Αστρολογικό Ημερολόγιο Δεκέμβριος - 2021

2021-12-01
Φωτογραφία από Couleur από το Pixabay
Φωτογραφία από Couleur από το Pixabay

Καλό μήνα!! Δεκέμβριος πλέον και φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2021. Ένας μήνας που στο ξεκίνημα του πραγματοποιείται μια Νέα Σελήνη και έκλειψη και στη συνέχεια μια Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Η ολική έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου κλείνει με ένταση την αυλαία της χρονιάς αλλά και ολοκληρώνει τον κύκλο των εκλείψεων στον άξονα του Τοξότη που ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου 2020. Στη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα εισέλθει στο περιβάλλον του Τοξότη και θα εντείνει την ένταση και την ισχυρογνωμοσύνη, ενώ η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία της καλώντας μας να αναθεωρήσουμε τη στάση μας σε ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις. Στο τελείωμα του μήνα ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο των Ιχθύων κλείνοντας το έτος με μια θετική υπόσχεση για τη νέα χρονιά.

Πλανητικά Γεγονότα Δεκέμβριος - 2021

13- Δεκεμβρίου: Ο Ερμής εισέρχεται στο Ζώδιο του Αιγόκερω έως 2.1.2022 που θα περάσει στον Υδροχόου. Στον Αιγόκερω, αντιπροσωπεύει την καθαρή και λογική σκέψη , το μεθοδικό και πρακτικό μυαλό. Τώρα θα είναι ευκολότερο να συγκεντρωθούμε σε δύσκολες εργασίες και επαγγελματικά θέματα με πιο νηφάλια σκέψη. Έχουμε εξαιρετική ικανότητα και επιμονή να μάθουμε ότι μας ενδιαφέρει πιο διεξοδικά και μπορούμε ξεχωρίσουμε τι είναι συγκεκριμένο και ουσιαστικό. Στις επικοινωνίες μας είμαστε πιο ρεαλιστές και πειθαρχημένοι ενώ οι ιδέες μας στηρίζονται σε μια πιο τακτοποιημένη και οργανωμένη εικόνα των καταστάσεων. Επαγγελματικά και πρακτικά θέματα αναμφίβολα μπορούν τώρα να συζητηθούν καθώς η σκέψη μας στρέφεται σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην πρόοδο με αργά και προσεκτικά υπολογισμένα βήματα. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή να μην φανούμε επικριτικοί ή καυστικοί και άκαμπτοι στις απόψεις μας καθώς υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ ρεαλισμού και αγένειας!

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

 • 04.12: Ερμής στον Τοξότη αντίθεση Λίλιθ
 • 07.12: Ερμής στον Τοξότη τετράγωνο Ποσειδώνας***
 • 11.12: Ερμής στον Τοξότη εξάγωνο Δίας
 • 19.12: Ερμής στον Αιγόκερω σύνοδος Χείρων
 • 20.12: Ερμής στον Αιγόκερω τρίγωνο Ουρανός
 • 26.12: Ερμής στον Αιγόκερω εξάγωνο Ποσειδώνας
 • 29.12: Ερμής στον Αιγόκερω σύνοδος Αφροδίτη
 • 30.12: Ερμής στον Αιγόκερω σύνοδος Πλούτωνας

19- Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση στην 26° 25' του Αιγόκερω έως 29.1.2022

Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που συνδέεται με τον έρωτα, τα οικονομικά και τις αξίες. Το διάστημα αυτό ήδη βιώνουμε την ενέργεια της Αφροδίτης στη ζωδιακή περιοχή του Αιγόκερω τονίζοντας τα πρέπει και τα όρια σε κάθε μας επιθυμία και συναισθηματική κατάσταση. Αυξάνεται η φιλοδοξία και η ανάγκη να υπερασπιστούμε τις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες, ενώ συντονίζονται οι προσπάθειες μας περισσότερο στο να απομονώσουμε τα συναισθήματα μας και να εστιάσουμε στα συμφέροντα μας. Στο διάστημα της ανάδρομης πορεία της ανασύρονται οικονομικές οφειλές και λογαριασμοί που είναι ανοικτοί προκειμένου να κλείσουν. Επιπλέον το διάστημα αυτό η ικανοποίηση μας μέσα σε κάποια σχέση και το πώς διεκδικούμε τις ανάγκες μας μέσα σε αυτή, επαναπροσδιορίζεται και επαναξιολογείται, προκειμένου να περάσουμε σε ένα νέο στάδιο πιο λειτουργικό και σταθερό.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

 • 11.12: Αφροδίτη στο Αιγόκερω σύνοδος Πλούτωνας
 • 25.12: Αφροδίτη ανάδρομη σύνοδος Πλούτωνας

13-Δεκεμβρίου: Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη έως 24.1.2022.

Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, οι πράξεις μας υποκινούνται από τα ιδανικά μας και λειτουργούμε με πάθος και ενθουσιασμό. Γινόμαστε πιο γενναιόδωροι και ανοιχτοί σε διαπραγματεύσεις και ξεκινάμε νέα έργα με όρεξη και το βλέμμα πολύ ψηλά. Μας κινητοποιεί να αναπτύξουμε την ισχυρή αίσθηση του εαυτού μας αλλά και να πολεμήσουμε για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Σε αρμονικές όψεις με Χείρωνα και Κρόνο κατορθώνει να κινητοποιήσει μηχανισμούς που θα θεραπεύσουν παλιές πληγές αλλά και με ευκολία λόγω βιασύνης και υπερβολής να δημιουργήσει νέες.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

 • 06.12: Άρης στο Σκορπιό εξάγωνο Πλούτωνας
 • 08.12: Άρης στο Σκορπιό τετράγωνο Δίας
 • 14.12: Άρης στον Τοξότη αντίθεση Βόρειος Δεσμός
 • 25.12: Άρης στον Τοξότη τρίγωνο Χείρωνας.
 • 30.12: Άρης στον Τοξότη εξάγωνο Κρόνος.

21-Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι την 20.01.22.

Ο Ήλιος περνά στον σοβαρό και αξιοπρεπή Αιγόκερω και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του Χειμώνα! Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Αιγόκερω ,το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται περισσότερο στο καθήκον και την επιθυμία να ελέγχουμε τα όρια της υλικής πραγματικότητας. Η διέλευση του Ηλίου στον Αιγόκερω ξεκινά μια περίοδο που σφραγίζει το τέλος της χρονιάς ενώ μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Επιπλέον μας καλεί να αποτιμήσουμε τα μαθήματα που πήραμε όλη την χρονιά και να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά. Είναι μια περίοδος που εστιάζουμε στις υποχρεώσεις μας , σε επαγγελματικά σχέδια που απέδωσαν ή δεν απέδωσαν και συνήθως αγωνιζόμαστε σκληρά για να τα ολοκληρώσουμε! Η στάση μας γίνεται πιο σοβαρή απέναντι στις εξελίξεις και τα θέματα που προκύπτουν ή τουλάχιστον καλούμαστε να τα εξετάζουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Η Αιγοκερίσια δύναμη μας καλεί να στοχεύσουμε σε υψηλούς στόχους και να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και τις αντοχές μας για να προχωρήσουμε σε σημαντικά ζητήματα της ζωής μας!

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος.

 • 01.12: Ήλιος στον Τοξότη εξάγωνο Κρόνος
 • 03.12: Ήλιος στον Τοξότη χιαστί Ουρανός
 • 07.12: Ήλιος στον Τοξότη αντίθεση Λίλιθ
 • 12.12: Ήλιος στον Τοξότη τετράγωνο Ποσειδώνας***
 • 20.12: Ήλιος στον Αιγόκερω εξάγωνο Δίας
 • 30.12: Ήλιος στον Αιγόκερω τετράγωνο Χείρων

29-Δεκεμβρίου: Ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι ο πλανήτης ευεργέτης του Ζωδιακού και παραδοσιακά κυβερνούσε τους Ιχθύες πριν ανακαλυφθεί ο Ποσειδώνας. Είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την τύχη, την επέκταση, την πρόοδο, την εξέλιξη, τις ευκαιρίες. Οι προσδοκίες μας είναι πάντα πολύ υψηλές από τα περάσματα του στο ζωδιακό κύκλο και παρά τα εμπόδια πάντα υπάρχει μια βελτίωση. Τα οφέλη και τις ευκαιρίες που μας προσφέρει άλλοτε τις εντοπίζουμε την στιγμή που δίνονται και άλλοτε τις συνειδητοποιούμε σε βάθος χρόνου. Με το Δία στους Ιχθύς αγαπάμε την ειρήνη, γινόμαστε αισιόδοξοι έχουμε πίστη και όραμα αλλά και περισσότερη ψυχική και πνευματική ισορροπία. Ένα όνειρο μας μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ή να δεχθούμε σημαντική υποστήριξη και ανάλογα το πώς επιδρά στο προσωπικό ωροσκόπιο μπορεί να νιώσουμε πως τα αδύνατα , γίνονται δυνατά και ότι γίνονται και θαύματα! Το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης ενισχύεται και προσφέρουμε ανιδιοτελώς την αγάπη, τη συμπόνια ,την φροντίδα, την στήριξη και οτιδήποτε μπορεί να απαλύνει την ανθρώπινη δυστυχία.

Επιπλέον...

 • Ο Δίας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 25 °22 Υδροχόου και 00°31 Ιχθύων.
 • Ο Κρόνος θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 08° 58 Υδροχόου έως 11°53'.
 • Ο Ουρανός θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 11°45 του Ταύρου έως 10° 57.
 • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από 1.12.21 σε ορθή πορεία από την 20° 24 Ιχθύων έως 20 °40'.
 • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 25° 02 Αιγόκερω έως 25° 55'.

Φεγγάρια Δεκεμβρίου 2021

Νέα Σελήνη: 04 Δεκεμβρίου 2021, 09:42 π.μ ώρα Ελλάδος, στην 12 ° ♐ 21 ′ Τοξότη. Ολική έκλειψη Ηλίου στις 12°12 Τοξότη: Απροσδόκητες αλλαγές και απρόοπτα εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις!!

Η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στη ζωδιακή περιοχή του Τοξότη, σε δύσκολη γωνία με τον Ουρανό και αυτό υποδηλώνει κρίσεις που θα προέλθουν από απροσδόκητες αναποδιές και περιοριστικές ενέργειες.

Το ζώδιο του Τοξότη προάγει την αισιοδοξία, το θάρρος και τη δύναμη να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να κάνουμε βήματα μπροστά χωρίς να κόβετε η πορεία μας από αστοχίες και εμπόδια. Η προθυμία μας να ακολουθήσουμε τις αλλαγές και να τις διαχειριστούμε με ευελιξία και ανοιχτό μυαλό θα μας βοηθήσει να μειώσουμε την ένταση και το άγχος.

Η ζωδιακή περιοχή του Τοξότη συνδέεται με θέματα πολιτικής , παιδείας, διεθνών σχέσεων , ταξίδια, ιδεολογία, συστήματα πεποιθήσεων, τη θρησκευτική πίστη και αντιπαράθεση. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές που συμβαίνουν περιστρέφονται γύρω από αυτά τα θέματα, ενώ η αναζήτηση της αλήθειας, της γνώσης , υπογραμμίζει την ανάγκη να προχωρήσουμε με τόλμη σε ένα εντελώς νέο δρόμο .Η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, είναι μια θέση που αυξάνει την αλληλεπίδραση με προσωπική ή διαδικτυακή επαφή , φέρνει μια έντονη πνευματική εγρήγορση αλλά ευνοεί και το φανατισμό και δυναμιτίζει εντάσεις. Είναι μια καλή αφορμή όμως να εστιάσουμε στον τρόπο που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που απρόοπτα προκύπτουν στη ζωή μας. Το εξάγωνο της έκλειψης με τον Κρόνο λειτουργεί βοηθητικά αντισταθμίζοντας λίγο την ενέργεια του Ουρανού. Χρειάζεται να προσαρμοστούμε και να βρούμε διαφορετικούς τρόπους να προχωρήσουμε όπως ορίζει ο Κρόνος , με προσοχή , υπομονή και επιμονή για να πετύχουμε στόχους και να ολοκληρώσουμε δύσκολες υποθέσεις.

Το Μήνυμα: Αν αντιμετωπίσω την κρίση μόνο ως αναστάτωση και με φανατισμό, τότε η διαδικασία ανάπτυξης και εξέλιξης μου θα μπλοκαριστεί. Όταν έρχεται μια πρόκληση που συγκρούεται με την άποψή μου, τότε προσπαθώ να βρω το δρόμο για τη λύση, να πειραματιστώ και μέσα από την απόκτηση νέων εμπειριών να εναρμονιστώ στην νέα μου θέση για να αναπτυχθώ.

Να θυμάμαι: Να είμαι προσηλωμένος στους στόχους μου. Κανένας δεν μπορεί να βρεθεί τυχαία στο Έβερεστ, περιπλανώμενος άσκοπα!. Στις πιο σκοτεινές στιγμές εστιάζω καλύτερα «στο να ανάψω ένα κερί παρά να καταριέμαι το σκοτάδι»!! Αξίζει λίγη παραπάνω προσπάθεια και υπομονή, πάντα Υπάρχει Φως!!

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο

Πανσέληνος: 19 Δεκεμβρίου 2021, 06:35 π.μ ώρα Ελλάδος, στην 27° 08' Διδύμων.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων -Τοξότη κοντά σε μια ιδιαίτερα δυναμική μοίρα και σηματοδοτεί μια εποχή κορύφωσης και ολοκλήρωσης σε γεγονότα και καταστάσεις που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη. Είναι μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά περίοδος που πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των δύο ενεργειών του ζωδιακού άξονα χωρίς να παραμελούμε κανένα από τα δύο άκρα. Το ζητούμενο των Διδύμων είναι να κινηθεί με άνεση στο άμεσο περιβάλλον του, να πληροφορηθεί, ενώ του Τοξότη να τολμήσει να πάει πέρα από το κοντινό και οικείο και να διευρύνει τους ορίζοντες του.

Με την τελευταία Πανσέληνο του 2021 στον άξονα Διδύμων /Τοξότη ανακινούνται θέματα σχετικά με την επικοινωνία, το εμπόριο , την εκπαίδευση, την περιπέτεια. Τις επόμενες δυο εβδομάδες καλούμαστε να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στη λογική και το όραμα. Οικογενειακές διαφορές με αδέρφια έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να μας δυσκολέψουν και να χαλάσουν την ηρεμία μας. Η πανσέληνος αυτή κλείνει και ολοκληρώνει τον κύκλο της έκλειψης και τη δυναμική των εκλείψεων του Μεταβλητού Σταυρού με αποκαλύψεις και αλλαγές που διαμορφώνουν τη συνολική εικόνα των θεμάτων που άλλαξαν τις ισορροπίες μας . Η θετική παρουσία του Δία από τον Υδροχόο δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για βελτίωση και καλύτερη εξέλιξη.

Το βασικό Ζητούμενο: Να ξεκαθαρίσω την χρήσιμη από την άχρηστη πληροφορία και να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο για να επικεντρωθώ. Η Ικανότητα προσαρμογής μου και η δυνατότητα ελιγμών θα περιορίσει τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς. Να απαλλαγώ από άτομα ή συμπεριφορές που με εμποδίζουν να ανοίξω τα φτερά μου και να αποκτήσω νέες εμπειρίες και γνώσεις για να εξελιχθώ σε μια πιο πολύπλευρη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες,, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο

Μηνιαία Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

1- Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος 09° 24' Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Ο μήνας ξεκινά με μια όψη θετική που μας βοηθά να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες, ενώ θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα ευθύνες και περιορισμούς.

*Επηρεάζει θετικά, κυρίως τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, Κριούς Λέοντες, τοξότες και Ζυγούς ,Διδύμους, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο, κοντά την 9η μοίρα.

3 - Δεκεμβρίου: Ήλιος 11° 26' Τοξότη χιαστί με Ουρανό 11° 11' Ταύρο

Μια όψη που δημιουργεί εσωτερική ένταση και μπορεί να εκφραστεί με εκκεντρικό τρόπο. Η συσσώρευση ενέργειας προκαλεί νευρική ένταση, άγχος και μεταβλητότητα. Θα πρέπει να αποδεχτούμε πως οι προσωπικές μας ιδιαιτερότητες μπορεί να είναι διαφορετικές και να αντιδρούμε πιο συνειδητά αντί να επαναστατούμε και να ξεσπάμε σε ότι ακούμε. Απαιτείται μια προσαρμογή στη συμπεριφορά μας, μια διαφορετική ματιά και ένας διαφορετικός τρόπος προσέγγισης για να μειωθεί η πίεση. Ίσως πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο της προσωπικής μας έκφρασης και να είμαστε πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί για να έρθουν οι αλλαγές που ουσιαστικά προσδοκούμε με δική μας πρωτοβουλία. Ίσως η πίεση να προέρχεται από απροσδόκητα γεγονότα που δημιουργούν ένα δίλημμα στο πώς να προχωρήσουμε αλλά είναι σημαντικό να ακολουθούμε τη ροή και να προσαρμοζόμαστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

6 - Δεκεμβρίου: Άρης 25° 11' Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 25° 11' Αιγόκερω.

Μια όψη που προσδίδει δύναμη, αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση για την πραγματοποίηση στόχων και την επιτυχία. Οι συντονισμένες ενέργειες και η ασταμάτητη εργασία θα βοηθήσουν στην κατάκτηση ενός στόχου . Η ενέργεια αυτή μας δίνει μεγάλη ανθεκτικότητα και ισχυρή αυτοπεποίθηση, υψηλή φιλοδοξία και το θάρρος να τη διεκδικήσουμε. Ο βαθμός συγκέντρωσης στο στόχο είναι υψηλός και η ενέργεια της όψης είναι ιδιαίτερα επίμονη για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

7 - Δεκεμβρίου: Ερμής 20° 25' Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° 25' Ιχθύων.

Σήμερα αναβολές και παρεξηγήσεις προκαλούν σύγχυση . Καλό είναι η εμπιστοσύνη να μην σκορπίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς η μέρα είναι ιδιαίτερα απατηλή. Η μέρα χαρακτηρίζεται από έλλειψη πρακτικότητας, ψεύτικες υποσχέσεις, παραλήψεις και λάθη λόγω αφηρημάδας, για αυτό συνίσταται να αποφεύγονται σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία και η ευαισθησία από την άλλη, μας παρασύρει σε εξιδανικεύσεις και μπερδέματα που επηρεάζουν την πνευματική μας διαύγεια. Οι καλλιτεχνικές εργασίες ευνοούνται

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

8 - Δεκεμβρίου: Ο Άρης 26° 25' Σκορπιού τετράγωνο με Δία 26° 25' Υδροχόου.

Η υπερβολή και η παρόρμηση μπορεί να οδηγήσει σε αψυχολόγητες ενέργειες που θα οδηγήσουν σε διαπληκτισμούς και αναταραχές. Κρατηθείτε μακριά από ρίσκα και βιαστικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα και εκρηκτικές καταστάσεις. Η υπερεκτίμηση των καταστάσεων και η υπερβολική σιγουριά ενέχει κίνδυνους, για αυτό συστήνεται να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και να μην πάρουμε ρίσκα σε υποθέσεις που μπορεί να αποδειχθούν φιάσκο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

11 Δεκεμβρίου: Σύνοδος Αφροδίτης με Πλούτωνα 25° 19' Αιγόκερω

Αυξάνεται η ανάγκη για αγάπη και έρωτα και βιώνετε πιο έντονα τις καταστάσεις. Η έκφραση των συναισθημάτων θα είναι έντονη και αν βρίσκεστε σε μια υγιή σχέση η δημιουργία μιας θετικής και ισχυρής σχέσης είναι ορατή ενώ θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Από την άλλη οι σχέσεις που διέπονται από ζήλια και καχυποψία θα έχουν περισσότερες εντάσεις , εμμονές και κτητικότητα. Επίσης το έντονο πάθος και η λαχτάρα για να ζήσουμε έντονες ερωτικές στιγμές μπορεί να οδηγήσει σε απολαύσεις που φέρουν τη σφραγίδα της απιστίας ή σε περιπτώσεις που βαπτίζεται ως αγάπη μια σχέση ζήλιας. Θετική όψη για επενδύσεις και για συνεργασίες και κερδοσκοπικές υποθέσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

*Ερμής 26° 57' Τοξότη εξάγωνο με Δία 26° 57' Υδροχόου

Μια χαρούμενη άποψη για τη ζωή φέρνει αισιοδοξία , ενώ μια καλή ιδέα εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί. 'Ίσως μια συμφέρουσα αγορά, μια συνάντηση ή ένα όμορφο ταξίδι θα δώσει θετική εξέλιξη στην ημέρα. Επιπλέον απολαμβάνουμε συζητήσεις και κοινωνικές επαφές με άτομα που έχουν το ταλέντο να φτιάξουν τη διάθεσή μας, με χιούμορ και ευχάριστες ειδήσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

12 - Δεκεμβρίου: Ήλιος 20° 26' Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα 20° 26' Ιχθύων

Αυτό το τετράγωνο σημαίνει μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από αστοχία, διάψευση προσδοκιών και παρασκηνιακές ενέργειες που δημιουργούν αβεβαιότητα και αδυναμία θέλησης. Η αβεβαιότητα μπορεί να δημιουργήσει φρούδες ελπίδες και ψεύτικη αίσθηση για ρίσκα και ενέργειες χαλαρής ηθικής που αμέσως μετά θα επιφέρουν απογοητεύσεις. Να θυμάστε σήμερα πως είναι μια απατηλή ημέρα, η παραπλάνηση παραμονεύει και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

19 - Δεκεμβρίου 2021, Ήλιος 28° 20' Τοξότη εξάγωνο με Δία 28° 20' Υδροχόου

Η ζωτικότητα μας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο αυτές τις μέρες. Ένα ισχυρό αίσθημα ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα μας κάνει να αναζητήσουμε με κάθε τρόπο πόρους για να το επιτύχουμε. Βοήθεια μπορεί να μας υποσχεθούν άτομα με θετική και δίκαιη στάση απέναντί μας, αλλά δεν είναι απόλυτο ότι θα μπορέσουν να υλοποιήσουν όλα αυτά που ακούμε. Ταυτόχρονα οι ευκαιρίες μπορεί να είναι μπροστά στα μάτια μας αρκεί να είμαστε σε ετοιμότητα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

20 Δεκεμβρίου: Ερμής 11° 10' Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 11° 10' Ταύρου

Το τρίγωνο αυτό μεταξύ Ερμή και Ουρανού μας δίνει ταχύτητα στη σκέψη, εφευρετικότητα και ευκαιρία να αλλάξουν παγιωμένες αντιλήψεις. Θετικές προοπτικές σε θέματα σπουδών και βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα. Η εφευρετική σκέψη δημιουργεί νέες ευκαιρίες που μας επιτρέπουν να αλλάξουμε την επικοινωνία μας και τη διάθεση μας για να μπορούμε να περάσουμε καλύτερα τις επόμενες ημέρες. Η αγορά προϊόντων τεχνολογίας είναι σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε σήμερα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

24 Δεκεμβρίου: Κορυφώνεται το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού στην 11° 12:

Περιορισμοί- εντάσεις, δυσαρέσκεια, προκλήσεις, εκνευρισμός, επιθυμία για ελευθερία, ελλείψεις. Όπως και όλα τα τετράγωνα τους που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια του έτους, δημιουργείται ένα κλίμα απογοήτευσης για επιθυμητές αλλαγές που μπλοκάρονται και άλλες που έρχονται απρόσμενα. Η απαλλαγή από αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές συμπεριφορές, η ευελιξία και η υπομονή βοηθά να αντιμετωπίσουμε καλύτερα αυτή την κατάσταση.

25 Δεκεμβρίου: Σύνοδος Αφροδίτης (ανάδρομη) με Πλούτωνα 25° 44' Αιγόκερω

Μέσα σε λίγες μέρες και η Αφροδίτη ανάδρομη πλέον πέφτει ξανά στην ασφυκτική αγκαλιά του Πλούτωνα. 'Έντονος αισθησιασμός χαρακτηρίζει τις σχέσεις σήμερα , ερωτικές στιγμές και το απόλυτο πάθος δίνει μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ερωτική, αρκεί να μην υπερισχύσει η ζήλια και η κτητικότητα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

26 - Δεκεμβρίου: Ερμής 20° 36' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα Ιχθύων

Οι ελπίδες και τα όνειρα μας σήμερα ζωντανεύουν και συνδυάζονται με την μαγεία των ημερών. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα βρίσκονται σε μεγάλη δημιουργικότητα και έμπνευση. Θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε σχέδια που σχετίζονται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να δούμε όμορφες ταινίες που θα μας αφήσουν μια εκλεπτυσμένη πνευματική αίσθηση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

29 - Δεκεμβρίου: Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη (ανάδρομη) 24° 26' Αιγόκερω. Θετικές σκέψεις και η άνεση στη συναισθηματική έκφραση, θα δώσει πολύ ωραίο χρώμα και εξαιρετικές συνθήκες στις επικοινωνίες με μηνύματα αγάπης. Η αγάπη είναι στο μυαλό και μπορούμε να τη δείξουμε με ρομαντικές χειρονομίες !Καλή διάθεση και χαρούμενες συζητήσεις, ενώ πίσω από λέξεις πολλές φορές κρύβεται πάθος και έμπνευση. Θετικές δημιουργίες στην τέχνη και ικανοποιητική εμφάνιση σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Είμαστε χαρούμενοι, εξυπηρετικοί και φιλικοί, ενώ η φαντασία και η έμπνευσή μας είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

-Άρης 11° 42' Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 11° 42' Υδροχόου

Ιδιαίτερη ανθεκτικότητα και τόλμη για τα επιχειρήματα μας και θάρρος για να πάρουν σάρκα και οστά οι στόχοι που είχαν καλά μελετημένες κινήσεις. Η όψη βοηθά να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, στην υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων και δίνει τη δυνατότητα να ξεπεραστούν δυσκολίες μέσα από δοκιμασίες με μεθοδευμένες ενέργειες. Το θάρρος και η αξιοπιστία μέσα από το αυστηρό πρίσμα του Κρόνου μας βοηθούν να δείξουμε το ταλέντο μας σε θέσεις διάκρισης.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

30 Δεκεμβρίου: Σύνοδος Ερμή με Πλούτωνα 25° 53' Αιγόκερω

Κάποιες ανατροπές δεν αποκλείονται σήμερα που θα φέρουν δυσπιστία και ελεγχόμενες καταστάσεις. Άτομα με χειριστικό λόγο θα προσπαθήσουν να μας επηρεάσουν σε προσωπικό επίπεδο με χειριστικά παιχνίδια ή με ανατροπή σε αλήθειες που ξέρουμε. Είναι βοηθητική η όψη για να διερευνήσουμε σε βάθος τα πράγματα και να ενώσουμε το παζλ για να λύσουμε μυστηριώδης καταστάσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

💖Να έχετε όμορφα και ασφαλή Χριστούγεννα και μία ευλογημένη χρονιά!💖

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

https://astroran.webnode.gr/
facebook: @rania.markelli

https://asteroskonis.webnode.gr/

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!