Αστρολογικό Ημερολόγιο Οκτωβρίου 2021

2021-09-21
Φωτογραφία από Sabrina Ripke από το Pixabay
Φωτογραφία από Sabrina Ripke από το Pixabay

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με ιδιαίτερο αστρολογικό ενδιαφέρον για όλα τα ζώδια. Σημαντικά γεγονότα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στις φθινοπωρινές μέρες του μήνα καθώς θα έχουμε σταδιακά την ορθή κίνηση σημαντικών πλανητών. Η δράση το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να εκτονώνει τη συσσωρευμένη ενέργεια και όχι πάντα με τον ιδανικό τρόπο. Ιδιαίτερα το δεύτερο 15μερο του μήνα κοντά στην πανσέληνο η εκτόνωση της ενέργειας θα επηρεαστεί από την πρωτόγονη δύναμη του Κριού που πολεμάει χωρίς δεύτερη σκέψη για ό,τι επιθυμεί, συνθήκη που απαιτεί την προσοχή μας. Ο Ήλιος σε ζώδιο της πτώσης του παρέα όλο το μήνα με τον Άρη στην αδυναμία του, όπως επίσης και η Αφροδίτη σε αδυναμία, είναι δείκτες που δηλώνουν ανασφάλειες , φόβους, εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και κοινωνικά οι κόντρες και οι αντιδράσεις με πρόσωπα εξουσίας ή εξουσιαστικές συμπεριφορές θα εκτονωθούν με εντάσεις.

Πλανητικά Γεγονότα Οκτωβρίου 2021

06- Οκτωβρίου: Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω.

Καθώς ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία χαρακτηρίζει τον μήνα σαν μήνα αλλαγών, αποκαλύψεων και κρυμμένων μυστικών που θα φέρουν εξελίξεις ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο του καθενός σε προσωπικό επίπεδο. Σε κοσμικό επίπεδο η κοινωνία θα εκτονώσει την ένταση που έχει συσσωρευτεί καθώς η ενέργεια του Πλούτωνα δίνει μεν την ώθηση για δράση και πρωτοβουλία προκαλεί δε αντιδράσεις και κόντρα, ιδιαιτέρως με την εξουσία. Η βάση όμως της ύπαρξης του Πλούτωνα εκφράζεται με σκληρό και αμείλικτο τρόπο προκειμένου να διαμορφώσει τις αλλαγές και να δώσει νέο σχήμα και μορφή στις καταστάσεις, συνθήκη που μεταφράζεται στην δική μας πραγματικότητα σαν το δίπολο ζωή και θάνατος ή κάθε τέλος μια νέα αρχή.

07- Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 5.11.2021

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και της αγάπης, της ευχαρίστησης, της τέχνης, του γάμου, των συνεργασιών και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Μέσα στο ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε ένα περιβάλλον φιλικό για να εκφραστεί αισιόδοξα, πιο ελεύθερα για να εκφραστεί με παιδικότητα που ακτινοβολεί γοητεία και φρεσκάδα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη η καρδιά μας λαχταρά περιπέτεια και ταξίδια. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες που θα παραμείνει στο περιβάλλον του Τοξότη, η συμπεριφορά μας είναι πιο φιλική και εύκολα κάνουμε νέες γνωριμίες ή αποκτούμε ερωτικές εμπειρίες χωρίς ωστόσο να είμαστε έτοιμοι για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Αναζητούμε με ενθουσιασμό τη διασκέδαση και την περιπέτεια και επιδιώκουμε παρέες που θα μπορούμε να αισθανθούμε άνετα και ανεξάρτητα χωρίς καταπιεστικές συμπεριφορές.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

02.10: Αφροδίτη στο Σκορπιό εξάγωνο Πλούτωνας

11.10: Αφροδίτη στον Τοξότη αντίθεση Βόρειος Δεσμός

13.10: Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος

16.10: Αφροδίτη τρίγωνο Χείρωνας και αντίθεση Λίλιθ.

27.10: Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας

28.10: Αφροδίτη εξάγωνο Δίας.

10- Οκτωβρίου: Ο Κρόνος σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στην 06°52 Υδροχόου

Με τον Κρόνο σε ορθή κίνηση γίνεται αντιληπτό ότι επιβάλλεται να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προχωρήσουμε πάλι προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα να βρούμε τρόπους για την επίλυση των προβλημάτων και να κάνουμε πράξεις αυτά που την περίοδο της αναδρομής υπήρχαν σαν σκέψεις. Η ροή της καθημερινότητας μας και οι ελευθερίες μας συχνά πυκνά περιορίστηκαν για ένα κοινό σκοπό. Ωστόσο ο εγκλωβισμός, οι ευθύνες, οι υποχρεώσεις και οι δοκιμασίες, μας έδωσαν μαθήματα και εμπειρίες που μπορούν τώρα να οδηγήσουν σε μελετημένες και οργανωμένες προσπάθειες για την ολοκλήρωση σημαντικών στόχων. Η ανάγκη για επανάσταση και αντίδραση γίνεται αισθητή και επιβάλει την συλλογική συσπείρωση για να διεκδικήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες που καταπατούνται. Ο Κρόνος και ο χρόνος που αντιπροσωπεύει, τώρα αρχίζει να προχωρά και να ανταμείβει τις συγκροτημένες προσπάθειες από τη μια αλλά και να κλονίζει οτιδήποτε δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις και δεν επιδιορθώθηκε το διάστημα της αναδρομής του. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, θα δούμε σημαντικές ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας και επιτυχή ολοκλήρωση σε ιδεολογικά οράματα και έρευνες.

17- Οκτωβρίου: Ο Δίας σε ορθή πορεία στην 22°19 του Υδροχόου.

Η τύχη και η θετική επιρροή επιστρέφουν και είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφασιστικές ενέργειες, για ανάπτυξη και πρόοδο. Οι ευκαιρίες που ψάχνουμε θα αρχίσουν να εμφανίζονται μέσα από σημαντικές επαφές και θα μπορέσουμε να βρούμε το θάρρος και την αντικειμενική κρίση για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα βοηθήσουν για προσωπική, υλική ή πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη. Επιπλέον ισχυρότερη επιρροή δέχεται από το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη, δείκτης που φουντώνει την επιθυμία να επιδιώξουμε με θάρρος τους στόχους μας και να τους επιτύχουμε.

19- Οκτωβρίου: Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό 10 ° 07 ′

Η επιρροή του Ερμή στην αναδρομή του σχετίζεται με προβλήματα που προέκυψαν και συνδέονται με την επικοινωνία, τις καθυστερήσεις στα ταξίδια, τα μπλοκαρίσματα σε είδη τεχνολογίας, και το νευρικό άγχος που προκαλούν αυτές οι συνθήκες. Ζητήματα που προέκυψαν αρχές Σεπτεμβρίου επανέρχονται τώρα για να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες τους και σιγά σιγά μέχρι να βγει από τη σκιά του, οι ισορροπίες αποκαθίστανται. Έχοντας συναντήσει την Αφροδίτη με ένα θετικό εξάγωνο μπορεί να δώσει θετικό χρώμα στις σκέψεις μας και αρμονία στις επαφές και τις σχέσεις.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

01.10: Ερμής (ανάδρομος) στο Ζυγό τετράγωνο Πλούτωνας

04.10: Ερμής τρίγωνο Δίας

09.10: Ερμής σύνοδος Άρης

17.10: Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη

23-Οκτωβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και θα παραμείνει μέχρι την 22.11.21.

Για τις επόμενες εβδομάδες, το γενικό κλίμα που δημιουργείται με το πέρασμα του Ηλίου στο Σκορπιό, διαφέρει σημαντικά από την κοινωνική και εξισορροπητική συμπεριφορά του προηγούμενου μήνα στο Ζυγό. Η διέλευση του Ηλίου από το Σκορπιό σε συνάρτηση με τις όψεις που σχηματίζει, καθορίζει τη ενέργεια μας και το ενδιαφέρον μας και αποτελεί ένα απαιτητικό διάστημα. Στο προσκήνιο έρχονται θέματα τα οποία συνήθως αποτελούν συνθήκη του Σκορπιού. Η διαισθητικότητα μας είναι πιο έντονη αλλά και η καχυποψία επίσης. Οι επιθυμίες γίνονται ισχυρές και αναζητούμε με κάθε τρόπο την υλοποίηση τους. Η συμπεριφορά μας γίνεται πιο αινιγματική και μυστηριώδης στην καθημερινότητα μας . Παράλληλα ερχόμαστε συχνά αντιμέτωποι με εσωτερικού μας φόβους και εξωτερικές προκλήσεις που τους κινητοποιούν. Μέσα από βαθιά ενδοσκόπηση μπορούμε να ανακαλύψουμε και νέους τρόπους εκτόνωσης σε καταστάσεις που μας στρεσάρουν. Είναι μια καλή περίοδος για εσωτερική αναδιοργάνωση και το κλείσιμο σαθρών καταστάσεων του παρελθόντος. Αναζητούμε εξωτερικές οικονομικές πηγές και επενδυτικά προγράμματα για να ανακάμψουμε οικονομικά.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος.

03.10: Ήλιος στο Ζυγό αντίθεση Χείρωνας

08.10: Ήλιος σύνοδος Άρης

09.10: Ήλιος σύνοδος Ερμής(ανάδρομος)

15.10: Ήλιος τρίγωνο Δίας

17.10: Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας

30.10: Ήλιος στο Σκορπιό τετράγωνο Κρόνος.

30 Οκτωβρίου: Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που σηματοδοτεί την κινητήρια δύναμη της δράσης και της προσωπικής θέλησης, προκαλώντας μας να πάρουμε πρωτοβουλίες. Σε δυνατή θέση στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μυστικοπαθής και λειτουργεί πονηρά και ύπουλα, προκειμένου να εκτελέσει την αποστολή του. Οι κινήσεις και τα κίνητρα θέλουν προσοχή από αυτή τη θέση γιατί μπορεί να πυροδοτήσουν καταστάσεις επικίνδυνες. Από την άλλη αυτό το διάστημα προσπαθούμε να διεκδικήσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και να ανανεώσουμε τη ζωή μας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

01.10: Άρης στο Ζυγό αντίθεση Χείρωνας

19.10: Άρης τρίγωνο Δίας

22.10: Άρης τετράγωνο Πλούτωνας.

Επιπλέον...

  • Ο Δίας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 22° 46 και σε ορθή πορεία έως 22 °38' Υδροχόου.
  • Ο Κρόνος θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 06° 57 και σε ορθή πορεία έως 07 °14' Υδροχόου.
  • Ο Ουρανός θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 14° 04 έως 12 °57 ' του Ταύρου.
  • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 21° 18 έως 20 °39' Ιχθύων.
  • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 24° 19 και σε ορθή πορεία έως 24 °28' Αιγόκερω.

Φεγγάρια Οκτωβρίου 2021

Νέα Σελήνη: 06 Οκτωβρίου 2021, 02:05 μ.μ ώρα Ελλάδος, στην 13 ° 24 ′ Ζυγού

Η Νέα Σελήνη ξεκινά την αρχή ενός νέου κύκλου συμπεριφοράς και γεγονότων και μας τονίζει την ανάγκη να βρούμε νέους τρόπους ισορροπίας και πρωτοβουλίας. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω από τη νέα φάση του Φεγγαριού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Το Νέο Φεγγάρι βρίσκεται σε απόλυτη σύνοδος με τον Άρη σε ζώδιο της αδυναμίας του και σε δύσκολή όψη με το Ουρανό. Όλο αυτό δημιουργεί μια συνθήκη που σχετίζεται με την πρωτοβουλία ή την έλλειψη πρωτοβουλίας το θυμό και τη βία. Ο Άρης πλανήτης της δράσης προκαλεί για νέα ξεκινήματα και η δύσκολη όψη με τον Ουρανό φέρνει ανυπομονησία και ανάγκη για εξέγερση και αλλαγή. Απροσδόκητες εξελίξεις μπορεί να μας αναγκάσουν να δούμε με ένα διαφορετικό τρόπο τα γεγονότα. Ο αυτοέλεγχος είναι απαραίτητος και θα πρέπει να επιστρατεύσουμε όλη μας τη διπλωματική ενέργεια και γοητεία για να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Ερμή πιθανόν να οδηγήσει σε επανασυνδέσεις και μια προσπάθεια επιδιόρθωσης σχέσεων είχαν διακοπεί.

Το Ζητούμενο: Να κάνω ειρήνη πρώτα με τον εαυτό μου για να ισορροπήσω στο περιβάλλον μου.

Τι προσέχω: Η δυναμική του Νέου φεγγαριού θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με προσοχή προκειμένου να λειτουργήσει εποικοδομητικά διαφορετικά, -αν χαθεί η ψυχραιμία- η ανεξέλεγκτη εκτόνωση αυτής της δυναμικής, μπορεί να οδηγήσει σε επιζήμιες συνέπειες , από ένα εκνευρισμό ή ξεσπάσματα θυμού και επιθετικότητας μέχρι ατυχήματα και συμπεριφορές βίας.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο

Πανσέληνος: 20 Οκτωβρίου 2021, 05:58 μ.μ ώρα Ελλάδος, στην 27° 26' Κριού

Η δύναμη και η έντονη ενεργητικότητά χαρακτηρίζει την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο τολμηρό και δυναμικό ζώδιο του Κριού. Τα γεγονότα της Νέας Σελήνης κορυφώνονται τώρα και είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη κορύφωση με την συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα να ωθεί σε σφοδρές συγκρούσεις προκειμένου να μεταμορφώσει τα πάντα. Η Πανσέληνος αυτή έχει διαφωνίες, αντιπαλότητες, ακόμα και εκρήξεις βίας και είναι εύκολο τα πάντα να ξεφύγουν από τον έλεγχο μας. Το ζώδιο του Κριού ενθαρρύνει να είμαστε τολμηροί και επιθετικοί κατά τη διάρκεια συγκρούσεων και ο Πλούτωνας ενισχύει τη δύναμη και το πάθος για εκδίκηση σε ότι σταθεί εμπόδιο στο δρόμο μας. Έκρυθμες καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα αίσθημα αβεβαιότητας αν ξεφύγουν τον έλεγχο. Όμως σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνει ο Πλούτωνας χωρίς βιασύνη και να οδηγήσουμε εμείς τις εξελίξεις.

Καλούμαστε να βάλουμε στο μικροσκόπιο τις κινήσεις μας και να αναγνωρίσουμε με ποιο τρόπο λειτουργούμε, που σπαταλάμε την ενέργεια μας και ποιες κινήσεις μας δημιουργούν δράση και αντίδραση. Πού δείχνουμε δύναμη και πού παθητικότητα, πού η ανάγκη μας αναζητά διέξοδο για να εκφραστεί και πόσο συνειδητά ή κυριευμένοι από τα πρωτόγονα ένστικτα λειτουργούμε στις κρίσεις και τις δοκιμασίες. Να αντιληφθούμε πως μέσα από την προσωπική μας δύναμη και τη δράση της θέλησης, μπορούμε να φέρουμε τις καταστάσεις εκεί που επιθυμούμε. Το θάρρος και η μαχητικότητά μας, μπορούν να μας οδηγήσουν σε μια εντελώς νέα ζωή αν προχωρήσουμε με σοφία και ωριμότητα χωρίς περιττή παρόρμηση.

Τροφή για σκέψη: Τις περισσότερες φορές βιαστικά κι άλλες ορμώμενοι από δικές σου συμπεριφορές κι αντιδράσεις μπορεί να δημιουργηθούν σφοδρές συγκρούσεις με ανθρώπους που σε περιβάλλουν.. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης του εαυτού σου!

Σε κοιτώ και βλέπω τον απόλυτο εγωισμό...άραγε κι εγώ έτσι σε πληγώνω κάθε φορά;

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο

Μηνιαία Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

1-Οκτωβρίου : Ερμής (ανάδρομος) 24° 19' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 19' Αιγόκερω. Η σκέψη και η επικοινωνία γίνεται πιο περίπλοκη και μπορεί να δημιουργηθούμε σε άσχημες καταστάσεις με αρνητικά σενάρια, καχυποψία, συκοφαντίες και εκδικητικές συμπεριφορές ή λεκτικές επιθέσεις. Πιθανόν οι άλλοι να αμφισβητούν τις απόψεις μας και τις ιδέες μας και όλο αυτό να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις και συγκρούσεις που θα μας στρεσάρουν. Είναι σημαντικό να έχουμε το μυαλό μας ανοικτό χωρίς να προσπαθούμε να επιβάλλουμε τη δική μας άποψη αλλά να εκμεταλλευτούμε αυτή την ενέργεια σωστά με το να εμβαθύνουμε και να ερευνούμε περισσότερο στο κάθε θέμα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

2-Οκτωβρίου: Αφροδίτη 24° 16' Σκορπιού εξάγωνο με Πλούτωνα 24° 16' Αιγόκερω. Η πλανητική αυτή συνάντηση ενθαρρύνει έρωτες και πάθη. Η αγάπη και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από την αγάπη και το συναίσθημα επηρεάζεται βαθιά. Η κτητικότητα και η ζήλεια γίνονται έντονα. Ταυτόχρονα μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εφαρμόσουμε μια εύστοχη στρατηγική για να πετύχουμε αυτό που επιθυμεί η καρδιά μας, αλλά και για να επουλώσουμε συναισθηματικά τραύματα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

3- Οκτωβρίου: Ερμής(ανάδρομος) 22° 40' Ζυγού τρίγωνο με Δία 22° 40' Υδροχόου

Ο Δίας ενισχύει τη σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας, και μας υπενθυμίζει να έχουμε ανοιχτό μυαλό καθώς υπάρχουν ευκαιρίες να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Ευχάριστες ειδήσεις από φίλους ή συναντήσεις με ευχάριστους ανθρώπους που είχαμε να δούμε καιρό. Θετική εξέλιξη και καλύτερη ανταπόκριση για γραφειοκρατικά θέματα που βρισκόταν σε εκκρεμότητα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

8- Οκτωβρίου: Σύνοδος Ήλιου - Άρη στις 15° 06' Ζυγού

Η δημιουργική φωτιά του Ήλιου σε συνδυασμό με τη δυναμική ταχύτητα του Άρη μας κάνει προκλητικούς και δίνει υπερβολική σιγουριά για να πετύχουμε αυτά που διεκδικούμε.

Αντιδρούμε εγωιστικά και ανταγωνιστικά καθώς η όψη αυτή διογκώνει το Εγώ και η αυθόρμητη αντίδραση μπορεί να εκφραστεί σαν επιθετική συμπεριφορά ή σαν βίαιο ξέσπασμα. Αναζητούμε τη δικαιοσύνη και την ειρήνη αλλά θα πρέπει να συντονίσουμε την ισορροπία στις πράξεις μας για να επιτύχουμε την αρμονία.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

9- Οκτωβρίου: Σύνοδος Ήλιου με Ερμή (ανάδρομο) 16° 36' Ζυγού

Η διέλευση του Ερμή με τον Ήλιο δίνει έμφαση στη σκέψη και τις επικοινωνίες , αρκετές συζητήσεις και αυξημένες μετακινήσεις ή ταξίδια μικρών αποστάσεων. Πολυάσχολη περίοδος με πολλές επαφές, κοινωνική δραστηριότητα και ιδέες που γεννιούνται αυτόματα με γρήγορη σκέψη. Είναι καλή στιγμή να επεξεργαστούμε τα σχέδια μας πριν πάρουμε τελικές αποφάσεις και να μοιραστούμε ιδέες και προσωπικά σχέδια με κοντινούς μας ανθρώπους.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

-Σύνοδος Ερμή (ανάδρομος) με Άρη 16° 16' Ζυγού

Ο τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας γίνεται πιο άμεσος και δυναμικός. Πολλές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνίες και εχθρότητα αν δεν επιστρατεύσουμε τις διπλωματικές μας ιδιότητες. Το κλειδί για την διαχείριση αυτής της όψης είναι η ειλικρινής συμπεριφορά και ο έλεγχος της αυθόρμητης και επιθετικής φύσης του Άρη. Μια καλή τεχνική είναι για να τεθεί σε έλεγχος αυτή η παρόρμηση είναι «σταματώ να μιλώ και πάω ένα περίπατο να πάρω αέρα.»

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

13-Οκτωβρίου: Αφροδίτη 06° 53' Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 06° 53' Υδροχόου

Ανάγκη για σταθερότητα και συντροφικότητα στις σχέσεις μας. Θέλουμε να αισθανθούμε την υποστήριξη και την εκτίμηση από τους ανθρώπους που σχετιζόμαστε. Βοηθητική όψη για την επίλυση τυχόν δυσκολιών και υποστήριξη από άτομα με εξουσία ή μεγαλύτερης ηλικίας. Είναι μια καλή στιγμή για τη λήψη αποφάσεων και για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα οικονομικής οργάνωσης και σταθεροποίησης.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

15-Οκτωβρίου: Ήλιος 22° 20' Ζυγού τρίγωνο με Δία 22° 20' Υδροχόου

Ευκαιρία για να απολαύσουμε φιλικές και κοινωνικές επαφές και να δημιουργήσουμε νέες σχέσεις που θα μας ευχαριστήσουν. Τύχη, κέρδη και βοήθεια μπορεί να δεχτούμε από ισχυρούς. Άνοιγμα σε νέες προοπτικές που υπόσχονται ανάπτυξη για το μέλλον. Χαρούμενη ατμόσφαιρα και ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο ενώ και πιθανά οικονομικά κέρδη θα ενισχύσουν την ικανοποίηση μας. Ευκαιρία για ταξίδια που διευρύνουν την οπτική μας για τη ζωή.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

16-Οκτωβρίου: Ερμής (ανάδρομος) 10° 22' Ζυγού εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 22' Τοξότη

Μια ιδανική ευκαιρία για δικτύωση και δημιουργία διασυνδέσεων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε πολλούς τομείς της ζωής. Ενθαρρύνονται διπλωματικές συμπεριφορές που διευκολύνουν συνεργασίες, εμπόριο και επιχειρήσεις , είτε σε καριέρα που έχει ένα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον ή ένα δημιουργικό πεδίο. Επιπλέον η έκφραση των συναισθημάτων είναι πιο αρμονική με ανταλλαγή τρυφερών μηνυμάτων. Διασκέδαση και χαλάρωση με λιγότερο άγχος και περισσότερη αρμονία στις σχέσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαήμερου.

17-Οκτωβρίου: Ήλιος 24° 20' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 20' Αιγόκερω

Είναι μια αρνητική επιρροή με επίδραση στις προσωπικές σχέσεις με συγκρούσεις και υπόγειους εγωισμούς στις σχέσεις μας. Αυξάνεται η ανάγκη για έλεγχο και θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα της εξουσίας. Οι έντονες προκλήσεις μπορούν να κινητοποιήσουν βαθιά θαμμένα ψυχολογικά θέματα, βαθιά ριζωμένους φόβους , θαμμένους εγωισμούς και κρίσεις. Μένουμε ψύχραιμοι, χωρίς να λειτουργούμε με καταστροφικές τάσεις διοχετεύοντας την ένταση σε δουλειά και προσωπική αναγέννηση. Ξεκαθαρίσματα και οριστικές διαγραφές σε ότι δεν λειτουργεί καθαρά και σωστά.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

18-Οκτωβρίου: Άρης 22° 20' Ζυγού τρίγωνο με Δία 22° 20' Υδροχόου

Είναι ένας δείκτης επιτυχίας με ευκαιρία για επέκταση. Τόλμη και σιγουριά για να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και να πάρουμε επιτυχημένα ρίσκα. Η αποφασιστική δράση είναι το δυνατό σημείο των ημερών και η συνεργασία για κοινούς στόχους μπορεί να αποδώσει και να προωθήσει σημαντικά σχέδια.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

22-Οκτωβρίου: Άρης 24° 22' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 22' Αιγόκερω

Ισχυρή επιθυμία και αυξημένη φιλοδοξία οδηγεί τα κίνητρα μας. Ατελείωτα αποθέματα ενέργειας μας δίνουν τρομερή ώθηση για να διεκδικήσουμε τα επιχειρήματα μας και τους στόχους μας. Πιθανόν όμως τυχόν εμπόδια στο δρόμο μας να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και δυσάρεστα γεγονότα. Οι κρυφές δράσεις και οι εκδικητικές συμπεριφορές θα πρέπει να αποφεύγονται αλλά θα πρέπει να βρισκόμαστε και σε ετοιμότητα για πισώπλατες επιθέσεις ή «χτυπήματα κάτω από τη μέση».

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

26-Οκτωβρίου: Αφροδίτη 20° 45' Τοξότη τετράγωνο Ποσειδώνα 20° 45' Ιχθύων

Αισθήματα ανασφάλειας, θέματα εμπιστοσύνης και παραμορφωμένες εντυπώσεις δημιουργούνται που δεν έχουν ρεαλιστική βάση και στρεβλώνουν την εικόνα των καταστάσεων. Τάση για υπερβολική εξιδανίκευση σε αισθηματικές υποθέσεις καθώς δεν γίνονται ορατά τα ελαττώματα των άλλων. Πλατωνικοί έρωτες και ψευδαισθήσεις. Η αφέλεια σε αυτές τις καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις για αυτό μένουμε συνειδητοί και ας περιμένουμε να περάσει αυτή η διέλευση για να εμπιστευτούμε άτομα και καταστάσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

28-Οκτωβρίου: Αφροδίτη 22° 31' Τοξότη εξάγωνο με Δία 22° 31' Υδροχόου

Μια πολύ φιλική διέλευση δείκτης καλής τύχης που αυξάνει τη γοητεία και τις κοινωνικές μας δεξιότητες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για μεγάλα ταξίδια , καλές και τυχερές γνωριμίες ενώ ευνοούνται συναλλαγές για θέματα χρηματοοικονομικά και οικονομικές παροχές. Η καλή διάθεση και αισιοδοξία αυξάνουν την προσωπική γοητεία και ευνοούν ερωτικές απολαύσεις και διασκέδαση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

30-Οκτωβρίου: Ήλιος 07° 11' Σκορπιό τετράγωνο με Κρόνο 07° 11' Υδροχόου

Δυσκολίες και δοκιμασίες προκαλεί αυτός ο συνδυασμός και θα μπορούσε να φέρει απαισιοδοξία και αυξημένες ευθύνες που θα μας ταλαιπωρήσουν. Δεν αποκλείεται να δοκιμαστούμε με περιορισμούς και επιβολή κανόνων που θα μας στερήσουν απολαύσεις και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια και κακή διάθεση. Λανθασμένοι χειρισμοί μπορεί να έχουν επιπτώσεις σε θέματα που απαιτούν αυτοπειθαρχία και ευθύνη αν ξεπεράσουμε τα όρια. Με επιμονή και αποφασιστικότητα θα πρέπει να ξεπεράσουμε τυχόν αποτυχίες χωρίς να είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας και να χάνουμε την προσωπική μας αυτοεκτίμηση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli

https://asteroskonis.webnode.gr/

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!