Αστρολογικό Ημερολόγιο Νοεμβρίου 2021

2021-10-27
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay

Ο Νοέμβριος είναι ένας μελαγχολικός μήνας ιδιαίτερα έντονος και αποφασιστικός με αλλαγές σε πολλά επίπεδα, που θα επιφέρουν άγχος και υπερένταση. Ο άξονας Ταύρου - Σκορπιού βρίσκεται σε πλήρη ενεργοποίηση με τις βιοποριστικές μας ανάγκες να δοκιμάζονται. Θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια μας , τη διαχείριση πόρων και αξιών έρχονται στο προσκήνιο και αναζητούμε ισορροπίες σε ψυχολογικό και σε οικονομικό επίπεδο. Σε κοσμικό επίπεδο είναι ένας ακόμα μήνας που μπορεί να έχουμε περιβαλλοντική έξαρση σε γεωφυσικά και μετεωρολογικά ακραία φαινόμενα. Σημαντικές εντάσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και αναταραχές για οικονομικά θέματα και θέματα ασφάλειας!

Πλανητικά Γεγονότα Νοεμβρίου 2021

05- Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει ως τις 6 Μαρτίου 2022 . Θα κινηθεί σε ορθή πορεία όλο το μήνα, ενώ από τις 18.11 ξεκινά η περίοδος της σκιά της.

Η Αφροδίτη είναι ένας πλανήτης που συνδέεται με την αρμονία και τις απολαύσεις μας. Το περιβάλλον του Αιγόκερω, είναι δύσκολο για τη φύση της και καθόλου διασκεδαστικο! Της στερεί τη χαρά και την απόλαυση, ενώ σαμποτάρει πολλές φορές τα συναισθηματικά ενδιαφέροντα από το φόβο της απόρριψης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αυτή την περίοδο να καταπιέζονται οι επιθυμίες και να γινόμαστε πιο σοβαροί, μελαγχολικοί και ζηλιάρηδες. Η προσήλωση στα όρια και τις αξίες αποτελεί πρωταρχικό ζήτημα. Οι φιλοδοξίες και η ανάγκη της αναγνώρισης έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα. Η επιθυμία μας στρέφεται στην καριέρα και την κοινωνική προβολή παραμελώντας την ανάλαφρη πλευρά της ζωής και βλέποντας μόνο υποχρεώσεις. Το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με περισσότερη ωριμότητα τις σχέσεις μας, τους οικονομικούς μας πόρους και να εργαστούμε σκληρά για να λάβουμε την αναγνώριση που επιθυμούμε. Στις σχέσεις απαιτείται ποιότητα και δίνετε η ευκαιρία να αντιληφθούμε την πραγματική τους αξία. Σημαντικές σχέσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις για πιο σοβαρή δέσμευση θα επισημοποιηθούν. Ευνοϊκή διέλευση για Ταύρους, Παρθένους και Αιγοκερους. 

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

15.11: Αφροδίτη στον Αιγόκερω τετράγωνο με το Χείρωνα

19.11: Αφροδίτη στον Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό

30.11: Αφροδίτη εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

05- Νοεμβρίου: Ο Ερμής εισέρχεται στο Ζώδιο του Σκορπιού έως 24.11 που θα περάσει στον Τοξότη.

Ο Ερμής στο ξεκίνημα του μήνα ιδιαίτερα από τις 3/11, που βγαίνει από τη σκιά της αναδρομής, προσπαθεί σιγά σιγά να βρει κάποιες ισορροπίες. Το πέρασμά του Ερμή στο Σκορπιό συνδέει τη σκέψη μας με τις πιο κρυφές και μυστικές πλευρές του εαυτού μας. Υπάρχει εσωστρέφεια και κάνουμε πιο σκοτεινές σκέψεις ενώ μπορεί να ταλαιπωρούμαστε με σκέψεις που συνδέονται με συναισθηματικές πληγές και επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεση μας. Η παρατηρητικότητα, η περιέργεια και η ανησυχία αυξάνονται. Με ιδιαίτερη επιμονή αναζητούμε κάθε πληροφορία που θα βγάλει στο φως την αλήθεια. Ενοχλητικές σκέψεις και ταραγμένα συναισθήματα δημιουργούν προσωπικές δυσκολίες. Αν αφεθούμε στην αγκαλιά ενός συναισθηματικού σκοταδιού τότε σε κάθε ντουλάπι του μυαλού μας κρύβονται αρνητικές σκέψεις ή φοβίες, καχυποψίες που θα μας δυσκολέψουν. Με άλλα λόγια το διάστημα αυτό κάθε ενοχλητική σκέψη ή συναίσθημα είναι ευκαιρία να το εξερευνήσουμε και να το αγκαλιάσουμε για να ξεπεράσουμε φόβους και να αντιμετωπίσουμε αλήθειες που πονάνε αλλά επιμελώς κρύβουμε κάτω από το χαλί. Με επιμονή και μεθοδικότητα μπορούμε να κάνουνε τις σκέψεις μας πράξεις. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο διάστημα 10-13 καθώς υπάρχουν όψεις, δείκτες νευρικότητας, ατυχημάτων με δυσκολίες και εμπόδια. Με το πέρασμα του στον Τοξότη μπορούμε να περιμένουμε περισσότερη αισιοδοξία, βγαίνουμε από την εσωστρέφεια και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις! 

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

01.11: Ερμής στο Ζυγό τρίγωνο Δίας

02.11: Ερμής στο Ζυγό τετράγωνο Πλούτωνας

06.11: Ερμής στο Σκορπιό εξάγωνο Αφροδίτη

10.11: Ερμής στο Σκορπιό σύνοδος Άρης ***

10.11: Ερμής στο Σκορπιό τετράγωνο Κρόνος***

13.11: Ερμής στο Σκορπιό αντίθεση Ουρανός ***

18.11: Ερμής στο Σκορπιό τρίγωνο Ποσειδώνας

20.11: Ερμής στο Σκορπιό τετράγωνο Δίας

21.11: Ερμής στο Σκορπιό εξάγωνο Πλούτωνας

25.11: Ερμής στον Τοξότη αντίθεση Βόρειος Δεσμός

30.11: Ερμής στον Τοξότη τρίγωνο Χείρωνας

30.11: Ερμής στον Τοξότη εξάγωνο Κρόνος

22-Νοεμβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και θα παραμείνει μέχρι την 21.12.21.

Μετά τον γκρίζο μήνα του Σκορπιού ξεκινά μια περίοδος που αναμένεται κάπως πιο στρωτή και ξεκάθαρη. Η διέλευση του Ηλίου στον Τοξότη, θα δώσει νέο νόημα και η προσοχή μας κατευθύνετε σε νέες αναζητήσεις. Το βλέμμα στρέφεται προς το μέλλον σε νέους ορίζοντες. Εστιαζόμαστε σε πράγματα που δίνουν ανανέωση και νόημα στη ζωή και γενικότερα σε κάποιο σκοπό. Συνήθως στρέφουμε την προσοχή μας σε πιο ευχάριστα πράγματα που έχουν ένα χρώμα ανανέωσης, διασκέδασης, ή επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να βελτιώσουμε κομμάτια του εαυτού μας και της ζωής μας, να στοχεύσουμε στην καλύτερη ποιότητα της. Η δίψα μας για έρευνα ξυπνά την προθυμία να αναζητήσουμε γνώσεις σε θέματα που σχετίζονται με υψηλά ιδανικά. Το διάστημα αυτό ενεργοποιούμαστε περισσότερο με εξόδους και συναναστροφές για να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινότητά μας. Οι πνευματικές αναζητήσεις μας δίνουν την διάθεση να διαβάσουμε, να ταξιδέψουμε και να δούμε πράγματα που διευρύνουν τους ορίζοντες μας. Ιδιαίτερα τυχερή και ελπιδοφόρος η όψη καζίμι που θα σχηματίσει με τον Ερμή στις 28.11 μπορεί να φέρει εύνοια και θετικές προοπτικές. Το μήνα που θα διανύσει στον Τοξότη ας κρατήσουμε τα αισιόδοξα χαρακτηριστικά του, για να μπορέσουμε να φορτίσουμε ενέργεια για τα σκοτάδια του Χειμώνα.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος.

04.11: Ήλιος στο Σκορπιό αντίθεση Ουρανός

12.11: Ήλιος στο Σκορπιό τρίγωνο Ποσειδώνας

15.11: Ήλιος στο Σκορπιό τετράγωνο Δίας

16.11: Ήλιος στο Σκορπιό εξάγωνο Πλούτωνας

23.11: Ήλιος στον Τοξότη αντίθεση Βόρειος Δεσμός

29.11: Ήλιος στον Τοξότη σύνοδος Ερμής.

30.11: Ήλιος στον Τοξότη εξάγωνο Κρόνος

Ο Άρης θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού

Με τον Αρη στο δυναμικό και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού η αποφασιστικότητα μας το θάρρος και η αντοχή είναι μεγάλη. Μας προκαλεί να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλαμβάνουμε δράση, ενώ η προσωπική μας θέληση είναι τόσο έντονη που μπορεί να γίνουμε αδίστακτοι προκειμένου να πάρουμε τη νίκη σε κάθε διαφωνία ή αψιμαχία. Η θέση αυτή λειτουργεί ύπουλα και πονηρά και με μυστικότητα προκειμένου να εκτελέσει την αποστολή του. Η Δύναμη αυτή και το θάρρος θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να πυροδοτήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Αν σκεφτούμε πιο σοφά και δεν λειτουργήσουμε κατά αυτό τον τρόπο τα οφέλη μπορεί να είναι πιο σημαντικά από μια ρήξη που θα μας δώσει στιγμιαία ικανοποίηση, αλλά θα δημιουργήσει συνταρακτικά γεγονότα. Αυτό το διάστημα κυριαρχούν το πάθος και η διεκδίκηση και τα σεξουαλικά πάθη και καλο είναι να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις πάνω σε τέτοια θέματα που μπορεί να μας οδηγήσουν στα άκρα με την επιρροή της αντίθεσης του Ουρανού. Επιπλέον αυτό το διάστημα ας λειτουργήσουμε πιο ωφέλιμα αυτή την ενέργεια, προσπαθώντας να διεκδικήσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και να ανανεώσουμε τη ζωή μας.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

10.11: Άρης στο Σκορπιό τετράγωνο Κρόνος

17.11: Άρης στο Σκορπιό αντίθεση Ουρανός ***

29.11: Άρης στο Σκορπιό τρίγωνο Ποσειδώνας.

Επιπλέον...

  • Ο Δίας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 22° 38 έως 25 °22 Υδροχόου.
  • Ο Κρόνος θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 07 °14' έως 08° 58 Υδροχόου.
  • Ο Ουρανός θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 12 °57 έως ' 11° 45 του Ταύρου.
  • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 20 °39'έως 20° 24 Ιχθύων.
  • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε ορθή πορεία από την 24 °28' έως 25° 02 Αιγόκερω.

Φεγγάρια Νοεμβρίου 2021

Νέα Σελήνη: 04 Νοεμβρίου 2021, 21:14 μ.μ ώρα Ελλάδος, στην 12 ° 39 ′ Σκορπιού: Το πάθος συνάπτει συναισθηματική συμμαχία με την εμμονή εξαντλώντας τα όρια!!

Η Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και την αρχή ενός νέου κύκλου συμπεριφοράς και γεγονότων. Τονίζεται η  ανάγκη να βρούμε τη δύναμη να αποτινάξουμε πράγματα που μας πιέζουν και να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας βρίσκοντας νέους τρόπους συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας. Ο Σκορπιός εσωστρεφής και μυστικοπαθής, είναι γνωστός για τον παθιασμένο τρόπο με τον οποίο βιώνει όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Είναι η περιοχή που συνδέεται τις βαθύτερες γωνιές της συνειδητότητας μας, εκεί που κρύβεται ένα τεράστιο συναισθηματικό φορτίο που μπορεί να μας φτάσει στα άκρα δημιουργώντας σημαντικές κρίσεις. Με το Νέο Φεγγάρι στο ζώδιο του Σκορπιού καλούμαστε να βρούμε και να αναγνωρίσουμε τα βαθύτερα κίνητρα μας, τις σκοτεινές πτυχές του εαυτού μας , να τα αποδεχτούμε και να τα μετασχηματίσουμε σε αρετές της ψυχής. Τονίζεται η ανάγκη να βρούμε νέους τρόπους για να καλύψουμε τις βιοποριστικές μας ανάγκες και να αντιμετωπίσουμε τις δοκιμασίες που δέχεται ο τομέας της επιβίωσης μας. Η Νέα Σελήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον προκλητικό Ουρανό συνθήκη που δημιουργεί έντονη αστάθεια και διαταράσσει θέματα που αφορούν τις βασικές μας ανάγκες. Η επιρροή του Ουρανού αυξάνει την ανησυχία και το άγχος και επικρατούν καταστάσεις που δοκιμάζουν τη σταθερότητα των σημαντικών μας σχέσεων. Ο Ουρανός αφυπνίζει το τμήμα εκείνο της συνείδησης μας που σχετίζεται με την αποκάλυψη της αλήθειας και την προϋπόθεση πως για να δεις το ουράνιο τόξο, έχει προηγηθεί καταιγίδα. Λειτουργεί σαν διαπεραστικό ξίφος που φέρνει ξαφνικούς κραδασμούς κυρίως σε οικονομικά θέματα που αφορούν επενδύσεις και δάνεια. Σημαντική αναθεώρηση σχεδίων και καταστάσεων που θεωρούσαμε δεδομένες, και ανατροπές στην καθημερινότητας μας, που θα αλλάξουν και θα μετασχηματίσουν την ποιότητα της. Ο Κρόνος από την άλλη στο μεσοδιάστημα της Νέας Σελήνης με τον Άρη και σε μακρινό τετράγωνο, σιγοντάρει και όσο και να προσπαθούμε να δράσουμε πέφτουμε σε τοίχο με εμπόδια, κανονισμούς και περιορισμούς.

Το Μήνυμα: Κάνοντας βαθιά ενδοσκόπηση αναζητώ μέσα μου αλήθειες που φοβάμαι να αντιμετωπίσω. Μια βουτιά στα βάθη της ψυχής μου εκεί που βρίσκεται η "σκιά" μου και οποιοδήποτε καταπιεσμένο συναίσθημα, με φέρνει πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά "Είμαι" για να βρω τις πηγές και τις λύσεις που υπάρχουν μέσα μου και να ξεπεράσω τους φόβους μου. Αποφεύγω τα αρνητικά συναισθήματα, αγκαλιάζω τις σκιές και αποσαφηνίζω τις ανεπίλυτες εσωτερικές μου συγκρούσεις για να βρω το δρόμο που με βγάζει από τα αδιέξοδα και φωτίζει τα σκοτάδια μου.

Να θυμάμαι: Είναι εύκολο να εκνευριστείς όταν εμποδίζεται η προσπάθεια σου να βγάλεις προς τα έξω την εσωτερική σου δύναμη. Αναρωτιέμαι όμως τι είναι αυτό που σε φέρνει στα όρια σου και αντιδράς και σοκαριστικά και σπασμωδικά; Πολλές φορές τα ρίσκα γίνονται επικίνδυνα όταν γίνεσαι επαναστάτης με ή χωρίς αιτία.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο

Πανσέληνος & Έκλειψη: 19 Νοεμβρίου 2021, 08:57 μ.μ ώρα Ελλάδος, στην 27° 14' Ταύρου.  Σημαντικές αποκαλύψεις σε καλούν να δείς την πραγματικότητα και να αναρωτηθείς:  Αλήθεια πόσο ασφαλής είμαι;

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο τα μαχαίρια που ακονίστηκαν στη Νέα Σελήνη κορυφώνονται και ερχόμαστε αντιμέτωποι με την πλήρη εξέλιξη στα θέματα που ξεκίνησαν και τον κλονισμό στα θεμέλια της σταθερότητας.  Εσωτερικές διεργασίες και συνειδητοποιήσεις φέρνουν στο φώς ανασφάλειες που προκαλούν συναισθηματική φόρτιση. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στην πρακτικότητα και το συναίσθημα, μεταξύ ασφάλειας και κρίσης, τόσο σε οικονομικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο. Η εσωτερική μας επιθυμία να έρθουμε σε επαφή με τις βασικές ανάγκες μας  και να δούμε τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξει για να πάμε  παρακάτω είναι επιτακτική. Η προσοχή μας στρέφεται στις αξίες μας  και βασικές προσωπικές αλλαγές γίνονται σε όλα τα επίπεδα. Αλλαγή οπτικής σε θέματα που σχετίζονται με την διαχείριση πόρων και προσωπικών αξιών, ενώ παράλληλα προσπαθούμε να εναρμονίσουμε οτιδήποτε διεγείρει τις αισθήσεις μας με οτιδήποτε είναι ορατό, χειροπιαστό και έχει ένταση και βάθος. Το Ζώδιο του Ταύρου χαρακτηρίζεται για την υπομονή, την υπομονή και την ανάγκη διατήρησης των κεκτημένων. Η Πανσέληνος σε ένα τομέα που σχετίζεται με τα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα, μας προκαλεί να αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε και να διαχειριστούμε του πόρους μας με προτεραιότητα την οικονομική και συναισθηματική μας ασφάλεια. Η ξεροκεφαλιά και η αδιαλλαξία δεν μας βοηθούν να ισορροπήσουμε τις καταστάσεις και να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στην απληστία και την γενναιοδωρία. Οι ισορροπίες είναι εύθραυστες και θα πρέπει να συμβιβάσουμε την έντονη επιθυμία για υλικά αγαθά με την υπερβολή στα έξοδα καθώς πολύ πιθανά είναι τα λάθη λόγω υπερεκτίμησης των καταστάσεων. Σε πρακτικό επίπεδο, ενεργοποιούνται υποθέσεις σχετικά με τράπεζες, εφορίες, κληρονομικά με σημαντικές αναπροσαρμογές οικονομικών δεδομένων.

Το μήνυμα:  Δεν υπάρχει τίποτα πιο δεδομένο και μόνιμο σε αυτή τη ζωή, εκτός από την αλλαγή!! Οι άνθρωποι  αν και φοβόμαστε την αλλαγή μερικές φορές είναι αναπόφευκτη για να προχωρήσουμε στη Ζωή...Η ίδια η Ζωή είναι μια διαρκής αλλαγή και η αλλαγή είναι ένα συστατικό της Ζωής! Κάθε αλλαγή μας οδηγεί σε κάτι νέο που μπορούμε να δεχτούμε με ευελιξία !!   

Τροφή για σκέψηΤι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να νιώθεις «Ασφάλεια»; Αξιολόγησε πόσο σημαντική για σένα είναι η τωρινή σου κατάσταση και αν σου προσφέρει ουσιαστικές παροχές που καλύπτουν τις αξίες σου ή απλά εξυπηρετούν την βαθύτερη ανασφάλεια να παραμείνεις σε μια κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη μόνο και μόνο για να κινείσαι μέσα στη ζώνη άνεσης! 

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο

Μηνιαία Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

1-Νοεμβρίου : Ερμής 22° 19' Ζυγού τρίγωνο με Δία 22° 40 Υδροχόου.

Αισιοδοξία και επικοινωνιακή άνεση, με θετικές εξελίξεις σε θέματα έρευνας και σε γραφειοκρατικά θέματα. Ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες και οι επιχειρηματικές συναλλαγές οπότε μπορούμε να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις και να υπογράψουμε συμβόλαια. Είναι καλή στιγμή για νομικά θέματα, απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού. Ευχάριστες συναντήσεις και αύξηση της κοινωνικής δραστηριότητας ενώ νέες φιλίες μπορεί να φανούν πολύ βοηθητικές.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

2-Νοεμβρίου: Ερμής 24° 19' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 40 Αιγόκερω.

Μπορεί να αισθανθούμε βαριές σκέψεις και ακραίες ιδέες να μας πιέσουν και να μας αγχώσουν, ενώ γινόμαστε περισσότερο αμυντικοί . Εντάσεις, αρνητικά σενάρια και δυσπιστία, μπορεί να δημιουργήσουν κάποια κρίση και θα υπάρχει μια τάση να εμβαθύνουμε και να διερευνήσουμε σε βάθος την αλήθεια του κάθε ζητήματος.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

4- Νοεμβρίου: Ήλιος 12° 47' Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 12° 47 Ταύρου

Απροσδόκητα συναρπαστικές συναντήσεις και ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές από την μία μπορεί να φέρουν θετικές εξελίξεις, από την άλλη όμως μπορεί να φέρουν και δυσάρεστες εκπλήξεις. Η μόνη λύση που μπορεί να προσφέρει ένα καλύτερο δρόμο σε ανεπιθύμητες αλλαγές δεν είναι η αντίσταση, αλλά το να έχουμε ανοικτό μυαλό και επανεξετάσουμε τα νέα δεδομένα με περισσότερο αυτοέλεγχο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

6- Νοεμβρίου: Ερμής 01° 09' Σκορπιού εξάγωνο με Αφροδίτη 01° 09' Αιγόκερω

Αυτό το διήμερο έχουμε καλύτερη άνεση στο να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Μεγαλύτερη άνεση να εκφράσουμε την αγάπη μας , να ανταλλάξουμε ερωτικά μηνύματα με τις στενές μας σχέσεις και να αναπτύξουμε στενότερους δεσμούς. Εξαιρετική ευκαιρία για να επιλυθούν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις και ιδανική στιγμή για να χρησιμοποιήσουμε την προσωπική μας γοητεία και να ζητήσουμε υποστήριξη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

10- Νοεμβρίου: Ερμής σύνοδο με Άρη 07° 23' Σκορπιού

Πολλές νέες ιδέες που μας παρακινούν να αναλάβουμε δράση και πρωτοβουλία για να τις πραγματοποιήσουμε με εξαιρετική ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Αυξημένη πνευματική δραστηριότητα και διαπεραστική σκέψη αλλά με μεγάλη πιθανότητα να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να μπλεχτούμε σε καυγάδες και εντάσεις. Η αφοπλιστική ειλικρίνεια μπορεί να εκδηλωθεί με εχθρικό ύφος προκαλώντας δυσχέρεια. Το κλειδί για αυτή την προκλητική ενέργεια δεν είναι η συσσώρευση και εκτόνωση θυμού και εκνευρισμού αλλά η διοχέτευση της ενέργειας σε πιο πνευματικές εργασίες και έρευνα ακόμα και σε μαστορέματα ή κάποιες τεχνικές εργασίες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

-Ερμής 07° 40' Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 07° 40' Υδροχόου

Δυσκολία στην επικοινωνία των σχεδίων και των ιδεών μας με καθυστερήσεις και προβλήματα σε γραφειοκρατικά θέματα. Αναζητήστε αξιόπιστες συμβουλές από ανθρώπους που έχουν σημαντική εμπειρία σε επαγγελματικά θέματα, επιχειρήσεις ή νομικά θέματα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα για να αντισταθμίσετε τις ελλείψεις σε συγκεκριμένους τομείς. Σε στενές σχέσεις πιθανόν να υπάρχει μια αρνητική επίδραση λόγω απόστασης, ή έλλειψης κατανόησης, οι οποίες οδηγούν σε μελαγχολική διάθεση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

- Άρης 07° 40' Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνου 07° 40' Υδροχόου

Κάποιες συμπεριφορές και κινήσεις είτε με πρόσωπα που έχουν ισχυρή θέση , είτε μεγαλύτερα σε ηλικία θα προκαλέσουν περιορισμό και δυσαρέσκεια. Πιθανόν κάποιες συγκρούσεις συμφερόντων να οδηγήσουν σε επιπλοκές και αδιέξοδο. Μπορεί να μας απογοητεύσουν κάποιες καταστάσεις και να πρέπει να αντιμετωπίσουμε θέματα που εμποδίζουν την πρόοδο μας. Η απογοήτευση και τα ξεσπάσματα θυμού πρέπει να εκφράζονται με ασφάλεια και αυτοέλεγχο και όχι με ανεξέλεγκτο τρόπο γιατί υπάρχει τάση ατυχημάτων.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

12-Νοεμβρίου: Ήλιος 20° 30' Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° 30' Ιχθύων

Αυτός το διάστημα η ευαισθησία και η εν συναίσθηση αυξάνονται και μπορούμε πιο εύκολα να αισθανθούμε τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Η φαντασία και η ονειροπόληση εξυπηρετεί στην υλοποίηση υψηλών οραμάτων και ιδανικών. Τα καλλιτεχνικά ταλέντα και τα δημιουργικά δρώμενα αναδεικνύονται και αρκετοί στόχοι σε αυτούς τους τομείς εξελίσσονται παραγωγικά. Η ισχυρή πίστη στον εαυτό και στις δυνατότητες μας ευνοεί την πορεία προς την επιτυχία των σχεδίων μας, αλλά και να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον και την εθελοντική μας προσφορά για να βοηθήσουμε τους άλλους.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

13-Νοεμβρίου: Ερμής 12° 26' Σκορπιό αντίθεση με Ουρανό 12° 26' Ταύρου. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κάποιες απρόσμενες αλλαγές που θα ταράξουν τους ρυθμούς στα σχέδια μας. Δυσάρεστες συναντήσεις που προκαλούν με επιθετικές συμπεριφορές και ειδήσεις νευρικότητα και άγχος. Πιθανά ατυχήματα λόγω διάσπαση της προσοχής μας και ζημιές σε συσκευές τεχνολογικού εξοπλισμού ή του μεταφορικού μας μέσου μπορεί να μας αγχώσουν και να εξαντλήσουν τα νεύρα και την υπομονή μας. Πρέπει να βρούμε μια μέση λύση για να απασχολήσουμε το μυαλό μας με πρακτικά ενδιαφέροντα και να απαλλάξουμε το μυαλό μας από ακραίες σκέψεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

15-Νοεμβρίου: Ήλιος 23° 40' Σκορπιού τετράγωνο με Δία 23° 40' Υδροχόου. Ευκαιρίες για επέκταση μπορεί να αποτελέσουν δίκοπο μαχαίρι καθώς από τη μία υπάρχει η τάση της υπερβολής και της γενναιοδωρίας και από την άλλη υπάρχει κίνδυνος επιπολαιότητας και σπατάλης . Είναι καλύτερο να κινηθούμε με μέτρο και να χειριστούμε τις καταστάσεις με αυτοπεποίθηση αλλά χωρίς υπερβολικές συμπεριφορές. Πιο συντηρητικοί στα οικονομικά και πιο συγκρατημένοι στα ρίσκα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

16-Νοεμβρίου: Ήλιος 24° 44' Σκορπιού εξάγωνο Πλούτωνα 24° 44' Αιγόκερω. Αυξάνεται η αποφασιστικότητα και η επιμονή για να πετύχουμε στόχους . Η εστίαση στα σχέδια μας με αποφασιστικότητα μπορεί να εξαλείψει τα εμπόδια και να δώσει αποτελεσματικές λύσεις. Η αυξημένη δυναμική αυτής της όψεις μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός μας αν δεν γίνει κακή χρήση ασκώντας επιρροή και έλεγχο στους άλλους. Ισχυρή επιθυμία και αποφασιστικότητα για να εμβαθύνουμε σε μυστηριώδης και κρυφές καταστάσεις που ενδεχομένως να μας οδηγήσουν σε σημαντικές αποκαλύψεις και προσωπικές αλλαγές. Η ισχυρή δύναμη του Πλούτωνα τροφοδοτεί βαθιές επιθυμίες, εκπέμπει μαγνητική επιρροή και σεξουαλική ελκυστικότητα που δεν περνά απαρατήρητη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

17-Νοεμβρίου: Άρης 12° 16' Σκορπιού αντίθεση Ουρανό 12° 16' Ταύρου. Ο θυμός και η δυσαρέσκεια που μπορεί να έχουν καταπιεστεί μέσα μας αυτές τις μέρες ξαφνικά και αναίτια μπορεί να εκτιναχθεί με εκρηκτικό τρόπο. Ακραίες συμπεριφορές μπορεί να μας αιφνιδιάσουν και δεν αποκλείονται απροσδόκητες επιθέσεις από άτομα που μας επιβουλεύονται. Μπορεί να νιώσουμε ξαφνικά επιθετικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν εκνευρισμό και θα διαταράξουν την καθημερινότητα μας. Επίσης και η δική μας στάση μπορεί να είναι επιθετική στις προκλήσεις που δεχόμαστε. Η πιθανότητα να αποφύγουμε διαμάχες είναι μόνο αν σκεφτούμε διπλά και να λειτουργήσουμε στρατηγικά χωρίς παρόρμηση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

18-Νοεμβρίου: Ερμής 20° 27' Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° 27'Ιχθύων. Αυξημένη ευαισθησία και ονειροπόληση που διεγείρει δημιουργικά τη φαντασία μας. Αυξημένη διαίσθηση και αισιοδοξία που κρατά τα όνειρα μας ζωντανά για να διαπραγματευτούμε με διπλωματικό τρόπο την εξέλιξή τους. Καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, θέματα που σχετίζονται με τη θρησκεία, την πνευματικότητα, προωθούνται με ευκολία. Οι αισθήσεις είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες με αποτέλεσμα να απορροφούμε εύκολα τις δονήσεις από αρνητικές συμπεριφορές και να μας επηρεάζουν.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

19-Νοεμβρίου: Αφροδίτη 12° 13' Αιγόκερω τρίγωνο με Ουρανό 12° 13' Ταύρου. Είναι μια καλή περίοδος για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές και μια ευκαιρία για να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο που θα αποσπάσει την προσοχή μας από την ρουτίνα. Αυξημένη δημοτικότητα και καλή στιγμή για να ξεκινήσουν νέα σχέδια με ένα διαφορετικό πλάνο από ότι συνήθως εφαρμόζουμε. Ίσως μια απρόσμενη οικονομική αλλαγή μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για να κάνουμε κάποιες θετικές κινήσεις για να περάσουμε καλά. Μια αλλαγή εμφάνισης μπορεί να μας ανανεώσει τη διάθεση, δεν αποκλείονται πειραματισμοί σε ένα πιο εκκεντρικό στυλ. Ξαφνικές νέες γνωριμίες με άτομα διαφορετικά από τα συνηθισμένα πρότυπα μπορεί να μας εκπλήξουν ευχάριστα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

20-Νοεμβρίου: Ερμής 24° 11' Σκορπιού τετράγωνο με Δία 24° 11' Υδροχόου. Σήμερα μεγάλα λόγια δημιουργούν μεγάλες ελπίδες και υποσχέσεις με αβέβαιο αποτέλεσμα. Η αισιοδοξία του Δία μπορεί να αποσπάσει τη συγκέντρωση μας από τις λεπτομέρειες και να εστιάσει στην υπερεκτίμηση των ικανοτήτων στα σχέδια μας, με αποτέλεσμα να οδηγήσει σε λάθη ή σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Το να θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις ουσιαστικά μπορεί να είναι προσωπικό ξόδεμα δυνάμεων και μπορεί να επηρεάσει τη φήμη μας με κουτσομπολιά. Εστιάζουμε το μυαλό μας με αυτοπειθαρχία και συγκέντρωση στα σχέδια μας για να αποφύγουμε ορισμένα λάθη.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

21-Νοεμβρίου: Ερμής 24° 49' Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα 24° 49' Αιγόκερω. Η συγκέντρωση και η παρατηρητικότητα σήμερα καθώς και η ισχυρή διαίσθηση μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για να μπορέσουμε να καταγράψουμε κινήσεις και πληροφορίες που αφορούν ένα θέμα που μας ενδιαφέρει να αποκαλύψουμε. Η ισχυρή και διερευνητική σκέψη είναι ιδανική για να αποκαλύψουμε μυστικά και δολοπλοκίες που μπορεί να γίνονται κάτω από τη μύτη μας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

26 Νοεμβρίου: Αφροδίτη 18° 00' Αιγόκερω εξάγωνο με Άρη 18° 00' Σκορπιού. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη είναι ευνοϊκή για τις ερωτικές υποθέσεις και χαρίζει πλήρη ικανοποίηση στις ερωτικές σχέσεις. Επιπλέον μπορεί να έρθουμε κοντά με ανθρώπους που μας ξυπνούν τη διάθεση για φλερτ, περιπέτεια, διεκδίκηση, έρωτα, πάθη. Δευτερευόντως στον τομέα των οικονομικών μπορεί με μεγαλύτερη ευκολία να διεκδικήσουμε ευκαιρίες για κάποια οφέλη ίσως και από κληρονομικές υποθέσεις.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

28 Νοεμβρίου: Σύνοδος Ήλιου με Ερμή 07° 10 Τοξότη

Έμφαση δίνεται σήμερα στις επικοινωνίες με αρκετές συζητήσεις και στις μετακινήσεις. Πνευματική εγρήγορση, προσαρμοστικότητα και φυσική περιέργεια. Συναντήσεις και σημαντική αλληλεπίδραση με τους άλλους προκειμένου να προωθήσουμε σχέδια και ιδέες με πολύ πειστικό τρόπο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

29 Νοεμβρίου: Άρης 20° 24' Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα 20° 24' Ιχθύων

Ισχυρό πνευματικό θάρρος και αγωνιστικό πνεύμα για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους με πράξεις καλοσύνης και φιλανθρωπικά κίνητρα. Ισχυρή μαγνητική έλξη, έντονη γοητεία και εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων με τρυφερές και ρομαντικές συναντήσεις. Ευνοϊκές εξελίξεις για την καταπολέμηση ασθένειας και την αποκάλυψη παρασκηνιακών πράξεων.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

30 Νοεμβρίου: Ερμής 08° 55' Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 08° 55' Υδροχόου. Οι επιχειρησιακές συναλλαγές ευνοούνται και η οργάνωση, τακτοποίηση, διευθέτηση υποθέσεων. Γραφειοκρατικά θέματα όπως υπογραφή συμβολαίων και συνεργασιών διαπραγματεύονται καλύτερα αυτές τις μέρες. Ανοιχτές και ειλικρινής επικοινωνίες σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο μπορούν να βοηθήσουν στα μακροπρόθεσμα σχέδια μας. Ευνοούνται οι επενδύσεις και σχέδια μεγάλης εμβέλειας, αξιοποιώντας την τεχνολογία και το διαδίκτυο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

-Αφροδίτη 20° 24' Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 20° 24' Ιχθύων. Καλή στιγμή για γνωριμίες και ρομαντικές συναντήσεις και μεγάλες ερωτικές προσδοκίες αλλά και εξιδανίκευση σε κάποια σχέση. Έμπνευση, δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές ανησυχίες, με θετική εξέλιξη και μια καλή στιγμή να αναδείξουμε την δημιουργική πλευρά μας. Αφιερώνουμε χρόνο για να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με το σύντροφο μας βλέποντας κάποια ταινία ή ακούγοντας μουσική. Φίλοι και ομάδες ανθρώπων μπορεί να είναι σημαντικοί αυτή την περίοδο και να στηρίξουν τα σχέδια μας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

*Ήλιος 08° 25' Τοξότη εξάγωνο με Κρόνο 08° 25' Υδροχόου. Με υπομονή, ωριμότητα, υπευθυνότητα και σοβαρή στάση απέναντι στις υποχρεώσεις μας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πετύχουμε στόχους και σχέδια. Είναι πιο εύκολο σήμερα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των άλλων. Ιδιαίτερα στην επαγγελματική ζωή μπορεί να υπάρχει κάποια αναγνώριση η οποία όμως θα προσθέσει περισσότερες ευθύνες. Καλή στιγμή για διοργάνωση και για να ολοκληρώσουμε σοβαρές και δύσκολες εργασίες.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

https://astroran.webnode.gr/

facebook: @rania.markelli


https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε