Αστρολογικό Ημερολόγιο Ιούνιος 2022

2022-06-01

Καλωσορίζουμε το μήνα που μας ανοίγει το δρόμο του καλοκαιριού , ένα μήνα που ξεκινά κάπως πιεστικά και δυσκίνητα αλλά προμηνύεται αρκετά καλύτερος και ευνοϊκός στη συνέχεια του. Ο Ιούνιος στο ξεκίνημα του βρίσκει τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 3 Ιουνίου. Στην περιοχή του Ταύρου και σε κοντινή γωνία με τον Κρόνο δίνει δυσκολίες ,προστριβές και άκαμπτη στάση σε πρακτικά θέματα. Παράλληλα με την αλλαγή πορείας του Ερμή, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ο Κρόνος, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα μπλοκάρισμα και θα μας αναγκάσει να σκεφτούμε πιο σοβαρά κάποιες ενέργειες μας. Στις 14 Ιουνίου η Πανσέληνος στον Τοξότη διευρύνει την οπτική μας και αυξάνει την εξωστρέφεια. Ο Ήλιος στις 21 θα φωτίσει τον Καρκίνο και ταυτόχρονα με το θερινό Ηλιοστάσιο σηματοδοτεί μια πιο τρυφερή, στοργική αλλά και ευαίσθητη προσωπική περίοδος. Από τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη δίνει παιχνίδι και φλερτ περνώντας στους Διδύμους, ενώ ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομη περίοδό του 28 Ιουνίου , για να δοκιμάσει την πίστη μας αλλά και να μας δώσει την δυνατότητα να ελέγξουμε μέσα μας κατά πόσο όλα αυτά που πιστεύουμε συνάδουν με την πραγματικότητα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα κλείσει συναισθηματικά το μήνα δίνοντας νέες ευκαιρίες για να δημιουργηθούν στενές σχέσεις , να συναντήσουμε αγαπημένους ανθρώπους .

Πλανητικά Γεγονότα Ιούνιος - 2022

Ερμής: Στις 3-Ιουνίου ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στην 26°B 05' του Ταύρου κλείνοντας μια περίοδο στασιμότητας. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά αυτές τις μέρες κορυφώνεται και η πρακτική σκέψη με σωστή στρατηγική θα βοηθήσει να διορθώσουμε ό,τι χάλασε ή μπέρδεψε την προηγούμενη περίοδος. Σταδιακά η επικοινωνία και τα μπλοκαρίσματα αποκαθίστανται και μπορούμε να προχωρήσουμε σε συμφωνίες και επαγγελματικές επαφές ή συζητήσεις. Οι απροσδιοριστίες και μικρές ελλείψεις θα υπάρχουν κατά την σκιώδη περίοδο του Ερμή δλδ μέχρι τις 18 Ιουνίου.

13- Ιουνίου: Ο Ερμής επιστρέφει στο Ζώδιο των Διδύμων έως 5.7.2022 που θα περάσει στον Καρκίνο. Ο Ερμής στο ζώδιο της κυβέρνησης του καθιστά ευκολότερη την επικοινωνία και μπορούμε να εκφραστούμε πιο καθαρά και με σιγουριά. Οι πληροφορίες θα έρχονται καθαρές και θα μας δίνουν την δυνατότητα να δούμε πολύπλευρα τις καταστάσεις . Το μυαλό γίνεται πιο ευκίνητο και η σκέψη γίνεται πιο καθαρή και λογική, ανάλαφρη και ευχάριστη. Η κοινωνικότητα μας αυξάνεται και η καλοκαιρινή διασκέδαση ξεκινά. Στις επικοινωνίες μας γινόμαστε πιο ομιλητικοί και έχουμε την ευχέρεια να εκφραστούμε πιο άνετα και ευχάριστα. Τώρα δεν θέλουμε να αργοπορούμε στα σχέδια μας και αναζητούμε άμεσα και γρήγορα πληροφορίες σε τομείς που μας ενδιαφέρουν. Επαγγελματικά και πνευματικά θέματα αναμφίβολα μπορούν τώρα να συζητηθούν καθώς η σκέψη μας στρέφεται σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην πρόοδο με γρήγορα βήματα και νέες ιδέες. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή να προσέξουμε την ανάγκη για αλλαγή που μπορεί να οδηγήσει σε επιπολαιότητες και γρήγορες αποφάσεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

 • 10.6: Ερμής στους Διδύμους τρίγωνο Πλούτωνας
 • 20.6: Ερμής στους Διδύμους εξάγωνο Δίας
 • 27.6: Ερμής στους Διδύμους εξάγωνο Χείρωνας

Κρόνος : Στις 4 Ιουνίου ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος στην 25° K15 του Υδροχόου εως 23.10.2022. Ο πλανήτης της πειθαρχίας και της ευθύνης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον εκκεντρικό Υδροχόο και θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να αξιολογήσουμε τις ευθύνες μας και να δούμε κατά πόσο ανταποκρινόμαστε σε αυτές, διατηρώντας ταυτόχρονα την ανεξαρτησία και το πνεύμα της αλλαγής. Τους επόμενους 4 μήνες θα πρέπει να εξισορροπήσουμε θέματα που αποσταθεροποιήθηκαν να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες, τα εμπόδια ή τις συνθήκες που ξοδεύουμε την ενέργεια μας και μας δημιουργούν αβεβαιότητα. Μέσα σε αυτή την περίοδο μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τα όρια μας περιφρουρώντας τον εαυτό μας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον, στις φιλικές μας σχέσεις, να αναθεωρήσουμε το κοινωνικό μας προφίλ.

*Επηρεάζει και ενεργοποιεί κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) από την 18η ως την 25η μοίρα. Δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης σε Δίδυμους - Ζυγούς και σε Κριούς - Τοξότες.

Ήλιος: 21-Ιουνίου. Χρόνια Πολλά στους Καρκίνους! Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει μέχρι την 22.07.22. Η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και πρώτη μέρα του καλοκαιριού ξεκινά και τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, η προσοχή μας στρέφεται στην προστασία του εαυτού μας, της οικογένειας μας και του σπιτιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με πρόσωπα της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα με τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα, με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας. Η διέλευση του Ηλίου στον Καρκίνο μας καλεί να εστιάσουμε στα βαθύτερα μας συναισθήματα , στις ρίζες , τις αναμνήσεις και το παρελθόν και να επαναξιολογήσουμε τις αξίες πάνω σε αυτά. Είναι μια περίοδος που μπορούμε να ασχοληθούμε με εργασίες στο χώρο του σπιτιού ή κάποια ανακαίνιση αν αυτό είναι στο πρόγραμμα μας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος.

 • 6.6: Ήλιος στους Διδύμους εξάγωνο Χείρωνας
 • 16.6: Ήλιος στους Διδύμους τρίγωνο Κρόνος
 • 16.6: Ήλιος στους Διδύμους τετράγωνο Ποσειδώνας***
 • 29.6: Ήλιος στον Καρκίνο τετράγωνο Δίας

Αφροδίτη: 23- Ιουνίου, εισέρχεται στους Διδύμους έως 18.7.2022. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται με τον έρωτα, τα οικονομικά και τις αξίες. Μόλις η Αφροδίτη μετακινηθεί στο ζώδιο των Διδύμων αυξάνεται η ανάγκη μας να εκφράζουμε περισσότερο τα συναισθήματα μας. Διασκεδάζουμε και φλερτάρουμε περισσότερο , αναζητούμε την ανεμελιά και αγάπη για καλοπέραση. Το διάστημα αυτό η κοινωνική ζωή θα ανακάμψει φέρνοντας μια ανάλαφρη ενέργεια που θα δώσει ένα διασκεδαστικό ξεκίνημα για την έναρξη του καλοκαιριού.

Η διέλευση του Αφροδίτης από τους Διδύμους ενεργοποιεί περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και δίνει ευκαιρίες και διευκολύνσεις σε Κριούς - Λέοντες, Ζυγούς - Υδροχόους, σταδιακά σε όλα τα δεκαήμερα μέχρι τις 18 Ιουλίου.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

 • 2.6: Αφροδίτη στον Ταύρο εξάγωνο Λίλιθ
 • 11.6: Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός
 • 18.6: Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος
 • 19.6: Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας
 • 21.6: Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας
 • 29.6: Αφροδίτη εξάγωνο Δίας

Άρης: Σε όλη την διάρκεια του Ιουνίου θα βρίσκεται δυνατός στον φλογερό Κριό, περιβάλλον της κυβέρνησης του και υπόσχεται ζωντάνια, αυθορμητισμό και αγωνιστική διάθεση. Όταν ο Άρης βρίσκεται στον Κριό, λειτουργούμε με πάθος και ενθουσιασμό, λειτουργούμε πιο μαχητικά και ξεπερνάμε πιο εύκολα τα εμπόδια ενώ ξεκινάμε νέα έργα με όρεξη, ευκολία και βιασύνη.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

 • 1.6 : Άρης στον Κριό τετράγωνο Λίλιθ
 • 15.6: Άρης στον Κριό σύνοδος Χείρωνας
 • 27.6: Άρης στον Κριό εξάγωνο Κρόνος.

Επιπλέον...

 • Ο Δίας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 03 °43 Κριού έως 07°28 Κριού.
 • Ο Κρόνος θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από την 25° 14 Υδροχόου έως 24°42.
 • Ο Ουρανός θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 16°17 του Ταύρου έως 17° 44.
 • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 25° 14 Ιχθύων έως 25 °26.
 • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από την 28° 21 Αιγόκερω έως 27° 48.

Φεγγάρια Ιουνίου 2022

Πανσέληνος: 14 Ιουνίου 2022, 14:51 μ.μ ώρα Ελλάδος, στην 23° I 24' Τοξότη.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη- Διδύμων κοντά σε μια ιδιαίτερα σημαντική μοίρα όπου βρίσκεται το βασίλειο του Χείρωνα και η κλείδα της θεραπείας, μια θεραπεία που έρχεται μετά από δυσκολίες και κινδύνους.. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο αλλά και σε Τ-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μας επισημαίνει πως δεν θα πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις κάτω από αδιευκρίνιστες και ομιχλώδεις συνθήκες. Η ψυχική μας ευαισθησία θα είναι ευάλωτη και εμείς καλούμαστε να ισορροπήσουμε. Ο Δίας κυβερνήτης της Πανσελήνου στον Κριό δύσκολα θα κρατήσει την τάξη και την ειρήνη και έτσι μπορεί να σημειωθούν διαμάχες ή να υπάρξουν αρκετές προκλήσεις που θα φέρουν αστάθεια και ανασφάλεια. Είναι μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά περίοδος που πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία ανάμεσα στο λογικό και οικείο και τη μεγάλη εικόνα που δίνει το όραμα για να προχωρήσουμε. Είναι μια περίοδος εγρήγορσης με παραπλανητικές επιρροές που μπορούν να εντείνουν οικογενειακές διαφορές με αδέρφια που μπορεί να μας δυσκολέψουν και να χαλάσουν την ηρεμία μας.

Το Μήνυμα: Να μην χάσω την ισορροπία μου επενδύοντας σε ευσεβείς πόθους . Να δω με διαφορετική οπτική την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, γιατί όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να πιστέψω ότι μου αξίζουν και να επικεντρωθώ σε ότι στόχο επιθυμώ και όχι στην μιζέρια και την έλλειψη. Η αυτοθεραπεία σε αυτά που με εξασθενούν και με απογοητεύουν μπορεί να έρθει μέσα από την Πνευματική Ελευθερία!

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο

Νέα Σελήνη: 29 Ιουνίου 2022, 04:52 π.μ ώρα Ελλάδος, στην 07 °D 22 ′ Καρκίνου.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στη ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου και ταυτόχρονα σε τετράγωνο με το Δία δημιουργεί μια υπερβολή που μπορεί να μας κάνει ματαιόδοξους και υπερβολικά σπάταλους. Το νέο φεγγάρι σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο που αφορά σε θέματα που σχετικά με το σπίτι και τις ρίζες μας, την οικογένεια, την πατρίδα, την παράδοση, την ιστορία και το παρελθόν μας. Θέματα που αφορούν οικογενειακές σχέσεις, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο, αλλά παράλληλα φέρνει και μια γενικότερη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και θαλπωρή. Παράλληλα η ευνοϊκή σύνδεση της Αφροδίτης -Δία υπόσχεται μια θετική συμβολή στην έναρξη του νέου σεληνιακού κύκλου, που δίνει μια αίσθηση άνεσης και μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουμε , να ξεκουραστούμε και να αναπτύξουμε νέα ενέργεια στην ψυχή μας. Τα συναισθήματα κυριαρχούν στέλνοντας τις καρδιές μας και τη σχέση μας σε ένα μαγευτικό ρομαντικό ταξίδι.

Να θυμάμαι: Μπορώ να ξεκινήσω νέα σχέδια και να αλλάξω ότι δεν μου αρέσει στην ζωή μου, με προσοχή σε υπερβολές και αλαζονεία που μπορεί να ενοχλήσουν και να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια και συγκρούσεις στις σχέσεις.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους , που έχουν γεννηθεί στα μέσα 1ου δεκαήμερου

Μηνιαία Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

3- Ιουνίου:

*Ο Ερμής ανάδρομος 25° 06 Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 26° 15 Υδροχόου .Κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σας μπλοκάρουν σήμερα και η έλλειψη κατανόησης μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στην επικοινωνία.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του ζώδια του σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο, κοντά την 26η μοίρα.

*Ο Ερμής ανάδρομος 25° 06 Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 25° 16 Ιχθύων.

Η ονειροπόληση και η αισιοδοξία μπορεί να μας εμψυχώσουν σήμερα, ενώ η διαίσθησή μας θα είναι βοηθητική για να αποφύγουμε άστοχες κινήσεις. Τα καλλιτεχνικά μας ενδιαφέροντα ευνοούνται.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

6 - Ιουνίου:

Ο Ήλιος 15° 18΄Διδύμων εξάγωνο με τον Χείρωνα 15° 38΄Κριού.

Μια όψη που δίνει λύσεις, και ίαση σε καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν ψυχικά και σωματικά. Το να μάθει κανείς πως να λειτουργεί μέσα από τα τρωτά σημεία του εαυτού του είναι το κλειδί για να στέκεται όρθιος και δυνατός σε αντίξοες συνθήκες και να αυτοθεραπεύεται!

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

10 - Ιουνίου:

Ερμής 28° 25' Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 25' Αιγόκερω.

Σήμερα ευκαιρία για σημαντικές αποφάσεις μετά από διερεύνηση και βαθιά σκέψη. Είναι ιδανική όψη για να ζητήσετε χάρες και μπορείτε να επηρεάζεται με τις ιδέες σας σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις συμφωνιών. Επικεντρωθείτε με παρατηρητικότητα στις λεπτομέρειες για να βρείτε λύσεις σε σημαντικά θέματα. Κατάλληλο διάστημα για βαθύτερη κατανόηση και για αναζητήσεις που θα σε διευκολύνουν να ανακαλύψεις μυστικά.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

12 - Ιουνίου:

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό 16° 53΄ Ταύρου.

Η έκφραση των συναισθημάτων θα είναι εκρηκτική και ξαφνικές ανατροπές σε ερωτικά και οικονομικά μπορεί να σας αναστατώσουν. Δεν αντέχετε περιορισμούς και αντιδράτε δυνατά στις επιθυμίες σας. Τα αλλοπρόσαλλα συναισθήματα θα δοκιμάσουν κάποιες σχέσεις και το μόνο που θα βοηθήσει είναι να δεις με καθαρή ματιά τι έχει κολλήσει και τι πρέπει να αλλάξεις για να αναπτυχθούν οι σχέσεις σου!

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

15 Ιουνίου: Ο Άρης σύνοδο με τον Χείρωνα

Μια μέρα σημαντικής ενδυνάμωσης με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στην αποκατάσταση αλλά και στην θεραπεία καταστάσεων που μας έχουν πληγώσει!

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

16 Ιουνίου:

Ο Ήλιος 25° 06 Διδύμων σε τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο.

Μια ευνοϊκή μέρα για να σταθεροποιήσουμε κάποια σχέδια ή να ξεκινήσουμε σοβαρές εργασίες που απαιτούν υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Παράλληλα υπάρχει η παρουσία του Ποσειδώνα, αλλά η παρουσία του Κρόνου θα βοηθήσει να αποφύγουμε τις αστοχίες εφόσον λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα και ρεαλισμό. *Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

*'Ηλιος 25° 24 Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Μια μέρα που μπορεί να μας παρασύρει σε παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ενοχλητικές καταστάσεις με αστοχίες και λανθασμένες εκτιμήσεις . Η ζωτικότητα μας είναι πεσμένη και μπορεί να αισθανθούμε ανασφάλεια για τις κινήσεις μας , συνεπώς καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις .

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού

σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

18 - Ιουνίου:

Αφροδίτη 25° 06 Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο

Αυτό το τετράγωνο σημαίνει μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα και απογοήτευση σε αισθηματικά θέματα προστριβές και πιθανούς χωρισμούς. Σε οικονομικά θέματα περιορισμοί και περικοπές ενδεχομένως να μας πιέσουν.

Να θυμάστε σήμερα πως είναι μια ημέρα που θα δυσκολέψει σχέσεις που έχουν ανεπάρκειες και θα υπάρχει ένα αίσθημα μοναξιάς και ανασφάλειας. Οι υγιής σχέσεις όμως δεν σπάνε εύκολα σε αυτό το κρας τεστ και ίσως να γίνουν και πιο σταθερές από ποτέ!

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

19 - Ιουνίου:

Αφροδίτη 25° 25 Ταύρου εξάγωνο Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Μια εξαιρετική ημέρα που δημιουργεί ρομαντική διάθεση και μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε ρομαντικές συναντήσεις και να χαρούμε . Καλλιτεχνικές ανησυχίες και η φαντασία διεγείρουν την έμπνευση και τη δημιουργική έκφραση με πολύ όμορφα αποτελέσματα!

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

20 Ιουνίου:

Ερμής 06° 24 Διδύμων εξάγωνο με Δία 06° 24' Κριού.

Σήμερα το τρίγωνο αυτό μας δίνει χαρούμενα μηνύματα, ελπιδοφόρες και ευχάριστες ειδήσεις. Η αισιόδοξη σκέψη μας βοηθάει να συνδεθούμε καλύτερα με τους άλλους και με ευκολία μπορούμε να κάνουμε νέες γνωριμίες ή να δεχθούμε νέες προτάσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

21 Ιουνίου:

Αφροδίτη 28° 01 Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° 01 Αιγόκερω

Ένταση και πάθος με έντονες ερωτικές στιγμές, αυξημένες επιθυμίες σας επιτρέπουν να ζήσετε ένα μεγάλο έρωτα που μπορεί να μετατραπεί σε ηφαίστειο συναισθημάτων. Αναθέρμανση σε σχέσεις που είχαν απομακρυνθεί συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να προκαλέσει έντονες συγκινήσεις ή να είναι καθοριστικής σημασίας για τη ζωή σας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

27 - Ιουνίου:

Ερμής 15° 36' Δίδυμων εξάγωνο με Χείρωνα

Είναι μια ιδανική μέρα για αυξημένη ικανότητα στην επικοινωνία που μπορεί να καθαρίσει το μυαλό μας από αρνητικές και ψυχοφθόρες σκέψεις.

*Επηρεάζει θετικά κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

* Άρης 24° 50 Κριού εξάγωνο με Κρόνο(ανάδρομο) 24° 51 Υδροχόου

Αυτή η όψη μας δίνει αποφασιστικότητα, αντοχή και τόλμη για τα επιχειρήματα μας και θάρρος για να πάρουν σάρκα και οστά οι στόχοι που είχαν καλά μελετημένες κινήσεις.

Βοηθά να κάνουμε μικρές ενέργειες που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές αργότερα και να πάρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, στην υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων με δυνατότητα να ξεπεραστούν δυσκολίες. Το θάρρος και η αξιοπιστία μέσα από το αυστηρό πρίσμα του Κρόνου μας βοηθούν να δείξουμε το ταλέντο μας σε θέσεις διάκρισης.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

28 Ιουνίου:

*'Ηλιος στον Καρκίνο 07° 18 σε τετράγωνο με ο Δία στον Κριό

Σήμερα, είναι καλύτερο να κρατήσουμε τις προσδοκίες χαμηλές και να επικεντρωθούμε με μέτρο και πειθαρχία στις εργασίες μας χωρίς να σπαταλήσουμε την ενέργεια μας σε υπερβολές.

Θέλουμε να διασκεδάσουμε και να υπερβούμε κάθε όριο , νιώθουμε υπεραισιόδοξοι για τις δυνάμεις μας , αλλά το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπερβολής είναι το μέτρο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

*Αφροδίτη 07° 19 Διδύμων εξάγωνο με Δία 07° 19 Κριού

Η δημοτικότητα σας ανεβαίνει και θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και κοινωνικοί. Νιώθετε πιο χαρούμενοι και αυτή η εσωτερική διάθεση αυξάνει τη γοητεία και βοηθά σε κάθε είδους αλληλεπίδραση στις επαφές μας . Παράλληλα βοηθά και σε επαγγελματικές συναλλαγές και συνεργασίες αρκεί να θυμόμαστε τα όριά μας στις υπερβολές του Δία. Η τύχη χαμογελά σχετικά με τα οικονομικά και δίνει ευκαιρίες να ενισχυθεί το πορτοφόλι μας σημαντικά.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

*Να έχετε ένα όμορφο και δροσερό Ιούνιο!*

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

https://asteroskonis.webnode.gr/

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε