Πανσέληνος 10. 9.2022 στους Ιχθύες

2022-09-10

Η Πανσέληνος στην 17ο 41' μοίρα των Ιχθύων 10/9/2022  στις 12:58 μ.μ. Ωρα Ελλάδος. 

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, πραγματοποιείται στους Ιχθύες, ένα ζώδιο που φημίζεται για την φαντασία, την ευαισθησία, τη συμπόνια, την ονειροπόληση και την απομόνωση. Από την αντίθετη πλευρά του άξονα η Παρθένος απαιτεί οργάνωση της καθημερινότητα μας, αλλαγή στις συνήθειες και υπενθύμιζει την πρακτική πλευρά της ζωής και τη φροντίδα της υγείας. 

Η ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων προτρέπει να έρθουμε σε επαφή με την συναισθηματική μας δύναμη και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας, ενώ κυριαρχεί ο ρομαντισμός και η διαίσθηση. Όταν συμβαίνει Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων -Παρθένου αυξάνεται η ανάγκη ισορροπίας ανάμεσα στο πνευματικό και πρακτικό μέρος της Ζωής.

Η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε 27/8 τόνισε την ανάγκη να δούμε με λεπτομέρεια και να οργανώσουμε καλύτερα τα δεδομένα της ζωής μας για να έχουμε μια πιο χρήσιμη και αποτελεσματική καθημερινότητα. Η παρουσία του Άρη εκεί, προκάλεσε βίαιες συμπεριφορές και δημιούργησε εκνευρισμό, εντάσεις και άβολες καταστάσεις, αφού ανέτρεψε δεδομένα και ανατάραξε ισορροπίες. Η Πανσέληνος τώρα μας καλεί να αφήσουμε πίσω όλες αυτές τις καταστάσεις και να γυρίσουμε σελίδα, συνειδητοποιώντας τις ουσιαστικές ανάγκες μας. Τα συναισθήματα βέβαια γίνονται πιο έντονα και τονίζεται ακόμα περισσότερο η ανάγκη για τακτοποίηση, εκκαθάριση και ολοκλήρωση σε όποιο τομέα της ζωής επηρεάζει τον καθένα σύμφωνα με το προσωπικό του Ωροσκόπιο. Η αποκλιμάκωση των καταστάσεων θα ολοκληρωθεί μέχρι το διάστημα της επόμενης Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται 25/9/2022 στην 2η μοίρα του ζυγού.

Τα Δύσκολα Σημεία και τα προβλήματα που προκύπτουν.

Είναι μια προκλητική Πανσέληνος λόγω του τετραγώνου που εξακολουθεί να σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ουρανό, συνεχίζοντας να παράγει γεγονότα και προκαλώντας μας αναστατώσεις και αναταραχές που πρέπει να ξεπεραστούν. Φόβοι, ανασφάλειες και περιοριστικές συμπεριφορές που δεν επιθυμούμε προκαλούν κρίσεις , δοκιμασίες και απογοήτευση που ευτυχώς όμως ο Ουρανός δίνει διέξοδος και λύσεις.

Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης της Πανσέληνου, βρίσκεται σε ευρύ σύνοδο με την Σελήνη και δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο με κάποιες αυταπάτες και μια θολή ματιά στις καταστάσεις, συνθήκη που μπορεί να δημιουργήσει αποπροσανατολισμό. Και καθώς  και ο Ερμής μόλις που γύρισε ανάδρομος θέλει μια παραπάνω προσοχή σε κινήσεις που δεν είναι πολύ καλά σχεδιασμένες. Επιπλέον ο Ερμής ανάδρομος σε τρίγωνο με τον Αρη στους Διδύμους, βοηθά στην κατανόηση διαφορετικών ιδεών και απόψεων μέσα από ενδοσκόπηση και παρατηρηση.

Το ευρύ Τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Άρη στην κορυφή θα δώσει μια μικρή ένταση αλλά και το θάρρος, την ώθηση να παλέψουμε για να βρούμε την ψυχική μας ισορροπία και να ασχοληθούμε με τις καθημερινές υποχρεώσεις μας.

Είναι μια παραπλανητική Πανσέληνος που μας προκαλεί να βρούμε διαισθητικά την εσωτερική μας δύναμη και ισορροπία με το περιβάλλον μας, για να ξεπεράσουμε τα θέματα που μας προκαλούν φόβους και ανασφάλειες που μας περιορίζουν στο να προχωρήσουμε παρακάτω.

Η Διευκόλυνση

Η διευκόλυνση έρχεται μέσα από την αρμονική όψη εξαγώνου Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο και αυτό δίνει θετικές ευκαιρίες, δημιουργώντας τρόπους για να κάνουμε η να αποδεχτούμε τις αλλαγές που είναι αναγκαίες και να απελευθερωθουμε  από περιορισμούς. Να αποδεκτούμε πιο εύκολα  πως πρέπει να αλλάξουμε σελίδα. Νέες ιδέες μπορεί να μας εμπνευσουν να ακολουθήσουμε νέες ευκαιρίες και να μετατρέψουμε καταστάσεις ρουτίνας σε νέες πιο ενδιαφέρουσες. Η διευκόλυμενη αντίθεση με τον Ουρανό μας βοηθά να δούμε με νέα οπτική και συναισθηματικό θάρρος τα δύσκολα σημεία και τους περιορισμούς και να απελευθερωθούμε ότι μας περιορίζει και μας κρατά πίσω λόγω του φόβου και της ανασφάλειας και να τα αντιμετωπίσουμε με αυτοπεποίθηση. 
 
Επηρεάζονται άμεσα και πιέζονται οι μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου Ιχθύες και Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν πλανήτες η σημεία από την 15η έως την 20η μοίρα των ζωδίων. Αυτοι θα δουν μέσα από μεγενθυτικο φακό τις υποθέσεις τους και θα προκληθούν να προχωρήσουν σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα και να βρούνε νέες ισορροπίες σε  διαπροσωπικες και  οικογενειακές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν.
Να θυμάμαι : Να έχω ευελιξία και υπομονή και να παραμένω ανοιχτομυαλη/ος στις αλλαγές, έτσι η κάθε πρόκληση μπορεί να γίνει εύκολα μια καλή ευκαιρία.. 
✨✨💖💖✨✨ https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε