Πανσέληνος στον άξονα Λέων-Υδροχόου 09.02.2020.

2020-02-11

«Η ανάγκη του εντυπωσιασμού για την ικανοποίηση του Εγώ». 

Την Κυριακή 09.02.2020, στις 09.33π.μ πραγματοποιείται η Πανσέληνος στην 20η μοίρα του άξονα Λέοντα -Υδροχόου, άξονα της προσωπικής προβολής και των συλλογικών και φιλικών συναναστροφών μας, της αλληλεγγύης και των ανθρωπιστικών ενδιαφερόντων, άξονα της συναισθηματικής μας ζωής.

Το ζώδιο του Λέοντα σηματοδοτεί τον έρωτα, το πάθος και τα συναισθήματα , δηλώνει την ανάγκη μας να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, γιατί μόνο έτσι παίρνει δύναμη και ουσία η ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα του μας ωθεί να αντιμετωπίσουμε με αισιόδοξη διάθεση τα συναισθήματα μας και να δώσουμε προτεραιότητα στην συναισθηματική μας ζωή, στην δημιουργική μας έκφραση και τα παιδιά μας. Θέματα αυτοπεποίθησης βρίσκονται στο προσκήνιο και καλούμαστε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της ατομικής μας αυτοέκφρασης και της έκφρασης του εαυτού μας μέσα σε ομάδες και κοινωνικά δίκτυα. Η αναγνώριση των συναισθημάτων μας και η αλληλεπίδραση με τα συναισθήματα των άλλων θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε τη συναισθηματική μας ζωή. Η εμπιστοσύνη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το «κλειδί» για να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό μας και τους άλλους.

Η Σελήνη της Πανσελήνου συνδέεται αρμονικά με τον Άρη από τον τοξότη δηλώνοντας πως όλη αυτή η διαδικασία λειτουργεί αβίαστα και δίνει το θάρρος και το πάθος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Δίνει την πρωτοβουλία και τη δύναμη να πετύχουμε σχέδια ιδιαίτερα σε θέματα ταξιδιών, πνευματικής ανάπτυξης εκπαίδευσης, ιδανικών. Καλούμαστε να λειτουργήσουμε με θάρρος αλλά όχι με θράσος.

Η Σελήνη ταυτόχρονα βρίσκεται σε χιαστί με τον Ποσειδώνα και δημιουργεί κάποιες συναισθηματικές τριβές ,διλήμματα, εντάσεις, είτε αυξάνει τη συναισθηματική σας ευαισθησία και διεγείρει συγκρουόμενα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε σύγχυση. Ένας αυτοέλεγχος στον ενθουσιασμό και την ένταση του Άρη και κάποια εξισορρόπηση σε πιθανές ακρότητες, θα βοηθήσει για να μην βρεθούμε σε δύσκολη θέση και δημιουργηθούν κρίσιμες καταστάσεις και παρεξηγήσεις που θα οδηγήσουν στη σύγχυση.

Ο Ερμής στους Ιχθύες εκδηλώνει τη ρομαντική και ιδανική πλευρά του το διάστημα αυτό και από τη θέση αυτή υποστηρίζει την επικοινωνία μας να γίνει πιο συναισθηματική και ρομαντική, βοηθώντας παράλληλα στο να εκφράσουμε με μεγαλύτερη ευαισθησία τα συναισθήματα μας.

Η Αφροδίτη σε ζώδιο αδυναμίας της σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό σκαλίζει πληγές σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές αξίες μας και δημιουργούν ανικανοποίητο συναίσθημα αλλά μέσα από αυτό με την υπέρβαση του και τη δυνατότητα εξέλιξης με νέους τρόπους διαχείρισης. Οι επιθυμίες μας ψάχνουν να βρουν ικανοποίηση μέσα από αναζητήσεις που μπορεί να μας κάνουν να λειτουργήσουμε με ενθουσιασμό και να δώσουμε πράγματα από τον εαυτό μας, χωρίς να πάρουμε αυτά που πραγματικά επιθυμούμε.

Από την Πανσέληνο ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι)επίσης επηρεάζονται και τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι , Σκορπιοί )που έχουν γεννηθεί τέλη 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Κριός : Η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ενεργοποιεί τις ερωτικές και τις φιλικές-κοινωνικές σας σχέσεις, είτε θα ασχοληθείτε με θέματα των παιδιών σας με επιτυχία και με μεγαλύτερη άνεση τώρα. Ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα και να εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας, καλή στιγμή για να επενδύσετε στα ερωτικά σας να δείτε τι ακριβώς θέλετε από την προσωπική σας ζωή.

Ταύρος : Η Πανσέληνος στον 4ο ηλιακό σας οίκο εστιάζει το ενδιαφέρον σας σε θέματα της οικογένειας και επαγγελματικής ζωής . Σε ζητήματα του σπιτιού, κληρονομικά ή ακίνητης περιουσίας τα οποία σας έχουν δημιουργήσει δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα, θα προκύψουν κάποιες δυνατότητες να επιλυθούν.

Δίδυμοι : Η Πανσέληνος στον 3ο ηλιακό σας οίκο, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον σας στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και θα κάνει τις επαφές σας πιο ζεστές με πρόσωπα του συγγενικού κύκλου, δίνει καλή διάθεση και αισιοδοξία για να βελτιώσετε τις επικοινωνίες σας. Προτάσεις που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες προκύπτουν και θα δείτε τι καινούργιο μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε στα σχέδια σας κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς .

Καρκίνος : Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σας οίκο, κινητοποιεί και επηρεάζει αρκετά σε οικονομικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Καθώς διεκδικείται πράγματα για τον εαυτό σας, δώστε την προσοχή σας σε σημαντικές κινήσεις σας που μπορεί να υπερεκτιμηθούν και να σας δημιουργήσουν θέματα. Επικεντρώνεστε και σε θέματα οικονομικής ασφάλειας που σας αγχώνουν για να τα τακτοποιήσετε προκειμένου να πετύχετε οικονομικές ελαφρύνσεις.

Λέων : Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής, η αυτοπεποίθηση σας και η προσωπική σας ακτινοβολία είναι τονισμένα και προκαλείται τις εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, επιδιώξετε να  λειτουργείτε με περισσότερη διπλωματία και δώστε προσοχή στην απόλυτα σταθερή στάση σας και την εγωιστική συμπεριφορά. Δυνατότητα για σημαντικές γνωριμίες και συνεργασίες.

Παρθένος : Η Πανσέληνος στον 12ο ηλιακό σας οίκο, δημιουργεί κυρίως μια ψυχολογική αναστάτωση, πιθανές πιέσεις από εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν και σας αναγκάζουν να περιοριστείτε, αυξημένη ευαισθησία ,ενώ δεν αποκλείεται να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αλλάξετε την καθημερινότητα σας για να ξεμπλοκάρετε σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ζυγός : Η Πανσέληνος στον 11ο ηλιακό σας οίκο, φωτίζει αλήθειες που τόσο καιρό αναζητούσατε να μάθετε  και δημιουργούνται κάποιες εντάσεις για τις οποίες πρέπει να παλέψετε για να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην χαλάσετε τις φιλικές ή κοινωνικές σας σχέσεις. Σε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή, σε στόχους και φιλοδοξίες, θα πάρετε πρωτοβουλίες να λειτουργήσετε πιο δυναμικά για να πετύχετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Σκορπιός : Η Πανσέληνος στον 10ο ηλιακό σας οίκο, προκαλεί αλλαγές σε κομβικά σημεία όπως είναι η καριέρα , τα επαγγελματικά , η οικογένεια. Μια επιτυχία στην καριέρα σας καλό είναι να τη χειριστείτε με ταπεινότητα γιατί αν αντιμετωπιστεί με αλαζονεία και επιδεικτικά θα γίνει αντικείμενο ζήλιας προκαλώντας αναταράξεις. Διεκδικείστε αυτά που θέλετε για να κερδίσετε ότι σας εξασφαλίζει οικονομική και κοινωνική ασφάλεια.

Τοξότης : Η Πανσέληνος στον 9ο ηλιακό σας οίκο, δηλώνει έντονη ενεργητικότητα με αναγκαστικές ή όχι μετακινήσεις με ταξίδια μακρινά, ενώ εκδηλώνετε έντονη απαιτητικότητα στις απόψεις σας με κίνδυνο να χάσετε το δίκιο σας. Συστήνεται περισσότερη διπλωματία. Παίρνετε την πρωτοβουλία να υλοποιήσετε τις ιδέες σας αλλά αν προσπαθήσετε να επιβάλλεται τις απόψεις σας, αυτό θα προκαλέσει ιδιαίτερες εντάσεις. Επαφές με το εξωτερικό και γνώσεις που εισπράττεται θα σας προσφέρουν κάποιο όφελος. Μια εσωτερική αλλαγή διαμορφώνεται στην οπτική σας και αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα με διαφορετικό τρόπο.

Αιγόκερως : Η Πανσέληνος στον 8ο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει τόσο τα οικονομικά σας, ασφάλειες και επενδυτικά θέματα που θα σας αγχώσουν, όσο και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Θέματα που είναι βαθιά κρυμμένα μέσα σας, φόβοι, ανασφάλειες, απωθημένα, προκαλούν έντονα συναισθήματα που μπορεί να εκδηλώσετε με έντονο τρόπο και νιώθετε ψυχολογική φόρτιση.

Υδροχόος : Η Πανσέληνος στον άξονά σας επιδρά καταλυτικά πάνω σας και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας, τα επαγγελματικά σας, σύμφωνα με το τι ζητάτε μέσα στην ψυχή σας. Πρέπει να βρείτε την ισορροπία μέσα σας, προσοχή στις εγωιστικές συμπεριφορές στο περιβάλλον σας και σε αποφάσεις που θα πάρετε σε κάποιες σχέσεις. Σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να σας δώσουν πράγματα που επιθυμείτε και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύες : Η Πανσέληνος στον 6ο ηλιακό σας οίκο, έχει έντονη επίδραση στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας σας. Εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε έρχονται στο προσκήνιο. Πιθανό παρασκήνιο σε εργασιακά θέματα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και σας αναγκάζει να κινηθείτε πιο μεθοδικά και προσεκτικά για να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα προκύψουν. Αξιοποιείστε το δυναμικό σας σε εργασίες που σχετίζονται σε ρεαλιστικά δεδομένα, εξετάζοντας τις συνθήκες με πιο ξεκάθαρη ματιά, για να μην υπάρξουν λάθη και παραλείψεις.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε