Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιούλιος 2022

2022-07-01

Καλώς ήρθατε στον Ιούλιο!

Στο ξεκίνημα του μήνα έχουμε δυο σημαντικές μετατοπίσεις, του Ερμή στον Καρκίνο και του Άρη στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει πως η ενέργεια γίνεται πιο παθητική, η ευαισθησία αυξάνεται και υπάρχει μια έντονα νοσταλγική διάθεση. Οι ανάγκες φροντίδας είναι αυξημένες αλλά ταυτόχρονα η αδιαλλαξία και ο εγωισμός μπορεί να φορτίσουν αρνητικά το διάστημα αυτό. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο στις 18, προσθέτει τρυφερότητα στα συναισθήματά μας. Στις 13 Ιουλίου, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω τονίζει την αναγκαιότητα να ασχοληθούμε με τα φιλόδοξα σχέδια μας και να αγωνιστούμε για μακροπρόθεσμους στόχους ενώ είναι μια ευκαιρία για να αναλάβουμε τις ευθύνες και να δείξουμε την δυναμική μας. Στις 22.7 με το πέρασμα του Ήλιου στο Λέοντα, αφήνουμε τις ευαίσθητες μέρες του Καρκίνου και γεμίζουμε με νέα ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε. Και ο μήνας τελειώνει με μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα και σηματοδοτεί μια δημιουργική περίοδος που μπορούμε να ασχοληθούμε με τα χόμπι μας, πράγματα που μας ευχαριστούν και να περάσουμε χρόνο με αγαπημένους ανθρώπους.

Πλανητικά γεγονότα Ιούλιος 2022


Ερμής: Στις 5 Ιουλίου, ο πλανήτης της επικοινωνίας αποχωρίζεται το δικό του περιβάλλον των Διδύμων και μπαίνει στο υδάτινο περιβάλλον του Καρκίνου. Από αυτή την θέση προσδίδει ευαισθησία και συναισθηματική διάθεση στην επικοινωνία μας αλλά και επιφυλακτικότητα μέχρι να αισθανθούμε ασφάλεια. Διαισθητικά μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις προθέσεις των άλλων.

Στις 19 Ιουλίου ο Ερμής περνά στον Λέοντα, μια θέση που εκφράζεται πιο διεκδικητικά και άμεσα, έτσι εκφραζόμαστε πιο δραματικά με πάθος και η επικοινωνία γίνεται πιο ενθουσιώδης και διασκεδαστική. Ενισχύεται η δημιουργική σκέψη και οι καλλιτεχνικές ιδέες.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής

2.7: Ερμής στους Διδύμους τρίγωνο με Κρόνο

2.7: Ερμής τετράγωνο με Ποσειδώνα

5.7: Ερμής εξάγωνο με Άρη

9.7: Ερμής στον Καρκίνο τετράγωνο Δίας

10.7: Ερμής σύνοδος Λιλιθ

13.7: Ερμής τετράγωνο Χείρωνας

14.7: Ερμής εξάγωνο Ουρανός

17.7: Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνας

18.7: Ερμής αντίθεση Πλούτωνας

23.7: Ερμής στον Λέοντα τρίγωνο Δίας

26.7: Ερμής τετράγωνο Άρης

27.7: Ερμής τρίγωνο Χείρωνας

29.7: Ερμής τετράγωνο Ουρανός

31.7: Ερμής αντίθεση Κρόνος


Άρης: Ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Ταύρο και από αυτή την θέση δεν του αρέσει να βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα , με συνέπεια το πείσμα και η άκαμπτη στάση να δημιουργούν προβλήματα. Ταυτόχρονα δίνει την υπομονή και επιμονή στις ενέργειές μας, για να δραστηριοποιηθούμε σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά αποκτήματα και την συναισθηματική μας ασφάλεια.


Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης

2.7: Άρης στον Κριό τετράγωνο Πλούτωνας

21.7: Άρης στον Ταύρο εξάγωνο Λιλιθ

Αφροδίτη: Στις 18 Ιουλίου, εισέρχεται στον συναισθηματικό Καρκίνο και μας καλεί να χαρούμε την συναισθηματική και ερωτική μας ζωή με μεγαλύτερη επιθυμία για έκφραση συναισθημάτων αγάπης και στοργής. Για τις επόμενες εβδομάδες, προτεραιότητα έχει η αγάπη και η φροντίδα σε αγαπημένους ανθρώπους , ενώ δίνει την δυνατότητα να συσφίξουν οικογενειακές σχέσεις με πιο οικείες επαφές και να δημιουργηθεί ζεστή ατμόσφαιρα.


Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη

6.7: Αφροδίτη στους Διδύμους εξάγωνο Χείρωνας

13.7: Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος

14.7: Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας

25.7: Αφροδίτη στον Καρκίνο τετράγωνο Δίας

27.7: Αφροδίτη σύνοδος Λίλιθ

31.7: Αφροδίτη τετράγωνο Χείρωνας


22.07: Είσοδος Ηλίου στον Λέοντα στις 23:07 μμ.

Χρόνια Πολλά στα Λιοντάρια! Η ζωηρή και δημιουργική ενέργεια του Λέοντα θα μας επηρεάζει για το επόμενο μήνα και θα νιώθουμε την ανάγκη να δραστηριοποιηθούμε για να περάσουμε καλά και ευχάριστα. Η διέλευση του Ηλίου από την ζωδιακή περιοχή του Λέοντα θα εστιάσει την προσοχή στον εαυτό μας και καλούμαστε να διαχειριστούμε σωστά την ενέργεια μας και την αποφασιστικότητα των κινήσεων μας. Η φωτιά που σιγοβράζει μέσα μας θα πρέπει να βρει δημιουργική διέξοδο χωρίς εγωισμούς.


Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος

8.7 : Ήλιος στον Καρκίνο τετράγωνο Χείρωνας

10.7: Ήλιος στον Καρκίνο εξάγωνο Ουρανός

11.7:'Ηλιος στον Καρκίνο εξάγωνο Βόρειος Δεσμός

16.7: Ήλιος στον Καρκίνο σύνοδος με Ερμή

18.7: Ήλιος στον Καρκίνο τρίγωνο Ποσειδώνας

20.7:Ήλιος στον Καρκίνο αντίθεση Πλούτωνας

Επιπλέον...θα κινηθούν..

  • Ο Δίας θα κινηθεί από την 07 °29 Κριού έως και 08°43 Κριού και σε αυτή τη μοίρα θα γίνει ανάδρομος.

  • Ο Κρόνος ανάδρομος σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα κινηθεί από την 24° 43 Υδροχόου έως 22 °59.

  • Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 17° 45 του Ταύρου έως 18° 40.

  • Ο Ποσειδώνας ανάδρομος θα κινηθεί από την 25° 26 Ιχθύων έως 25 °10.

  • Ο Πλούτωνας ανάδρομος θα κινηθεί από την 27° 48 Αιγόκερω έως 27° 06.


Φεγγάρια του Ιουλίου 2022

28.7. 2022: Νέα Σελήνη στις 05° 39 του Λέοντα


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και μας προκαλεί να κάνουμε μια νέα αρχή που θα προβάλλουμε με αυτοπεποίθηση και δημιουργικό τρόπο τον χαρακτήρα και τον εαυτό μας, αναδεικνύοντας τις δημιουργικές μας δυνάμεις στην καθημερινή μας ζωή. Είναι η στιγμή να αφήσουμε τον εαυτό μας να εκφραστεί ευχάριστα και να κάνουμε σχέδια που αφορούν τα παιδιά ή την ερωτική μας ζωή και να περάσουμε ευχάριστα. Ο ενθουσιασμός του Λέοντα βοηθά να εκδηλωθεί το πάθος και ο ρομαντισμός.

*Σημαντικές αλλαγές για τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου που ξεκινούν ένα νέο σημαντικό κύκλο στην ζωή τους.

14.7. 2022: Πανσέληνος στην 21° 21 του Αιγόκερω

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω υπενθυμίζει τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις στις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να ενεργήσουμε με ωριμότητα και υπευθυνότητα για φιλόδοξα σχέδια και για επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σχέδια που έχουν ξεκινήσει από καιρό επιφέρουν τους καρπούς για τις προσπάθειες μας. Είναι μια δυνατή στιγμή για να υπερνικήσουμε τα πρακτικά εμπόδια που μας περιορίζουν από την επίτευξη προόδου ή να αφήνουμε πίσω ότι δεν μας εξυπηρετεί πλέον.

*Η επιρροή της Πανσελήνου είναι πιο έντονη για τους Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς του 3ου δεκαημέρου.

Κύριες όψεις μήνα


01.07: Ο Άρης στον Κριό στην 27° 47 σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Μεγάλη προσοχή σήμερα καθώς υπάρχει έντονος θυμός και εσωτερικές διαμάχες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με άτομα εξουσίας τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε. Υπάρχει ανάγκη για υγιή εκτόνωση αυτής της έντασης και του θυμού για να ξεφύγετε από παγίδες . Οι μέρες αυτές χαρακτηρίζονται από μαχητικότητα , επιθετικότητα κυριαρχικές συμπεριφορές, μυστικές δράσεις, εκδικητικές τάσεις αλλά και σεξουαλικά πάθη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

02.07: Ερμής στους Διδύμους 24° 39 σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο

Είναι μια καλή στιγμή για διαπραγματεύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές, για σοβαρές συζητήσεις, ενασχόληση με πρακτικά θέματα και λήψη σημαντικών αποφάσεων. Σημαντικές εργασίες μπορούν να δρομολογηθούν ή να λάβετε στήριξη και συμβουλές από μεγαλύτερα άτομα. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε νέες φιλίες και συνεργασίες. Γραφειοκρατικά θέματα μπορούν να διευθετηθούν.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

02.07: Ερμής στους Διδύμους 25° 26 σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Δώστε προσοχή σε συζητήσεις καθώς η έλλειψη σαφήνειας μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνείες και μπερδέματα. Εάν πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιο σημαντικό ζήτημα φροντίστε να είστε προσεκτικοί και να έχετε μια δεύτερη γνώμη από έμπιστους φίλους καθώς πιθανές απατηλές σκέψεις μπορεί να οδηγήσουν σε σύγχυση ή εξαπάτηση.. Η φαντασία είναι έντονη και οι πιο κατάλληλες δραστηριότητες για αυτήν τη διέλευση, είναι η μουσική, χορός, ποίηση ή δημιουργική γραφή. Προσοχή σε ψεύτικες υποσχέσεις, εθισμούς σε ουσίες και αλκοόλ.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

05.07: Ερμής στον Καρκίνο 00° 01 σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο

Η σκέψη αποκτά ταχύτητα , η διαίσθηση αυξάνεται και θα νιώσετε το θάρρος και την ώθηση να αναλάβετε πρωτοβουλία για εργασίες και επαγγελματικές υποθέσεις και να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι ιδανική στιγμή για να προωθήσετε ένα σχέδιο ή να κυνηγήσετε άμεσα τις επιθυμίες σας, να ζητήσετε με τόλμη και θάρρος αυτό που επιθυμείτε και να φλερτάρετε . Επίσης ευνοούνται οι τεχνικές εργασίες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

09.07: Ερμής στο Καρκίνο 08° 06 σε τετράγωνο με το Δία στον Κριό

Αισιοδοξία και υπερβολή είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης . Η αισιοδοξία θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητα και να υπερεκτιμήσετε τις καταστάσεις και τις δυνατότητες σας. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στις λεπτομέρειες και να μην υπόσχεστε περισσότερα από αυτά που μπορείτε καθώς είναι τονισμένη η παρόρμηση σε συνδυασμό με την ανοιχτόμυαλη προοπτική για γρήγορη ανάπτυξη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

10.07: Ήλιος στον Καρκίνο 18° 06 σε Εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο

Ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις που θα σας επιτρέψουν να εκφράσετε ελεύθερα τον εαυτό σας και τα θέλω. Είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό καθώς η δημιουργικότητα και η διάθεση για αλλαγές είναι τονισμένη. Θετικές προσωπικές αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη για τη ζωή, μπορούν να φέρουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε δραστηριότητες που επιδιώκεται να προωθήσετε.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

13.07: Αφροδίτη στους Διδύμους 24° 07 σε Τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο

Είναι μια ιδανική στιγμή για να συνδεθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους, να πετύχετε κάποιους στόχους και να κάνετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Η πειθαρχία που προσδίδει ο Κρόνος θα βοηθήσει για να σημειωθεί πρόοδος και επιτυχία. Ερωτικές σχέσεις που χαρακτηρίζονται από αμοιβαίο σεβασμό θα ωφεληθούν και θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη σταθερότητα ενώ όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να δεσμευτείτε σε μια σχέση. Είναι κατάλληλη η στιγμή για πρόταση γάμου ή γάμο, ή για κάποια επένδυση ενώ και οι επιχειρηματικές συμφωνίες ευνοούνται. Εάν βρίσκεστε όμως σε μια αγχωτική σχέση τότε αυτές τις μέρες μπορείτε να προσεγγίσετε με λογική τα προβλήματα και να βρείτε λύσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

14.07: Ερμής στον Καρκίνο 18° 13 σε Εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο

Είστε πιο ανοικτοί σε πρωτότυπες ιδέες και είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε νέες φιλίες με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό σκεπτικό από το δικό σας. Οι ιδέες τους μπορεί να είναι αντισυμβατικές αλλά να σας κεντρίσουν την προσοχή και να σας δώσουν διαφορετικές κατευθύνσεις που μπορεί να λειτουργήσουν θετικά. Το να δείτε από διαφορετική οπτική γωνία τα πράγματα μπορεί να βοηθήσει να βρείτε λύσεις που αναζητάτε και να προσανατολιστείτε στο μέλλον.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

14.07: Αφροδίτη στους Διδύμους 25° 22 σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Αισθήματα ανασφάλειας σε θέματα αγάπης είναι πιθανόν να σας κάνουν να αισθανθείτε περίεργα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην παρασυρθείτε σε φαντασιώσεις ή ψευδαισθήσεις από κόλακες. Μπορείτε να βιώσετε κάποια απογοήτευση στην ερωτική σας ζωή, καθώς υπάρχει μια τάση εξιδανίκευσης που δεν βοηθά να δείτε ξεκάθαρα τους άλλους και να διακρίνεται το αληθινό τους πρόσωπο. Επιπλέον καθώς τίποτα μπορεί να μην σας ικανοποιεί ακόμα και σε σχέση με τον εαυτό σας, επηρεάζεται η προσωπική σας αυτοεκτίμηση. Περιμένετε να περάσει αυτή η επιρροή και θα δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

16.07: Ήλιος στον Καρκίνο 24° 15 σε σύνοδο με τον Ερμή

Είστε σε διανοητική εγρήγορση, με πιο εξωστρεφή συμπεριφορά και αναμένετε να αυξηθεί η προσωπική επαφή και η αλληλεπίδραση με πρόσωπα της οικογένειας και στενά κοντινά πρόσωπα. Μπορείτε να έχετε μετακινήσεις και συναντήσεις με οικεία πρόσωπα που θα μοιραστείτε ζεστά συναισθήματα. Καλή στιγμή για να διαπραγματευτείτε θέματα ακινήτων και αγοραπωλησίες

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

17.07: Ήλιος στον Καρκίνο 25° 21 σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Η ενσυναίσθηση και η ευαισθησία σας μπορεί να είναι ισχυρή και είστε πιο συμπονετικοί με τους άλλους , με μεγαλύτερη κατανόηση. Δώστε σημασία στα προσωπικά σας όνειρα και πιστέψτε στον εαυτό σας, εκμεταλλευτείτε τις θετικές προοπτικές για το μέλλον . Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε καλλιτεχνικά έργα και να αναδειχθούν τα δημιουργικά ταλέντα. Οι προσωπικές σχέσεις θα απολαμβάνουν περισσότερο ψυχικό δέσιμο και τρυφερότητα, ενώ μπορεί να αναπτύξουν ένα κοινό όραμα για την μελλοντική τους ευτυχία.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

18.07: Ερμής στον Καρκίνο 25° 20 σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Η φαντασία και η δημιουργικότητα μπορεί να εκτιναχθεί στα ύψη και είναι μια καλή στιγμή για δημιουργικά έργα. Δεν είναι ενδεικτική στιγμή για πρακτικά θέματα καθώς ο νους σκορπίζεται σε όνειρα και φαντασιώσεις. Ασχοληθείτε με απαλές δραστηριότητες διάβασμα, μουσική χορό και χρησιμοποιήσετε το δημιουργικό σας μυαλό για να εργαστείτε πάνω σε αυτά. Ο ύπνος και η ξεκούραση είναι ότι καλύτερο για να ξεκουραστεί το μυαλό σας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

18.07: Ερμής στον Καρκίνο 27° 24 σε αντίθεση με τον Πλούτωνα τον Αιγόκερω

Υπάρχει μια τάση κάτω από αυτή τη διέλευση να κάνετε αρνητικά σενάρια που δημιουργούν μια εσωτερική αντίσταση για να μοιραστείτε αυτό που υπάρχει στο μυαλό σας . Oλα υποκινούνται από το φόβο και την καχυποψία. Η δυσπιστία και η απόλυτη στάση μπορεί να ακονίζουν περισσότερο ένα πρόβλημα ενώ αν συζητηθεί με επιχειρήματα να ανακαλύψετε τις λύσεις και απαντήσεις που αναζητάτε. Ο φόβος για την αλλαγή μπορεί να δημιουργεί φόβο και ανησυχίες που δεν οδηγούν στο να βρείτε κάποια διέξοδος .

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

19.07: Ήλιος στον Καρκίνο 27° 21 σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ο Ήλιος απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει κάποιου είδους κρίση. Μπορεί να υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που θα δημιουργήσουν πιέσεις και σχετίζονται με ένα γεγονός, ή μέσα σε μια προσωπική σχέση . Επίσης θα μπορούσε να αφορά και θέματα προσωπικής αυτοεκτίμησης. Μην παρασυρθείτε σε αντιδράσεις που μπορεί να σας βλάψουν, όπως κυριαρχικές συμπεριφορές , πράξεις εκδίκησης και ζήλια.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

23.07: Ερμής στον Λέοντα 08° 40 σε τρίγωνο με το Δία στον Κριό

Μια μέρα θετική για πρωτοβουλίες με καλά νέα προσανατολισμένα στο μέλλον με θετική προοπτική για να πετύχετε στα σχέδια σας, να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις που έχετε στο μυαλό. Κινητικότητα σε ταξίδια και μετακινήσεις, συναντήσεις με ανθρώπους που θα ευνοήσουν την κοινωνική δραστηριότητα και θα αυξηθεί η δημοτικότητα σας. Κερδοφόρες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

25.07: Αφροδίτη στον Καρκίνο 08° 42 σε τετράγωνο με το Δία στον Κριό

Ημέρα δύσκολη που ίσως να νιώσετε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικά ευάλωτοι. Καλή στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές και διασκέδαση αλλά θα πρέπει να προσέχεται την υπερβολή και τις βιαστικές επιλογές που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ενοχλητικές καταστάσεις και ανευθυνότητα. Η τάση για υπερβολή μπορεί να οδηγήσει και σε διατροφικές υπερβολές σε φαγητό και ποτό, αλλά και σε επιπόλαιες οικονομικές σπατάλες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

26.07: Ερμής στο Λέων 14° 41 σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο

Όταν αλληλεπιδράτε με άλλους ανθρώπους η δημιουργική σας σκέψη μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με τις πιο συντηρητικές και πρακτικές ενέργειες των άλλων. Είναι πιθανό να είστε ευερέθιστοι και ευαίσθητοι, να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και εχθρότητες με τους γύρω σας. Το κλειδί είναι να ακούτε προσεκτικά και να σκεφτείτε δύο φορές πριν μιλήσετε. Δεν είναι καλή στιγμή για σημαντικές αποφάσεις και θα πρέπει να προσέχετε τα παρορμητικά ρίσκα , την εγωιστική συμπεριφορά και τη βιασύνη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

28.07: Ερμής στο Λέοντα 18° 38 σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο

Αναστάτωση και νευρική ένταση στην καθημερινή σας ρουτίνα με απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά. Ίσως κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις ή ένα απροσδόκητο γεγονός σας αναγκάσει να αλλάξετε σχέδια. Σκεφτείτε πρώτα πριν ξεσπάσετε την ένταση σας και βρείτε τρόπους για να κάνετε αλλαγές στα σχέδιά σας με έξυπνο τρόπο. Δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία για να μετριαστεί το άγχος σας ή αναβάλλεται σημαντικές αποφάσεις αν νιώθετε αβεβαιότητα. Παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι για την αντιμετώπιση απροβλέπτων καταστάσεων, ή τυχόν βλάβες σε ηλεκτρονικές συσκευές, τεχνολογικό εξοπλισμό ή μεταφορικό μέσο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

31.07: Ερμής στον Λέοντα 22° 58 σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Υδροχόο

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθούν κάποια αδιέξοδα και θα δυσκολευτείτε στην επικοινωνία καθώς περιορίζεται η έκφραση και θα νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι. Πιθανόν κάποια νέα να σας αγχώσουν και οι αρνητικές σκέψεις μπορεί να οδηγήσουν σε απομόνωση και θλίψη. Σε επαγγελματικές συναλλαγές η επενδυτικά προγράμματα πιθανόν να προκύψει σύγκρουση συμφερόντων, οπότε δεν είναι κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

31.07: Ήλιος στον Λέοντα 08° 42 σε τρίγωνο με Δία στον Κριό

Σήμερα θα νιώσετε περισσότερο θαρραλέοι και δυνατοί για να αξιοποιήσετε την καλή επιρροή αυτής της διέλευσης . Υπάρχει διάθεση να απολαμβάνετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπόσχεται ο Ήλιος με τον Δία. Τύχη και ευκαιρίες για οικονομικά κέρδη που θα βοηθήσουν στην οικονομική σας ανάπτυξη αλλά και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη που θα ανοίξουν προοπτικές και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

Να περάσετε ένα απολαυστικό, δημιουργικό Ιούλιο!

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Μπορείτε να με βρείτε και εδώ:


https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

https://asteroskonis.webnode.gr/
 

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε