✨Νέα Σελήνη στην Παρθένο♍ 17.9.20✨:Θεράπευσε τον εαυτό σου

2020-09-20

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου 2020 πραγματοποιείται την Πέμπτη 17 του μήνα και ώρα 14:00, για συντεταγμένες Αθήνας, στην 25η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου .

Η Νέα Σελήνη ανοίγει πάντα ένα νέο κύκλο γεγονότων που κορυφώνονται έως και την επόμενη Πανσέληνο (που θα πραγματοποιηθεί 1 Οκτωβρίου 2020) και ολοκληρώνει τον κύκλο της έως την επόμενη Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου. 

Η Συνάντηση του Ηλίου και Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου δηλώνει την ανάγκη για φροντίδα, την προσωπική μας φροντίδα αλλά και την παροχή κοινωνικής φροντίδας προς τους άλλους. Μας υποχρεώνει να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στην φυσική μας κατάσταση, σε θέματα υγείας, την πνευματική και σωματική υγεία, στη θεραπεία του σώματος και του μυαλού, σε θέματα διατροφής και άσκησης, στις καθημερινές συνήθειες μας και σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας. Είναι καλή στιγμή για να μπει σειρά, τάξη και οργάνωση σε υποθέσεις και σχέδια που ανοίγονται μπροστά μας προκειμένου να ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης Ερμής μέσα από το Ζυγό ναι μεν προσπαθεί να δώσει μια δυνατότητα να γίνουν διπλωματικές κινήσεις για βελτίωση σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα, σχέσεις, συνεργασίες, αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία δεν βοηθάει να δούμε την έκταση όλης της εικόνας των πραγμάτων καθαρά και  να ακολουθήσουμε τη σωστή επιλογή. Υπάρχουν έντονα στοιχεία υπερβολής σε επικοινωνίες, κινήσεις, μετακινήσεις και οι βιαστικές επιλογές μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. 

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στην 18η μοίρα του Τοξότη , με κυβερνήτη του το Δία που μόλις ορθοδρόμησε αλλά βρίσκεται στη σκιά του , σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ερμή και αυτό σηματοδοτεί πως καλούμαστε να διαχειριστούμε πιο προσεκτικά και υπεύθυνα, θέματα σχετικά με το νόμο ,τις ατομικές πεποιθήσεις, τους κοινωνικούς κανόνες , φιλόδοξους στόχους.

Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην 6η μοίρα του Ζυγού και ο κυβερνήτης του Αφροδίτη συναντιέται σε τετράγωνο με τον Ουρανό , υπογραμμίζοντας ταραχές που τεστάρουν την κοινωνική ισορροπία και αστάθμητους παράγοντες που δημιουργούν ρήξεις και ανατρεπτικά γεγονότα.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνα με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και αυτός είναι ένας παράγοντας που δίνει τη δυνατότητα και την αισιοδοξία για τα ζώδια της Γής (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου να εστιάσουν σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, επαγγελματικής οργάνωσης, και προοπτικής ενώ πολλά σχέδια τους μπορούν να υλοποιηθούν. Από την άλλη ο Ουρανός δημιουργεί αναταραχές σε ότι προγραμματίζεται και τροποποιεί τον τρόπο διαχείρισης, ενώ ο Άρης σε όψη χιαστί, δημιουργεί στρες  λόγω περιορισμού της ενέργειας, που αναγκάζει να αναπροσαρμοστεί η συμπεριφορά, οι κινήσεις, οι πρωτοβουλίες μας για να καταφέρουμε να ελέγξουμε την εσωτερική ένταση και το θυμό που σιγοβράζει .

Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ποσειδώνα δηλώνει σύγχυση και αυταπάτη, επηρεάζει τη συναισθηματική ισορροπία και ενισχύει τα όνειρα και τις φαντασιώσεις.  Ο σχηματισμός της διευκολυμένης αντίθεσης όμως που δημιουργεί η Νέα Σελήνη με τον Ποσειδώνα και Κρόνο-Πλούτωνα , έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ωθεί στην ανάπτυξη και την εξέλιξη, δημιουργώντας το κίνητρο για να δράσουμε λύνοντας προβλήματα που προκαλεί η κόντρα με τον Ποσειδώνα με μπερδέματα και καθυστερήσεις. Ενισχύεται η πίστη και η ελπίδα , αλλά μπορούμε να στηριχτούμε σε στέρεες βάσεις για να προχωρήσουμε τα όνειρα μας. Με ρεαλισμό και υπευθυνότητα θα δοθούν διέξοδοι και λύσεις σε κρίσεις και καθυστερήσεις που δημιουργούνται σε υποθέσεις που μας απασχολούν επιτυγχάνοντας μια επιτυχή έκβαση.

Το διάστημα αυτό χαρακτηρίζεται από την προσπάθεια μας να βρούμε τρόπο να προωθήσουμε εργασιακές υποθέσεις , να βάλουμε σε εφαρμογή νέες πρακτικές για να βελτιώσουμε την επαγγελματική μας ζωή, να οργανώσουμε ένα νέο πλάνο καθημερινότητας, να ξεκινήσουμε γυμναστήριο, να μπούμε σε ένα νέο πλάνο καλύτερης διατροφής. Καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε τη λογική και την προσωπική μας ικανότητα για αναδιοργάνωση και εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα. Η Παρθένος είναι το σύμβολο του αλχημιστή που στοχεύει στην ουσία και την τελειότητα και μπορεί να μετουσιώνει με το μυαλό και με τις πράξεις το καθετι σε καθαρό και ωφέλιμο. Είναι ένα καλο διάστημα για μια λεπτομερής ανάλυση των καταστάσεων της ζωής μας για να εκτιμηθεί το τι ειναι ωφέλιμο , τι λειτουργεί και τι όχι και να προσαρμόσουμε πιο υγιή όρια στην καθημερινότητας μας και στους μελλοντικούς μας στόχους.

🔺Να θυμάμαι🔻: Σε κάθε νέο στόχο και ξεκίνημα πολλά μικρά βήματα είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για να φτάσω σωστά στο στόχο! Αν έχω βάλει στόχο να αλλάξω κάτι στη ζωή μου, αφήνω τα μεγάλα και ξεκινώ από τα μικρά! Τα απλά! Τα καθημερινά!

Επηρεάζονται άμεσα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ή σημεία, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Θετικές εξελίξεις αυτή την περίοδο θα έχουν και οι Ταύροι, Αιγόκεροι , καθώς και Σκορπιοί και Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου.

Χάρτης Νέας Σελήνης στην Παρθένο
Χάρτης Νέας Σελήνης στην Παρθένο
https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε