Δίδυμοι-22/5 -21/6

2019-09-25

Το ζώδιο του Δίδυμου είναι το τρίτο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, το πρώτο του τριγώνου του αέρα και το πρώτο του μεταβλητού σταυρού. Ο συνδυασμός αέρα και μεταβλητότητας συμβολίζει την κυτταρική διαίρεση και την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος. Μας χαρίζει την ευστροφία για να δημιουργούμε νοητικές γέφυρες με το περιβάλλον. Ο Δίδυμος υποδηλώνει ποικιλόμορφη δράση και μια πολύπλευρη προσωπικότητα, διαθέτει ευφράδεια και ευελιξία.  

  • Κυβερνήτης: Ερμής-Οίκος: 3ος οίκος
  • Ιδιότητες: Μεταβλητός Αέρας
  • Νοοτροπία: Σκέπτομαι
  • Λέξη Κλειδί: Ποικιλία
  • Αρετή: Ετοιμότητα
  • Ελάττωμα: Ρηχότητα
  • Μέρος Σώματος: Ώμοι, μπράτσα, χέρια, πνεύμονες,θύμος αδένας, βρόγχοι

Ως ζώδιο του Ερμή χαρακτηρίζεται από δίψα για μάθηση, αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη γραφή και την κίνηση, έχει χαρακτηριστική ικανότητα στα εγκεφαλικά ερεθίσματα, με ακόρεστη επιθυμία να μαθαίνει τα πάντα. Επειδή το ένα ενδιαφέρον διαδέχεται το άλλο θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να καλλιεργήσει την επιμονή του και τη συνέπεια σε ότι κάνει χωρίς να αποσπάται. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ευμετάβλητα άτομα, αεικίνητα δεν μπορεί να είναι σε μια θέση για πολύ ώρα, ενώ μπορούν να κάνουν δυο πράγματα ταυτόχρονα. Ακόμα και όταν δεν είναι αεικίνητο το σώμα τους , είναι τα μάτια τους . Κάθε είδος ρουτίνας μπορεί να κάνει ένα τυπικό Δίδυμο να αισθάνεται σαν πολύ σε κλουβί με τα φτερά κομμένα. 

Προηγούμενο Ταύρος                                                                                  Επόμενο Καρκίνος 

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε