Αστρολογικό Ημερολόγιο Νοεμβρίου 2020

2020-11-09

Καλό Μήνα! Φτάσαμε στο Νοέμβριο, τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου, ο οποίος παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες και θα  βοηθήσει να κινηθούμε πιο εποικοδομητικά για να διεκδικήσουμε τους στόχους, θα προσθέσει μια νότα ανασύστασης και ανανέωσης των δύσκολων συνθηκών που μας περιβάλλουν.

Πλανητικά Γεγονότα του Νοεμβρίου

4 Νοεμβρίου: Ερμής σε ορθή πορεία στο Ζυγό και 10 Νοεμβρίου εισέρχεται ξανά στο Σκορπιό.

14 Νοεμβρίου: Άρης σε ορθή πορεία στον Κριό, κινητοποιεί και κάνει πιο δραστικές τις κινήσεις μας και πιο γρήγορη την εξέλιξη των καταστάσεων .

15 Νοεμβρίου: Νέα Σελήνη στην 23 ♏ 17 Σκορπιού 

21 Νοεμβρίου: Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού και η εκδήλωση των συναισθημάτων γίνεται πιο έντονη και παθιασμένη.

21 Νοεμβρίου: Είσοδος Ηλίου στο ζώδιο του Τοξότη

28 Νοεμβρίου:  Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύες, δίνει χρώμα και έμπνευση στα όνειρα μας και νιώθουμε την ανάγκη για προσωπική λύτρωση σε θέματα που μας έχουν πονέσει.

30 Νοεμβρίου: Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Διδύμων -Τοξότη

Οι αστρολογικές όψεις του Νοεμβρίου και πως μας επηρεάζουν.

01-Νοεμβρίου & 6 Νοεμβρίου: Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δημιουργεί δυσκολίες και πιέσεις στην επικοινωνία και κάποια μπλοκαρίσματα τα οποία δημιουργούν καθυστερήσεις. Δυσκολίες σε πρακτικά ζητήματα και έλλειψη συνεννόησης. Απαισιοδοξία και δυσχέρεια για λύσεις. Απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια και θα απασχολήσει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους το 3° δεκαήμερο.

09-Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη από το Ζυγό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό δημιουργεί εντάσεις στα αισθηματικά, ζήλιες και ερωτικές διεκδικήσεις οι οποίες προκαλούν πάθη και συγκρούσεις. Ο εγωισμός και η αλαζονεία και οι ακραίες συμπεριφορές, δεν βοηθούν για να πετύχει η συμφιλίωση που κατά βάθος επιδιώκουμε για να σταθεροποιήσουμε τις ερωτικές σχέσεις αλλά θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους το 2° δεκαήμερο.

10-Νοεμβρίου: Ο Ήλιος από το Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δηλώνει την ανάγκη για ξεκούραση και ονειροπόληση. Ο Ρομαντισμός και η επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα μας συμβάλλουν στο να εκδηλώνονται με μεγαλύτερη ευκολία και φωτίζονται καλλιτεχνικές ανησυχίες ενώ μια ιδιαίτερη έμπνευση βοηθά στο να υλοποιηθούν όνειρα. Εξαιρετικές ημέρες για πνευματικές δραστηριότητες , διαλογισμό και προσευχή και διάθεση για συγχώρεση. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού σταυρού, που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο.

12-Νοεμβρίου: Ο Δίας στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα συναντιέται για τρίτη φορά μέσα στο 2020 και σίγουρα όλοι έχουμε αποκομίσει εμπειρίες, έχουμε ξεπεράσει φόβους και έχουμε αποκτήσει περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας για να διαχειριστούμε τις αλλαγές που έχουν προκύψει. Θετικές συγκυρίες μπορεί να βοηθήσουν στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, διορθωτικές κινήσεις σε ρυθμίσεις ενώ κέρδη από απώλειες άλλων μπορεί να προκύψουν.

14-Νοεμβρίου: Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είναι μια ευνοϊκή σύμπραξη για οικονομικές επιτυχίες και οικονομικά οφέλη. Οι κινήσεις που μπορεί να κάνουμε για τέτοια ζητήματα θα αποβούν αποτελεσματικές για ρυθμίσεις σε δάνεια ασφάλειες , διατροφές τραπεζικές επενδύσεις. Επίσης η σεξουαλική διάθεση είναι ανεβασμένη και δημιουργείται ιδιαίτερα επιμονή στα θέλω μας. Ευνοϊκή όψη για Ταύρους, Σκορπιούς , Καρκίνους, Αιγόκερους και που έχουν γεννηθεί αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Με τον Ήλιο στο Σκορπιό σε εξάγωνο με το Δία στον Αιγόκερω αυξάνεται η εύνοια της τύχης και παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες και βοήθειες από άτομα με ισχύ για ανάπτυξη και κέρδη. Επιπλέον δίνεται μια ευκαιρία να δούμε πιο ουσιαστικά με αισιόδοξη ματιά τη ζωή.

15 Νοεμβρίου : Η  δύσκολη γωνία της Αφροδίτης στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δοκιμάζει τις στενές σχέσεις με ένταση και πάθη ενώ ξεκαθαρίσματα δεν αποκλείονται μέσα από έντονες συναισθηματικές εντάσεις. Μοιραίοι έρωτες, πιθανόν εκφράζονται με έντονα κυριαρχική και επίμονη διάθεση προκαλώντας στενοχώρια. Θα δυσκολέψει ιδιαίτερα κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαήμερου.

15- Νοεμβρίου: Νέα Σελήνη στην 23 ♏ 17 Σκορπιού σε αρμονική όψη με τον Δία ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία για επιτυχία, ανάπτυξη και διευκολύνει την επίτευξη των στόχων με δυνατότητα αντιμετώπισης σε εμπόδια και δυσκολίες για δυναμικά ξεκινήματα. Αυξάνεται η προσωπική μας δύναμη για να μετασχηματίσουμε τα μοντέλα ζωής, που έχουν υποστεί σημαντική διάλυση.

16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με το Δία στον Αιγόκερω δηλώνει πρόκληση για υπερβολές και ροπή σε απολαύσεις, ένα ενθουσιασμό που οδηγεί σε επιπολαιότητα και ανευθυνότητα. Η έντονη ανάγκη για φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικά σκάνδαλα και κακή εκτίμηση των καταστάσεων μπλέκοντας ίσως σε σχέσεις χωρίς ουσία. Θα δυσκολευτούν κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

17-Νοεμβρίου: Ο Ερμής από το Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλεί κάποιες αντιδράσεις και δυσκολία στις επικοινωνίες ενώ κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις δεν αποκλείονται που ίσως προκαλέσουν αναταραχές και αβεβαιότητα. Η επικοινωνία έχει κάποια νευρικότητα και ίσως οι συμπεριφορές γίνονται έντονα εκκεντρικές και επιθετικές.Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί τοδεκαήμερο.

19-Νοεμβρίου: Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δηλώνει μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων, μια πιο ώριμη και υπεύθυνη στάση στις επιλογές μας και μια θετική έκβαση σε κάποιες οικονομικές συμφωνίες. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί τοδεκαήμερο.

19-Νοεμβρίου: H Αφροδίτη στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δηλώνει κάποιο περιορισμό στην έκφραση των επιθυμιών και των συναισθημάτων μας, συναισθηματική ανασφάλεια, επιφυλακτικότητα, περιορισμό ή ψυχρότητα σε ερωτικά ζητήματα και σε συνεργασίες με πιθανές καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που ανήκουν στο δεκαήμερο.

22 Νοεμβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον ζώδιο της αφθονίας και της αισιοδοξίας, τον περιπετειώδη Τοξότη .Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη για τον επόμενο μήνα θα υπάρχει μια εξωστρεφή διάθεση ,αισιοδοξία και διάθεση να εστιάσουμε σε πιο χαρούμενη καθημερινότητα με ρυθμούς πιο ανέμελους πιο θετική διάθεση για να αντιμετωπίσουμε αυτά που μας δυσαρεστούν. Η ανάγκη μας  να απελευθερωθούμε από τα προβλήματα γίνεται έντονη και βγαίνοντας από την καχυποψία και την εσωστρέφεια του Σκορπιού να ανοίξουμε ορίζοντες και να εξελιχθούμε μέσα από τη δύναμη της γνώσης.

23-Νοεμβρίου: Ο Ερμής στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, δηλώνει μια ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση και ισχυρή φαντασία. Δηλώνει την ανάγκη για εσωτερική γαλήνη ενώ θετικά μηνύματα σχετικά με την εκπλήρωση κάποιων ονείρων θα φανούν χρήσιμα για σημαντικές αποφάσεις. Επηρεάζει θετικά κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

27-Νοεμβρίου:

💖 Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, δηλώνει απρόβλεπτες νέες γνωριμίες, αιφνίδια γεγονότα. Εντάσεις στις σχέσεις που μπορείς να οδηγήσουν σε ξαφνικό χωρισμό αλλά και ενδιαφέρουσες λύσεις σε θέματα ανεξαρτησίας , λύσεις μέσα από αντιφατικές συμπεριφορές, αλλαγές στην αισθητική μας εικόνα με εκκεντρικές εμφανίσεις. Ενδεχομένως η συναισθηματική ζωή και οικονομικές συνθήκες θα αλλάξουν απροσδόκητα και οι ισορροπίες θα κρατηθούν μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το δεκαήμερο.

💌 Ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω,δηλώνει μια δυναμική μέσα από την παρατήρηση να αποκαλυφθούν μυστικά θέματα και καταστάσεις που υπονόμευαν το προηγούμενο διάστημα τα σχέδια μας.Επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς, που έχουν γεννηθεί τοδεκαήμερο.

28-Νοεμβρίου: Ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με το Δία από τον Αιγόκερω, δίνει ευκαιρίες για κοινωνική και οικονομική επέκταση. Ευκαιρίες που ενδεχομένως θα δώσουν ανοίγματα και λύσεις για να τακτοποιηθούν οφειλές και ευκαιρίες σε εμπορικές συναλλαγές. Αυτές τις μέρες πληροφορίες και ειδήσεις θα προετοιμάσουν για θετικά οφέλη που μπορεί να σχετίζονται με νομικά και έγγραφα.Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού, έχουν γεννηθεί τοδεκαήμερο.

30-Νοεμβρίου: Ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δηλώνει την αναζήτηση για ευκαιρίες που αφορούν στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Με υπευθυνότητα και πρακτικό τρόπο διαχείρισης θα βρεθούν λύσεις για να ξεπεραστούν σημαντικά εμπόδια και να διευθετηθούν γραφειοκρατικά θέματα.Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού, έχουν γεννηθεί τοδεκαήμερο.

30-Νοεμβρίου: Πανσέληνος στους Διδύμους και Σεληνιακή έκλειψη στην 08 ♊ 38 . Ένταση και έντονη ανάγκη για αλλαγές . Νευρικότητα και οριστικό κλείσιμο σημαντικών κεφαλαίων.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε