξος και χαμογελά ακόμα και σε δυσκολίες . Θέλει να κρατάς ζωντανό το ενδιαφέρον του μέσα στη σχέση. Είναι γοητευτικός , πολύπλευρος και ευφυής. Του αρέσει να ταξιδεύει και να βλέπει πράγματα καινούρια καθώς βαριέται εύκολα και αντιπαθεί τη ρουτίνα και αυτός είναι ένας παράγοντας που τον κάνει να αλλάζει διαρκώς γνώμη. Τον εξιτάρει και την έλκει το παιχνίδι και η αντίσταση όταν φλερτάρει και έτσι ικανοποιείται περισσότερο για την κατάκτηση του. Αλλά και πάλι δεν ξέρει αν τελικά είναι ικανοποιημένος γιατί συνεχώς διχάζεται. Είναι γνωστός σαν γυναικάς όχι τόσο για την πληθωρικότητα του σεξ αλλά γιατί του αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Τα συναισθήματα του είναι συχνά επιφανειακά και το μέλλον μαζί του λίγο αβέβαιο. Τον διεγείρει περισσότερο η ιδέα του σεξ από ότι η ίδια η πράξη. Ερωτικά τον ενδιαφέρει περισσότερο η δική του ικανοποίηση , αλλά λέει στην γυναίκα αυτά που θέλει να ακούσει, οπότε δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έξαψης και ρομαντισμού και έτσι προκαλεί σεξουαλική διέγερση. Είναι λίγο παραμυθάς οπότε μην δίνετε και πολύ πίστη όταν προσπαθεί να σας πείσει για την απόλυτη ειλικρίνεια του, την όποια βέβαια ο ίδιος θεωρεί πραγματική με την έννοια που αυτός εννοεί. Εντυπωσιάζεται από διάφορα σύνεργα και παιχνίδια και πειραματίζεται ερωτικά. Ερωτογενείς ζώνες του είναι τα χέρια από τα μπράτσα έως τους ώμους, ένα τυχαίο άγγιγμα πάνω στο χέρι τους μπορεί να τους στείλει έξαψη μέχρι τη σπονδυλική στήλη.

Καρκίνος-Γυναίκα: Η διαισθητική

Η γυναίκα Καρκίνος είναι η εικόνα που έχουν πολλοί άντρες στο μυαλό τους σαν εκείνο το ντροπαλό, γλυκό υπέροχο κορίτσι με το λευκό φόρεμα μέσα στα τριαντάφυλλα και στο φως των κεριών, τη σαμπάνια και τα ερωτικά τραγούδια. Η κατάκτηση της δεν είναι γρήγορη αλλά όταν αισθανθεί σιγουριά και αγάπη και νιώσει ότι βρήκε την πραγματική αγάπη θα τα δώσει όλα και θα γίνει μια πολύ ερωτική σύντροφος. Μένει με πάθος πιστή όταν δεθεί με ένα άντρα και θα σταθεί δίπλα του έστω κ αν είναι αλκοολικός και ασταθής συγχωρώντας κάθε άσχημη συμπεριφορά σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι άντρες μπορεί να τη θεωρήσουν καταθλιπτική και ανάξια να προβάλλει απαιτήσεις. Είναι πολύ ντροπαλή και φοβάται πολλές φορές πως αν εκδηλωθεί θα γίνει αντικείμενο κριτικής για αυτό θέλει πολύ λεπτότητα και ο άντρας για να την ενθαρρύνει για να απελευθερωθούν οι ερωτικές φαντασιώσεις της από τις αναστολές της. Όταν αποβάλλει τα ταμπού της γίνεται μια θαυμάσια ερωμένη και θα ανταποδώσει με πάθος που θα συγκλονίσει και θα ευχαριστήσει τον άντρα. Κάτω από το φως του ασημένιου φεγγαριού, επιζητεί την κολακεία και τα κομπλιμέντα τα οποία έχουν βαρύτητα ερωτικά και τα θεωρεί σαν ένα προκαταρκτικό ερωτικό παιχνίδι, αλλά δεν ανέχεται τις ακραίες σεξουαλικές ποικιλίες.

Άντρας-Καρκίνος: Ο ευαίσθητος

Ο άντρας -Καρκίνος είναι ένας κλειστός γενικά τύπος που δεν μπορείτε εύκολα να διαβάσετε, είναι ανήσυχος με τάση να συλλογιέται, ονειροπόλος και συναισθηματικός με συμπεριφορά που έχει έντονες διακυμάνσεις όπως η κυκλική κίνηση της σελήνης. Η συναισθηματική του κατάσταση τη μια ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη και την άλλη πέφτει σε αβυσσαλέα βάθη. Τη μία άστατος και ερωτιάρης την άλλη σκυθρωπός και εχθρικός. Είναι καχύποπτος σχετικά με τις προθέσεις των γυναικών και την γυναικεία πονηριά, αλλά η φύση του τον αναγκάζει να φέρεται τρυφερά και προστατευτικά σε αυτές. Είναι ένας γόης της παλιάς σχολής και νιώθει έλξη για γυναίκες πνευματώδης αλλά όταν τις κερδίσει τελικά μπορεί να γίνει και επιθετικός . Εκφράζει ευαισθησία, κατανόηση και συμπόνια , έτοιμος να βοηθήσει και να φροντίσει. Έντονα συναισθηματικός δυσκολεύεται να αποχωριστεί παλιούς φίλους, παλιές συνήθειες και μέρη όπου έμαθε να ζει. Προτιμά να τον αφήνει η γυναίκα να αισθάνεται πως αυτός την μύησε στα μυστικά του σεξ , του αρέσει αυτός ο ρόλος να διδάσκει βήμα-βήμα το τι και πως. Του αρέσουν τα εσώρουχα με λεπτά κορδόνια και θυμάται καθετί που έκανε και που διεγείρει το πάθος μιας γυναίκας σε κάθε του εμπειρία και αυτό τον βοηθά να πετυχαίνει μεγαλύτερη απόδοση ερωτικά. Ευαίσθητη περιοχή ερωτικά είναι η περιοχή του στέρνου και πάνω στις θηλές , τα χάδια εκεί του προκαλούν έντονη ερωτική επιθυμία. Έχει φοβερή μνήμη και θυμάται τα πάντα ανθρώπους , πρόσωπα, περιστατικά , θυμάται οτιδήποτε μπορεί να του διηγηθείτε για τη ζωή σας, έτσι ποτέ μα ποτέ μην αναφέρεστε σε παλιούς δεσμούς σας.

Λέων-Γυναίκα: Η βασίλισσα

Η γυναίκα Λέων είναι προικισμένη με ταλέντα , λαμπερή και θηλυκό στολίδι. Θέλει να είναι μοναδική και ελεύθερη να περιπλανιέται και να βρίσκει κυνηγήσει να βρει το θήραμα της.  Είναι αυταρχική αλλά αξιοπρεπής , ματαιόδοξη αλλά καλόψυχη. Η Λιονταρίνα δεν είναι και τόσο πνευματώδης και δεν παραδίνεται εύκολα σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Είναι ευτυχισμένη μόνο όταν βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, πολλές φορές προσπαθεί να εκφράσει τα αισθήματα της περισσότερο για να κάνει εντύπωση και μπορεί να δημιουργεί οποιαδήποτε προσωπική τραγωδία για να το καταφέρει. Τραβάει τους άντρες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια με το χαμόγελο της, με το χιούμορ της και ο καλύτερος τρόπος για να την κερδίσει κάποιος είναι να την κάνει να γελάει. Της αρέσουν τα φλερτ και θέλει να προκαλεί τη λατρεία προς το πρόσωπο της, αλλά η ίδια δεν θα ασχοληθεί υπερβολικά να γίνει σεξουαλικά επιθετική καθώς είναι απορροφημένη και ευχαριστημένη με τον εαυτό της. Όταν απογοητευτεί από ένα εραστή το πιο αποτελεσματικό της όπλο είναι η σιωπηλή περιφρόνηση και σπάνια ρίχνει το σφάλμα στον εαυτό της όταν κάτι στη σχέση δεν πάει καλά. Το ένστικτό της για κυριαρχία θέλει προσοχή γιατί μερικές φορές γίνεται ακραίο, αλλά παρόλο που μπορεί να ντυθεί προκλητικά και προσπαθεί να κυριαρχήσει ερωτικά συνήθως συμβιβάζεται. Ερωτικά της αρέσουν τα παιχνίδια που ο εραστής της χρησιμοποιεί τη γλώσσα για να την εξερευνήσει παντού, ξεκινώντας από το πρόσωπο , αυτιά, λαιμό.

Άντρας -Λέων : Ο Παιχνιδιάρης

Ο άντρας Λέων είναι πολύ ελκυστικός στις γυναίκες και το ξέρει. Λατρεύει τις όμορφες γυναίκες και τις χρειάζεται όπως το φαγητό και το νερό. Είναι εξωστρεφής τύπος , ανοιχτοχέρης , γενναιόδωρος και καλοπερασάκιας και ρισκάρει και παίζει κορώνα γράμματα τη ζωή, τον έρωτα, το χρήμα. Είναι σταθερά εύθυμος χαρακτήρας για αυτό είναι πολύ αγαπητός και συμπαθής ακόμα και σ αυτούς που τον βρίσκουν πολύ εγωιστή. Γνωρίζοντας τον στην αρχή μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά παρατηρώντας καλύτερα θα καταλάβετε ότι είναι τρωτός. Το ειδύλλιο δεν είναι μια απλή λέξη για τον Λέοντα αλλά τρόπος ζωής. Συνέχεια ερωτεύεται και ξεχνάει όταν χάσει το θαυμασμό. Είναι ζηλιάρης και όταν η σύντροφος τον κάνει να ζηλέψει θα το μετανιώσει πικρά. Έχει μια έντονη σεξουαλική προσωπικότητα και πιστεύει πως μια γυναίκα πρέπει να είναι πρόθυμη γιατί αυτός είναι πάντα έτοιμος. Δεν του ταιριάζει η ατολμία και η αμφιβολία για τον εαυτό του και οι κινήσεις του ερωτικά είναι κατακτητικές με ακατανίκητη ορμή. Η αντοχή του αξιοσημείωτη και η ερωτική του διάθεση μεγάλη και προσπαθεί να εντυπωσιάσει την σύντροφό του συνήθως από τα προκαταρκτικά με κάποιου είδους επίδειξη. Η ερωτική φωτιά του είναι τόσο έντονη που δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο όταν το επιθυμήσει και θα αγνοήσει τους πάντες για να αναζητήσει την ικανοποίηση. Θέλει να ξέρει πάντα ότι είναι ο καλύτερος και να επαινείται τον ανδρισμό του. Αν φλερτάρετε με ένα Λέοντα καλέστε τον σε ένα δείπνο με πολυτέλεια και περιποιηθείτε τον σαν τιμώμενο πρόσωπο. Η ευαίσθητη ερωτική ζώνη του είναι η πλάτη ιδιαίτερα κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης, έτσι ένα αισθησιακό μασάζ θα τον πάει στα ουράνια. 

Παρθένος-Γυναίκα: Η τελειότητα

Η γυναίκα Παρθένος έχει την τάση να είναι μάλλον σοβαρή και αξιοπρεπής, διαθέτει σεμνότητα έμφυτη και ποτέ δεν καμαρώνει για τα κατορθώματα της. Διαθέτει εξαιρετικούς τρόπους και συμπεριφέρεται άψογα ως κυρία εκτός αν την προκαλέσουν και η γλώσσα της μπορεί να σας κάνει σκόνη. Είναι ντροπαλή και πιθανό κρατά μυστικούς τους κρυφούς της πόθους αφού μπορεί να χαλιναγωγεί τόσο σφικτά τα συναισθήματα της. Είναι γενναιόδωρη, υπομονετική αλλά και πολύ αποφασιστική, γίνεται μια ψυχρή γάτα που το μυαλό της κυβερνά την καρδιά της. Το βασίλειο της είναι το σπίτι, ξέρει τι θέλει ο άντρας ακόμα και αν ο ίδιος δεν έχει καταλάβει με την ανάλυσή της θα τον βοηθήσει να κατανοήσει. Ξέρει πώς να μελετήσει την ψυχολογίας ενός άντρα. Θεωρεί το σεξ ως μέσο παραγωγής περισσότερο παρά ευχαρίστησης και αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο να διατηρήσει τον εαυτό της ελκυστικό. Δεν μεγαλοποιεί την ιδέα του σεξ και δεν πιστεύει πως πέφτουν αστραπές και κεραυνοί όταν δυο άνθρωποι ενώνονται ερωτικά αλλά το θεωρεί σαν μια εντελώς φυσιολογική λειτουργία. Προτιμά τους άντρες που έχουν αρκετή πειθαρχία στην εξέλιξη της σχέσης μέχρι να φτάσουν στο ερωτικό κομμάτι. Η πιεστική της ανάγκη για καθαριότητα θα γεμίσει το χώρο της και την κρεβατοκάμαρα με ευωδιαστά αρώματα . Πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσει βασανιστικές τάσεις κατά την ερωτική πράξη, όταν κάνει κάτι που την ευχαριστεί αλλά έρχεται σε σύγκρουση με τις ηθικές της αρχές, περιμένει την τιμωρία της. Ευαίσθητη ερωτική ζώνη είναι η περιοχή από το στομάχι μέχρι το κάτω μέρος από το στήθος και στο ελαφρύ άγγιγμα των δακτύλων ή ελαφρό ξύσιμο με το νύχι προκαλεί ερεθισμό.

 Άντρας -Παρθένος: Ο Λογικός

Ο άντρας Παρθένος διαθέτει μια ξεχωριστή νοημοσύνη και διακρίνεται στην πνευματική εργασία. Το οξύ πρακτικό πνεύμα του και το αναλυτικό μυαλό του μπορεί να διακρίνει σε κάθε περίπτωση τους κρυφούς κινδύνους. Δεν είναι ο τύπος που θα ασχοληθεί με παιχνιδάκια, με δράματα, ή με ασυναρτησίες. Το ραντεβού του με μια γυναίκα δεν θα είναι και η σπουδαιότερη προτεραιότητα του καθώς το ενδιαφέρον του εστιάζεται περισσότερο σε καθετί που θα μπορούσε να βελτιώσει το επάγγελμά του και την τύχη του. Συνήθως λόγω του νευρικού του χαρακτήρα απαιτεί ένα ήρεμο, καθαρό περιβάλλον για να δείξει τον καλύτερο εαυτό του και την αφοσίωση του. Μεθοδικός και αξιόπιστος αλλά και αρκετά μετριόφρων για να πιστέψει στον εαυτό του και ότι έφερε αυτός το τέλειο αποτέλεσμά. Δεν θέλει να πέφτουν πάνω του οι προβολείς και δεν απαιτεί να τον προσέξουν όλοι. Όταν συνδεθεί με μια γυναίκα θα φτάσει σε γάμο μετά από πολύχρονο δεσμό και αφού έχει ζυγίσει πρώτα προσεκτικά στο αν θα τον βοηθήσει στην καριέρα του ή για να βελτιώσει τον τρόπο ζωής του. Είναι αφοσιωμένος και είναι πολύ δύσκολο να σας εξαπατήσει καθώς η πίστη του συνδέεται με τις ηθικές του αρχές αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να πηγάζει από μια περιορισμένη έκφραση των προσωπικών του επιθυμιών. Έλκεται από γυναίκες που είναι λογικές κομψές και έχουν στυλ, γυναίκες που έχουν την τάση για τελειότητα και καλές νοικοκυρές. Χρειάζεται μια σοβαρή σύντροφο και απεχθάνεται τις αδύναμες και υπερβολικά συναισθηματικές. Είναι ντροπαλός και δεν εκδηλώνεται δημόσια με αγκαλιές και φιλιά. Γνωρίζει καλά τη γυναικεία ανατομία και γνωρίζει εκ των προτέρων που ερεθίζεται μια γυναίκα ώστε να πατήσει τα σωστά ερωτικά κουμπιά.

© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε