Αστρολογικό Ημερολόγιο Δεκεμβρίου 2020

2020-12-08

Καλό Μήνα! Δεκέμβριος 2020 ! Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα μιας κουραστικής χρονιάς που δοκίμασε τις αντοχές μας, ένα μήνα με σημαντικές πλανητικές αλλαγές οι οποίες θα μας επηρεάσουν σε προσωπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο.

💥  Πλανητικά Γεγονότα του Δεκεμβρίου 2020 💥

1 - Δεκεμβρίου: Ο Ερμής αφήνει τον εσωστρεφή και μυστηριώδη Σκορπιό και περνά στο ζώδιο της αισιοδοξίας και της φιλοσοφίας, τον αεικίνητο ΤοξότηΟι επικοινωνίες γίνονται πιο αισιόδοξες και η ανάγκη να κατανοήσουμε τις καταστάσεις θα μας ωθήσει στην αναζήτηση της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Η υπεραισιοδοξία όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές.

14- Δεκεμβρίου: Νέα Σελήνη και Ολική έκλειψη Ηλίου στην 23° 08΄ του Τοξότη. Η ανάγκη για αλλαγές είναι μεγάλη και η έκλειψη αυτη σηματοδοτεί μία προκλητική περίοδος για να αναπτύξουμε τη δυναμική που απαιτείται για να απαλλαχτούμε απο τις τρέχουσες συνθήκες και να προσεγγίσουμε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο.

15 - Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη βγαίνει μέσα από τα μυστηριώδη συναισθήματα και τα φαρμακερά πάθη του Σκορπιού και περνά σε ένα πιο εξωστρεφή και ελεύθερο τρόπο έκφρασης μέσα στο ζώδιο του Τοξότη. Θα είμαστε πιο ανάλαφροι στις σχέσεις μας και θα νιώθουμε μεγαλύτερη την ανάγκη να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε να χαρούμε με νέα ενδιαφέροντα.

17 - Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος μέσα από τον Αιγόκερω ζώδιο της κυβέρνησης του, μας υποχρέωσε από το 2017 να παλέψουμε και να εργαστούμε σκληρά για να καταφέρουμε τις φιλοδοξίες και τους στόχους μας. Μας έφερε με την αυστηρότητα του μπροστά σε ευθύνες και δυσκολίες που πολλές φορές μας εξάντλησαν. Με το πέρασμα του στο ζώδιο του Υδροχόου έως τις 8 Μαρτίου 2023 καλούμαστε να διαχειριστούμε πλέον την κοινωνική μας υπόσταση με ορθή χρήση της προσωπικής μας ελευθερίας για ένα κοινό σκοπό.

19 - Δεκεμβρίου: Ο Δίας μέσα από τον Αιγόκερω περιόρισε τον αυθορμητισμό και αναγκάστηκε να μας δώσει μια πιο ρεαλιστική οπτική. Δυσκόλεψε τις ισορροπίες ενώ συνεργάστηκε για την επιτακτική αλλαγή σε θέματα επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής. Στις 19 Δεκεμβρίου 2020 περνά στον επαναστατικό Υδροχόο και το κλίμα αλλάζει. Η διέλευση του από το ζώδιο του Υδροχόου θα ευνοήσει θέματα που σχετίζονται με την ανθρωπότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την αλληλεγγύη. Θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την αστρολογία και το διαδίκτυο θα έχουν έντονη επιρροή στη ζωή μας.

21 - Δεκεμβρίου: Ο Ερμής από το ζώδιο του αισιόδοξου Τοξότη περνά στο ζώδιο του στρατηγικού Αιγόκερω. Τα λόγια μας τώρα θα έχουν μεγαλύτερη σοβαρότητα και οι επικοινωνίες μας γίνονται με πιο υπεύθυνο τρόπο ενώ οι κινήσεις μας και οι μετακινήσεις σχεδιάζονται με υπευθυνότητα, εγκράτεια και αυστηρότητα. Στις 25 Δεκεμβρίου σε αρμονική γωνία με τον Ουρανό θα προωθήσει επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια.

21- Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω έως 20/1/2020. Το ενδιαφέρον μας τώρα στρέφεται σε θέματα που αφορούν την κοινωνική μας θέση, την καριέρα, το πολιτικό σκηνικό που μας περιβάλλει. Η ζωδιακή περιοχή του Αιγόκερω εκφράζει την ανάγκη για προγραμματισμό και οργάνωση της καθημερινότητας μας. Η επιθυμία για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση είναι έντονη και η αίσθηση του καθήκοντος αυξημένη.

30 - Δεκεμβρίου: Πανσέληνος στην 8° 53 του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω.  Το 2020 ξεκίνησε με Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και κλείνει την αυλαία του στον ίδιο άξονα,γεγονός που μας φέρνει μπροστά σε ένα συνολικό απολογισμό της δράσης που αναλάβαμε. Τώρα έχουμε αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα στο κατά πόσο λειτουργησαμε ή όχι σωστά σε τυχόν προβληματικές καταστάσεις και κατά πόσο ολοκληρώσαμε τα σχέδια μας ή πρέπει να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Εχοντας αποκτήσει τη γνώση και την εμπειρία του τι μπορούμε να υλοποιήσουμε βρισκόμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα προς το 2021..

Όψεις του μήνα Δεκεμβρίου 2020 και πως μας επηρεάζουν

06- Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σε αρμονική γωνία σηματοδοτούν ένα διάστημα θεραπευτικό για σχέσεις που μας έχουν πληγώσει στο παρελθόν . Μεγαλύτερη κατανόηση και βαθιά επιθυμία για συγχώρεση, αυξημένη ευαισθησία , συμπόνια και οικειότητα. Μέσα από την βαθιά έκφραση των συναισθημάτων δίνεται η δυνατότητα να αναγνωρισθούν τα λάθη και να επανέλθει ο ρομαντισμός και η επιθυμία για δέσμευση. Είναι μια ιδανική χρονική στιγμή για ψυχική ανασκόπηση και συναισθηματική αναγέννηση. Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους , Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στα τέλη 1ου και αρχές του 2ου δεκαήμερου.

09-Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Είναι μια δύσκολη όψη που μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση και αυταπάτες . Η αισιοδοξία του Τοξότη μπορεί να μας ωθήσει σε ρίσκα τα οποία οδηγούν σε απογοητεύσεις και επαφές με ακατάλληλους ανθρώπους. Αισθανόμαστε πιο ευάλωτοι και είμαστε επιρρεπής σε σκάνδαλα και εξαπατήσεις. Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2° δεκαήμερο.

10-Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η Αφροδίτη από τον παθιασμένο Σκορπιό σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα εκφράζουν απαιτητικά την έντονη σεξουαλική ενέργεια, τη ζήλια και την καχυποψία. Κάτω όμως από αυτή την επιρροή υπάρχει δυνατότητα να αποκαλυφθούν μυστικά και δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουμε περισσότερη εγγύτητα στις σχέσεις μας. Η αναθέρμανση σε ερωτικές σχέσεις που πέρασαν κρίση είναι εφικτή με αυτό το συνδυασμό. Επίσης καθώς Αφροδίτη και Πλούτωνας σηματοδοτούν το χρήμα δίνονται ευκαιρίες για να αυξηθεί το εισόδημα μας και να διαχειριστούμε καλύτερα οικονομικές υποθέσεις. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς , Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη)στο 3° δεκαήμερο.

11-Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό.

Ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για να υλοποιήσουμε στόχους και επιθυμίες με ευκολία. Ο ενθουσιασμός και η φλόγα των ζωδίων της φωτιάς ενισχύει τη θέληση και την τόλμη να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της ζωής. Οι ιδέες αυτές τις μέρες γίνονται γρήγορες αποφάσεις και λειτουργούμε πιο αρμονικά με βάση τις προσωπικές μας επιθυμίες. Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και Δίδυμοι, Ζυγοί ,Υδροχόοι, και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη)στο 2°  και το 3° δεκαήμερο.


13-Δεκεμβρίου: Ο Ερμής από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Μέσα από αυτή τη δυσαρμονική όψη οι επικοινωνίες μας έχουν περίεργη διάθεση ενώ η σύγχυση και οι παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν συνθήκες οι οποίες θα μας δυσκολέψουν στις επαφές μας. Παρόλα αυτά είναι μια καλή θέση για να αναζητήσουμε μέσα από νέες εμπειρίες το νόημα των καταστάσεων που θα μας βοηθήσει να οραματιστούμε τι είναι αυτό που θέλουμε στο μέλλον. Το μυαλό μας τρέχει και ενθουσιάζεται με ανυπομονησία για αυτό θα πρέπει να λειτουργούμε με περισσότερη συγκέντρωση για να μην μας ξεφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες και παρασυρθούμε σε λάθη. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού(Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) βρίσκονται μπροστά σε σημαντικές προκλήσεις , ενώ ευνοϊκότερη θα είναι η επιρροή για Κριούς -Λέοντες -Ζυγούς και Υδροχόους.

14-Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε εξάγωνο με το Δία στον Αιγόκερω. Ευκαιρίες σε οικονομικές υποθέσεις και σημαντικά κέρδη μπορούν να μας βοηθήσουν σημαντικά. Οι κοινωνικές επαφές και οι ερωτικές σχέσεις γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες ενώ νέες γνωριμίες θα μπορούσαν να προκύψουν μέσα από επαγγελματικές επαφές οι οποίες θα βοηθήσουν στην πνευματική μας εξέλιξη ανοίγοντας διαφορετικά οπτικά πεδία. Ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Σκορπιούς , Καρκίνους, Αιγόκερους , Παρθένους, Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη-Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3°  δεκαήμερο.

15 Δεκεμβρίου :

Ο Ερμής από τον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό.

Ευκαιρία για να συζητηθούν θέματα με ειλικρίνεια και να ενεργήσουμε αστραπιαία για να υποστηρίξουμε τα σχέδια μας. Η βιασύνη και ο ενθουσιασμός χαρακτηρίζουν τις δραστηριότητες μας για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Είναι μια ιδανική στιγμή για να προωθήσουμε σημαντικά έγγραφα και να βρούμε υποστηρικτές. Ευνοϊκή όψη για Κριούς, Λέοντες , Τοξότες και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη - Άρη) στο 3°  δεκαήμερο.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο.

Η ανάγκη για αρμονία και σταθερότητα στις σχέσεις γίνεται εξαιρετικά σημαντική και γινόμαστε περισσότερο φιλικοί και ανεκτικοί για να τις σταθεροποιήσουμε. Η υπεύθυνη στάση βοηθά για να καταφέρουμε να επιλύσουμε κρίσεις και δοκιμασίες που μπορεί να ταλαιπώρησαν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες μας. Γινόμαστε περισσότερο συνεργάσιμοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Οι επιθυμίες μας έχουν την ευκαιρία να υλοποιηθούν με περισσότερη σιγουριά στηριζόμενοι σε πραγματικά δεδομένα ενώ σχέσεις που αξίζουν μπορούν να οδηγήσουν σε δέσμευση. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους , Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη - Άρη) στο 3°  δεκαήμερο.

20- Δεκεμβρίου: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη.

Η επιθυμία για επικοινωνία γίνεται έντονη αυτές τις μέρες και νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τις ιδέες μας και τα σχέδια μας με ενθουσιασμό. Σκεφτόμαστε και εκθέτουμε τις απόψεις μας με άμεσο τρόπο, επικοινωνούμε πιο ανέμελα και χωρίς πολύ σκέψη για να προβάλλουμε τον εαυτό μας. Υπάρχει μια ροπή προς τη φλυαρία, όποτε απαιτείται ένα φιλτράρισμα στο μυαλό μας προτού αποκαλύψουμε προσωπικά μας σχέδια που μπορεί κάποιοι να εκμεταλλευτούν. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς , Υδροχόους και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη - Άρη) στο 3°  δεκαήμερο.

23-Δεκεμβρίου: Ο Άρης από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ενεργοποιούνται φιλόδοξα σχέδια και βαθιές επιθυμίες που πιθανόν για αρκετό καιρό υπήρχαν μέσα μας χωρίς να μπορούν να βγουν στην επιφάνεια. Η εσωτερική δύναμη και η θέληση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και ο τρόπος που θα τη χρησιμοποιήσουμε θα καθορίσει και τις συνέπειες αυτής της δυναμικής. Εγωιστικές συμπεριφορές, εχθρότητες και αδίστακτη χρήση αυτής της δύναμης μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα χωρίς όφελος. Υποθέσεις που μας απασχόλησαν κατά το μήνα Αύγουστο και Οκτώβριο, διάστημα που είχε σχηματιστεί ξανά αυτή η όψη και δεν τακτοποιήθηκαν, είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν ξανά ζητώντας λύση. Το κουράγιο, οι αντοχές και δημιουργικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα και αν καταφέρεται να τα αξιοποιήσετε σε χρήσιμες δραστηριότητες θα πετύχετε κάτι πολύ καλό. Επηρεάζει ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στις αρχές του 3° δεκαημέρου.

25-Δεκεμβρίου: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με Ουρανό (r) στον Ταύρο. Με την επιρροή αυτής της όψης βρισκόμαστε σε μια συνεχή διανοητική εγρήγορση . Η όψη αυτή διευκολύνει συζητήσεις και επικοινωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ανθρώπους που έχουν να μας πουν κάτι διαφορετικό, αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες. Έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία και τον εκσυγχρονισμό τεχνολογικού εξοπλισμού . Πρωτότυπες ιδέες θα μας δώσουν διεξόδους και ενδιαφέρουσες πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να βγούμε από τυχόν κακοτοπιές. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες αλλά και Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στο 1° δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη- Άρη) στα ζώδια αυτά.

28-Δεκεμβρίου: Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό(r)στον Ταύρο. Ευνοϊκές μέρες για επαγγελματικές αλλαγές ενώ απρόσμενες ευκαιρίες θα φέρουν αλλαγές στο σκηνικό που μας περιβάλλει και θα νιώσουμε να εμφανίζεται ένα ξαφνικό χέρι βοήθειας. Όμορφες εκπλήξεις θα προκαλέσουν χαρά, ενθουσιασμό και μια πινελιά ευχάριστη θα μας αλλάξει τα ενδιαφέροντα και θα δώσει τη δυνατότητα να κινηθούμε πιο ελεύθερα. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους, Σκορπιούς , Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο  1°  δεκαήμερο.

30- Δεκεμβρίου: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία συναντούν τη φαντασία και τη σύγχυση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ομιχλώδεις συνθήκες που μπορεί να μας παρασύρουν σε αυταπάτες και απογοητεύσεις. Αυτό το διάστημα υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις σε ζητήματα που αφορούν μια αισθηματική σχέση, μπερδέματα, ανασφάλεια αλλά και δεύτερες σκέψεις. Στα οικονομικά η ανάγκη να ξοδέψουμε χρήματα για οποιαδήποτε επένδυση θέλει προσοχή γιατί μπορεί να επιλέξουμε πράγματα που θα αποδειχτούν ακατάλληλα ή ελαττωματικά.  Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2° δεκαήμερο.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε