Σχετικά με μένα..

   

Γεια σας, είμαι η Ράνια Μαρκέλλη. Σας καλωσορίζω στο Blog μου AstroRan. Μέσα από το Ταξίδι μου στα Άστρα θα μοιράζομαι μαζί σας γνώσεις , προβλέψεις για την Αστρολογία.

Έχω σπουδάσει Πληροφορική και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση. Αγαπώ την αστρολογία, με ενδιαφέρει η ψυχολογία και έχω παρακολουθήσει και συνεχίζω να συμμετέχω σε αρκετά σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης. Έχω παρακολουθήσει 2 χρόνια εκπαίδευση και έχω πάρει πιστοποίηση NLP Practitioner και το 2020 συνεχίζω για το NLP -Master. Παρακολουθησα το  2020  ετήσιο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η Αστρολογία με έλκυε και μου κινούσε το ενδιαφέρον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χωρίς όμως να έχω εμβαθύνει σε γνώση. Μέσα από ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο αυτογνωσίας άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για την Αστρολογία όλο και περισσότερο, ιδιαίτερα από το 2009. Άρχισα να διαβάζω διάφορα άρθρα που αφορούσαν γενικά πολιτικές προβλέψεις της χώρας και έβλεπα να επιβεβαιώνονται γεγονότα και καταστάσεις που έφερνε στο πλανητικό σκηνικό η διέλευση του Ουρανού στον Κριό και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο. Ξεκίνησα μόνη μου να διαβάζω και προμηθεύτηκα τα βιβλία της κ. Καλογερά ενώ παρακολουθούσα τα YouTube μαθήματα της και εκπομπές . Παρακολούθησα σεμινάρια αξιόλογων αστρολόγων και αυτό μου εξίταρε το νου όλο και περισσότερο στο να εμβαθύνω και να ασχοληθώ πιο οργανωμένα με αυτό το εργαλείο αυτογνωσίας αρχικά για τον εαυτό μου. Είχα αρκετές ώρες εργασίας είχα ταυτόχρονα το Μεταπτυχιακό μου σε εξέλιξη και παρόλα αυτά ξεκίνησα το 2014 μαθήματα Αστρολογίας με το Χρήστο Άρχο. Με πολύ μεγάλη δυσκολία από θέμα χρόνου και υποχρεώσεων αλλά με απίστευτη δίψα για μάθηση βούτηξα μέσα στη μαγευτική γνώση της Αστρολογίας. Ολοκλήρωσα τις βασικές σπουδές μου στο Ινστιτούτο Αστρολογικών Ερευνών Βαλκανικής και Μεσογείου του Χρήστο Άρχου και συνεχίζω με Ψυχολογική Αστρολογία. Δασκάλα μου και η κ.Ευγενία Σούρδη , ενω έχω παρακολουθήσει και παρακολουθώ σεμινάρια και απο άλλους καταξιωμένους Αστρολόγους, Σχολή Κοσμόγραμμα, Παπαδολιάς, Ζαχαριάδου Τίνα..Στόχος μου να συνεχίσω να μαθαίνω , να ερευνώ και να βοηθώ μέσα από την Αστρολογία τον εαυτό μου και τους άλλους.
 


Ότι γεννιέται ή γίνεται αυτή τη χρονική στιγμή, έχει τις ιδιότητες αυτής της χρονικής στιγμής!  «Carl Jung»


💌 Γράψτε μας εδώ την απορία ή την ερώτησή σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο. 

© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε