Η ορθή κίνηση του Αρη στον Κριό:«Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει όσο ένας τόνος θεωρίας»

2020-11-21

Έχουμε διανύσει ένα δίμηνο αναβρασμού με τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη κίνηση, γεγονός που επιδείνωσε φλέγοντα ζητήματα. Ένα εξαιρετικά προκλητικό κλίμα πολεμικών αντιπαραθέσεων δημιούργησε πιεστικές συνθήκες και ταυτόχρονα η έξαρση του ιού που αντιμετωπίζει ο πλανήτης δοκιμάζει διαρκώς τα όρια μας. 

Σε προσωπικό επίπεδο υπήρχε επιβράδυνση της δραστηριότητας μας και αναθεώρηση των κινήσεων που αφορούσαν στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Στην αναδρομή του κατά κάποιο τρόπο εμπόδιζε την έκφραση των συναισθημάτων μας και δυσκόλεψε την εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Οι συνθήκες που επικρατούν στην κοινωνία δημιούργησαν έντονο φόβο και όταν ο φόβος κυριαρχεί μας ακινητοποιεί και καθιστά δύσκολο να διακρίνουμε τις δυνατότητες μας και να τολμήσουμε για δράση. Ο φόβος  όμως καθηλώνει ενω η δράση κινητοποιεί. Ένας δρόμος εξόδου από τον φόβο είναι η δράση γιατί «Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει όσο ένας τόνος θεωρίας». Ο Άρης στον Κριό είναι ατρόμητος και βοηθά να ξεπεράσουμε τους φόβους και να περάσουμε από τη θεωρία στη δράση.

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης και συμβολίζει τη δράση, την ενέργεια και την πρωτοβουλία. Αντιπροσωπεύει την μαχητικότητα και την αντίσταση που χρειάζεται ο άνθρωπος για να επιβιώσει. Είναι ο πλανήτης που κινητοποιεί ενστικτωδώς την ανθρώπινη αντίδραση για να αγωνιστούμε για την εξέλιξη της ζωής μας. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό δοκίμασε την προσωπική μας θέληση, το κουράγιο και τα όρια μας . Η αρνητικότητα και η αναχαίτιση της δράσης έφερε θυμό, ενώ η επιθετικότητα και οι συγκρούσεις δίνουν και παίρνουν..

Μετά τις 14 Νοεμβρίου 2020 ο Άρης κινείται σε ορθή πορεία για να ολοκληρώσει την 6μηνη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, η οποία ξεκίνησε 28 /6/ 2020 και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 7/1/2021. Με την επαναφορά της πορείας του σε ορθή κίνηση, η αδράνεια που επικρατούσε το περασμένο διάστημα δίνει τη θέση της στη δράση και την πρωτοβουλία που χρειάζεται, για να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας .

Τονίζεται η τόλμη και το θάρρος και επανέρχεται η ροή των εξελίξεων για να δρομολογήσουμε τα σχέδια μας.

Ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί- Ζυγοί -Καρκίνοι-Αιγόκεροι) βρίσκονται στο επίκεντρο σημαντικών εξελίξεων σε όλη τη διάρκεια της διέλευσης του. Το επόμενο δίμηνο κινείται για να ολοκληρώσει το πέρασμα του από το ζώδιο του Κριού και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στο 2ο και ιδιαίτερα στο 3ο δεκαήμερο. Η δύσκολη γωνία που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα το Δεκέμβριο και θα κορυφωθεί στις 23/12, προκαλεί έντονες αναταράξεις ιδιαίτερα στα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου. Τα  ζώδια σε αυτό το δεκαήμερο αντιμετωπίζουν πιο έντονες προκλήσεις  και ζουν έντονες ταραχές, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις για τις οποίες θα πρέπει να πάρουν οριστικές αποφάσεις.

Ας δούμε το πέρασμα του Άρη στον Κριό και η αναδρομή του τι έφερε στα 12 ζώδια και τι πρέπει να διευθετηθεί τώρα σύμφωνα με τον τομέα της ζωής που καθένας επηρεάζεται.

Κριός ♈: Το πέρασμα του κυβερνήτη σας Άρη από το σπίτι του, σηματοδοτεί μια περίοδος έντονης δράσης, την αλλαγή στην προσωπική σας έκφραση, την έντονη διεκδίκηση και αντίδραση για να επιβληθούν οι επιθυμίες σας. Η αυξημένη ενεργητικότητα προκειμένου να βελτιώσετε την εικόνα σας και να αποδείξετε τη δυναμική σας ενδεχομένως να δημιούργησε ανυπομονησία και βιασύνη με αποτέλεσμα να σας δυσκόλεψε και να έφερε συγκρούσεις στο περιβάλλον σας.

Ταύρος ♉: Το πέρασμα του Άρη ενεργοποίησε φοβίες και βαθιές ανησυχίες που αποφεύγατε ενώ υπήρχαν στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ήρθατε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό, αντιμέτωποι με τις ενοχές για τις χαμένες ευκαιρίες και κάποια κομμάτια της ύπαρξης σας που αρνείστε να δεχθείτε. Ίσως μπήκατε σε κρυφές δράσεις και μυστικές καταστάσεις που σας δημιούργησαν άγχος, αλλά είχατε και το χρόνο να αποσυρθείτε και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Δίδυμοι ♊: Η διέλευση του Άρη σας κινητοποίησε να κυνηγήσετε στόχους, να δραστηριοποιηθείτε για το κοινό συμφέρον, να συνδεθείτε με φίλους και επαφές μέσα από την ενεργή συμμετοχή σας σε ομαδικές εκδηλώσεις. Αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσα από τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Η κοινωνική δράση και οι στόχοι σας έχουν σημαντικό ρόλο όλη αυτή την περίοδο για την εξέλιξη σας.

Καρκίνος ♋: Ήταν ο καταλληλότερος χρόνος για να κατανοήστε πως θα κινηθείτε για να παλέψετε για την κοινωνική σας αναγνώριση και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα επιφέρουν οφέλη στην επαγγελματική ζωή. Επαγγελματικές επιδιώξεις που κυνηγήσατε με αρκετό δυναμισμό προκάλεσαν προβλήματα και ανταγωνισμούς στην καριέρα σας, ενώ παράλληλα δεν διστάσατε να εμπλακείτε σε συγκρούσεις που όμως επηρέασαν τη δημόσια εικόνα σας.

Λέων ♌: Μια περίοδος που σας βοήθησε να δείτε με διαφορετική οπτική τον κόσμο και μέσα από μια αισιόδοξη προσέγγιση να αποκτήσατε μια διαφορετική αντίληψη ή συμπεριφορά. Κάποια στροφή στα σχέδια σας είτε σε θέματα σπουδών, είτε σχετικά με την προσωπική σας ζωή λειτούργησε με ευνοϊκό τρόπο και παράλληλα κατά κάποιο τρόπο νιώσατε κάποιες ισχυρές πεποιθήσεις σας και κάποια ιδανικά σας να αλλάζουν.

Παρθένος ♍: Το διάστημα αυτό βιώσατε μεγάλη ψυχική ένταση, βουτήξατε πολύ βαθιά μέσα σας για να αναζητήσετε την ψυχική δύναμη και την αντοχή σας. Αναθεωρήσατε εκ βάθρων κάποιες απόψεις σας για να αποδείξετε τι αξίζετε. Ενδέχεται να προκύψουν οικονομικά θέματα που δεν πρέπει να διαχειριστείτε με επιπολαιότητα. Κυνηγήστε την οποιαδήποτε ευκαιρία να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις χωρίς μεγάλα ρίσκα. Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει εύνοια να ανανεωθεί η ερωτική σας ζωή.

Ζυγός ♎: Μια αρκετά πιεστική περίοδος που θα πρέπει να έχετε ένα προσεκτικό τρόπο διαχείρισης στις εντάσεις και τα ξεκαθαρίσματα στον τομέα που αφορά σύντροφο ή συνεργάτες. Οι επιθετικές ενέργειες τονίζονται και μπορεί να δεχθείτε εχθρικές συμπεριφορές κ έντονες αντιρρήσεις. Τόσο οι επαγγελματικές σχέσεις όσο και οι προσωπικές σχέσεις την περίοδος αυτή σας αναγκάζουν να συγκρουστείτε αρκετές φορές και να σπάσετε δεσμούς.

Σκορπιός ♏: Ο τομέας της εργασίας απαιτεί έντονη δραστηριότητα το διάστημα αυτό ενώ έχετε ένα διαφορετικό τρόπο δράσης και απασχόλησης. Κάποιες άσκοπες υπερπροσπάθειες στην καθημερινότητα σας ανάλωσαν αρκετά, με αποτέλεσμα να νιώσετε υπερκόπωση. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής και να αναζητήσετε τρόπους για το πώς να δραστηριοποιηθείτε σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να ασκηθείτε, ή να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην σωματική σας εμφάνιση.

Τοξότης ♐: Μια περίοδος που βοήθησε να δημιουργήσετε νέα πράγματα, να ανακαλύψετε νέα ταλέντα σας και να προβάλλεται τις δημιουργικές πλευρές του χαρακτήρα σας. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει δυναμική κινητοποίηση. Ένας αέρας ανανέωσης θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή φιλόδοξα σχέδια, να επιδιώξετε να περάσετε καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να σας αγχώνει.

Αιγόκερως ♑: Ο χώρος του σπιτιού και της οικογένειας βρίσκεται στο πεδίο της έντονης προσοχής σας και οικογενειακές υποθέσεις συγκέντρωσαν όλη την ενέργειά σας. Θέματα εσωτερικής ασφάλειας γίνονται ισχυρά και ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας σε αυτό τον τομέα να ήταν έντονες προκαλώντας εντάσεις. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας συγκέντρωσαν την ενέργεια σας προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να τακτοποιήσετε τεχνικές εργασίες ή ανακαινίσεις στο χώρο του σπιτιού.

Υδροχόος ♒: Η ανάγκη σας να εκφραστείτε παρορμητικά και βιαστικά δημιούργησε κάποιες εντάσεις στις επικοινωνίες σας. Πιθανό να αναγκαστήκατε να εκφραστείτε με ένα διαφορετικό τρόπο, να ακούσετε τις γνώμες των άλλων, να μετακινηθείτε και να ενεργοποιηθείτε για να κερδίσετε έδαφος σε εμπορικές συναλλαγές. Η νευρική και απρόσεχτη οδήγηση θέλει προσοχή γιατί είστε επιρρεπείς στα μικροατυχήματα.

Ιχθύες ♓ : Αυτήν την περίοδο  νιωθετε την ανάγκη να ανακαλύψετε την δική σας δύναμη και θα ενεργοποιηθείτε με διάφορους τρόπους για να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και την προσωπική σας αξία . Τα οικονομικά ρίσκα ενδεχομένως να δημιουργήσουν κάποιες απώλειες μέσα από άσκοπες σπατάλες. Οι επιπόλαιες αγορές μπορεί να αποτελούν μια λάθος επιλογή, ενώ συνεχώς θα προκύπτουν ξαφνικά έξοδα. Το συναισθηματικό σας ξόδεμα και οι οικονομικοί σας πόροι πρέπει να διαφυλάττονται προσεκτικά.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε