Πλανήτης Άρης στο Παιδικό Ωροσκόπιο

2020-08-11

Πλανήτης Άρης λέξεις κλειδιά

🐱‍🚀Συμβολίζει: Δυναμισμό -Θέληση- Μαχητικότητα Επιθετική διάθεση-Δραστηριότητα-Προσπάθεια-Άθληση-Πρωτοβουλία-Εγωισμό-Αντοχή και κουράγιο-Ανταγωνισμό-Αποφασιστικότητα-Θάρρος και τόλμη

🎯Ποιος είναι ο πλανήτης Άρης...

Είναι ο πλανήτης της δράσης μέσω της επιθυμίας, της ομιλίας, της κίνησης και της συγκίνησης. Είναι η ενέργεια και η ένδειξη για αυτό που παρακινεί το παιδί, είναι ο πλανήτης που προσδίδει θάρρος -αντοχή αλλά και οδηγεί σε κόντρες, ανταγωνισμό και στέλνει σε πόλεμο-μάχη...Το αρχέτυπο του Πολεμιστή- Ο πρωτοπόρος - ο δείκτης που εκφράζει..

 • Πως αντιδράει ένα παιδί στις προκλήσεις;
 • Πως εκφράζει ή δεν εκφράζει την επιθετικότητα του;
 • Πως θυμώνει;
 • Πως διαφωνεί;
 • Πως ξεπερνά τα εμπόδια;
 • Πόσο θαρραλέο είναι;

🤴Τι μας αποκαλύπτει ο Άρης..στο γράφημα του παιδιού..

Η μελέτη του Άρη στο αστρολογικό γράφημα είναι ο δείκτης που θα μας δώσει πληροφορίες και απαντήσεις για τα παραπάνω ερωτήματα αποκαλύπτοντας..

 • πώς θα εκφράσει το θυμό του..
 • πως διαχειρίζεται τα συναισθήματα, οργής, φόβου όταν αυτά ενεργοποιούνται..
 • την πειθαρχία που μπορεί να χρειαστεί..
 • τον τρόπο που επιδιώκει και επιτυγχάνει τους στόχους του..
 • τις αρχηγικές του ικανότητες και την φυσική αντοχή..

Τι μας μαθαίνει ο Άρης..

Στην πρώτη του επιστροφή του, μας μαθαίνει, ότι είμαστε ξεχωριστά άτομα - με ξεχωριστές επιθυμίες και ανάγκες, μια ξεχωριστή οντότητα από τη μητέρα. Η πρώτη επιστροφή του Άρη γίνεται κοντά στην ηλικία των 2 ετών.

Μέσα από τις εμπειρίες θα το διδάξει, πώς να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να γίνει καλύτερος άνθρωπος - πως να γίνει ένας αληθινός Ήρωας, αρκεί να διαχειριστεί την ενέργεια του Άρη σωστά.

Ο Άρης σαν Αθλητής..θα μας δείξει..🏀⚾🏈⛸🎳🎣🏋️‍♂️🚴‍♀️🏄‍♂️🤸‍♂️

Τον τύπο του αθλητισμού και της αναψυχής που μπορεί να απολαμβάνει το παιδί..το ενδιαφέρον του παιδιού για σωματικές ασκήσεις, αθλήματα και την ικανότητα ή την έλλειψη..

Μελετώντας το γράφημα του Παιδιού..

Το ζώδιο του Άρη θα μας πει τι παρακινεί το παιδί μας, τι τραβάει το ενδιαφέρον του, πως αντιδρά , πως συμπεριφέρεται, δείχνει τον τρόπο που το παιδί θα διεκδικήσει.

Η θέση του σε οίκο θα μας δείξει σε ποιά περιοχή της ζωής του είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί σε μεγαλύτερο βαθμό κάποια σύγκρουση ή δραστηριότητα. Ίσως δηλ. εκδηλώσει μια ανταγωνιστική συμπεριφορά αν βρίσκεται στον 3ο οίκο με αδέλφια ή στο σχολείο και στον 11ο οίκο με φίλους.

Οι όψεις που σχηματίζονται μεταξύ του Άρη και άλλων πλανητών, θα μας βοηθήσουν να διακρίνουμε εάν το παιδί μας εκφράζει την επιθυμία του με υγιή και άμεσο τρόπο ή εάν αισθάνεται μπλοκαρισμένο.

😣😡Ο Άρης εκφράζει το θυμό του..

 • σε ζώδιο της φωτιάς με έντονες εκρήξεις
 • σε ζώδιο του νερού με έντονα δάκρυα
 • σε ζώδιο του αέρα με αιχμηρές λέξεις
 • σε ζώδιο της γης συγκρατεί περισσότερο το θυμό του αλλά όταν εκφραστεί έχει πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη.

Γνωρίζοντας..μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί μας δείχνοντας μεγαλύτερη κατανόηση στην έκφραση των συναισθημάτων του για να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει και το ίδιο τα συναισθήματά και την ενέργεια του με εποικοδομητικό τρόπο.

🎠H Δράση του Άρη στα 12 Ζώδια🎠 

Το παιδί με τον Άρη στον Κριό δεν έχει την αίσθηση του κινδύνου και είναι χαρακτηριστική η τάση του να χτυπάει στο κεφάλι, να κόβεται ή να καίγεται στα άκρα λόγω της παρορμητικής συμπεριφορά του. Ριψοκίνδυνο πλάσμα, του αρέσει η ταχύτητα και οι μάχες για να πετύχει τους στόχους του. Σε ό, τι διεκδικεί πρέπει να είναι νικητής! Προωθείστε το να ξεκινήσει ένα άθλημα για να εκτονώνει την ενέργεια του και να ξεσπά την ένταση του. Δραστηριότητες: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Ποδήλατο, Αγώνες Στίβου

Το παιδί με τον Άρη στον Ταύρο δείχνει διστακτικότητα και επιφυλακτικότητα και πρέπει να νιώσει ασφάλεια για να κινηθεί, χρειάζεται το χρόνο του για να κατανοήσει απόλυτα το αντικείμενο που πρέπει να επεξεργαστεί και να δραστηριοποιηθεί. Η αξία και ο ρυθμός της επιμονής και της συνέπειας είναι κάτι που μαθαίνετε με αυτήν την θέση. Θυμώνει αργά αλλά τα ξεσπάσματά του είναι δυσάρεστα και δύσκολα ελέγχονται. Διδάξτε του τον τρόπο να αντιδρά άμεσα στις προκλήσεις και να λέει «όχι», όταν πρέπει. Δραστηριότητες: Καράτε, Μπαλέτο, Χειροτεχνίες σε καλλιτεχνικά, Ζωγραφική, Μουσική.

Το παιδί με τον Άρη στους Διδύμους, είναι γρήγορο στα πόδια, αλλά και στη γλώσσα ετοιμόλογο - ομιλητικό και ο θυμός του εκφράζεται περισσότερο λεκτικά. Μπορεί να εμφανίσει νευρικότητα και σπατάλη δυνάμεων Ποικιλία και αλλαγές στην αθλητική απασχόληση είναι απαραίτητα για να παραμείνει ζωντανό το ενδιαφέρον του, ενώ ενθουσιάζεται από κινούμενα παιχνίδια. Διδάξτε του να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στο τι του λέει αυτός που του μιλάει. Δραστηριότητες: Τεχνολογία, Ποδήλατο, Τρέξιμο, Κολύμβηση, Πρόσκοποι!

Το παιδί με Άρη στον Καρκίνο, έχει ανάγκη την αφοσίωση σας και να ανήκει σε ασφαλές περιβάλλον για να έχει εισιτήριό για τη «νίκη». Αντιμετωπίζει δυσκολία όταν αναστατώνεται, γιατί κατακλύζεται από τα συναισθήματά του και η αντίδρασή του συχνά είναι να κλείνετε στον εαυτό του. Δείξτε υπομονή με την κυκλοθυμία του και την ευαισθησία του. Διαθέτει επιμονή και φιλοδοξία αλλά του λείπει μερικές φορές ο σταθερός προγραμματισμός. Λατρεύει το νερό και το μπάνιο και τα αθλήματα που έχουν σχέση με νερό. Δραστηριότητες: Χειροτεχνίες, Παραδοσιακοί Χοροί, θεατρικό παιχνίδι, ποδόσφαιρο,κολυμβητήριο

Η ενέργεια του παιδιού με Άρη στον Λέοντα είναι ζωηρή και διασκεδαστική. Διαθέτει έμφυτο ενθουσιασμό και φιλοδοξία να ξεχωρίσει και αυτό αποτελεί ισχυρή κινητήρια δύναμη δραστηριοποίησης του. Θέλει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με μια φυσική αίσθηση του δραματικού στοιχείου. Ενθαρρύνετε το για να έχει καλύτερη κοινωνικοποίηση με τους φίλους του. Διδάξτε του να μην μετατρέπει την υπερβολική αυτοπεποίθηση σε υπεροψία και τη νίκη του σε πανηγυρισμό κατά των αντιπάλων. Δραστηριότητες: Χορός, Τραγούδι, Θέατρο, Αθλητισμός.

Το παιδί με Άρη στην Παρθένο παρατηρεί και επεξεργάζεται τα πάντα γύρω του και χτίζει αργά και μεθοδικά αυτά που θέλει. Έχει γκρίνια όταν δεν ικανοποιούνται τα αιτήματα του και συχνά στεναχωριέται υπερβολικά ακόμα και για μικροπράγματα. Μπορεί να διαφωνήσει σε ασήμαντες λεπτομέρειες και να χάσει την ουσία από το συγκεκριμένο πρόβλημα . Δραστηριότητες: Φροντίδα κατοικιδίου, επιτραπέζια παιχνίδια, Πολεμικές Τέχνες,Σκάκι, Αθλητισμός.


Το παιδί με τον Άρη στον Ζυγό έχει αρκετές μεταπτώσεις της ενεργητικότητας του. 'Άλλες φορές μπορεί να έχει μια έντονη κινητικότητα και άλλοτε γίνεται νωθρό. Έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει ψύχραιμα το θυμό του και τα εμπόδια. Έχει ανάγκη να το ακούσεις ενώ θα χρησιμοποιήσει επιχειρήματα για να πείσει για το πόσο αδικήθηκε. Διδάξτε του την αποφασιστικότητα μέσα από τις δικές σας κινήσεις για να μπορέσει να καλλιεργήσει τη δυνατότητα για θαρραλέες αποφάσεις. Δραστηριότητες: Μουσική, Ζωγραφική, Θέατρο, Σινεμά

Το παιδί με Άρη στο Σκορπιό έχει ανάγκη από βαθιές σχέσεις εμπιστοσύνης καθώς έχει βαθύτατα αισθήματα και δύναμη που εφόσον αναπτυχθούν θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη. Όταν τα αισθήματα του και η ενεργητικότητα του μπλοκαριστούν, τότε εκφράζονται με ζήλια και εκδικητικότητα και ο θυμός του μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος. Διδάξτε του δραστηριότητες που θα αξιοποιηθεί η εξυπνάδα και η επιμονή του με εποικοδομητικό τρόπο. Δραστηριότητες: Σκάκι, Επιτραπέζια παιχνίδια, Εξωσχολικά βιβλία, Επίσκεψη σε Μουσείο.

Το παιδί με Άρη στον Τοξότη εκδηλώνει με μεγάλο ενθουσιασμό τα ενδιαφέροντα του και θέλει να το αφήνεται ελεύθερο να δοκιμάζει πράγματα. Ο έντονος ενθουσιασμός και πρακτική δράση μερικές φορές το ωθούν να υλοποιεί ακραίες ιδέες που δεν χωρούν στην κοινή αντίληψη. Διδάξτε του πως δεν είναι όλα πλάκα αλλά να βλέπει και τη σοβαρότητα μιας δραστηριότητας του και έτσι θα αποφεύγει να φτάνει στα άκρα. Δραστηριότητες: Κολύμπι, ξένες γλώσσες, κατασκήνωση, αθλητικές δραστηριότητες

Το παιδί με Άρη στον Αιγόκερω διαθέτει έντονη δραστηριότητα και έχει ανάγκη να κατευθύνεται προς την πραγματοποίηση στόχων. Θα νιώθει καλύτερα αν του μιλάτε και το αντιμετωπίζεται σαν ενήλικα. Είναι βασικό να το διευκολύνεται να τα καταφέρει σε ότι στόχο θέσει για να αισθανθεί δύναμη. Όταν θυμώνει γίνεται ψυχρό και απόμακρο. Διδάξτε του με τη στάση σας πως οι άνθρωποι κάνουν λάθη.. συγχωρείστε το και μην του ενισχύσετε την έμφυτη τάση του να βλέπει τόσο αυστηρά τους άλλους. Δραστηριότητες: Σταυρόλεξα, Ξιφασκία, Τοξοβολία, Πολεμικές Τέχνες

Το παιδί με τον Άρη στον Υδροχόο θέλει να έχει ελευθερία κινήσεων και πνευματικά να δραστηριοποιείται με κάθε εξελιγμένο τεχνολογικό μέσο και με παιχνίδια επιστημονικής φαντασίας. Λειτουργεί συχνά με περίεργο τρόπο, είτε κάπως ιδιόρρυθμα και πιθανές αστάθμητες ενέργειές του, εκδηλώνουν ανισορροπία που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με τους φίλους του. Αντιδρά με άμεσο τρόπο και όταν θυμώνει, η συμπεριφορά του γίνεται πολύ παγερή και απόμακρη. Διδάξτε του να λειτουργεί στο θυμό του όχι μόνο με την ψυχρή λογική και αόριστα αλλά να στρέφει το θυμό του άμεσα σε ότι το έχει ενοχλήσει και όχι γενικά και αόριστα. Δραστηριότητες: Αθλητισμός , κολύμβηση, Τεχνολογία

Το παιδί με τον Άρη στους Ιχθύες αισθάνεται έντονη ψυχική ανάγκη να ξοδεύει την ενέργεια του για τους άλλους ακόμα και με αυταπάρνηση. Ο θυμός του δημιουργεί συναισθήματα σύγχυσης και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει για αυτό και συχνά υποχωρεί και απομονώνεται και θα αντιδράσει αργότερα και όχι άμεσα. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η πρακτική ικανότητα, αν υπάρχει σε κάποιο τομέα του ωροσκοπίου. Διδάξτε του να μην εσωτερικεύει το θυμό του και να δημιουργεί κακό στον εαυτό του αλλά να κρατάει απόσταση από ότι μπορεί να το ενοχλεί και να μην σπαταλιέται μέσα στην σύγχυση του θυμού. Δραστηριότητες: Θεατρικό Παιχνίδι, Παραμύθια, Ζωγραφική, Κολυμπητήριο.

🩸Περίοδος του Άρη 22-28 ετών..

Σε αυτή την περίοδος της ζωής ξεκινούν οι προσπάθειες για τον αγώνα της επιβίωσης και της προσπάθειας να καθιερωθούμε στο επαγγελματικά. Η σωματική ενέργεια βρίσκεται στην κορύφωσή της, έτσι με την κατάλληλη διαχείριση και κατεύθυνση της, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα βήματα για την υλοποίηση και κατάκτηση των στόχων μας.

Σε αυτή την περίοδο έχουμε την καλύτερη δυνατότητα να επιτύχουμε ένα βασικό πρότυπο ζωής, το οποίο θα μπορέσουμε να εξελίξουμε αργότερα και να καθιερώσουμε τον εαυτό μας σε ένα συγκεκριμένο κοινωνικό περιβάλλον.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε