Νέα Σελήνη στην καρδιά της Άνοιξης 23.4.2020 : Αναθεώρηση Αξιών

2020-04-27

Η Νέα Σελήνη στην καρδιά της Άνοιξης πραγματοποιείται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, στην 03°24', 23 Απριλίου 2020 ώρα 05:25 π.μ.

Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου, ένα νέο κύκλο γεγονότων. Το νέο αυτό φεγγάρι στον Ταύρο σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα επαναστατικού χαρακτήρα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, σαν μια ανεμοθύελλα αλλαγής που αμφισβητεί τα πρέπει αλλά βρίσκει αντιστάσεις. Τα γεγονότα αυτής της περιόδου θα κορυφωθούν στην Πανσέληνο 7 Μαΐου μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού και θα ολοκληρωθούν στην επόμενη Νέα Σελήνη 22 Μαΐου στους Διδύμους.

Ο Ταύρος είναι ένα γήινο πρακτικό ζώδιο που σχεδιάζει με προσοχή το παρών και το μέλλον και σπάνια παρεκκλίνει της πορείας του όσο και αν πιέζεται. Επιθυμεί στα πάντα σίγουρη και στέρεη βάση για να λειτουργήσει αποδοτικά και να επενδύσει σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο. Συνδέεται με την σταθερότητα, τη σιγουριά, την ανάγκη για διατήρηση , την βασανιστική προσκόλληση με αυτά που θεωρεί «δικά του». Θέλει να του δοθούν ακλόνητες βάσεις ελπίδας, πως δεν θα διακινδυνεύσει στο ελάχιστο την ασφάλεια του, αν πρέπει να αφήσει το παλιό, το γνώριμο, για το καινούριο. Έτσι το ρητό « Τα πάντα ρεί» μόνο πονοκέφαλο μπορεί να του δημιουργήσει. Συμβολίζει τις υλικές απολαύσεις , την αισθητική και αισθησιακή μας πλευρά, τη χαρά της απόλαυσης μέσα από την ομορφιά των αισθήσεων.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο προτρέπει να αξιολογήσουμε αυτά που πιστεύουμε ως αξίες στη ζωή μας, όσα σχετίζονται με όσα έχουμε και κατέχουμε σε υλικά αγαθά, αλλά και με τα πνευματικά μας αποκτήματα. Πραγματοποιείται στο 2ο οίκο του χάρτη και σχετίζεται απόλυτα με οικονομικά θέματα και με την υλική και συναισθηματική μας ασφάλεια. Το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο σε όλα αυτά και το σπουδαιότερο συναίσθημα που δημιουργείται μέσα μας είναι η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε παρόλο την ανεμοθύελλα που δοκιμάζει τα όρια της αντοχής μας.

· Η Όψη με τον Ουρανό σηματοδοτεί ισχυρές αναταράξεις και συνδέεται με ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα, που προκαλούν ανησυχία , νευρικότητα αντίδραση και αποσταθεροποίηση στις ανάγκες αλλά και στις αξίες μας. Εντείνει την ανάγκη να σπάσουν τα όρια και λειτουργεί σαν ένα ηλεκτροσόκ που από την ένταση της τάσης του ρεύματος, θα εξαρτηθεί αν πρόκειται για απλή αναζωογόνηση ή για επικίνδυνη κατάσταση. Όλη αυτή την επιθυμία για αλλαγή έρχεται να τη δυσκολέψει και να την καθυστερήσει ο Κρόνος που βρίσκεται σε δύσκολή γωνία με την Νέα Σελήνη και παρακολουθεί όλη αυτή την αναταραχή. Και ενώ ο Ουρανός σπρώχνει στα όρια της αντοχής και προσπαθείς να ξεφύγεις , ο Κρόνος δημιουργεί αντιστάσεις , εμπόδια και μπλοκάρισμα.

· Ο Ωροσκόπος στην 02°52 Κριού δηλώνει την επιθυμία και την μαχητικότητα να δράσουμε , να κινητοποιηθούμε βιαστικά και άμεσα, να επαναστατήσουμε για να διεκδικήσουμε αυτό που θεωρούμε πως μας ανήκει. Μέσα από νέες πρωτότυπες ιδέες ανακαλύπτουμε εφευρετικές λύσεις που θα οδηγήσουν σε νέες προοπτικές. Ο Χείρωνας κοντά στον ωροσκόπο, μπορεί να δώσει θεραπευτικές λύσεις σε τραυματικές εμπειρίες .

· Το Μεσουράνημα βρίσκεται στην 1°36 του Αιγόκερω, ένα σημείο που τονίζει την κοινωνική υπευθυνότητα και την έντονη προσπάθεια του κόσμου να αντιμετωπίσει αυτό το πεπρωμένο που βιώνει μέσα από ασυνήθιστες δράσεις.

    Η Αφροδίτη κυβερνήτης της Νέας Σελήνης βρίσκεται εκτός ορίων στους Διδύμους και μας δημιουργεί τη λαχτάρα και την επιθυμία να ξεφύγουμε από όλα αυτά, να επικοινωνήσουμε , να φλερτάρουμε και να κινηθούμε διαφορετικά πλέον και ανέμελα, αλλά το αποτέλεσμα τέτοιων κινήσεων δεν εγγυάται ένα ξεκάθαρο και σταθερό αποτέλεσμα.

Ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού συνεργάζεται αρμονικά με τον Άρη στον Υδροχόο και νιώθουμε πως μπορεί να συγχρονιστούν οι σκέψεις μας με τη δράση μας. Ο Άρης βρίσκεται σε ένα ζώδιο θεωρίας και του αρέσει περισσότερο να δίνει μάχη ιδεών παρά να λειτουργεί σε πρακτικό επίπεδο. Δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν αυτό το διάστημα νέες ιδέες με λόγια ενώ βιαστικές ανακοινώσεις μπορεί ή να προβάλλουν απαιτητική και υπερβολική συμπεριφορά ή να εκδηλωθεί σαν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Επηρεάζει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους -Σκορπιούς -Λέων -Υδροχόους ), κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το Α΄ δεκαήμερο και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 0° -6°μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η πρόκληση: Να λειτουργήσουμε αυτό το μήνα με την ασφάλεια που εκφράζει το ζώδιο του Ταύρου , διατηρώντας όσα με κόπο έχουμε καταφέρει και αποκτήσει έως τώρα και να προχωρήσουμε προσεκτικά και σταθερά για να απολαύσουμε με σιγουριά. Η αρμονία και η ανάγκη να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας και να νιώσουμε χαρά είναι ζωτικής αξίας για να διώξουμε την απαισιοδοξία και την θλίψη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Να αναγνωρίσουμε αυτά που πραγματικά εκτιμούμε, να δούμε τι είναι σημαντικό για μας και να αλλάξουμε με αργά και σταθερά βήματα τις αξίες μας και τον εαυτό μας.

Να θυμάστε: Η ροή της ζωής συχνά ορίζεται ακόμα και ερήμην μας και κανένα ποτάμι δεν κάνει επιστροφή. Όσα κλαδιά και εμπόδια και να υπάρχουν μέσα στο ποτάμι, το νερό πάντα θα βρίσκει τη δύναμη να συνεχίζει το ταξίδι του. Η πίστη και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας , μαζί με την ευελιξία και προσαρμοστικότητα είναι σημαντικά εφόδια για να βρίσκουμε το κουράγιο να ακολουθούμε τη ροή και τους ρυθμούς που εξελίσσεται και διαφοροποιείται καθημερινά η Ζωή!

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε