Αστρολογικό Ημερολόγιο-Μάρτιος 2023

2023-03-01
Φωτογραφία από NoName_13 από το Pixabay
Φωτογραφία από NoName_13 από το Pixabay

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που περιλαμβάνει σημαντικές μετακινήσεις πλανητών. Ένας μήνας με πολλές διακυμάνσεις, που θα δώσει το στίγμα του για την εξέλιξη των γεγονότων. Οι αλλαγές είναι πολλές, άλλες αναμενόμενες και άλλες απρόβλεπτες και καθώς ο τροχός των αλλαγών γυρίζει κινητοποιεί την δυναμική των καταστάσεων. Με βάση αυτές τις μετακινήσεις, η κοινωνία θα μπορέσει να κάνει νέα βήματα, σε μια νέα εποχή και με την σφραγίδα της Εαρινής Ισημερίας. 

Ο Κρόνος εισέρχεται 7-3-2023 στους Ιχθύες, αφού ολοκληρώνει το πέρασμα του στον Υδροχόο, δοκιμάζοντας τα προσωπικά και κοινωνικά μας όρια. Μετακινείται τώρα στους Ιχθύες, υδάτινο ζώδιο, μεταβλητής ποιότητας και αυτό δηλώνει μια συναισθηματική σταθεροποίηση στην ρευστότητα και την αοριστία. Από αυτή τη ζωδιακή περιοχή, μας ζητά να κάνουμε μια βαθύτερη ενδοσκόπηση στα όνειρα και τις προσδοκίες μας και αν αυτά έχουν πραγματική βάση να δώσει σάρκα και οστά. Για τα επόμενα 2,5 χρόνια, έχουμε την ευκαιρία να κατανοήσουμε βαθύτερα τόσο τον εαυτό μας, όσο και τους άλλους και να δείξουμε μια σοβαρή αντιμετώπιση στον ανθρώπινο πόνο.

Ο Πλούτωνας ξεκινά το Μάρτιο τη δοκιμαστική πτήση του στο ζώδιο του Υδροχόου έως τον Ιούνιο 2023. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο θα φέρει νέες ιδέες, νέα θέματα και νέες μορφές εξουσίας και το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται σε μια επαναστατική μεταβατική εποχή. Η εποχή αυτή έχει άμεση σύνδεση με σαρωτικές αλλαγές στην τεχνολογία, την επιστήμη και ό,τι μπορεί να μεταμορφώσει την ζωή μας, ακόμα και την κοινωνική μας προβολή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και οι δυο αυτές σημαντικές μετακινήσεις, επιδρούν σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο και ορίζουν μια μεγάλη αφύπνιση για την πορεία των αλλαγών στην κοινωνία. Ορισμένες αλλαγές είναι ορατές πλέον και αφορούν ριζικές κοινωνικές διαφοροποιήσεις στις δυνάμεις εξουσίας και στην ιεραρχία, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ορίζουν σημαντικές μεταμορφώσεις.

Ο Άρης μετά την παρατεταμένη διέλευση του στους Διδύμους, περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και στρέφει το ενδιαφέρον μας σε οικογενειακά θέματα και δραστηριότητες που αφορούν επισκευές ή εργασίες στο σπίτι.

Ο Δίας διανύει ακόμα το ζώδιο του Κριού και αυξάνει την παρόρμηση για νέα ξεκινήματα αλλά και την προσπάθεια να ξεπεράσουμε εμπόδια και να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα, αλλάζοντας ακόμα και προτεραιότητες σε ό,τι δεν μας βοηθά να αναπτυχθούμε.

Πλανητικά Γεγονότα Μάρτιος 2023

Ερμής: Εισέρχεται στους Ιχθύες 3 Μαρτίου 2023. Η φαντασία είναι ιδιαίτερα τονισμένη την επόμενη περίοδο και μπορούμε να εστιάσουμε σε δημιουργικές δραστηριότητες. Μέσα στο μεταβλητό και υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής δεν δίνει και την πιο αντικειμενική κρίση, αλλά αποκτούμε περισσότερη ενσυναίσθηση και γινόμαστε πιο δημιουργικοί. Είναι ένα διάστημα που το συναίσθημα θολώνει την λογική και αυτό δεν ευνοεί για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που απαιτούν καθαρή κρίση και λογική.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό 19 Μαρτίου 2023: Η σκέψη τώρα γίνεται ταχύτατη και αποφασιστική. Νέες ιδέες, πρωτοβουλίες και σχέδια που επεξεργαστήκαμε θα προοδεύσουν και θα εξελιχθούν πιο άμεσα τις επόμενες μέρες.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

 • 2-Μαρτίου: Ερμής στον Υδροχόο σύνοδος με Κρόνο.
 • 6-Μαρτίου: Ερμής εξάγωνο Βόρειος Δεσμός.
 • 11-Μαρτίου: Ερμής εξάγωνο Ουρανός.
 • 16-Μαρτίου: Ερμής στους Ιχθύες σύνοδος Ποσειδώνας
 • 17-Μαρτίου: Ερμής τετράγωνο Άρης.
 • 19-Μαρτίου: Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας.
 • 23-Μαρτίου: Ερμής στον Κριό τρίγωνο Λίλιθ.
 • 26-Μαρτίου: Ερμής σύνοδος Χείρωνας.
 • 28-Μαρτίου: Ερμής σύνοδος Δίας.

Αφροδίτη: Εισέρχεται στον Ταύρο 17 Μαρτίου 2023. Μια όμορφη περίοδος ξεκινά σε θέματα σχέσεων, αλλά και οικονομικών επιλογών. Ο έρωτας και το ρομαντικό στοιχείο αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα στις επιλογές μας. Ιδιαίτερα έντονη η επιθυμία για αισθησιακές απολαύσεις. Ενεργοποιούνται θέματα σχέσεων για τους Ταύρους και Ζυγούς, λόγω κυβέρνησης τους από την Αφροδίτη αλλά και για Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους και Αιγόκερους.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

 • 2-Μαρτίου: Αφροδίτη στον Κριό σύνοδος με Δία.
 • 3-Μαρτίου: Αφροδίτη στον Κριό σύνοδος με Χείρωνα
 • 11-Μαρτίου: Αφροδίτη εξάγωνο Άρης.
 • 16-Μαρτίου: Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας
 • 18-Μαρτίου: Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος.
 • 21-Μαρτίου: Αφροδίτη σύνοδος Β. Δεσμός.
 • 23-Μαρτίου: Αφροδίτη τετράγωνο Λίλιθ.
 • 31-Μαρτίου: Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός.

Ήλιος: Εισέρχεται στον Κριό 20.3.23 ώρα 23:25 ώρα Ελλάδος. Χρόνια Πολλά στους Κριούς! Ο Ήλιος ξεκινά το νέο αστρολογικό του ταξίδι, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα μια νέα εποχή με πολλές αλλαγές στα πλανητικό σκηνικό. Στη διάρκεια του μήνα θα αισθανθούμε ιδιαίτερα ενεργητικοί και η ζωτικότητα μας θα εκφράζεται με ενθουσιασμό και παιχνιδιάρικη διάθεση. Ο Ήλιος κυβερνά την έκφραση του Εγώ, το συνειδητό νου, τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα μας. Είναι η πηγή ζωής και ενέργειας που δίνει φως και νόημα στη ζωή μας.

Έτσι, εστιάζουμε στον εαυτό μας και στο «εγώ» και αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονες επιπτώσεις στις σχέσεις ή στην επαγγελματική ζωή. Είναι η καλύτερη περίοδος για να αναζητήσουμε νέες ευκαιρίες και να βγούμε από την ρουτίνα και το τέλμα, να αναζωογονηθούμε για να κάνουμε μια επανεκκίνηση σε σημαντικά έργα. Υπάρχει ο ανάλογος ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα για να επιτύχουμε στις εργασίες μας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος

 • 6-Μαρτίου: Ήλιος στους Ιχθύες εξάγωνο Ουρανός.
 • 16-Μαρτίου:Ήλιος σύνοδος Ποσειδώνας
 • 16-Μαρτίου: Ήλιος τετράγωνο Άρης
 • 17-Μαρτίου: Ήλιος σύνοδος Ερμής
 • 20-Μαρτίου: Ήλιος εξάγωνο Πλούτωνας

Άρης: Εισέρχεται στον Καρκίνο 25 Μαρτίου 2023. Με τον Άρη σε ζώδιο της πτώσης του, η ενέργεια εδώ είναι πιο παθητική και οι κινήσεις μας είναι πιο διστακτικές. Η πρωτοβουλία είναι εφικτή, ως επί το πλείστο όταν βρισκόμαστε σε ένα συναισθηματικά ασφαλές περιβάλλον.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

 • 15-Μαρτίου: Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας.
 • 30-Μαρτίου: Άρης τρίγωνο Κρόνος.

Πολυαστρία ή Stellium στον Κριό: 21 έως 23-Μαρτίου- Δίνεται μια σημαντική ώθηση αυτές τις μέρες για παρορμητική δράση, νέες πρωτοβουλίες, άμεσες κινήσεις και πιο ξεκάθαρες προθέσεις. Η υπερβολική βιασύνη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και θέλει προσοχή.

Επιπλέον

Ο Δίας θα κινηθεί σε ορθή πορεία 11 °53 Κριού έως 19°08 Κριού.

Ο Κρόνος θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 29° 14 Υδροχόου έως 02°43 Ιχθύων.

Ο Ουρανός θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 15°31 του Ταύρου έως την 16°48.

Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 23° 33 Ιχθύων έως 25 °43.

Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 29° 29 Αιγόκερω έως 00° 08 Υδροχόου.

Φεγγάρια Μαρτίου 2023

07-Μαρτ-23 στις 14:40 μ.μ.: Πανσέληνος στην 16°40 του άξονα ΠαρθένουΙχθύων. Το κλείσιμο του κύκλου –εγκαταλείπω ένα τοξικό παρελθόν!

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων συμπίπτει με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες και μας παρακινεί να αποδεχτούμε το τέλος κάποιων καταστάσεων, αρκεί να θυμόμαστε πως το τέλος προμηνύει πάντα μια νέα αρχή. Είναι καιρός να καταλάβουμε πώς όταν κολλάμε σε μοτίβα και σκέψεις το μόνο που λαμβάνουμε είναι ανασφάλειες. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου δηλώνει την ανάγκη για σταθερότητα και ισορροπία ανάμεσα στις εσωτερικές μας ανησυχίες και στην καθημερινή αντικειμενική και πρακτική προσέγγιση των καταστάσεων.

Είναι απαραίτητο να βρεθεί η χρυσή τομή στο πως φροντίζουμε τον εαυτό μας και τους άλλους και να συνειδητοποιήσουμε πως τόσο η θυσία, όσο και ο συμβιβασμός στην κρίσιμη στιγμή μπορεί να είναι απαραίτητος. Ο Άρης συμμετέχει δυναμικά, σχηματίζοντας τετράγωνο με την πανσέληνο, έτσι εκεί που η ένταση και τα συναισθήματα κορυφώνονται, είναι δύσκολο ο Άρης να γίνει ρυθμιστής για να βρεθεί η ποθητή ισορροπία.

Το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα και μια μίξη από συναισθηματικές εμπλοκές, εφόσον ο κυβερνήτης της πανσελήνου βρίσκεται στους Ιχθύες και δυσκολεύει την κατάσταση. Η προσκόλληση στη δομή και την τάξη της παρθένου από τη μια και η χωρίς όρια και περιορισμό προδιάθεση των Ιχθύων από την άλλη, απαιτεί άμεσο διπλωματικό χειρισμό για να βρεθεί η ισορροπία.

Επηρεάζονται έντονα Παρθένοι ,Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες , οι οποίοι θα νιώσουν περισσότερο τα αποτελέσματα αυτής της Πανσελήνου.

21-Μαρτ-23 στις 19:22 μ.μ.: Νέα Σελήνη 0° 48 του Κριού – Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου και είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθούμε σε προσωπικούς στόχους. Καλούμαστε να αναλάβουμε δράση να γυρίσουμε σελίδα και να επιδιώξουμε ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψτε το δικό μας προσωπικό θάρρος και να δοκιμάσουμε κάτι νέο και καινοτόμο, με όρεξη και αυτοπεποίθηση.

Η Νέα Σελήνη χρωματίζεται με επαναστατικές αλλαγές και μαχητικό πνεύμα, που αποτελεί μια ισχυρή πρόκληση για να αναδιοργανώσουμε τις προτεραιότητες μέσα από δυναμικές πρωτοβουλίες.

Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, οι οποίοι θα νιώσουν περισσότερο τα αποτελέσματα αυτής της Νέας Σελήνης και διανύουν μια νέα περίοδο ξεκινημάτων. Κερδισμένοι για την επόμενη περίοδο είναι και Λέοντες-Υδροχόοι-Δίδυμοι και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.

Κυριότερες Πλανητικές Διελεύσεις.

02-Μαρ-23, Αφροδίτη 12° 08′ Κριού σύνοδος Δίας: Οι σχέσεις όλων των ειδών είναι το κύριο επίκεντρο των ημερών. Η τύχη ευνοεί σε ερωτικά θέματα, ευνοούνται νέες γνωριμίες και οι υπάρχουσες σχέσεις υπόσχονται απολαυστικές στιγμές και καλοπέραση. Ιδιαίτερα τονισμένη είναι η επιθυμία για δημοτικότητα και υπάρχει θετική προοπτική για κοινωνική επιτυχία. Οι επενδύσεις μπορεί να αποφέρουν κέρδη ή να επωφεληθείτε από τυχόν οικονομικές προσφορές ή να δρομολογηθεί θετικά ένα οικονομικό ζήτημα.

Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Υδροχόους του β' δεκαημέρου.

02-Μαρ-23, Ερμής 29° 25 Υδροχόου σύνοδος Κρόνος: Κάποια δυσάρεστα νέα ή ειδήσεις σε θέματα γραφειοκρατικά θα δυσκολέψουν σήμερα τις αποφάσεις. Μπορούν όμως να γίνουν οι απαραίτητες σοβαρές συζητήσεις, που θα βοηθήσουν στην διευθέτηση των γραφειοκρατικών θεμάτων, με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του γ' δεκαημέρου.

06-Μαρ-23, Ερμής 06° 36 Ιχθύων εξάγωνο Βόρειος Δεσμός: Αλλαγές και αναθεωρήσεις απόψεων, βοηθητική ημέρα για δημιουργικό προσανατολισμό και αναζήτηση κινήτρων για δημιουργικά έργα και έμπνευση με υψηλά ιδεώδη, καλλιτεχνικές δυνατότητες.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Μεταβλητού- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και Σταθερού σταυρού-Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, του α' δεκαημέρου.

06-Μαρ-23, Ήλιος 15°39 Ιχθύων εξάγωνο Ουρανός: Είναι μια ιδανική ημέρα για να βρεθούν διέξοδοι και λύσεις ή να υπάρξουν νέες γνωριμίες που δίνουν προσωπική ανανέωση. Μέσα από προσωπικές αλλαγές μπορούμε να δούμε διαφορετικά τις καταστάσεις και να βρεθούν νέοι τρόποι για να εξελιχθούν οι στόχοι μας ή να ξεφύγουμε από διάφορες πιεστικές καταστάσεις.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Μεταβλητού Σταυρού- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και Σταθερού σταυρού-Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, του β' δεκαημέρου.

11-Μαρ-23 Αφροδίτη 23° 34 Κριού σε εξάγωνο με τον Άρη : Οι μέρες έχουν έντονο ερωτικό ενδιαφέρον και επιθυμία για φλερτ, έρωτα, περιπέτειες και διασκέδαση. Είναι ιδανικός συνδυασμός να διεκδικήσετε πρόσωπα που σας ελκύουν, να κυνηγήσετε τις ερωτικές επιθυμίες σας, να δώσετε και να λάβετε αγάπη και στοργή.

Επηρεάζει κυρίως του Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του γ' δεκαημέρου.

11-Μαρ-23, Ερμής 15° 55΄Ιχθύων σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Απρόσμενα νέα και ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις με ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν ή έχουν έξυπνες λύσεις να μας προτείνουν για κάποιες ιδέες μας. Ευνοεί όμως και την νευρικότητα, όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν μαζί μας.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του β' δεκαημέρου.

12-Μαρ-23, Δίας 14° 26 Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα : Αυτές τις μέρες κάποια παλιά τραύματα μπορεί να πονέσουν, αλλά έτσι δίνεται η ευκαιρία να δώσουμε την προσοχή μας και να εργαστούμε με την πληγή που βασανίζει την ψυχή μας. Έτσι, μπορούμε τώρα να κατανοήσουμε καλύτερα τις πιο βαθιές πτυχές του εαυτού μας και να βρούμε τρόπο για να επουλώσουμε αυτά που μας πλήγωσαν.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Παρορμητικού Σταυρού-Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, του β' δεκαημέρου.

14-Μαρ-23, Άρης 25° 05 Διδύμων τετράγωνο Ποσειδώνας: Διαψεύσεις και δολιοφθορές κρύβει αυτή η μέρα, οπότε ας αποφεύγονται σημαντικές κινήσεις καθώς και εξαντλητικές δραστηριότητες. Παραμονεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης, γι αυτό οι κινήσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Καλύτερα να μην λειτουργήσουμε υπό την επήρεια αυτής της όψης σε σημαντικά θέματα, καθώς υπάρχει σύγχυση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες ή απογοητεύσεις σαν αποτέλεσμα των κινήσεων μας. Είναι μια όψη που δηλώνει αδυναμία και έλλειψη ενέργειας, η οποία βέβαια είχε ξανασχηματιστεί 12/10/22 και 19/11/22 και τώρα ουσιαστικά έρχεται για να κλείσει τις εξελίξεις κάποιων ζητημάτων που τότε δημιουργήθηκαν.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Μεταβλητού Σταυρού- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες, του γ' δεκαημέρου.

16-Μαρ-23, Ήλιος 25° 07 Ιχθύων σύνοδος Ποσειδώνα: Αυξημένη ευαισθησία, έντονη αφηρημάδα αλλά και έντονη φαντασία σήμερα. Ο καθορισμός των προσωπικών ορίων αυτές τις μέρες είναι πιο δύσκολος, υπάρχει ένα θολό τοπίο, με μεγάλη πιθανότητα για μπερδέματα και σύγχυση, για αυτό καλό είναι να αποφεύγονται συμφωνίες και υποσχέσεις. Η προσωπική ενέργεια είναι πεσμένη με σημάδια εξάντλησης. Ευνοϊκή για καλλιτεχνικά και πνευματικά θέματα.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Μεταβλητού Σταυρού- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και Σκορπιούς, Καρκίνους του γ' δεκαημέρου.

16-Μαρ-23, Ήλιος 25° 53 Ιχθύων τετράγωνο Άρης: Έντονη υπερδιέγερση με πείσμα και εγωιστική συμπεριφορά ίσως και κάποια επιθετικότητα. Η συσσώρευση θυμού μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές ενέργειες, σε απερίσκεπτη και παρορμητική συμπεριφορά που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον εαυτό σας, αλλά και τους άλλους. Προτιμήστε σήμερα αθλητικές δραστηριότητες για εκτόνωση.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Μεταβλητού Σταυρού- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του γ' δεκαημέρου.

16-Μαρ-23, Αφροδίτη 29° 52' Κριού τετράγωνο Πλούτωνας: Αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και θέματα ελέγχου μπορεί να προκύψουν σε υπάρχουσες σχέσεις. Παιχνίδια εξουσίας και μια ένταση που μπορεί να σιγοβράζει, εκδηλώνεται με κτητικότητα και χειριστικές συμπεριφορές.

Κρυφά πάθη και θαμμένοι φόβοι, αποτελούν το κίνητρο τέτοιων καταστάσεων. Οικονομικές προσπάθειες για την συσσώρευση υλικών αγαθών.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Παρορμητικού Σταυρού- Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, του γ' δεκαημέρου.

17-Μαρ-23, Ερμής 26° 05' Ιχθύων τετράγωνο Άρης: Η ανυπομονησία και η προκλητική συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε καβγάδες σήμερα, καθώς υπάρχει νευρικότητα και δεν υπάρχει η αίσθηση των ορίων. Σήμερα ίσως οι επιλογές είναι δύσκολες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που προκαλούν αδιέξοδα. Ωστόσο, είναι καλύτερα να σκεφτείτε διπλά πριν μιλήσετε, ειδικά όταν σας προκαλούν άτομα που δεν επιθυμείτε να φτάσετε σε διαπληκτισμούς.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Μεταβλητού Σταυρού- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, του γ' δεκαημέρου.

17-Μαρ-23, Ήλιος 26° 34 Ιχθύων σύνοδος Ερμής: Σήμερα είναι μια πολυάσχολη μέρα με συναντήσεις, κοινωνικές δραστηριότητες, νέες πληροφορίες, γραφειοκρατία και θέματα που αφορούν μετακινήσεις και ταξίδια. Υπάρχει πνευματική εγρήγορση σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις σε θέματα εμπορίου αλλά και για προσωπικά θέματα. Ωστόσο, τονίζεται η προσωπική αλληλεπίδραση με αδέρφια, γείτονες και διαδικτυακές επαφές και εστιάζουμε σε θέματα που προκαλούν την περιέργεια μας.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια Μεταβλητού Σταυρού- Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, του γ' δεκαημέρου.

17-Μαρ-23, Αφροδίτη 01° 11 Ταύρου εξάγωνο Κρόνος: Σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες σταθεροποίησης σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Είναι πιθανόν να προσελκύσετε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ή να σας ελκύουν άνθρωποι με σοβαρότητα και κύρος για να νιώσετε πως σας καταλαβαίνουν. Ωστόσο, μπορεί να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Επηρεάζει κυρίως Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες, του α' δεκαημέρου.

19-Μαρ-23, Ερμής 29° 55 Ιχθύων εξάγωνο Πλούτωνας: Αυξημένη παρατηρητικότητα και διερευνητική σκέψη σήμερα, η οποία βοηθά να εστιάσετε ακόμα και στα πιο μυστηριώδη και βαθιά θέματα που πιθανόν σας γοητεύουν. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε την δυνατή σκέψη σήμερα για να γίνεται πιο πειστικοί σε ανθρώπους που επιθυμείτε να επηρεάσετε με τις απόψεις σας.

Επηρεάζει κυρίως Παρθένους, Διδύμους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες, του γ' δεκαημέρου.

20-Μαρ-23, Ήλιος 29° 57 Ιχθύων εξάγωνο Πλούτωνας: Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης σήμερα και δυναμικές ενέργειες για επαγγελματική βελτίωση. Ευκαιρίες για μια ουσιαστική μεταμόρφωση, αν συνειδητοποιήσετε αυτή την επιρροή, η οποία βοηθά για να νιώσετε πιο αποφασιστικοί. Η επίδραση αυτής της δύναμης, βοηθά να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και να την αξιοποιήσετε, στην επιτυχία ενός στόχου. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα.

Επηρεάζει κυρίως Παρθένους, Διδύμους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες, του γ' δεκαημέρου.

26-Μαρ-23, Ερμής 15° 16 Κριού σύνοδος Χείρωνας: Είναι κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας σε ότι μας πλήγωσε. Μπορούμε να καταπολεμήσουμε εύκολα τις αρνητικές σκέψεις.

Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, του β' δεκαημέρου.

28-Μαρ-23, Ερμής 18° 14 Κριού σύνοδος Δίας: Σήμερα είμαστε πιο ανοιχτόμυαλοι και κοινωνικοί, οπότε μπορούμε να διαπραγματευτούμε συμφωνίες και να προωθήσουμε ιδέες. Είναι κατάλληλη ημέρα για ευχάριστες επαφές, με καλά νέα, αισιοδοξία και χαρούμενο πνεύμα, ενώ μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία. Χαρούμενες ειδήσεις και συζητήσεις μπορεί να έχουν μια θετική προοπτική και να προκύψουν νέες συμφωνίες, καθώς η τύχη είναι ανοιχτή σε πολλούς τομείς της ζωής.

Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους, του β' δεκαημέρου.

30-Μαρ-23, Άρης 02° 36 Καρκίνου τρίγωνο Κρόνος: Η μέρα σήμερα είναι ευνοϊκή για να προωθήσουμε σχέδια με υποδομή και βοηθά για να οργανώσουμε με επιτυχία στόχους. Υπάρχει η κατάλληλη αντοχή και δυναμική για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε με επιτυχία.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του νερού Καρκίνους, Ιχθύες, Σκορπιούς, αλλά και Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους του α' δεκαημέρου.

31-Μαρ-23, Αφροδίτη 16° 45 Ταύρου σύνοδος Ουρανός: Ξαφνικές ανατροπές και εκπλήξεις προκαλούν κάποια αναστάτωση αλλά και ενθουσιασμό. Ενδεχομένως μια συνάντηση μπορεί να αναστατώσει ευχάριστα ή δυσάρεστα. Οικονομικές εκπλήξεις θα μπορούσαν επίσης να φέρουν μια ανατροπή. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να προκύψει με ασυνήθιστο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται και η επιλογή μια αλλαγής στην εμφάνιση.

Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, του β' δεκαημέρου. 

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε