Ζώδια 2023:Ευκαιρίες και Προκλήσεις-Οικονομικά και καριέρα 

2023-01-02
Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay
Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay

Το 2023 περιλαμβάνει προκλήσεις και υποσχόμενες ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών. Δείτε μερικές από τις κύριες επιρροές για το καθένα:

Κριός

Με τον Δία στο ξεκίνημα της χρονιάς στον Κριό και μέχρι 16.5 , είναι σημαντικό να βρίσκονται σε εγρήγορση για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που εμφανίζονται. Καλή στιγμή για να κάνει νέα ξεκινήματα και να επεκτείνει τους επαγγελματικούς του ορίζοντες, να επενδύσει στη γνώση και στη νέα μάθηση. Κάποιοι μπορεί να ολοκληρώσουν ένα επαγγελματικό κύκλο και να εξερευνήσουν νέες αγορές, με εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Είναι σημαντικό να επεκτείνουν τις επαφές τους με ανθρώπους που τους δίνουν την κατάλληλη έμπνευση για να εξασφαλίσουν σταθερότητα για το μέλλον και να ενισχυθούν οικονομικά .

Ταύρος

Θα είναι μια χρονιά εξαιρετικών ευκαιριών και σημαντικών επαγγελματικών αλλαγών, που μπορεί να έρθουν απροσδόκητα. Ο Δίας θα περάσει από τον Μάϊο στο ζώδιο του Ταύρο και θα φέρει τύχη και ευκαιρίες στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική ζωή.  Η ικανότητα και η αφοσίωση του σε ρεαλιστικούς στόχους θα βοηθήσει να υλοποιηθούν σημαντικά όνειρα.  Είναι σημαντικό να συνδυάσουν τις ικανότητες και την αφοσίωση τους, με τις ευκαιρίες του Δία και την έμπνευση -αυθεντικότητα του Ουρανού για να ισορροπήσουν στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. 

Δίδυμοι

Η δημόσια εικόνα και ο τομέας της καριέρας για τους Διδύμους, θα απαιτήσουν μεγάλη προσπάθεια και η σοβαρότητα που θα δείξουν, θα βοηθήσει την σταθεροποίηση σε μακροπρόθεσμους στόχους και στην τελική ανταμοιβή τους. Η φροντίδα της επαγγελματικής φήμης και η σύνεση στην αναζήτηση ευκαιριών θα είναι οι μεγάλες προκλήσεις για τους Διδύμους το 2023. Θα επενδύσουν σε δραστηριότητες που διευρύνουν τις κοινωνικές συνδέσεις τους. Φαίνεται να είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την έναρξη, την αναθεώρηση ή την επέκταση σε ότι αφορά τη δουλειά τους για περισσότερα έσοδα, με την προϋπόθεση να μην αναλαμβάνουν περιττά ρίσκα. 

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να προχωρήσουν στην καριέρα τους και να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση.  Στον ορίζοντα του Καρκίνου για την επόμενη χρονιά, διακρίνονται  νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα .  Μια σειρά ευκαιρίες που για να τις εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο, θα χρειαστεί να διευρύνουν το δίκτυο επαφών τους. Είναι σημαντικό να έχουν αυτοέλεγχο όταν ασχολούνται με επενδύσεις για να μην ρισκάρουν  την οικονομική τους βάση.

Λέοντες

Με τον Δία σε ευνοϊκή θέση διευρύνουν τους ορίζοντες τους και λαμβάνουν ευλογίες και αφθονία. Η χρονιά για τους Λέοντες θα σημαδευτεί από προκλήσεις και θα υπάρξουν περίοδοι με καλές πιθανότητες οικονομικών κερδών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ταυτόχρονα όμως  μπορεί να προκύπτουν και απροσδόκητα έξοδα , που στην ουσία είναι απαραίτητα για την αναθεώρηση και την αναπροσαρμογή των αναγκών. Είναι ένας ακόμα χρόνος μάθησης, υπομονής αλλά και δυνατοτήτων για να κατανοήσετε την πραγματική επαγγελματική σας αξία.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα ζήσουν μια περίοδο επαγγελματική επέκτασης με νέες προτάσεις, πρόοδο και μεταμόρφωση.  Ισως κάποια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό θα δώσει καλές πιθανότητες να βελτιωθεί η οικονομική τους κατάσταση και να ενισχυθούν τα εργασιακά πλάνα τους, ενώ θα υπάρχουν και δυνατότητες εξεύρεσης νέων τρόπων δημιουργίας πόρων.  Παρά τα εμπόδια και τις παγίδες που μπορεί να προκύψουν στην πορεία, υπάρχουν καλές προοπτικές αρκεί να μην αφήνουν τον φόβο ή την κούραση να παρεμποδίζουν τις αποφάσεις τους ή να αφήνουν ανεκμετάλλευτες τις προσφορές που βρίσκονται στο δρόμο τους.

Ζυγός

Θα υπάρχει βελτίωσή των οικονομικών με πολύ δουλειά και προσπάθεια. Είναι έντονη η επιθυμία για αναγνώριση και οι φιλοδοξίες του Ζυγού τον οδηγούν σε ανάληψη ευθυνών και ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικές σχέσεις. Θα πρέπει όμως να είναι προσεκτικοί όταν κάνουν επιλογές να μην λειτουργούν με την υπερηφάνεια και το πείσμα . Θα χρειαστεί μερικές φορές να υποχωρήσουν , έχοντας επίγνωση ότι η στάση και οι αποφάσεις τους είναι που θα  οδηγήσουν στην επιθυμητή επιτυχία.

Σκορπιός

Το μάθημα είναι η ευελιξία και η  αναγνώριση των ορίων του Σκορπιού, χαρακτηριστικά , που θα βελτιώσουν την  ικανότητα προσαρμογής του στις επαγγελματικές κινήσεις του.  Το 2023 είναι  μια ακόμα έντονη χρονιά που τονίζεται η ανάγκη να αποκοπεί από συμπεριφορές ελέγχου, να μάθει την συναισθηματική αποστασιοποίηση, για να μπορεί να ασχοληθεί πιο ξεκάθαρα με θέματα οικονομικών και καριέρας. Να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνδέσεις που του δημιουργούν ασφάλεια και εμπιστοσύνη για να βελτιώσει την παραγωγική του ικανότητα και να ταιριάζει με την  δυναμική του. Προσοχή στην διαχείριση πόρων καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις του.  

Τοξότης

Το 2023 μπορεί να φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για τους Τοξότες και αποτελεί μια χρονιά μεγάλης τύχης, αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά θέματα αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις. Διευρύνουν τους ορίζοντές τους και το δίκτυο επαφών τους, επισκέπτονται διαφορετικά μέρη και αποκτούν γνώσεις σημαντικές. Ταυτόχρονα δίνονται ευκαιρίες για διορθωτικές κινήσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά. Καλούνται να βάλουν τάξη στην ζωή τους και ρυθμίζουν οικονομικές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Η επιθυμία για ανάπτυξη και αύξηση του εισοδήματος βρίσκει σημαντική βοήθεια. Οι προκλητικές ευκαιρίες του Δία, το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύες αλλά και η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μεταμορφώσει την οικονομική τους κατάσταση.  Εποικοδομητικές συνεργασίες και υλοποίηση σημαντικών επαγγελματικών σχεδίων . Θα πρέπει να έχουν ανοιχτό μυαλό για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα έρθουν.


Υδροχόος

Το 2023 θα απαιτήσει ισορροπία από τους Υδροχόους στα οικονομικά θέματα μεταξύ υπερβολής και σπατάλης. Είναι έτοιμοι βέβαια να ξεκινήσουν καλύτερες προσπάθειες για κάτι δημιουργικό στον επαγγελματικό τομέα.  Η προσοχή και τη σοφία, είναι απαραίτητες συμπεριφορές για να μην πέσουν σε παγίδες. Να επιλέξουν με προσοχή τις συνεργασίες τους χωρίς  υπερηφάνεια και εγωκεντρισμό στις επαγγελματικές σχέσεις, για να χτίσουν την επιτυχία που ζητούν. 

Ιχθύες

Ο Κρόνος ζητά από τους Ιχθύες να αφήσουν στην άκρη την τεμπελιά και την νωθρότητα για να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του έτους . Να πιστέψουν στην αξία τους και να ακολουθήσουν τους κανόνες για να καταφέρουν την εφαρμογή των επαγγελματικών στόχων και την υλοποίηση ενός άπιαστου ονείρου. Η εκμάθηση νέων τεχνολογιών, μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα και τα χρήματα. Το να πατούν καλά στα πόδια τους και να βρίσκονται σε επαφή με την πραγματικότητα θα είναι η κύρια πρόκληση για τους Ιχθύες.

Δείτε επίσης: Σημαντικές διελεύσεις του 2023

 Τα Φεγγάρια του 2023


https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε