Αφροδίτη τετράγωνο Δίας 11.6.2023. «Αναζητώντας το Πάθος-Τυχερές προκλήσεις»

2023-06-08
Φωτογραφία από NoName_13 από το Pixabay
Φωτογραφία από NoName_13 από το Pixabay

Η Αφροδίτη από την 05° 38 Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία στον Ταύρο. «Αναζητώντας το Πάθος-Τυχερές προκλήσεις»

Η Αφροδίτη σχετίζεται με το σύστημα αξιών μας, την αρμονία, την ισορροπία και την αισθητική, την επιθυμία για στοργή και είναι δείκτης για αυτά που μας ελκύουν ή μας δελεάζουν.

Ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Ήλιο. Η φύση του είναι ζεστή και γενναιόδωρη και το λαμπερό και δημιουργικό ταλέντο του θέλει να έχει την προσοχή των άλλων.

Η κίνηση της Αφροδίτης στο φλογερό Λέοντα την χρωματίζει εντυπωσιακά σε ένα τετράμηνο ερωτικό ταξίδι, γεμάτο επιθυμίες, τόλμη, πάθος και έμπνευση για να δημιουργήσουμε σχέδια μέσα από την καρδιά μας.

Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας στο ταξίδι αυτό, η Αφροδίτη θα χορέψει πλανητικά και από την πολύπλοκη αγκαλιά του Πλούτωνας θα πέσει στην ευεργετική και καλόκαρδη αγκαλιά του Δία τονίζοντας την ανάγκη να ζήσουμε με υπερβολή.

Το Τετράγωνο σαν όψη χαρακτηρίζεται ως άβολη και προκλητική όψη με συγκρουσιακό και ανταγωνιστικό χαρακτήρα που αναδεικνύει περισσότερο τις σκιώδεις πλευρές των πλανητών. Ταυτόχρονα όμως μας προσφέρει την ευκαιρία και μας «καλεί» σε προσωπική εργασία για εξέλιξη.

Το τετράγωνο Αφροδίτης –Δία λόγω της ευεργετικής φύσης των πλανητών δεν είναι τόσο επιβαρυντικό αλλά δηλώνει περισσότερο υπερβολές, αυξημένες απαιτήσεις, έλλειψη ικανοποίησης, εντάσεις. Υπάρχει η τάση να συμπεριφερθούμε με επιπολαιότητα στις ερωτικές μας σχέσεις, να μπλέξουμε σε ερωτικές περιπέτειες ή να χαλάσουμε το πρόγραμμα διατροφής μας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία από τα ζώδια του Λέοντα και του Ταύρου αντίστοιχα, αντιπροσωπεύει μια σύγκρουση μεταξύ της επιθυμίας του «ανήκω και διατηρώ» σχέση-χρήμα και της επιθυμίας για σπατάλη, συναισθηματικό ξόδεμα, καλοπέραση και ελευθερία. Παράγει επιθυμία για υπερβολή στην καλοπέραση, που μπορεί να οδηγήσει σε ανεύθυνη σπατάλη για να νιώσουμε ικανοποίηση ή για να δημιουργήσουμε λαμπρές εντυπώσεις στους άλλους..

Όλα δείχνουν στρωμένα με πράσινα τριφύλλια, ωστόσο, κάτω από τα πόδια μας αμφισβητείτε η τύχη λόγω ματαιοδοξίας ή εγωισμού για να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες μας. Το τετράγωνο Αφροδίτης –Δία, μπορεί να επιφέρει την ευκαιρία που αναζητούμε και που αν συμπεριφερθούμε με αυτοπειθαρχία μπορούμε να κερδίσουμε καλές συνεργασίες ή επενδύσεις που επιθυμούμε.

Η ανάγκη να ζήσουμε με πάθος και υπερβολή μας προτρέπει στην υπερεκτίμηση οικονομικών πόρων και δίνει μια τάση αλόγιστης σπατάλης. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε όλα μας τα γούστα σε είδη μόδας, πολυτελείας και διασκεδάσεις και έτσι μπορεί να επιλέξουμε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα ή είναι πολύ ακριβά για την πραγματική τους αξία. Παρά την τάση υπερβολής, έχει θετική επιρροή για κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες επαφές, φιλική και γενναιόδωρη διάθεση.

Η όψη αυτή δεν βοηθά ιδιαίτερα στην υπεύθυνη στάση απέναντι στα οικονομικά και τη σκληρή εργασία, αλλά, εάν ενεργήσουμε με σοφία και προγραμματισμό μπορούμε να πετύχουμε καλές επενδύσεις. Ένα τετράγωνο που μας προκαλεί να συνειδητοποιήσουμε τις επιθυμίες για ανάπτυξη και να δούμε τα κίνητρα για τις ευκαιρίες επέκτασης μέσα από γόνιμες δραστηριότητες. Ενδεχομένως μέσα από τις σχέσεις μας φιλικές ή προσωπικές να προκύψουν νέες δυνατότητες επιλογής.

Οι προκλήσεις είναι πολλές μα πρέπει να επιλέξουμε με βάση τις τρέχουσες συνθήκες, τις αξίες και τα ιδανικά μας.Η έλλειψη πειθαρχίας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και έλλειψη μέτρου στο φαγητό ή το ποτό. Χρειάζεστε επομένως να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο και το μέτρο ενθουσιασμού σε ένα όριο.

Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να είμαστε πιο ανοιχτοί στον κόσμο, χωρίς να γινόμαστε απαιτητικοί ή να εκδηλώνουμε καταναγκαστικές συμπεριφορές. Τέτοιες συμπεριφορές μπορεί οι άλλοι να τις εκλάβουν σαν αλαζονεία στην συμπεριφορά μας και να δημιουργηθούν προβλήματα αποδοχής και συντονισμού με το περιβάλλον.

Επομένως η όψη αυτή μας προτρέπει να ασχοληθούμε με αυτά που μας αρέσουν και μας ευχαριστούν χωρίς να υπερεκτιμούμε τις δυνάμεις μας. Χρειάζεται να ενεργήσουμε με ειλικρίνεια και ηρεμία, να εκφράσουμε τη στοργή και την αγάπη μας προς τους άλλους για να διατηρήσουμε την θετική προοπτική της όψης!!

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 Ζώδια ανάλογα με τον Ωροσκόπο.

Διαβάζετε το Ζώδιο του Ωροσκόπου, του Ηλίου και της Σελήνης για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες.

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες αυτές έχουν ξυπνούν το πάθος και την επιθυμία να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε. Είστε δημιουργικοί και ακαταμάχητοι και έχετε ευκαιρίες για χρήμα, για γνωριμίες και φλερτ. Είναι μια περίοδος που νιώθετε ότι σας εκτιμούν και η αυτοπεποίθηση σας φουντώνει. Ιδιαίτερα δημιουργικοί και πολύ παραγωγικοί με τάση για ανυπολόγιστα ρίσκα και οικονομικές υπερβολές με πράξεις γενναιοδωρίας στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτήσεις από την οικογένεια μπορεί να σας παρασύρουν σε οικονομικές υπερβολικές, για να ανανεώσετε τον χώρο σας και να ξοδέψετε χρήματα για να βελτιώσετε την αισθητική του σπιτιού σας. Νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε την φροντίδα και την αγάπη στην οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ και εσείς μπορεί να νιώσετε πως θέλετε να ικανοποιούνται περισσότερο οι επιθυμίες σας. Αν υπάρχουν κάποια ερωτικά παράπονα από το σύντροφο βρείτε ελεύθερο χρόνο για να περάσετε προσωπικές στιγμές απολαμβάνοντας το σπίτι σας, εκφράζοντας περισσότερη αγάπη και τρυφερότητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες επαφές και καθημερινές συναντήσεις με κοντινούς σας ανθρώπους, αδέρφια ή γείτονες θα σας ενθουσιάσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά.. Ταυτόχρονα έχετε πολλές λαμπρές ιδέες που πρέπει να προωθήσετε με διπλωματία και να επιστρατεύσετε όλες τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να κερδίσετε έδαφος σε κάποιες συναλλαγές. Όσο και αν υπάρχει καλή πρόθεση, δεν θα πρέπει να φερθείτε με αφέλεια σε ανθρώπους που δείχνουν πως κρύβεται και ένα είδος καυχησιάς πίσω από τις υποσχέσεις και τα λόγια τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να προσελκύεται χρήματα και έχετε μια ανοδική πορεία, αλλά η τάση για υπερβολικές δαπάνες πρέπει να μετριαστεί καθώς μπορεί να σας ελκύουν πολυτελής αγορές που δεν είναι απαραίτητα και οι καλύτερες. Οικονομικές διαπραγματεύσεις και σχέδια για το μέλλον που σχετίζονται με το εισόδημα σας και ομαδικές δράσεις, μπορεί να έχουν ευνοϊκές προοπτικές. Αν ξοδεύετε χρήματα για συλλογικές δραστηριότητες και κοινωνικές συναναστροφές, εκτιμήστε πιο προσεκτικά τα δεδομένα.

ΛΕΩΝ

Οι απολαύσεις βρίσκονται σε προτεραιότητα και ο μαγνητισμός σας βοηθάει να αλληλοεπιδράσετε στο περιβάλλον σας και στον επαγγελματικό χώρο με την λάμψη που διαθέτετε. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες που θα πρέπει να χειριστείτε χωρίς αλαζονεία και εγωισμό για να μην προκαλέσετε ανταγωνιστικές απαιτήσεις. Συναισθηματικά ίσως προσπαθείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου από το επαγγελματικό σας κύκλο και μπορεί να το εκδηλώστε με υπερβολικές αντιδράσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως υπάρχει μια μυστική, ρομαντική κατάσταση που μπορεί να σας αγχώσει αυτές τις ημέρες. Χειριστείτε με λογική κάποιες εσωτερικές σας επιθυμίες για ερωτικές περιπέτειες και κρυφές ιστορίες και μην επενδύσετε πολλά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και βρείτε τρόπο να συμπεριφερθείτε χωρίς φανατισμό για να μην εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Έχετε ανάγκη ξεκούρασης, χουζούρι και τεμπελιά, αλλά η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού είναι μια πρόκληση, που θα βοηθήσει να δείτε με πιο πλατιά οπτική τις καταστάσειςκαι με περισσότερη ελευθερίας πνεύματος.

ΖΥΓΟΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον είναι σημαντικό για να περάσετε καλά και να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά αυτό το διάστημα. Ωστόσο η προθυμία σας να σκορπίζεστε αλόγιστα μπορεί να πιέσει τον ψυχισμό σας καθώς μπορεί να νιώσετε πως δεν σας ευχαριστούν κοινά ενδιαφέροντα με τους άλλους ή ότι αμφισβητείται το δικό σας ενδιαφέρον. Η αξιολόγηση των οικονομικών και συναισθηματικών σας πόρων θα πρέπει να εκτιμηθεί πριν σπαταλήσετε αλόγιστα τον εαυτό σας σε κοινωνικές συναναστροφές. Μέσα από το φιλικό κύκλο μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα τραβήξει την προσοχή σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ικανοποίηση και αποδοχή υποστήριξης με ευκαιρίες αναγνώρισης και επαγγελματικές εξελίξεις.Είναι μια καλή περίοδος για την επαγγελματική σας ζωή και την κοινωνική σας επιβεβαίωση. Κάποιοι συνεργάτες ίσως βλέπουν από ένα άλλο πρίσμα την εικόνα σας τώρα και θα πρέπει να φερθείτε πολύ διπλωματικά για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και την δημόσια φήμη σας. Είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές προκειμένου να επενδύσετε σε μια συνεργασία που θεωρείτε μεγάλη ευκαιρία και καλό είναι να λειτουργήσετε με αυτοέλεγχο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης μια νότα αισιοδοξίας θα εμφυσήσει στην καθημερινότητα σας. Εάν η εργασία σας σχετίζεται με τον τουρισμό θα υπάρχει εύνοια και ανάπτυξη. Ίσως κάποια εργασιακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων και να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο της πειθούς για να περάσετε τις ιδέες σας μέσα στο χώρο εργασίας. Ωστόσο δεν αποκλείεται σε ένα επαγγελματικό ταξίδι να προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία για κέρδη και ρίσκο μπορεί να διογκωθεί και να ασχοληθείτε με κάποια επενδυτική δραστηριότητα που φαίνεται σαν μεγάλη ευκαιρία. Μπορεί να επωφεληθείτε από περιουσιακά στοιχεία του συντρόφου ή από κάποια φορολογική βοήθεια. Αν στοχεύετε να αιτηθείτε κάποιο δάνειο υπάρχει η δυνατότητα να εγκριθεί. Επίσης θα νιώθετε έντονη την ερωτική επιθυμία και το πάθος να ικανοποιήσετε κάποια σεξουαλικά σας απωθημένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχεται κάποια βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον που θα δώσει μια ευνοϊκή βάση για να επεκταθείτε σε συνεργασίες και να κάνετε κάποια ανοίγματα. Νιώθετε περισσότερο ανοιχτοί και ζεστοί στις επαφές σας. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να προκύψει μέσα από τις επαφές σας και θα νιώσετε έντονη έλξη και επιθυμία για να δημιουργήσετε μια ρομαντική σχέση! Αν προκύψουν συγκρούσεις με το σύντροφο λόγω υπερβολικών απαιτήσεων ή εξόδων που αφορούν το σπίτι φροντίστε να το διαχειριστείτε δίκαια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενισχύεται η ικανότητα και η αποτελεσματικότητα σας στο χώρο της εργασίας και συναναστρέφεστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αν όμως έχετε μια πιο χαλαρή προσέγγιση στα εργασιακά ζητήματα υπάρχει τάση να προκύψουν προβλήματα με συναδέλφους γιατί υπερεκτιμώντας τις συνθήκες για να περάσετε καλά, μπορεί να σας ξεφύγουν πράγματα, τα οποία απαιτείται να γίνουν από σας. Αυτή την περίοδο λόγω ανάγκης για καλοπέραση στην καθημερινή ζωή, διατροφικά ωθείστε σε υπερβολές και καταχρήσεις σε γλυκά και φαγητά. Το φαγητό και ο υγιεινός τρόπος ζωής θα πρέπει να φιλτράρονται σωστά!

Από τη Ράνια Μαρκέλλη

Facebook : @rania.markelli

email: rania.markelli@gmail.com 

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε