Αστρολογικό Ημερολόγιο Φεβρουάριος 2022

2022-02-03

Να έχουμε έναν Θετικό, Δημιουργικό και Ερωτικό Φεβρουάριο!

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με μια Νέα Σελήνη στην 12° ♒19' του Υδροχόου δημιουργώντας αναταραχές και ιδιαίτερη ένταση. Γενικά όμως είναι ένας πιο ήπιος μήνας από πλευράς όψεων, καθώς όλοι οι πλανήτες με τελευταίο τον Ερμή στις 4.2 θα είναι σε ορθή πορεία. Μετά από ένα διάστημα που μας ταλαιπώρησαν οι ανάδρομές των πλανητών με τις συνέπειες τους, ο Φεβρουάριος ξεκινά τη σταδιακή ανάκαμψη και εξέλιξη σε θέματα που είχαν μπλοκαριστεί με καθυστερήσεις. Είναι ένας μήνας που θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα σημαντικές όψεις που θα φέρουν άμεσες εξελίξεις αλλά με θετικό χαρακτήρα που θα προετοιμάσει για τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα του Μαρτίου.

Πλανητικά γεγονότα Φεβρουαρίου 2022

04.02: Ο Ερμής σε ευθεία πορεία στον Αιγόκερω. Επιτέλους μετά από μια περίοδο στασιμότητας και καθυστερήσεων, μπορούμε σιγά σιγά να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα στη δρομολόγηση των υποθέσεων μας και να σχεδιάσουμε στρατηγικά τις κινήσεις μας, για να πετύχουμε στόχους και να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας. Στην εργασία μας ενδεχομένως να υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και ευθύνες που θα απορροφήσουν το μυαλό και το ενδιαφέρον μας για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε.

*Επηρεάζονται θετικά κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι , Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

14.02: Είσοδος Ερμή στον Υδροχόο. Ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στο ζώδιο του Υδροχόου προσδίδοντας ένα πιο ξεκάθαρο, ανεξάρτητο και πιο φιλελεύθερο πνεύμα στις επικοινωνίες μας. Είναι η στιγμή που μπορούμε να δούμε πιο ανοικτά και διαφορετικά τις δραστηριότητες μας αλλά και να ασχοληθούμε με κοινωνικές δραστηριότητες και πρωτότυπες ιδέες. Πιο φιλικοί αλλά και πιο απόλυτοι και ξεροκέφαλοι μπορεί να επιμένουμε περισσότερο σε θεωρίες και να μην προχωρούμε σε πράξεις. Φιλανθρωπικές δραστηριότητες και τεχνολογία θα απορροφήσουν τα ενδιαφέρον μας. Ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων και είναι μια ιδανική στιγμή να εκφράσουμε πιο καθαρά τα ειλικρινή μας συναισθήματα στους αγαπημένους μας.

* Ευνοούνται στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

'Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής

11.2: Ερμής στον Αιγόκερω σύνοδος Πλούτωνα

11.2: Ερμής στον Αιγόκερω τρίγωνο Βόρειος Δεσμός

24.2: Ερμής στον Υδροχόο εξάγωνο Χείρωνας

25.2: Ερμής στον Υδροχόο τετράγωνο Ουρανός

*Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω...

Τον τελευταίο μήνα της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, ορθόδρομη πλέον θα μας βοηθήσει να βάλουμε σε τάξη τα θέματα που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της. Είμαστε πιο αποφασισμένοι πλέον να πετύχουμε σε προσωπικούς, επαγγελματικούς αλλά και οικονομικούς στόχους και να πάρουμε τις οριστικές μας αποφάσεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη

15.2: Αφροδίτη στον Αιγόκερω σύνοδος Άρης

24.2: Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξάγωνο Ποσειδώνας

*Ο Άρης στον Αιγόκερω..

Με τον Άρη στον Αιγόκερω σε ζώδιο της έξαρσης του μπορούμε να γίνουμε πιο μάχιμοι και διεκδικητικοί και μπορούμε να εργαστούμε πιο σκληρά για την ανέλιξη μας. Είμαστε σε θέση να εστιάσουμε και να οργανώσουμε τα πλάνα μας για το μέλλον, να γίνουμε πιο παραγωγικοί και πιο ανθεκτικοί στις αντιξοότητες και τα προβλήματα.

Οι εντάσεις βέβαια στο εργασιακό περιβάλλον και οι επιθετικοί ανταγωνισμοί ενδεχομένως να μας φέρουν σε ρήξεις και έντονους διαπληκτισμούς αν βλέπουμε μόνο με το ψυχρό ρεαλιστικό βλέμμα τους συνεργάτες μας! Η υπερβολική φιλοδοξία ενδεχομένως να δημιουργεί την προσωπική υπερεκτίμηση με αρνητικές συνέπειες!

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης

4.2: Άρης στον Αιγόκερω εξάγωνο Δίας

6.2: Άρης στον Αιγόκερω τετράγωνο Χείρωνας

8.2: Άρης στον Αιγόκερω τρίγωνο Ουρανός

23.2: Άρης στον Αιγόκερω εξάγωνο Ποσειδώνας

18.02: Είσοδος Ηλίου στους Ιχθύες στις 6:43 μμ.

Χρόνια Πολλά στους Ιχθύες!! Ο Ήλιος κλείνει και φέτος τον ετήσιο κύκλο της αστρολογικής χρονιάς μέσα από τους Ιχθύες, την τελευταία ζωδιακή περιοχή του κύκλου. Αυτό το μήνα είναι καιρός να πάρουμε αποστάσεις από όλα αυτά που μας κούρασαν και να μείνουμε λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας. Να αφουγκραστούμε το σώμα μας να ακούσουμε τη διαίσθησή μας και να αναζητήσουμε τις δικές μας ποιότητες που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη, να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας για να κάνουμε τα επόμενα βήματά μας λίγο παρακάτω στην εποχή του Κριού και την Εαρινή Ισημερία.. Τώρα είναι η ώρα να κοιμηθεί το σώμα, να ξεκουραστεί το πνεύμα και να πάρουμε αποστάσεις από το θόρυβο της καθημερινότητας...

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος

4.2 : Ήλιος σύνοδος Κρόνος

11.2: Ήλιος τρίγωνο Λίλιθ

15.2:'Ηλιος τετράγωνο Βόρειος Δεσμός

Επιπλέον...θα κινηθούν με ορθή πορεία..

  • Ο Δίας θα κινηθεί από την 07 °11 Ιχθύων έως και 13°50 Ιχθύων.
  • Ο Κρόνος θα κινηθεί από την 15° 28 Υδροχόου έως 18 °47.
  • Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 10° 53 του Ταύρου έως 11° 32.
  • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 21° 25 Ιχθύων έως 22 °23.
  • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 26° 56 Αιγόκερω έως 27° 46.

Τα Φεγγάρια του Φλεβάρη..

1.2. 2022, Ωρα Αθήνας 04:46 am: Νέα Σελήνη του Χιονιού στον Υδροχόο.. με τα χιόνια και το κρύο να επιμένουν!

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με ένα Νέο φεγγάρι στην 12°♒ 19' του Υδροχόου εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο με ανατροπές και αναθεωρήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την ανθρωπότητα και συλλογικούς χώρους. Η ανάγκη για την διαμόρφωση μιας νέας κατάστασης είναι έντονη και γίνεται προτεραιότητα μας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επιδιώκουμε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, παρά τα εμπόδια και τη συνέχιση των περιορισμών που προκαλεί ακόμα το τετράγωνο Κρόνου - Ουρανού.

*Σημαντικές αλλαγές για τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου που ξεκινούν ένα νέο σημαντικό κύκλο στην ζωή τους.

16.2. 2022, Ωρα Αθήνας 06:57 pm: Πανσέληνος στην 28° ♌00' του Λέοντα

Ένα δημιουργικό φεγγάρι γεμάτο πάθος και υπερβολή σε ένα ζώδιο της φωτιάς που ενθαρρύνει και παροτρύνει να ρισκάρουμε και να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Κάθε Πανσέληνος δημιουργεί μια ευκαιρία για απελευθέρωση και ταυτόχρονα φωτίζει τις κρυφές επιθυμίες μας. Μια Πανσέληνος σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς ενισχύει τα συναισθήματα, φουντώνει τις συναισθηματικές αντιδράσεις και η ισορροπία είναι εύθραυστη. Είναι εύκολο να εκνευριστούμε και να έχουμε διάθεση για διαφωνίες αλλά το κλειδί είναι να αξιοποιήσουμε στο έπακρο θετικά αυτήν την ενέργεια και να μπορέσουμε να συνδεθούμε με εσωτερική σοφία και να αλληλοεπιδράσουμε για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, να αποφύγουμε την αντιπαράθεση και να βρούμε την ηρεμία μας! Αυτή είναι η στιγμή να αφήσουμε πίσω πληγές που αποδυναμώνουν τον εαυτό μας και να αγκαλιάσουμε με αγάπη το εσωτερικό μας παιδί!

*Η επιρροή της Πανσελήνου είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου ενώ και τα ζώδια της φωτιάς Κριός και Τοξότης θα έχουν αυξημένη δημιουργικότητα .


Κύριες όψεις μήνα Φεβρουαρίου..

04.02: Ο Άρης 8° ♑03' Αιγόκερω εξάγωνο Δίας 8° ♓03 Ιχθύων. Αυτό το διήμερο η αποφασιστικότητα και η τόλμη οδηγεί σε δυναμικές κινήσεις που μπορούν να ολοκληρώσουν επαγγελματικά σχέδια και να βελτιώσουν κοινωνική και ερωτική ζωή. Είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε επικερδής δραστηριότητες με επιχειρηματικό πνεύμα και να επιτύχουμε σε προσπάθειες που σχετίζονται με πρόοδο και ανάπτυξη σε σπουδές, εκπαίδευση. Οι δυναμικές πρωτοβουλίες συναντούν θετικές ευκαιρίες με ευχάριστες εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα, ενώ ο προσωπικός μαγνητισμός κερδίζει τις εντυπώσεις σε ερωτικές υποθέσεις.

*Επηρεάζει κυρίως στα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο.

04.02: Ήλιος σύνοδος με Κρόνο στην 15° ♒56' Υδροχόου.

Η συνάντηση Ήλιου - Κρόνου, εντείνει το αίσθημα του περιορισμού, νιώθουμε ότι μας φορτώνουν με επιμέρους ευθύνες που στραγγίζουν την ενέργεια μας. Μια όψη που η ενέργεια της απαιτεί μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων, υπευθυνότητα, ωριμότητα και πειθαρχία. Ίσως να κληθούμε να διαχειριστούμε κάποιες υποχρεώσεις και να ολοκληρώσουμε προγράμματα που απαιτούν αρκετή υπομονή. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα θέματα που θα προκύψουν με σοβαρότητα και από το πόσο επιμελής θα είναι η στάση μας θα κριθεί και το αποτέλεσμα. Στην εργασία ενδέχεται ικανοποίηση και αναγνώριση.
*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

08.02: Άρης 11° ♑01' Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 11° ♉01' Ταύρου. Έντονη διάθεση για ελευθερία κινήσεων, ρίσκα και αντίδραση, ενώ η συμπεριφορά μας μπορεί εύκολα να γίνει αντιδραστική, αν νιώσουμε πως κάτι μας περιορίζει. Η αυξημένη αυτοπεποίθηση μας ωθεί να κινηθούμε ελεύθερα, να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες και να καταφέρουμε πολλά πράγματα σε όλα τα επίπεδα δημιουργικότητας. Ο Άρης από τον Αιγόκερω, δίνει την ώθηση να λειτουργήσουμε με δομή και σχέδιο και ο Ουρανός να βρούμε ιδέες και διεξόδους για πρόοδο και αλλαγή.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

11.02: Ερμής σύνοδος Πλούτωνας στην 27° ♑17' Αιγόκερω . Αυτή η μέρα κρύβει κινδύνους καθώς ευνοεί δολοπλοκίες και παιχνίδια εξουσίας, ελέγχου και επιβολής. Βγάζει στην επιφάνεια εμμονικές σκέψεις και ίντριγκες ενώ μπορεί να φέρει κουτσομπολιά και φήμες που θα προβληματίσουν. Μπορεί να μάθεις κάποιες πληροφορίες που βλάπτουν τα προσωπικά σου συμφέροντα και θα πρέπει να ερευνήσεις σε βάθος την ακρίβεια και την πρόθεση που έχουν τα άλλα πρόσωπα. Σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να υπάρχουν καθοριστικές εξελίξεις σε εργασιακά θέματα με πρόσωπα κύρους .

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

16.02: Αφροδίτη σύνοδος με Άρη στην 16°♑ 53'Αιγόκερω. Αυτές τις μέρες το δίπολο του έρωτα, η Αφροδίτη (θηλυκή ενέργεια) και ο Άρης (αρσενική ενέργεια) ενώνονται για να προσφέρουν ένταση, φλερτ και φλογερά πάθη. Το ξύπνημα της επιθυμίας ανοίγει ένα νέο κύκλο στα αισθηματικά μας και μπορούμε να εκφράσουμε με ένταση το φλογερό ενδιαφέρον μας για τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Μια συναρπαστική γνωριμία, πολλά φλερτ, διεκδικήσεις ερωτική φύσεως, αλλά και αναζωπύρωση σχέσεων χαρακτηρίζει τις ημέρες αυτές. Επιπλέον τα φιλόδοξα σχέδια και οι επιθυμίες ενδεχομένως από τη μία να έχουν επιτυχία με υπολογισμένες κινήσεις και από την άλλη να οδηγήσουν σε εντάσεις με συνεργάτες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

18.02: Δίας ♓εξάγωνο Ουρανός♉. Σήμερα κορυφώνεται η θετική όψη Δία-Ουρανού αλλά θα συνεχίσει να μας επηρεάζει σε όλη την διάρκεια του Φεβρουαρίου. Σε προσωπικό επίπεδο, δίνει μια σημαντική ανάσα ανανέωσης στον τομέα της ζωής μας που ακουμπά και ευνοεί να υπερβούμε τα εμπόδια. Δίνει ευκαιρίες για να αγγίξουμε ένα σημαντικό όνειρο, ευκαιρίες για επέκταση, πρόοδο, και τύχη που θα έρθει απρόβλεπτα και θα μας εκπλήξει! Ίσως μια οικονομική ευκαιρία, ένα επαγγελματικό πρότζεκτ ή και κάτι που αφορά τις σπουδές θα έχει θετικές εξελίξεις. Η διαίσθηση μας μπορεί να λειτουργήσει σαν οδηγός που θα μας οδηγήσει εκεί που λαχταρά η ψυχή μας, ενώ η θετική στάση ελκύει ανθρώπους που μπορεί να μας βοηθήσουν προς το καλύτερο!

23.02: Άρης 22° ♑13' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° ♓13' Ιχθύων. Αυτό το διάστημα αυξάνεται η έμπνευση και φαντασία και βρίσκουμε διέξοδο σε πνευματικές αναζητήσεις ή σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έντονη επιθυμία να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να κινηθούμε σωστά για να πάρουμε τα επιθυμητά΄ αποτελέσματα. Ωστόσο ενδεικτικό διάστημα για να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές δραστηριότητες ή παράνομες πράξεις που μπορεί να μας υπονόμευαν το προηγούμενο διάστημα. Επίσης θα υπάρχει βελτίωση σε θέματα ασθένειας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

24.02: Αφροδίτη  22° ♑15' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° ♓15' Ιχθύων. Εξαιρετικές μέρες για δημιουργικές ενέργειες , καλλιτεχνικές ανησυχίες και για να μπορέσουμε να βρούμε ενδιαφέρον και διέξοδο σε ένα δημιουργικό χόμπι. Οι ρομαντικές διαθέσεις, η ενσυναίσθηση, η τρυφερότητα και η κατανόηση χαρακτηρίζουν τις επαφές μας. Γενικά οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν ένα πιο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μια χειρονομία αγάπης και προσφοράς, η καλή πρόθεση και η στοργή θα μας βοηθήσουν να δοθεί μια νέα πνοή σε ερωτικές σχέσεις αλλά και σε κοινωνικές επαφές, ενώ μια οικονομική ενίσχυση θα μπορούσε να μας ανακουφίσει.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

25.02: Ερμής 11° ♒25' Υδροχόου τετράγωνο με Ουρανό 11°♉ 25' Ταύρου. Αυτές τις ημέρες υπάρχει μια δυσκολία να συγκεντρωθούμε σε πρακτικά καθημερινά θέματα, ενώ υπάρχουν απρόβλεπτα και εκρηκτικά νέα που προκαλούν την αντίδρασή μας. Οι ιδέες μας και οι απόψεις μας μπορεί να αλλάζουν απότομα και να επηρεάζουν την συμπεριφορά μας ενώ η συνεννόηση στην επικοινωνία είναι ιδιαίτερα εύθραυστη.. Προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια, ιδιαίτερα όταν είμαστε εκνευρισμένοι. Ιδιαίτερα οι Ταύροι και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να αποφεύγουν σημαντικές πρωτοβουλίες και συζητήσεις καθώς θα έχουν την τάση να είναι διασπαστικοί, επιθετικοί και με διάθεση να τα σπάσουν με όλους..

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού( Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Μπορείτε να με βρείτε και εδώ:

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

https://asteroskonis.webnode.gr/


https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!