Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιανουαρίου 2021

2021-01-08

Πολλές ευχές για ένα Καλότυχο και Ειρηνικό 2021! Το νέο έτος ξεκινά με ένα μήνα που χαρακτηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του δύσκολος και ανατρεπτικός. Παρόλα αυτά ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο τη νέα χρονιά στη ζωή μας με εξελίξεις που θα μας πάνε παρακάτω!

💥 Πλανητικά Γεγονότα του Ιανουαρίου 2021 💥

7 - Ιανουαρίου: Ο Άρης από το ζώδιο της κυβέρνησης του τον Κριό, περνά σε  αδύναμη θέση στο ζώδιο του Ταύρου και θα παραμείνει έως και τις 4 Μαρτίου. Αυτό το διάστημα ο τρόπος που διεκδικούμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεων μας αλλάζει και γίνεται πιο πρακτικός και επίμονος. Από τη θέση αυτή τονίζει το αίσθημα της συναισθηματικής και υλικής ανασφάλειας με αποτέλεσμα να δημιουργείται εσωτερική πίεση που ψάχνει να βρει διέξοδος να εκφραστεί. Ταυτόχρονα οι όψεις που σχηματίζει αυτό το διάστημα με το Δία, Κρόνο, Ουρανό δυσκολεύουν επιπλέον την λειτουργικότητα μας και δημιουργούν προϋποθέσεις για εντάσεις και αστάθεια. Το κλειδί για την σωστή δράση είναι να είμαστε συνειδητοί στον πως και πότε λειτουργούμε για να μην μας παρασύρει σε κίνδυνο.

8- Ιανουαρίου:

  • Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου έως 15 Μαρτίου.

Αυτό το διάστημα αλλάζουν τα ενδιαφέροντα μας, θα έχουμε πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες που διαμορφώνουν πιο ενδιαφέρουσα την επικοινωνία και  επαναστατικές ιδέες που δημιουργούν αμφισβητήσεις και αντιδράσεις. Κατά την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει μια σειρά όψεων με Άρη, Κρόνο, Δία, Ουρανό που ενεργοποιούν αντιδράσεις σε σημαντικά θέματα που αφορούν οργανώσεις και συλλογικές δράσεις. Σημαντικά θέματα που απασχολούν την πολιτική και το σύνολο της ανθρωπότητας προκαλούν αντιδράσεις με νέα δεδομένα.

Από 30.1-21.2 θα κινηθεί με ανάδρομη πορεία από την 26η-11η μοίρα και για το διάστημα αυτό η ανησυχία γίνεται πιο έντονη και η ανάγκη για ελευθερία ψάχνει να βρει οποιοδήποτε τρόπο για να εκφραστεί.Το διάστημα αυτό καθυστερούν οι καθημερινές συναλλαγές και δοσοληψίες και οι επικοινωνίες δημιουργούν παρεξηγήσεις. Θα αναθεωρήσουμε και θα επαναξιολογήσουμε άτομα, φιλίες και καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή μας, ενώ θέματα που μας είχαν απασχολήσει στο προηγούμενο διάστημα, επανέρχονται για να δώσουμε οριστικές λύσεις σε αυτά.

  • Η Αφροδίτη από τον ανάλαφρο Τοξότη περνά στον αυστηρό Αιγόκερω έως 1 Φεβρουαρίου. Είναι ένα διάστημα που προσεγγίζουμε τις σχέσεις μας με πιο ώριμο τρόπο.  Η αγάπη αποκτά πιο σοβαρή και σταθερή ανάγκη αλλά γινόμαστε πιο επιφυλακτικοί και ντροπαλοί για να την εκφράσουμε. Η διέλευση αυτή μας προκαλεί να διεκδικήσουμε την αγάπη και την τρυφερότητα που κατά βάθος έχουμε ανάγκη. Να κινηθούμε πιο υπεύθυνα σε ότι αφορά τις οικονομικές μας υποχρεώσεις αλλά και θα αγωνιστούμε πιο σκληρά για να επιτύχουμε την αρμονία και ισορροπία σε σχέσεις που θέλουμε να χτίσουμε για διάρκεια και μέλλον.

13 - Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη στις 23ο 13΄του Αιγόκερω . Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε νέα σχέδια και σημαντικούς στόχους, να βάλετε σωστές προτεραιότητες και να εργαστείτε με ευθύνη για τη υλοποίηση τους. Λειτουργείστε με συνέπεια στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεται , για να μην απογοητευτείτε,  καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν ιδιαίτερη σταθερότητα.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο. Επίσης όσοι έχουν ωροσκόπο ή ατομικούς πλανήτες στην 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

14 - Ιανουαρίου: Ο Ουρανός σε ευθεία πορεία στην 6ο 43΄ του Ταύρου, επαναφέρει την ανάγκη για αλλαγή με αστραπιαίο και ανατρεπτικό τρόπο. Μέσα στο ζώδιο του Ταύρου είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα οικονομικά και το χρήμα, την ασφάλεια και τη σιγουριά και αυτά ακριβώς είναι τα θέματα στα οποία ο Ουρανός θα προχωρήσει σε ανατρεπτικές αλλαγές.

19 - Ιανουαρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου έως 20.2.2020.

Καλή και δημιουργική γενέθλια χρονιά στους Υδροχόους!  Η ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου εκφράζει την ανάγκη για ελευθερία και ανανέωση, την κοινωνική δραστηριότητα και συνάμα βοηθά να αναζητήσουμε αυτό το διαφορετικό που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα και τα αυστηρά πλαίσια. Το ενδιαφέρον μας αυτό το μήνα στρέφεται σε παρέες με φίλους, συλλογικές δραστηριότητες και επιθυμούμε να επικεντρωθούμε σε νέες ιδέες και χόμπυ για να διασκεδάσουμε. Βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά και ενεργούμε με στόχο τη δημιουργία αλλαγών στη ζωή μας.

28 - Ιανουαρίου: Πανσέληνος στις 9ο 05΄ του Λέοντα. Μια έντονη Πανσέληνος με κορύφωση των γεγονότων και δημιουργικά έργα που μας επιτρέπουν να προβάλλουμε τα ταλέντα και τις κρυφές επιθυμίες και να πάρουμε την προσωπική μας ευθύνη για να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας. Το μήνυμα είναι να αφιερώσουμε χρόνο στην αγάπη και ανακαλύψουμε τρόπους για να αναδείξουμε τις θετικές πλευρές μας σε σημαντικές σχέσεις.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαήμερου. Επίσης όσοι έχουν ατομικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 9η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Όψεις του μήνα Ιανουαρίου 2021 και πως μας επηρεάζουν

01-Ιανουαρίου: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ο Ερμής συνεργάζεται αρμονικά με τον Ποσειδώνα και δίνει αισιοδοξία και έμπνευση. Πνευματική ανύψωση και εύστοχη διαίσθηση με δημιουργικές ιδέες καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα αλλά κυρίως με δυνατότητα χαλάρωσης, ρομαντισμού και ονειροπόλησης. 

Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους , Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο από την 15η -20η μοίρα.

05-Ιανουαρίου: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτές τις μέρες η σκέψη γίνεται πολύ δυνατή και διερευνούμε σε βάθος οτιδήποτε αινιγματικό και μυστηριώδης. Αυξημένη δυνατότητα για να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα με μεγαλύτερη ευκολία για να μας δοθούν απαντήσεις ή και να ανακαλύψουμε λύσεις. 

Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στις αρχές του 3ου δεκαημέρου από την 22η -26η μοίρα.

08-Ιανουαρίου: Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτές οι μέρες προσφέρονται για ξεκούραση και χαλάρωση. Μια βοηθητική στιγμή για να ησυχάσουμε το νου και να γλυκάνουμε την καρδιά μας σπάζοντας το συνεχές βραχυκύκλωμα μεταξύ νου και καρδιάς. Η ησυχία και η σιωπή βοηθά να έχουμε ανοικτές τις αισθήσεις για να κατανοήσουμε τα μηνύματα που λαμβάνουμε και να αντιληφθούμε τα σημάδια για να πάρουμε απαντήσεις.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Σκορπιούς , καρκίνους , Αιγόκερους, Ιχθύες και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη)στο 2° δεκαήμερο από την 15η -20η μοίρα.

09-Ιανουαρίου: Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο. Οι απόψεις γίνονται απόλυτες και εγωιστικές με τον κίνδυνο ή στάση αυτή να προκαλέσει ψυχρότητα ή λεκτικές συγκρούσεις. Η ξεροκεφαλιά δημιουργεί ρήξεις  σε ένα κλίμα ήδη φορτισμένο, ενώ οτιδήποτε δεν είναι συμβατό με αυτό που νιώθουμε θα εκφράζεται με τρόπο που πληγώνει.

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 0η -3η μοίρα.

  • Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο

Αυτές τις μέρες διεκδικείς την αγάπη , ζητάς να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να φλερτάρεις να ζήσεις τον έρωτα και να κάνεις συναρπαστικές γνωριμίες. Πρόκειται για μια περίοδο που νιώθεις ερωτικό μαγνητισμό και μπορεί να λειτουργήσεις στρατηγικά για να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς. Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα οικονομικής ανάπτυξης και επαγγελματικής αξιολόγησης που θα προωθήσει θέματα καριέρας.

Επηρεάζονται θετικά κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθύες, και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 0°  -4° μοίρα.

10-Ιανουαρίου: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Τακτοποίηση σε γραφειοκρατικά θέματα και οργάνωση υποθέσεων που απαιτούν σοβαρή μελέτη για να παρθούν αποφάσεις. Οι σωστές πληροφορίες βοηθούν να σταθεροποιηθούν σκέψεις και ιδέες για να προχωρήσουν παρακάτω προσωπικές υποθέσεις.

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 0° -4° μοίρα.

11-Ιανουαρίου: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία από τον Υδροχόο. Ιδέες και όνειρα που έχουν οργανωθεί κατάλληλα δέχονται θετική επιρροή για να τακτοποιηθούν ξαφνικά με απρόβλεπτο τρόπο. Ευχάριστες ειδήσεις μας δίνουν χαρά και συμφέρουσες αγορές σε τεχνολογικό εξοπλισμό μπορούν τώρα να μας ωφελήσουν.

Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 0° -5° μοίρα.

12- Ιανουαρίου : Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ξαφνικές, απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά θα δυσκολέψουν αρκετά την επικοινωνία. Δυσάρεστες εξελίξεις και επιθετική συμπεριφορά προκαλούν ζημιές στις επαφές μας, ενώ δεν θα λείψουν επιπλοκές σε μηχανήματα και τεχνολογικούς εξοπλισμούς.

Δύσκολη όψη για Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 3° - 8° μοίρα

13- Ιανουαρίου: Ο Άρης από τον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Οι μέρες είναι πολύ επικίνδυνες για συγκρούσεις και ρήξεις κάθε είδους. Η προσωπική έκφραση περιορίζεται και υπάρχει ανησυχία και ο φόβος της αποτυχίας σε ότι επιχειρούμε. Η επικριτική συμπεριφορά δημιουργεί μεγαλύτερο μπλοκάρισμα και η επιθετική στάση προκαλεί ζημιές και ατυχήματα που οδηγούν σε απογοήτευση.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 0° -5° μοίρα

  • Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο

Συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες έρχονται ξαφνικά να σας ανανεώσουν και να δώσουν μια διαφορετική νότα στη ζωή σας. Σημαντική στιγμή για να ανανεωθεί η σχέση σας μέσα από εκπλήξεις και να μπορέσετε να απολαύσετε ωραίες στιγμές με το σύντροφο σας. Είναι πολύ δημιουργικές μέρες για να κυλήσουν αρμονικά οικονομικές υποθέσεις.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες , Σκορπιούς, Υδροχόους και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή-Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 4° - 9°  μοίρα

14-Ιανουαρίου: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία για να τις διαχειριστούμε. Παιχνίδια εξουσίας και δύναμης έχουν σκοπό τον έλεγχο αλλά η προσωπική δύναμη και αντοχή είναι μεγάλη και ικανή να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες. Ο Πλούτωνας συμβολίζει την καχυποψία, τον έλεγχο και όλα τα κρυμμένα κομμάτια του εαυτού μας. Αυτό το διάστημα θα έρθουμε αντιμέτωποι με προσωπικά θέματα που αγγίζουν το Εγώ μας και κορυφώνονται, για να κλείσουν οριστικά και να μας μεταμορφώσουν.

Επηρεάζει ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς , Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στις αρχές του 3° δεκαημέρου από την 22° -26° μοίρα.

18-Ιανουαρίου: Ο Δίας από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ένα ξαφνικό γύρισμα της τύχης σηματοδοτεί αυτή η όψη και προσδίδει αισιοδοξία και εκπλήξεις. Ένα αναπάντεχο γεγονός ή κάποιες πρωτότυπες ιδέες προσφέρουν ευκαιρίες και θα δώσουν διεξόδους. Από την άλλη σηματοδοτεί υπερβολές και σπατάλη δυνάμεων, επαναστατικές συμπεριφορές και άγνοια κινδύνου που μπορεί να οδηγήσει σε κακοτοπιές. Δεχόμαστε προκλήσεις για αλλαγές στους κανόνες και τα πρέπει και να προχωρήσουμε με διαφορετικό τρόπο προς το μέλλον.

20-Ιανουαρίου: Ο Άρης σύνοδος με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αρκετά περίεργες μέρες με ξαφνικές ανατροπές και απρόσμενα γεγονότα που μας αναστατώνουν και αυξάνουν την ανασφάλεια. Εύφλεκτο διάστημα με αμφίβολα αποτελέσματα για κάθε είδους δραστηριότητες και για οικονομικούς χειρισμούς.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 3° -8° μοίρα.

23- Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Κάτω από αυτή την επιρροή επικρατούν ο ρομαντισμός και ο ιδεαλισμός. Η αρμονική σύμπραξη Αφροδίτης-Ποσειδώνα βοηθά να εξιδανικεύσουμε τον έρωτα και τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Δεχόμαστε όμορφες εκδηλώσεις αγάπης και την τρυφερότητας από τους ανθρώπους που μας αγαπούν. Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες μπορούν να βρουν διέξοδο έκφρασης.

Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες , Ιχθύες, Αιγόκερους, Καρκίνους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2° δεκαήμερο από την 16° -21° μοίρα.

  • Ο Άρης από τον Ταύρο σε τετράγωνο με το Δία στον Υδροχόο.

Αυτές τις μέρες μην υπερεκτιμάται τις δυνατότητες σας και αναλαμβάνεται περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Κάτω από την επιρροή της ενέργειας αυτής είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε αψυχολόγητες ενέργειες ή σε αποφάσεις υψηλού ρίσκου, που δύσκολα θα αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα τους. Το κλίμα μπορεί να γίνει πολύ εκκρηκτικό για κάθε πιθανό εμπόδιο που μπορεί να προκύψει και η αντίσταση να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις και βίαια επεισόδια.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 5° -10° μοίρα.

24- Ιανουαρίου: Ο Ήλιος σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Επικεντρωνόμαστε σε στόχους και σχέδια με υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση. Η επιρροή αυτής της όψης μας φέρνει νέες ευθύνες, ενώ παράλληλα μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Δικαιώνονται και επιβραβεύονται οι προσπάθειες μας. Από την άλλη δείχνει καθαρά πως μέσα από ομαδικές συνεργασίες με κοινό όραμα για πρόοδο, επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα στην εφαρμογή μέτρων και τήρηση κανόνων.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 1° -6° μοίρα.

26- Ιανουαρίου: Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μια όψη που μας κάνει να βγούμε έξω από τα συνηθισμένα και μας παρακινεί να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μας απελευθερώνει από τον εγκλωβισμό που νιώθουμε. Ωστόσο απρόοπτες εξελίξεις μπορεί από μόνες τους να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πετάξουν από πάνω μας ότι μας καταπιέζει. Νιώθουμε πως δεν μπορούμε να παραμένουμε σε καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα σημαντικό να μας προσφέρουν και δεν βοηθούν στην εξέλιξη μας.  Η προσεκτική σκέψη μπορεί να προλάβει παρορμητικές ενέργειες για να μην αντιμετωπίσουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1° δεκαήμερο από την 4° -9° μοίρα.

28- Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η σχέση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα πάντα αποτελεί μια σχέση ηφαίστειο και προσδιορίζει σχέσεις βαθιές και σκοτεινές που δίνουν πάντα μάχη για να επικρατήσει ο ισχυρότερος για τον έλεγχο της σχέσης. Κατά την διάρκεια αυτής της επιρροής προβάλλεται έντονα η ανάγκη και η επιθυμία για φήμη και δίνεται έμφαση στην επαγγελματική ζωή και την καριέρα. Αποφεύγουμε τον έλεγχο και επενδύουμε σε έντονες ερωτικές στιγμές και πάθος δημιουργώντας έτσι προϋποθέσεις που μπορούν να ενισχύσουν την οικειότητα στις σχέσεις.

Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3° δεκαήμερο από την 23° -27° μοίρα.

29- Ιανουαρίου: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο. Μια θετική αλλαγή με εύνοια της τύχης μπορεί να μας δώσει άνοιγμα σε νέες προοπτικές , να βρεθούν λύσεις και να λάβουμε βοήθεια για να επιτύχουμε τα σχέδια μας και να αναπτυχθούμε.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στα τέλη 1° και αρχές 3° δεκαήμερο από την 6° -11° μοίρα.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε