Αφροδίτη στους Ιχθύες: 26.1.23

2023-01-22
Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay
Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay

Αφροδίτη στους Ιχθύες 26.1.23: «Να γεμίζεις την ψυχή σου με αγάπη, καλοσύνη και συγχώρεση»

Αφροδίτη στους Ιχθύες: Η Αφροδίτη 26 Ιανουαρίου αποχαιρετά τον συναισθηματικά απόμακρο Υδροχόο για να περάσει στους Ιχθύες, ένα συμπονετικό και συναισθηματικά ευαίσθητο ζώδιο. Η Αφροδίτη λατρεύει να συναναστρέφεται αυτό το ζώδιο, καθώς βρίσκεται στην έξαρση της. Θα ολοκληρώσει το πέρασμα της 20 Φεβρουαρίου 2023 και σε αυτό το διάστημα τα συναισθήματα αγάπης έχουν μεγαλύτερο βάθος, είναι δυνατά και ανιδιοτελή, τόσο που, θέλουν να γεμίζουν τις καρδιές με νόημα, αγάπη και συγχώρεση.

«Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης, της αρμονίας, της επιθυμίας, των υλικών αξιών και των χρημάτων».

Στον πυρήνα της η Αφροδίτη είναι ένας δείκτης κλειδί με τεράστια αξία, που βοηθά το άτομο να κατανοήσει και να εκφράσει την προσωπικότητα και τις αξίες του. Σχετίζεται με το σύστημα αξιών και σε μεγάλο βαθμό με τις επιθυμίες και τις σημαντικές επιλογές .

Η θέση της στην ζωδιακή περιοχή δείχνει τον τρόπο που προβάλλονται οι επιθυμίες και μπορεί να καθορίσει τον τρόπο της αλληλεπίδρασης με τους άλλους και το είδος της ενέργειας που εκπέμπετε σε αυτή την αλληλεπίδραση. Πιο συγκεκριμένα, συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο ερωτεύεται. Δείχνει πως προσεγγίζει και τι περιμένει από μια ρομαντική σχέση. Ο οίκος που βρίσκεται δηλώνει σε ποιο περιβάλλον υπάρχει η μεγαλύτερη επιθυμία.

Οι Ιχθύες δεδομένου ότι είναι ζώδιο του νερού, είναι πολύ ρομαντικό και συμπονετικό ζώδιο που βλέπει τον κόσμο με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και όχι μόνο σε άσπρο-μαύρο. Οι Ιχθύες βλέπουν τον κόσμο μέσα από ένα ιδεαλιστικό- πνευματικό πρίσμα, που λαχταρά μια βαθιά σύνδεση σε θέματα καρδιάς και επιτρέπει στην καρδιά να δείχνει τον δρόμο. Αυτό από την άλλη, μπορεί να οδηγήσει σε μια φαντασίωση που πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Αφροδίτη με το τρυφερό ζώδιο των Ιχθύων τα πάει καλά γιατί την βοηθά να εκφράσει το καλύτερο από αυτό που αντιπροσωπεύει. Από τη θέση αυτή επικεντρώνεται στον ρομαντισμό και στην αγνή -άνευ όρων αγάπη που δεν γνωρίζει σύνορα και υπερβαίνει την πραγματικότητα.

Η Διέλευση της Αφροδίτης στον Ιχθύ, τροφοδοτεί το συναίσθημα, τονίζει την επιθυμία να ερωτευτούμε και επιτρέπει να συνδεθούμε ευκολότερα με τον άλλον. Όλα φαίνονται ονειρικά και ιδανικά , γινόμαστε ενθουσιώδεις και ερωτικοί, με αγαπησιάρικη διάθεση, παράγοντες που μας κάνουν πολύ ελκυστικούς. Μέσα από τους Ιχθύς, γινόμαστε πιο στοργικοί και συμπονετικοί και είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τον σύντροφο ή τους άλλους. Γινόμαστε πιο ονειροπόλοι ή μπορεί να επικεντρωθούμε σε πνευματικά ιδεώδη πρότυπα για να ξεφύγουμε από το άγχος της καθημερινότητας.

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Ιχθύες, είναι η πρόκληση να «χορηγήσουμε» στην ψυχή μας την αγάπη, την απλότητα και τη συγχώρεση. Όταν μάθουμε να κάνουμε επιλογές που θρέφουν την ύπαρξή μας, τότε θα είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε ότι η ουσία της ζωής μας, είναι αυτά ακριβώς τα συστατικά. Αυτά αποτελούν τις βιταμίνες της ψυχής και είναι απαραίτητα κλειδιά για την ευτυχία μας.

Πλανητικές όψεις της Αφροδίτης στο πέρασμα της.

2 -Φεβρουαρίου: Αφροδίτη στους Ιχθύες εξάγωνο με Βόρειο Δεσμό.- Κοινωνική Αρμονία. Οι σχέσεις βελτιώνονται καθώς υπάρχει θετικό κλίμα και δυναμικές ευκαιρίες με δυνατότητα επιτυχίας σε σχέσεις και επιχειρηματικές συνεργασίες. Τομείς που αφορούν καλλιτεχνικές κατευθύνσεις και διπλωματικά ταλέντα είναι πιθανό να δημιουργήσουν πόρους και συνθήκες που θα προάγουν την κοινωνική θέση.

5 -Φεβρουαρίου: Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη στους Διδύμους. Το πάθος, ο αισθησιασμός και η σεξουαλική επιθυμία είναι έντονα. Ταυτόχρονα η εξιδανίκευση δημιουργεί τις ισχυρές επιθυμίες που μας πιέζουν να σπάσουμε δεσμά και περιορισμούς, με αποτέλεσμα να προκαλούνται προσωπικές εντάσεις. Υπάρχουν δυναμικά κίνητρα που δίνουν την ώθηση να επιστρατεύσουμε εργαλεία όπως, ιδέες και πληροφορίες για να προσαρμοστούμε πιο εύκολα με τις αλλαγές που συμβαίνουν, αντί να παλεύουμε εναντίον στην ροή. Η πρόκληση είναι να ξεκαθαρίσουμε εάν η προσπάθειά συμβάλει στην εξέλιξη προς έναν στόχο ή απλά θα μας εξαντλήσει με κόντρες και υπερένταση που μπορεί να μας βγάλει εκτός πορείας..

8 -Φεβρουαρίου: Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό στον Ταύρο. Εκτιμώντας Την Ελευθερία. Η βοηθητική αυτή όψη θα τονώσει και θα ζωντανέψει τις σχέσεις και την κοινωνική ζωή και μπορεί να γίνεται ξαφνικά πολύ δημοφιλής. Μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν νέες σχέσεις , ένας έρωτας με την πρώτη ματιά καθώς και ασυνήθιστες φιλίες. Μια νέα πρόταση συνεργασίας μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα κάποιους και να έχουν έσοδα.

15 -Φεβρουαρίου: Αφροδίτη σύνοδος με Ποσειδώνα. Παραμυθένια Ειδύλλια-Απελπισμένοι έρωτες. Η γοητεία αυξάνεται και όλα φαίνονται μαγευτικά γύρω μας γιορτάζοντας τον Άγιο Βαλεντίνο. Η Αφροδίτη, όταν συνδυάζεται με την Ποσειδώνια ενέργεια, τονίζει την ιερότητα της αγάπης, της συγχώρεσης αλλά και της συγχώνευσης για να χτυπούν «οι δυο καρδιές σαν μία». Βέβαια, οι υπερβολικές επιθυμίες οδηγούν σε υπερβολικές θυσίες για χάρη της αγάπης, οι οποίες πολλές φορές οδηγούν στην απογοήτευση. Αν δεν είστε προσγειωμένοι, η πιθανότητα αυταπάτης είναι υψηλή καθώς είναι έντονη η διάθεση για πλατωνικούς ή φανταστικούς έρωτες.

19 -Φεβρουαρίου: Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Βαθιά Μεταμόρφωση. Η αγάπη γίνεται ισχυρή για να μετακινήσει βουνά. Ο δύναμη του Πλούτωνα και η ομορφιά της Αφροδίτης, δημιουργούν ένα συνδυασμό με τεράστιο μαγνητισμό που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Σε επιχειρηματικές συνεργασίες προσελκύουμε ανθρώπους με ισχυρή θέση που μπορεί να επηρεάσουν θετικά την οικονομική μας κατάσταση.

Που στρέφω την προσοχή μου και τι μπορώ να κάνω για να αξιοποιήσω τη διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων:

Φωτογραφία από Alana Jordan από το Pixabay-victorian-gdae7f03c8_1920
Φωτογραφία από Alana Jordan από το Pixabay-victorian-gdae7f03c8_1920
  • Είναι απαραίτητο να φέρω την ηρεμία μέσα μου
  • Να γλυκάνω την καθημερινότητα μου με πιο αγαπησιάρικη διάθεση
  • Να κατανοήσω τις επιθυμίες μου και να βελτιώσω την σχέση με τον εαυτό μου και τους άλλους.
  • Να δείξω καλοσύνη και συμπόνια σε όποιον τη χρειάζεται μα πρώτα απ' όλα στον εαυτό μου.
  • Να αξιοποιήσω την διαίσθηση και την φαντασία μου για να δημιουργήσω και να εκφράσω τα ταλέντα μου.
  • Να βελτιώσω και να αναβαθμίσω σχέσεις που με ενδιαφέρουν και να επιλέξω τον τρόπο που θα δώσω αγάπη
  • Να δείξω την αγάπη μου και τα τρυφερά μου συναισθήματα στα αγαπημένα μου πρόσωπα.
  • Επιλέγω να ασχοληθώ με την τέχνη , τη μουσική, το χορό, τη διακόσμηση, ιδιαίτερα μεγάλη έμπνευση για καλλιτέχνες.

Τι να προσέξω. Η «σκιώδης» πλευρά αυτής της θέσης είναι συνυφασμένη με τα θολά όρια, που επιτρέπουν την πλάνη, την δολιότητα και την εξαπάτηση. Συνεπώς, μπορεί να θολώσει την κρίση μας σε σημείο που να παραβλέπουμε τα ελαττώματα του συντρόφου μας ή να πιστέψουμε σε ένα νέο έρωτα που μπορεί να καταλήξει πλατωνικός ή μικρότερος των προσδοκιών μας. Επιπλέον είναι σημαντικό να προσέχουμε να μην εξιδανικεύουμε συνεργασίες που συνδέονται με οικονομικά οφέλη γιατί μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στα πρακτικά στοιχεία της ζωής μας .


Πως μας επηρεάζει η Διέλευση της Αφροδίτης.

Η διέλευση της Αφροδίτης από τους Ιχθύες ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις, τα αισθηματικά θέματα και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μπορεί να βοηθήσει να εκδηλώσουμε τις επιθυμίες μας ή να δημιουργήσουμε φιλίες και ρομαντικές σχέσεις αλλά και να φέρει οικονομική αφθονία.

Από την θέση αυτή θα ευνοήσει σε ένα βαθμό όλα τα ζώδια σε κάποιο τομέα. Σημαντικό είναι να εντοπίσουμε σε ποιον οίκο πραγματοποιείται αυτή η διέλευση και αν έρχεται σε επαφή με προσωπικό πλανήτη. Ο οίκος που βρίσκεται το ζώδιο των Ιχθύων στο προσωπικό ωροσκόπιο θα δείξει σε ποιον τομέα θα επηρεάσει τον καθένα και τι επιπτώσεις θα έχει στο πως σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει η διέλευση της Αφροδίτη στους Ιχθύες τους Ωροσκόπους:

Ωροσκόπος Ιχθύς -1ος Οίκος: Είναι μια ευνοϊκή περίοδος που οι Ιχθύες έχουν τη δυνατότητα να σκεφτούν περισσότερο τον εαυτό τους και τις επιθυμίες τους. Σχετίζονται περισσότερο ενστικτωδώς αυτή την περίοδο με το περιβάλλον τους και διεκδικούν την αγάπη μέσα από την επικοινωνία και την κατανόηση. Η αυτοπεποίθηση είναι μεγαλύτερη και μια αλλαγή στην εμφάνιση ομορφαίνει την εικόνα τους και οι άλλοι τους βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτικούς.

Ωροσκόπος Υδροχόος - 2ος Οίκος: Ενισχύεται η επιθυμία για οικονομική ασφάλεια και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσουν κέρδη, καθώς υπάρχει μια ικανότητα να χειριστούν αυτά τα θέματα τώρα. Η ικανότητα να προσελκύσουν χρήματα είναι ανοδική αλλά και η τάση να ξοδέψουν είναι επίσης ανοδική. Η προσοχή τους ελκύεται από αντικείμενα που προσφέρουν πολυτέλεια και ομορφιά και σε επιλογές όπου αντλούν ικανοποίηση.

Ωροσκόπος Αιγόκερως -3ος Οίκος: Το πέρασμα της Αφροδίτης θα ενισχύσει την επιθυμία στους Αιγόκερους να μοιραστούν σκέψεις, συναισθήματα και ποιοτικό χρόνο με στενούς συγγενείς, αδέλφια. Καθημερινές συναντήσεις και επικοινωνίες με ανθρώπους που συναναστρέφονται συχνά δίνουν χαρά και ικανοποίηση, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει προς όφελος τους μια επιχειρηματική συμφωνία.

Ωροσκόπος Τοξότης -4ος Οίκος: Με την Αφροδίτη στο περιβάλλον που δηλώνει την οικογένεια, οι σχέσεις με την οικογένεια ή ανθρώπους που υπάρχει οικειότητα γίνονται πιο στοργικές και η κατανόηση θα γλυκάνει τα συναισθήματα. Μπορεί να ανανεώσετε το χώρο σας και το σπίτι σας και να το διαμορφώσετε σε ένα πιο ρομαντικό και ελκυστικό χώρο, καθώς θα επιθυμείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο μέσα παρά έξω αυτό το διάστημα.

Ωροσκόπος Σκορπιός -5ος Οίκος: Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο και είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσει μια επένδυση. Πιθανό χρηματικό κέρδος καθώς είναι μια παραγωγική περίοδος που θα αποδώσει η δουλειά τους. Επιτυχία σε ερωτικές σχέσεις καθώς θα είναι μια πιο χαλαρή και αγαπησιάρικη περίοδος.. Δημιουργικές δραστηριότητες και χόμπι δίνουν ιδιαίτερη ικανοποίηση. Επίσης εάν έχετε παιδιά, είναι πιθανό να περνάτε μαζί τους υπέροχες δημιουργικές στιγμές.

Ωροσκόπος Ζυγός-6ος Οίκος: Η Αφροδίτη ως δικό σας κυβερνήτης, αυτό το διάστημα θα δώσει μια ευχάριστη προοπτική στο χώρο της εργασίας και σε σχέσεις με συναδέλφους. Επαγγελματικές προοπτικές μπορεί να σας αναγκάσουν να προσαρμόσετε κάποιο νέο πρόγραμμα που να ικανοποιεί τις την καθημερινότητα σας. Ωστόσο καλό είναι να αξιολογήσετε τις σωματικές σας επιθυμίες και την φυσική κατάσταση της υγείας σας, καθώς μια αδυναμία σε γλυκά και παχυντικά τρόφιμα πιθανόν θα επηρεάσει το βάρος σας..

Ωροσκόπος Παρθένος- 7ος Οίκος: Στις προσωπικές σχέσεις γίνεστε πιο στοργικοί και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βιώσετε ένα νέο ειδύλλιο. Εάν σε μια σχέση είχατε κάπως αποστασιοποιηθεί τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να επανασυνδεθείτε συναισθηματικά. Η επιθυμία να προσφέρεται και να νιώσετε ελεύθερα μέσα στις σχέσεις μπορεί να σας κάνει πιο ανοικτούς και να αφήσετε πίσω τα δικά σας συμφέροντα.

Ωροσκόπος Λέων- 8ος Οίκος: Αυτό το διάστημα πιθανόν να είναι μια καλή περίοδος για εσάς και να επωφεληθείτε από οικονομικές συνεργασίες , ή περιουσιακά στοιχεία μέσω του συντρόφου σας, είτε μέσω κάποιας κληρονομιάς , ασφάλισης ή φορολογικής λύσης. Ίσως να βρεθούν οικονομικές λύσεις μέσω δανεισμού. Σχέσεις με βαθιά συναισθηματική σύνδεση επηρεάζουν την ψυχολογική σας διάθεση

Ωροσκόπος Καρκίνος - 9ος Οίκος: Αυτή την εποχή θα σας ελκύει η τέχνη, τα ταξίδια και οι διάφορες πολιτιστικές εμπειρίες που μπορεί να κερδίσετε μέσα από ταξίδια. Η εκτίμηση και το σύστημα των πεποιθήσεων για τις σχέσεις τονίζεται και τώρα έχουν να σας διδάξουν υπέροχες εμπειρίες. Είστε περισσότερο αισιόδοξοι από ότι συνήθως και έτσι γίνεστε πιο ανοικτοί σε προσκλήσεις και αισθηματικά ρίσκα.

Ωροσκόπος Δίδυμοι-10ος Οίκος: Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την καριέρα και την δημόσια φήμη σας και δηλώνει ευχάριστες και κοινωνικά αποδεκτές σχέσεις. Θεωρείτε καλή στιγμή για όσους ασχολούνται με καλλιτεχνικά ή δημιουργικά θέματα στην καριέρα τους καθώς οι ιεραρχικά ανώτεροι μπορεί να σας βλέπουν με θετική ματιά. Ίσως ένα ρομαντικό ενδιαφέρον προκύψει με άτομο που σχετίζεται με το χώρο της καριέρας.

Ωροσκόπος Ταύρος-11ος Οίκος: Η Αφροδίτης ως φυσικός κυβερνήτης σας δηλώνει μια θετική περίοδος για να αλληλοεπιδράσετε με φίλους και παρέες που σας εκφράζουν κοινά οράματα. Μπορεί να συναντήσετε ένα νέο έρωτα μέσα σε συλλογικές δράσεις και να αναπτυχθεί μια ρομαντική σχέση στους χώρους που κινείστε. Ταυτόχρονα υπάρχει και ένα θετικό κλίμα συνεργασίας καθώς η προθυμία σας να συνεργαστείτε είναι αρκετά δεκτική.

Ωροσκόπος Κριός-12ος Οίκος: Με την Αφροδίτη να ξυπνάει υποσυνείδητες επιθυμίες, είναι μια περίοδος που μπορεί να κυνηγήσετε ανεκπλήρωτα έως τώρα όνειρα και να τα προετοιμάσετε για να ξεκινήσουν. Ίσως να στραφείτε σε μια εσωτερική αναζήτηση εξετάζοντας τις προσωπικές επιθυμίες σας και αυτό βοηθά να συνδεθείτε ουσιαστικά με τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Ίσως για κάποιοι να δημιουργήσετε μια ρομαντική σχέση που θα κρατήσετε κρυφή, είτε μια σχέση που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Παρόλο που τώρα είστε πιο ανιδιοτελείς με τους άλλους, μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις. 

   HOME

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε