Αρης στους Διδύμους: Φλυαρία και Περιέργεια σε Δράση

2022-08-21
Εικόνα από τον Dean Moriarty από την Pixabay
Εικόνα από τον Dean Moriarty από την Pixabay

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/8/2022 έως τις 25/3/2023

Από τις 20/8/2022 ώρα Ελλάδος 10:57 ο Αρης εισέρχεται στους φλύαρους Διδύμους έως τις 25/3/2023 ώρα Ελλάδος 13:46 που θα περάσει στον Καρκίνο. Κανονικά ο Άρης μένει σε κάθε ζώδιο περίπου δύο μήνες. Κάθε δυο χρόνια όμως γυρίζει σε ανάδρομη πορεία για ένα διάστημα γύρω στους 2,5 μήνες  και έτσι περνά πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ότι συνήθως στο ζώδιο που τον φιλοξενεί  στην φαινομενικά ανάδρομη πορεία του. Από 30 Οκτωβρίου 2022 έως 12 Ιανουαρίου 2023 θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, συνεπώς για μεγάλο χρονικό διάστημα 7 μήνες, θα ταλαντεύεται στη ζωδιακή περιοχή των Διδύμων. Είναι ένα μακρύ διάστημα που εμπεριέχει και ένα μακρύ συλλογικό μάθημα για αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δίνουμε προσοχή σε οποιεσδήποτε συνομιλίες, μηνύματα και γεγονότα που συμβαίνουν.

Ο Άρης στην αστρολογία είναι ο πλανήτης της άμεσης δράσης, της γενναιότητας. Είναι φωτιά και ενέργεια, είναι η ορμή, η φιλοδοξία μας , η παραγωγικότητα μας. Είναι η δύναμη που μας ωθεί μπροστά και δείχνει πώς ενεργοποιούνται τα κίνητρά μας, πως επιβάλλουμε τον εαυτό μας στον χώρο που κινούμαστε, πώς υψώνουμε το ανάστημα μας, πώς δείχνουμε τη δύναμη μας και πώς διεκδικούμε τον εαυτό μας. Στην ερωτική μας ζωή δείχνει πως διεκδικούμε το αντικείμενο του πόθου μας , ενώ παράλληλα ενθαρρύνει και τους καβγάδες, το θυμό και τη σκληρότητα.. Κυβερνά τα αιχμηρά αντικείμενα, τα όπλα, τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο που κυβερνιέται από τον Ερμή και είναι χαρακτηριστική η ευστροφία του , η προσαρμοστικότητα του οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η υπερκινητικότητα. Χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη μεταβλητότητα και δηλώνει γρήγορες αλλαγές ενώ μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Κάθε διέλευση στο ζώδιο των Διδύμων έχει δυο οπτικές. Από την μία υπάρχει μια σύγχυση ή αβεβαιότητα μέσα στις πολλές επιλογές που θέλουμε να ακολουθήσουμε και να πειραματιστούμε και από την άλλη υπάρχει η παρακίνηση να μελετήσουμε να εκπαιδευτούμε και να βγάλουμε ταλέντα και σημαντικές δεξιότητες.

Ο ρυθμός του Άρη στους Διδύμους είναι απίστευτα γρήγορος, βαριέται εύκολα και τρελαίνετε αν πέσει στην ρουτίνα, με αποτέλεσμα να αφήνει συχνά ένα πράγμα για να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει με ένα άλλο. Του αρέσει η ποικιλία, και έτσι απολαμβάνει να κάνει ταχυδακτυλουργικά πολλά έργα ταυτόχρονα. Εμπνέεται και επηρεάζεται από τα μέσα ενημέρωσης και είναι ευέλικτος σε κάθε αλλαγή πλεύσης όταν έρχονται νέες πληροφορίες και ερεθίσματα.

Ο Άρης μέσα από το ζώδιο των Διδύμων είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός και έχει ταλέντο να επιχειρηματολογεί , να γεννά και να υλοποιεί νέες ιδέες. Φέρνει ειδήσεις , πρωτοσέλιδα, κουτσομπολιά και αποκαλύψεις, ενώ μπορούμε να περιμένουμε πως ο δημόσιος λόγος προσελκύει περισσότερο την προσοχή μας.

Είναι καλός στα λόγια , ιδανικός για να βρίσκει λύσεις και λειτουργεί άψογα σε θέματα που πρέπει να δουλέψει το μυαλό. Η διέλευση του από το ζώδιο των Διδύμων, προσδίδει επιδεξιότητα πνεύματος και δίνει επιδεξιότητα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα χρειάζεται ικανότητες στα χέρια. Δηλώνει πως μπορεί να μας επηρεάσει την σκέψη και να μας κάνει να παθιαστούμε με ότι βάλουμε στο μυαλό μας μέχρι να το επιτύχουμε.

Η διέλευση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων μας προετοιμάζει για έντονους και συγκρουσιακούς τρόπους επικοινωνίας με λόγια κοφτερά σαν μαχαίρια. Προβλέπεται αυξημένη νοητική δραστηριότητα, πάρα πολλές σκέψεις και υπερβολικά ανήσυχο μυαλό. Στη θέση αυτή συχνά έχει συνδεθεί με επαγγελματικά ανοίγματα και επικοινωνιακά ζητήματα , γνωριμίες μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Η ενέργεια του Αρη είναι εκ φύσεως έντονη, και πρέπει να βρει το σωστό τρόπο έκφρασης, αλλιώς εύκολα μπορεί να σκορπίσει την ενέργεια του σε πολλά και διαφορετικά πράγματα τα οποία τελικά δεν ολοκληρώνει.

Στο εκτεταμένο ταξίδι του προβλέπεται μια ξέφρενη νοητική δραστηριότητα και ενδέχεται να οξυνθούν οι αντιπαλότητες από επαναλαμβανόμενα εχθρικές συμπεριφορές ιδιαίτερα σε κοσμικό επίπεδο και να αντιμετωπίσουμε παραβιάσεις, προκλήσεις και διαξιφισμούς, που θα προκαλέσουν κάποιες ακραίες καταστάσεις. Μπορεί να εκδηλώσει την επιθετική φύση του με μορφές βίας που σχετίζονται με την επικοινωνία, με επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, με παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων, εισβολή σε email κλπ.

Από τις 30 Οκτωβρίου έως 12 Ιανουαρίου όπου θα κινείται ανάδρομος, ενεργοποιεί την εκ φύσεως αμφιθυμία του Διδύμου προωθώντας το χάος και τις αλλαγές σχεδίων καθώς επιβραδύνει τους ρυθμούς του. Είναι περισσότερο μια περίοδος παρατήρησης και ανασκόπησης και λιγότερο για λήψη αποφάσεων. Σε προσωπικό επίπεδο είμαστε περισσότερο επιφυλακτικοί όταν ακούμε μεγάλα λόγια και αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για να σκεφτούμε πριν να δράσουμε. Το να μην κάνεις τίποτα είναι ίσως η πιο δύσκολη συνθήκη αυτής της περιόδου καθώς η καταπιεσμένη ενέργεια μπορεί και να εξαντλήσει περισσότερο.

Καθώς ο Άρης κινείται στο πλανητικό σκηνικό, έρχεται σε συγκρούσεις και συμμαχίες με άλλους πλανήτες πυροδοτώντας συγκρούσεις ή εμπνέοντας δράση. Ας δούμε τις σημαντικές όψεις που θα πραγματοποιήσει στο διάστημα της παραμονής του στο Ζώδιο των Διδύμων. Θα σχηματίσει δυο υποστηρικτικά τρίγωνα με τον Κρόνο στις 28/9 και ανάδρομος στις 28/11 και  ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον Δία στις 1/9. Οι πιο «δύσκολες» όψεις του είναι στις 12/10, 19/11, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που τον αποπροσανατολίζει και διαχέει την ενέργεια του σε πλεκτάνες και πονηριές, ενώ και θέματα μολύνσεων-ασθένειες θα μας προβληματίσουν, είτε με την αναζωπύρωση τους, είτε με κάτι άλλο.

 • 1-9- 2022: Άρης στους Διδύμους εξάγωνο Δίας* ευκαιρίες βελτίωσης
 • 18-9: Άρης εξάγωνο Χείρωνας*δυνατότητες να θεραπευτούν τραυματικές εμπειρίες
 • 28-9: Άρης τρίγωνο Κρόνος*διευκολύνσεις για  οργάνωση και αξιολόγηση, εξέλιξη
 • 12-10: Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας.****Δυσκολίες , λάθη , τάσεις φυγής 
 • 30-10-22 ώρα 15:26 Άρης σε ανάδρομη πορεία
 • 19-11-22: Άρης ανάδρομος τετράγωνο με Ποσειδώνα.****
 • 28-11-22: Άρης ανάδρομος τρίγωνο με Κρόνο
 • 20-12-22: Άρης ανάδρομος εξάγωνο Χείρωνας
 • 12-1-2023 ώρα 22:56 Άρης σε ορθή πορεία
 • 11-2-2023: Άρης εξάγωνο Χείρωνας

Τι πρέπει να προσέχω αυτό το διάστημα:

 • Προσέχω να διατηρώ την ψυχραιμία μου και δεν εμπλέκομαι σε λεκτικές επιθέσεις και αιχμηρά λόγια.
 • Ασκούμαι και εκτονώνομαι με σωματικές δραστηριότητες που εξουδετερώνουν την υπερβολική πνευματική ένταση.
 • Ασχολούμαι με εργασίες που διέπονται από την λογική σκέψη με πειθαρχία για να έχουμε αποτελεσματικότητα και να ολοκληρώσουμε εργασίες.
 • Να υιοθετήσω νέες μεθόδους επικοινωνίας
 • Να ασχοληθώ με ένα όραμα που είχα αφήσει πίσω 
 • Μπορεί να μας βοηθήσει από αυτή τη θέση να διευρύνουμε τις προτιμήσεις μας και τα ενδιαφέροντα μας καθώς είμαστε πρόθυμοι να δοκιμάσουμε και να πειραματιστούμε σε νέα πράγματα.
 • Στην ανάδρομη πορεία του αποφεύγουμε τον προγραμματισμό μιας χειρουργικής επέμβασης-όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν-ή την αγορά μεταφορικού μέσου.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει ο Άρης από τους Διδύμους με βάση Ωροσκόπο και ζώδιο τους επόμενους 7 μήνες

♈ Κριός

Ο Άρης κυβερνήτης σας περνά σε μια ευνοϊκή θέση για το ωροσκόπιο σας,  τονίζει την περιέργεια σας , ενεργοποιεί δυναμικά τις επικοινωνίες και σας κάνει πιο ανήσυχους νοητικά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και τι γράφετε καθώς ο τρόπος της επικοινωνίας σας έχει ιδιαίτερη σημασία το επόμενο διάστημα. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητα επιταχύνονται καθώς υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Οι φαινομενικά μικρές διαφωνίες και ο εκνευρισμός μπορεί να πυροδοτήσουν εντάσεις με το άμεσο περιβάλλον , γειτονικά ή κοντινά συγγενικά πρόσωπα. Παθιάζεστε πολύ με τις ιδέες σας και έχετε πολλά επιχειρήματα για να τις υπερασπίζεστε. Την περίοδος της ορθής κίνησης του μπορείτε να διαφημίσετε την δουλειά σας να προωθήσετε νέες ιδέες και να ασχοληθείτε με την διαφήμιση , την εκπαίδευση. Γενικότερα η περίοδος αυτή θέλει μια προσοχή σε ταξίδια και στις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Επιπλέον μπορεί να αποφασίσετε την αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή κάποιου μέσου επικοινωνίας. Μην βιάζεστε να μιλάτε χωρίς σκέψη και ελέγχεται το όριο ταχύτητας όταν οδηγείται.

♉ Ταύρος

Ο Αρης αποχωρίζεται το ζώδιο σας και ασφαλώς αυτός είναι ένας παράγοντας ανακούφισης για σας. Καθώς όμως εισέρχεται στον οίκο των εσόδων και των πόρων μπορεί να κυνηγήσετε νέες πηγές εισοδήματος πιθανόν και από διπλές κατευθύνσεις. Παράλληλα θέλει προσοχή η διαχείριση του εισοδήματος σας, να μην αφεθείτε από ενθουσιασμό στην καταναλωτική μανία γιατί μπορεί να προκύπτουν ξαφνικά έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας. Μπαίνετε σε μια δυναμική φάση σε σχέση με την υλοποίηση κάποιων στόχων και την αύξηση του εισοδήματος σας. Ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση στην οποία χρειάζεται να καταναλώσετε χρήματα για να επιφέρει κέρδος. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιείστε την ενέργεια σας για να θέσετε νέους στόχους και δοκιμάστε τρόπους για να  κινητοποιηθείτε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα τους επόμενους 7 μήνες ή να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας

♊ Δίδυμοι

Ο Άρης περνά στο ζώδιο σας πρώτη φορά μετά από δύο σχεδόν χρόνια και σας φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ως πρωταγωνιστές για τους επόμενους 7 μήνες. Τολμήστε να είστε ο εαυτό σας και αλλάξετε εσωτερικά νοοτροπία. Ο Άρης στο ζώδιο σας τονώνει την αποφασιστικότητα, το θάρρος, τη γενναιότητα και δίνει κίνητρο για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι ρυθμοί σας στην καθημερινότητα αρκετά έντονοι και θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σας. Είναι ένα μοναδικό διάστημα για δουλέψετε και να δείξετε τις ικανότητες σας και να επηρεάσετε το περιβάλλον σας. Ταυτόχρονα ο Άρης σας δίνει το καύσιμο και την ώθηση να κόψετε αρνητικές καταστάσεις και επαναλαμβανόμενα μοτίβα που σας εμποδίζουν να μετακινηθείτε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Προσοχή σε υγεία και ατυχήματα από βιασύνη.

♋ Καρκίνος

Ο Άρης διέρχεται στον 12ο οίκο σας, μια περιοχή που σχετίζεται με ένα πιο μυστικό και μοναχικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό το διάστημα ίσως νιώσετε μια ψυχική κατάπτωση και απογοήτευση που μπορεί να σας κάνει να απομονωθείτε . Ίσως να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο με πολλά σενάρια να γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Κρυφές συζητήσεις που προέρχονται από τον επαγγελματικό τομέα από άτομα που προσπαθούν να μπλοκάρουν την πρόοδό σας ή και εσείς οι ίδιοι μπορεί να λειτουργείται στο παρασκήνιο με κρυφές συζητήσεις ψάχνοντας να βρείτε κάτι καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να ξεκινήσετε μια πρακτική αυτοφροντίδας όπως ο διαλογισμός, να βάλετε μια τάξη στη διατροφή, στην άσκηση, αλλά και στον ύπνο σας για την ανάκτηση της ζωτικής σας λειτουργίας. Θέματα της υγείας σας μην τα παραβλέπετε.

♌ Λέων

Με το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους θα νιώσετε σταδιακά όλο και πιο άνετα και η διάθεση σας θα είναι σαφώς πιο αισιόδοξη. Ξεκινά μια θετική περίοδος που μπορείτε να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε κάποια όνειρα για το μέλλον και βήματα για να τα υλοποιήσετε. Ο Άρης εδώ παροτρύνει στη δημιουργία νέων κοινωνικών επαφών και προσφέρει ευκαιρίες να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο. Γενικά οι συνεργασίες και η συλλογική εργασία ευνοούνται προκειμένου να υλοποιήσετε κοινούς στόχους. Ωστόσο λόγω της πολεμοχαρής φύσης του θέλει προσοχή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις ή σε σχέσεις με συνεργάτες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις ή κάποιος από τον κύκλο των επαφών σας να μην έχει τις πιο καθαρές προθέσεις. Διατηρήσετε την ακεραιότητά σας και να προσέχετε να μην συμμετέχετε σε κουτσομπολιά.

♍ Παρθένος

Με τον Άρη στους Διδύμους βρίσκεστε σε ένα συνεχόμενο αγώνα που αφορά τον τομέα της καριέρας σας. Από τη θέση αυτή ο Άρης θα αυξήσει τη φιλοδοξία σας, θα προσπαθείτε να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας στον επαγγελματικό χώρο και θα κερδίσετε πόντους που θα σας δώσουν ευνοϊκό αποτέλεσμα αν επιδιώκεται μια προαγωγή, ή μια αλλαγή εργασίας αυτή την περίοδο. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με προϊσταμένους ή ανταγωνισμός με κάποιους συνεργάτες. Πρέπει να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, καθώς οι συγκρούσεις μπορούν εύκολα να κλιμακωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου όχι μόνο στον εργασιακό χώρο αλλά και σε ό,τι έχει σχέση με γονείς, προϊσταμένους, νόμους. Είναι πιθανό να προκύψουν αλλαγές σε προϊστάμενους ή να σε συναδέλφους, ενώ δεν αποκλείονται και νέες προτάσεις σε νέο επαγγελματική  περιβάλλον.

♎ Ζυγός

Ο Αρης βρίσκεται σε ένα φιλικό προς εσάς Ζώδιο. Με τον Άρη να εισέρχεται στον 9ο οίκο της ανώτερης γνώσης, θα διαθέτετε πολύ περισσότερη ενέργεια για έρευνα καθώς βρίσκετε σε έναν τομέα που αφορά κυρίως θέματα που σχετίζονται με πνευματική εργασία, σπουδές ή επιμόρφωση, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, νομικά ζητήματα, ταξίδια αλλά και μελλοντικά επαγγελματικά πλάνα. Επίσης θέματα που σχετίζονται με πολιτική, θρησκεία, νόμους, μπορεί να σας δημιουργήσουν εντάσεις, γι' αυτό προσέχετε παραβατικές συμπεριφορές και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις, ιδέες και πιστεύω. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε σε αυτό το διάστημα μια νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα, αν εκμεταλλευτείτε σωστά τη διέλευση για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Γενικώς είναι μια θετική περίοδο για να ανοίξετε νέους ορίζοντες , να ασχοληθείτε με νέες φιλοσοφίες , να επιμορφωθείτε, ή να τακτοποιήσετε θέματα με το δημόσιο, η κάποιες νομικές υποθέσεις.

♏ Σκορπιός

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους να μπαίνει στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα εστιάσετε την προσοχή σας περισσότερο στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, ασφάλειες, διατροφές, διαχείριση εσόδων-εξόδων, τα οικονομικά του συντρόφου ή της εταιρείας που εργάζεστε, τα οικονομικά που διαχειρίζεστε εσείς για άλλους, δάνεια, κάρτες, φορολογικά, πιστώσεις και χρηματοδοτήσεις. Θα επηρεαστούν θέματα που σχετίζονται με οικονομικούς οργανισμούς, τράπεζες, εφορίες για αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας προς τρίτους, όσον αφορά θέματα οικονομικά διότι υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Από την άλλη πρόκειται και για μια περίοδο όπου μπορείτε να ξεκαθαρίσετε με παλιότερες οικονομικές εκκρεμότητες και να ξεδιαλύνετε παλιές παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται όμως και να σας δοθεί ένα κίνητρο να βρείτε έσοδα, η να υπογράψετε μια καλή οικονομική συμφωνία. Επιπλέον είναι μια ιδιαίτερα έντονη σεξουαλικά περίοδος , που μπορεί να σας επιτρέψει να θα ζήσετε αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Ο σεβασμός και η αποδοχή των ορίων των άλλων ανθρώπων, αλλά και των προσωπικών ορίων είναι υψίστης σημασίας αυτό το διάστημα.

♐ Τοξότης

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους, στρέφεται η προσοχή σας στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών, της ερωτικής ζωής ή του γάμου και θα επηρεαστούν οι σταθερές σας σχέσεις και κυρίως οι χρόνιες συνεργασίες σας. Πολύ πιθανόν να νιώσετε δυσαρέσκεια από μια μακροχρόνια συνεργασία ή να λήξει και να απογοητευτείτε. Ίσως αντιληφθείτε αυτό το διάστημα ότι σας συναγωνίζονται έντονα άτομα που πιστεύατε ότι ήταν φίλοι και σύμμαχοι σας. Πρόκειται για μια περίοδο που συχνά μπορεί να απογοητεύεστε ή να βλέπετε παντού εχθρούς και θα περάσετε ένα διάστημα με εντάσεις και εχθρικές συμπεριφορές με το σύντροφό σας, ή τις συνεργασίες σας που θα οδηγήσουν σε πολλά ξεκαθαρίσματα. Μπορεί να απαλλαγείτε από συνεργασίες που σας δυσκόλευαν ιδιαίτερα και να προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες επειδή ο Άρης θα σχηματίσει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο με θετική επιρροή.

♑ Αιγόκερως

Η είσοδος του του Άρη στους Διδύμους θα επηρεάσει την καθημερινή εργασία, την καθημερινή ρουτίνα και τη φυσική σας κατάσταση. Μπορεί να συμβούν αλλαγές και να βρεθείτε σε νέο εργασιακό περιβάλλον που ίσως δεν είναι τόσο προσφιλές και να σας προβληματίσει και μέχρι να προσαρμοστείτε θα σας προκαλεί εκνευρισμό ή ανασφάλεια. Η φυσική σας κατάσταση και η υγεία σας θα πρέπει να είναι στην προσοχή σας αυτό το διάστημα καθώς οι καθημερινές υποχρεώσεις θα σας κουράζουν για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε. Παράλληλα υπάρχει κίνητρο να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Η θετική όψη με Δία θα σας επιτρέψει να στηρίξετε κάποιο στόχο σας και τα τρίγωνα με τον Κρόνο θα ευνοήσουν να ανταμειφθείτε υλικά για ότι έχετε κοπιάσει και να βρείτε νέες μεθόδους λειτουργίας για τη δουλειά σας. Μην αφεθείτε στις ευθύνες και τον μεγάλο φόρτο εργασίας αλλά βάλετε περισσότερη ποικιλία στον τρόπο που λειτουργείτε για να νιώσετε ικανοποιημένοι.

♒ Υδροχόος

Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους είναι μια θέση πιο εύκολη, αποδοτική και γενναιόδωρη μαζί σας. Θα βρίσκεται μέσα στον τομέα που συμβολίζει την προσωπική σας αυτοέκφραση, τη δημιουργία, την ψυχαγωγία, τα παιδιά, φλερτ, τον έρωτα και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα νέο έρωτα και να απολαύσετε αυτήν την περίοδο. Αν είστε γονείς θα είναι μια καλή περίοδος να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας στις δραστηριότητες τους, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούσε να δημιουργηθούν εντάσεις και αναστάτωση σε θέματα παιδιών. Επιπλέον ιδιαίτερα στην ορθή πορεία του μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στην απόκτηση παιδιού. Γενικά δεν θα λείψουν και τα μπερδέματα, καθώς ο Άρης πάντα έχει μια πολεμική διάθεση και δεν σας βοηθά να είστε πολύ πειθαρχημένοι και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε επιχειρηματικά σχέδια ή επιχειρηματικές κινήσεις.

♓ Ιχθύες

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν κυρίως το σπίτι και την οικογένεια σας. Ίσως να σας απασχολήσει κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον που έχει ανάγκη τη στήριξη σας. Αν υπάρχουν θέματα και δυσαρέσκειες που υποβόσκουν μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον τώρα θα φουντώσουν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και βρείτε διεξόδους για να εκτονώσετε την ενέργεια και την ένταση σας για να μην επικρατήσει το χάος σε οικογενειακά ζητήματα. Η εσωτερική σας ένταση επίσης μπορεί να σας ωθεί σε συμπεριφορές που προκαλούν αντιδράσεις με τους γύρω σας. Θέματα με κάποιο ακίνητο και ζημιές θα σας απασχολήσουν και θα προχωρήσετε σε μαστορέματα για να κάνετε κάποια ανακαίνιση για στην αξιοποίηση ενός ακινήτου. Ο Άρης εδώ θα σας δώσει το κίνητρο και την ώθηση να βρείτε λύσεις και να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή σπιτιού.

♦🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨🧨♦

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

https://asteroskonis.webnode.gr/


https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!