Αστρολογικό Ημερολόγιο Σεπτεμβρίου 2021

2021-08-04
Photo by Jennifer Murray from Pexels
Photo by Jennifer Murray from Pexels

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου πάντα έχει μια διάθεση να επανέλθουμε στην τάξη και το πρόγραμμα μας και την επιστροφή στην καθημερινή ζωή. Ο μήνας ξεκινά κάπως «περίεργα», αφού στις 2 του μήνα ο Άρης συναντά με αντίθεση τον Ποσειδώνα, μια όψη ιδιαίτερα αρνητική και ασθενική. Σε προσωπικό επίπεδο η ενέργεια μας είναι αρκετά πεσμένη και νωθρή και καλούμαστε να βρούμε ισορροπία σε ενεργειακό επίπεδο, τόσο πνευματικό όσο και σωματικό. Επικρατεί ιδιαίτερη σύγχυση και λανθασμένη εκτίμηση των καταστάσεων με αποτέλεσμα να λειτουργούμε με παρόρμηση που δεν στηρίζεται σε καθαρά και αποτελεσματικά κίνητρα. Παρόλα αυτά ο Άρης από την Παρθένο μέχρι την 15.9 προσπαθεί να μας κινητοποιήσει σε τάξη και οργάνωση της καθημερινότητας και συναντώντας τον Πλούτωνα μας γεμίζει αποφασιστικότητα και δύναμη για να προχωρήσουμε με δυναμισμό.

Πλανητικά Γεγονότα Σεπτεμβρίου 2021

10- Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Σκορπιό 11:39 μμ. έως 7/10/21. Η Διέλευση της Αφροδίτης στο μυστηριώδες και συναισθηματικό ζώδιο του Σκορπιού σηματοδοτεί ένα διάστημα όπου τα συναισθήματα μας γίνονται έντονα και οι σχέσεις μας πιο βαθιές. Εκδηλώνουμε μεγαλύτερο πάθος στους αγαπημένους μας αλλά απαιτούμε και με την ίδια ένταση να εισπράξουμε την αφοσίωση του άλλου. Τα συναισθήματα ζήλειας και ανασφάλειας είναι χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της θέσης. Αναζητούμε με μεγαλύτερη ένταση τη συναισθηματική σύνδεση, ενώ τα βαθύτερα συναισθήματα μας μπορεί να διεγείρονται από ένα απλό τραγούδι που μπορεί να μας ξυπνήσει μνήμες με συναισθήματα που μπορεί να γίνουν βασανιστικά. Σχέσεις που μπορεί να ξεκινήσουν το διάστημα αυτό μπορεί να έχουν ένα χαρακτήρα μυστηριώδη, είτε να είναι κρυφές και παθιασμένες, ενώ ήδη υπάρχουσες που τις χαρακτηρίζει το πάθος και η κτητικότητα, μπορεί να ακροβατούν σε κατάσταση αγάπης-μίσους.

Ας επιτρέψουμε στη συγχώρεση να μαλακώσει τα σκληρά συναισθήματα που μπορεί να επιφέρουν καταστάσεις με άτομα που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη μας και να δούμε βαθιά μέσα μας τις καταπιεσμένες επιθυμίες μας πως θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν. Είναι ένα καλό διάστημα για να απομακρύνουμε τοξικές σχέσεις αλλά και να αλλάξουμε προσωπικές τοξικές συνήθειες. Σε πρώτο πλάνο έρχονται και οικονομικά ζητήματα, συμφωνίες και συναλλαγές, οπότε είναι ευνοϊκή περίοδος να βάλουμε σε τάξη τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις και να ασχοληθούμε με κάτι δημιουργικό!

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη.

6.9: τετράγωνο με τον Πλούτωνα

6.9: τρίγωνο με Δία

17.9: τετράγωνο με Κρόνο

23.9: αντίθεση με Ουρανό

29.9: τρίγωνο με Ποσειδώνα

30.9: τετράγωνο με Δία

15-Σεπτεμβρίου: Ο Άρης εισέρχεται στο Ζυγό στις 17:27 μ.μ., έως 30/10. Ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δράση, την πρωτοβουλία, την δύναμη, την αυτοπεποίθηση, το θάρρος, τις συγκρούσεις, τη φωτιά, και το πάθος. Σηματοδοτεί την επιθετικότητα και τον πόλεμο και συνδέεται με την ικανότητα να υλοποιήσουμε τις ιδέες σε πράξη. Υποδεικνύει τη ζωτικότητά και το επίπεδο της ενέργειάς μας και συμβολίζει τη σεξουαλική ορμή. Στη θετική πλευρά δίνει δύναμη και φιλοδοξία στην αρνητική σηματοδοτεί θυμό, κινδύνους και διαμάχες.

Ο διελαύνων Άρης στο ειρηνικό και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, είναι σε αδυναμία και έτσι η άμεση επιθετικότητα γίνεται διακριτική χειραγώγηση. Γινόμαστε πιο διαλλακτικοί και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα με διακριτικότητα και διπλωματία. Αυτό το χρονικό διάστημα λειτουργούμε με ενδιαφέρον σε κάθε αδικία και αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Λαμβάνουμε περισσότερη ικανοποίηση όταν γεφυρώνουμε τις διαφορές παρά όταν συγκρουστούμε. Κινητοποιούμαστε σε κοινωνικό επίπεδο και κάνουμε πράξεις για να κερδίσουμε την εύνοια και να είμαστε αρεστοί στους άλλους. Παρόλα αυτά ο θυμός μπορεί να εκφραστεί σαν «σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι» και να φέρει οριστική ρήξη σε φθαρμένες σχέσεις ή να διαλύσει προβληματικές συμμαχίες.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης.

2.9: αντίθεση με τον Ποσειδώνα

6.9: τρίγωνο με Πλούτωνα

22.9: τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό

25.9: τρίγωνο με Κρόνο

27.9: τρίγωνο με Λίλιθ

22-Σεπτεμβρίου: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 10:21 μμ έως 23 Οκτωβρίου.- Φθινοπωρινή ισημερία και μπαίνουμε επίσημα στο Φθινόπωρο! Το πέρασμα του Ηλίου στο Ζυγό σηματοδοτεί μια περίοδος που η ισορροπία στην ζωή μας αποκτά ιδιάζουσα βαρύτητα και έτσι ο φακός του ενδιαφέροντος μας πέφτει στην αναζήτηση πηγών που μπορούν να μας δώσουν εσωτερική αρμονία και ισορροπία στην καθημερινότητα μας. Με τον Ήλιο στο Ζυγό είμαστε πιο επικοινωνιακοί και ανοιχτοί στις συναλλαγές μας , πιο πρόθυμοι να ακούσουμε τις απόψεις των άλλων και πιο προσεκτικοί στις σχέσεις μας επαγγελματικές και προσωπικές. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για κάθε αισθητική παρέμβαση και θέλουμε να φροντίσουμε το χώρο μας, να τον διακοσμήσουμε, καθώς επίσης και για τον εαυτό μας μπορούμε να ασχοληθούμε με ζητήματα ομορφιάς και προσωπικής ανανέωσης.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος.

7.9: τρίγωνο με τον Ουρανό

14.9: αντίθεση με Ποσειδώνα

17.9: τρίγωνο με Πλούτωνα

27.9: τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό

29.9: τρίγωνο με Κρόνο

22-Σεπτεμβρίου: Ο Ερμής σε αναδρομή πορεία στις 8:04 π.μ στην 26° Ζυγού έως τις 18/10. Ο Ερμής θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του στον Ζυγό για τελευταία φορά για το 2021. Ο πλανήτης της επικοινωνίας ανάδρομος μέσα στο ζώδιο που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, μας ζητά να επανεξετάσουμε υποθέσεις και θέματα που σχετίζονται με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, ένα σύντροφο ή συνεργάτη. Μια χρονική περίοδος που θα πρέπει να σκεφτούμε και να επανεξετάσουμε θέματα που συνδέονται με την δικαιοσύνη, την ειρήνη, γενικότερα τις ισορροπίες στη ζωή μας. Η διπλωματία και η διαλλακτικότητα στην παρούσα φάση μπορεί να δημιουργήσει γέφυρες προσέγγισης που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως να προκαλέσει το δυνατό τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα. Η ενέργεια του Πλούτωνα δυναμιτίζει τη γλώσσα και μπορεί να στιγματίσει την επικοινωνία με λόγια που πληγώνουν.

Οι κύριες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής.

2.9: τρίγωνο με τη Λίλιθ

3.9: τρίγωνο με Βόρειο Δεσμό

5.9: τρίγωνο με Κρόνο

8.9: αντίθεση με Χείρωνα

20.9: τρίγωνο με Δία

22.9: τετράγωνο με Πλούτωνα

Επιπλέον...

  • Ο Δίας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 25° 41 έως 22 °53' Υδροχόου.
  • Ο Κρόνος θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 08° 08 έως 06 °59' Υδροχόου.
  • Ο Ουρανός θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 14° 44 έως 14 °08 ' του Ταύρου.
  • Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 22° 09 έως 21 °22' Ιχθύων.
  • Ο Πλούτωνας θα κινηθεί σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από την 24° 36 έως 24 °19 ' Αιγόκερω.

Φεγγάρια Σεπτεμβρίου 2021

Νέα Σελήνη: 7 Σεπτεμβρίου 03:52 πμ, ώρα Ελλάδος στην 14° 38' της Παρθένου.

Η Νέα σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο που συνδέεται με την τάξη, την ακρίβεια, την υγεία και την οργάνωση. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη τονίζεται το αίσθημα ασφάλειας συναισθηματικής και υλικής. Ενισχύονται τα χαρακτηριστικά ακριβείας και τελειομανίας και η ανάγκη να οργανώσουμε και να τακτοποιήσουμε τα πάντα για να μην αντιμετωπίσουμε την κριτική των άλλων. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός με την Νέα Σελήνη, υποδηλώνει ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στο νέο και να αγκαλιάζουμε την αλλαγή , να είμαστε πιο ανεκτικοί και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, να μην περιμένουμε να είναι όλα τέλεια για να χαρούμε στη ζωή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δημιουργεί εντάσεις και πάθη και το τρίγωνο με τον Άρη διευκολύνει να γίνουν πράξεις επικίνδυνες. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη υπάρχει διαύγεια και ακρίβεια και μας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία για να μπορέσουμε να βάλουμε το σπόρο για φιλόδοξους στόχους. Μπορούμε να βρούμε νέες μεθόδους για να εφαρμόσουμε στη δουλειά μας ή να αλλάξουμε τον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα με ξεχωριστό τρόπο. Σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας μπορούν να βρεθούν πρακτικές λύσεις και καινοτομίες.

Το κλειδί αυτής της Νέας Σελήνης είναι να δεις με καθαρή όραση ότι υπάρχουν μέσα σου τα εργαλεία για να μπορείς να διαχειριστείς τον εαυτό σου και τα κεκτημένα σου αρκεί να δεις τα πάντα με διαφορετική ματιά. Μπορείς να επιλέξεις αν αφήσεις τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος και επικριτικός ή αν ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αυτοφροντίδας αλλάζοντας συνήθειες.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο

Πανσέληνος της Συγκομιδής: 21 Σεπτεμβρίου 02:55 πμ ώρα Ελλάδος, στην 28° 14' του άξονα Ιχθύ - Παρθένου. Η Φθινοπωρινή πανσέληνος πραγματοποιείται στους Ιχθύες, κορυφώνοντας τα γεγονότα που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη . Ο άξονας Παρθένου -Ιχθύων ασχολείται με την ισορροπία μεταξύ σωματικής και πνευματικής υγείας, μεταξύ τάξης και αταξίας, μεταξύ καθημερινών λειτουργιών και υψηλού οράματος. Η ισορροπία είναι ιδιαίτερα σημαντική σε αυτό τον άξονα και η παραμέληση οποιουδήποτε άκρου θα έχει σίγουρα αντίθετο αποτέλεσμα - είτε λειτουργούμε σε χάος είτε σε υπερβολική τάξη. Είναι μια συναισθηματική περίοδος με αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις που μπορεί να αισθανθούμε ευάλωτοι και εύθραυστοι. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να αναφέρεται σε πρόσωπα που κρύβουν τις πραγματικές τους σκέψεις, ενώ αρνητικές σκέψεις και φοβίες μπορούν να μας ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα. Οι Ιχθύες θολώνουν τις καταστάσεις για αυτό δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός αλλά προσπαθούμε να χρησιμοποιούμαι την διαίσθηση μας για να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Επίσης θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην παρασυρθούμε σε λάθη και εξάντληση καθώς αυξάνεται η κατανόησή και η προθυμία μας να συμπάσχουμε με τον πόνο των άλλων.

Το κύριο ζητούμενό είναι να βαδίσουμε με ισορροπία σε θέματα που απαιτούν πρακτική λειτουργία ή οργάνωση χωρίς να παραβλέπουμε να δίνουμε σημασία στα όνειρα και την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας! Το κλειδί για την ισορροπία είναι να εντοπίσουμε και να εκφράσουμε τις πνευματικές μας ανάγκες, διατηρώντας παράλληλα την τάξη στην καθημερινή μας ζωή.

*Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Μηνιαία Άστρο-περπατήματα και σημαντικές όψεις.

2 Σεπτεμβρίου:

*Άρης 22° 06' Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 22° 06' Ιχθύων: Μια εξαιρετικά περίεργη και δύσκολη όψη δίνει την εκκίνηση του μήνα με αρκετές πιέσεις και δυσκολίες, δυσαρέσκεια, διάψευση και απώλειες που θα δώσουν απογοήτευση και διάψευση. Ασθενικότητα και θέματα μολύνσεων βρίσκονται σε μεγάλη έξαρση. Δηλητηριάσεις, θέματα διατροφικής ευεξίας, σωματική αδυναμία, αναβολές, κλοπές. Απαιτείται κουράγιο και μεγάλη προσοχή.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

4-Σεπτεμβρίου:

*Ερμής 7° 54' Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 7° 54' Υδροχόου.

Λογική και πρακτικότητα χαρακτηρίζει αυτό το διήμερο με μεγάλη ακρίβεια στην ενασχόληση με πρακτικά θέματα. Ο ρεαλισμός και η συγκέντρωση βοηθούν στην οργάνωση σχεδίων , την τακτοποίηση και διευθέτηση επαγγελματικών υποθέσεων. Μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία θα δώσει ικανοποίηση και προοπτική εξέλιξης.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

5-Σεπτεμβρίου:

* Αφροδίτη 24° 32' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 32' Αιγόκερω. Δυνατά συναισθήματα, πάθος και ένταση εκφράζονται σε μεγάλη ένταση. Ζήλειες και πάθη μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα και ξεκαθάρισμα σε μοιραίους έρωτες. Αίσθηση ελέγχου και ασφυκτική πίεση σε κοινωνικές επαφές αλλά και σημαντικές επιθυμίες που αυξάνουν την διάθεση κατάκτησης ενός έρωτα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

6 - Σεπτεμβρίου:

* Άρης 24° 32' Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 32' Αιγόκερω. Δύναμη και σθένος δίνει αυτή η όψη για την αντιμετώπιση σοβαρών καταστάσεων. Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και η επιτυχία σε προσπάθειες που έχουν προηγηθεί φέρνει ικανοποίηση στα φιλόδοξα σχέδια μας. Μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον ενώ ευνοείται η διερεύνηση και αποκάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη)στο 3ο δεκαήμερο.

*Αφροδίτη 25° 01' Ζυγού τρίγωνο με Δία 25° 01' Υδροχόου

Χαρά, καλοπέραση και ενθουσιασμός χαρακτηρίζει αυτό το 3μερο. Είναι μια στιγμή ανάσας με ευκαιρίες για ανάπτυξη, καλές γνωριμίες, εύνοια στον έρωτα, δημοτικότητα και κοινωνική επιτυχία. Απολαύστε τις όμορφες στιγμές που υπόσχεται αυτή η όψη και χαρείτε τον έρωτα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

* Ήλιος 14° 40' Παρθένου τρίγωνο με Ουρανό 14° 40' Ταύρου.

Ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις αλλάζουν το πλάνο μας και ασυνήθιστες ευκαιρίες δημιουργούν προϋποθέσεις για να αποκτήσουμε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας. Αναζωογονητικές κινήσεις και προσωπική αναγνώριση αναπτερώνουν το ηθικό μας με προοπτικές εξέλιξης.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

14 - Σεπτεμβρίου:

* Ήλιος 21° 47' Παρθένου αντίθεση με Ποσειδώνα 21° 47' Ιχθύων. Η ένταση μεταξύ Ήλιου και Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη συνθήκη που μπορεί να προκαλέσει αστοχία και διάψευση προσδοκιών και να μας απογοητεύσει ή να μας πληγώσει. Παρασκηνιακές ενέργειες μπορεί να μας παραπλανήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Η ασθένεια και οι μολύνσεις μας ταλαιπωρούν και νιώθουμε υπερβολική ευαισθησία. Διατηρώντας την πίστη στον εαυτό μας, σταθεροί ως προς την εικόνα μας και την εσωτερική μας ισορροπία, μπορούμε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, παραπλανήσεις, που συμβαίνουν στο περιβάλλον και να μην βάζουμε οι ίδιοι σε κίνδυνο τον εαυτό μας.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

16-Σεπτεμβρίου:

* Ήλιος 24° 24' Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 24° 24' Αιγόκερω. Ήμερα που μπορεί να φέρει στο φως την αποκάλυψη σημαντικών γεγονότων που μέσα από λεπτομερή έρευνα. Προσωπική αναγέννηση θα αισθανθούν τα ζώδια που επηρεάζονται και σημαντικά οφέλη. Αποφασιστικότητα και δυναμική εξέλιξη σε οικονομική τακτοποίηση.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

17-Σεπτεμβρίου:

* Αφροδίτη 7° 20' Σκορπιού τετράγωνο με Κρόνο 7° 20' Υδροχόου. Δυσκολίες και εμπόδια στις σχέσεις επιβάλουν να κυριαρχήσει η λογική έναντι του συναισθήματος. Ανασφάλειες που οδηγούν σε ζήλεια και περιορισμό, ενώ οι επιθυμίες εκφράζονται με μη υγιή τρόπο. Αναγκαστικοί περιορισμοί και σε οικονομικά θέματα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο.

20-Σεπτεμβρίου:

*Ερμής 23° 32' Ζυγού τρίγωνο με Δία 23° 32' Υδροχόου.

Ευνοϊκή όψη που προωθεί θετικές εξελίξεις σε γραφειοκρατικά θέματα, υποστηρίζει έξυπνες ιδέες και δίνει την επικοινωνιακή άνεση να τις προωθήσουμε. Ευχάριστες συναντήσεις θα μας δώσουν ικανοποίηση και χαρά, ενώ πιο εύκολα θα μπορεί να πραγματοποιηθεί κάποιο ταξίδι.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

22-Σεπτεμβρίου:

*Ερμής 24° 22' Ζυγού τετράγωνο με Πλούτωνα 24° 22' Αιγόκερω. Αρνητικές σκέψεις και καχυποψία δίνουν μικρό όριο αντοχής με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και εκδικητικά σενάρια. Στις συναλλαγές μας θα πρέπει να αποφεύγονται οι απερίσκεπτες κινήσεις και η οξυθυμία.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο.

23-Σεπτεμβρίου:

*Αφροδίτη 14° 19' Σκορπιού αντίθεση με Ουρανό 14° 19' Ταύρου. Έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία και αντιφατικές συμπεριφορές προκαλούν αστάθεια στις σχέσεις , νεύρα και ξαφνικούς χωρισμούς. Μια απρόβλεπτη γνωριμία μπορεί να μαγνητίσει ερωτικά αλλά είναι δύσκολο να υπάρξει ισορροπία και συμβιβαστικό πνεύμα.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο.

25-Σεπτεμβρίου:

* Άρης 07° 04' Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 07° 04' Υδροχόου.

Εστιάζουμε σε στόχους και πλάνα δυναμικά και με ισχυρή αντίσταση οι δυσκολίες ξεπερνιούνται. Δραστηριοποίηση για λήψη σημαντικών αποφάσεων και συντονισμό σε ένα συλλογικό κίνητρο για ένα κοινό στόχο.

*Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

29-Σεπτεμβρίου:

*Αφροδίτη 21° 22' Σκορπιού τρίγωνο με Ποσειδώνα Ιχθύων.

Η αγάπη και ο ρομαντισμός αναδεικνύονται με αυτό το υδάτινο τρίγωνο. Η επιθυμία για έρωτα και εξιδανίκευση δημιουργεί ρομαντικά ειδύλλια, πλατωνικούς έρωτες και φαντασιώσεις. Η αγάπη για την τέχνη , τη μουσική δίνει διεξόδους για να τα απολαύουμε.

*Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 2ο δεκαήμερο

-Ήλιος 06° 59' Ζυγού τρίγωνο με Κρόνο 06° 59' Υδροχόου

Σταθερότητα και ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Σύνεση και βοήθεια σε καθήκοντα που αναλαμβάνουμε και υποχρεώσεις. Η ωριμότητα, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, χαρακτηρίζει τις επιλογές μας. Τάση προς μοναχικότητα και προνοητικότητα των καταστάσεων.

*Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 1ο δεκαήμερο

30-Σεπτεμβρίου

*Αφροδίτη 22° 49' Σκορπιού τετράγωνο με Δία 22° 49' Υδροχόου. Με ροπή προς τις απολαύσεις και επιπολαιότητα αποχαιρετά ο μήνας. Έντονη επιθυμία για να καλοπεράσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία με υπερβολή. Δεν αποκλείονται ερωτικά σκάνδαλα να δημιουργήσουν άσχημες εντυπώσεις και ανεπιθύμητα σχόλια.

*Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Σταθερού σταυρού και όσους έχουν Ωροσκόπο ή Προσωπικούς Πλανήτες (Σελήνη- Ερμή- Αφροδίτη - Άρη) στο 3ο δεκαήμερο

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!