Σκορπιός 23/10 - 22/11

2019-09-25

Το ζώδιο του Σκορπιού είναι το όγδοο κατά σειρά  ζώδιο, το  δεύτερο του τριγώνου νερού και το τρίτο του παρορμητικού σταυρού, είναι το στάδιο όπου ο άνθρωπος συναντά πρώτη φορά τον άλλο και συνδέεται σε βαθύ συναισθηματικό επίπεδο μαζί του. Εδώ το Εγώ (κριός) και το Εσύ(Ζυγός)  συγχωνεύονται και βιώνεται για πρώτη φορά ο θάνατος του εγώ και η μεταμόρφωση. Το σύμβολο του είναι ένας σκορπιός και το δηλητηριώδη κεντρί του υποδηλώνει τη σκληρότητα του. Η υδάτινη και σταθερή ποιότητα του δείχνει ένα άτομο έντονα εσωστρεφές , με βαθύ και αθέατο συναισθηματισμό. 

Κυβερνήτης: 'Αρης, Πλούτωνας - Οίκος: 8ος 

Ιδιότητες: Σταθερό Νερό 
Νοοτροπία: Επιθυμώ
Λέξη Κλειδί: Επινοητικότητα
Αρετή: Έντονη αφοσίωση 
Ελάττωμα: Εκδικητικότητα
Μέρος Σώματος: Μύτη, ουροδόχο κύστη, γεννητικά όργανα

Ο Σκορπιός είναι ένα τρομερά ισχυρό ζώδιο και την ικανότητα του στο καλό και στο κακό δεν την έχει κανένα άλλο ζώδιο. Διαθέτει ισχυρή θέληση και έντονες συναισθηματικές παρορμήσεις , οι οποίες μπορεί να τον οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες συμπεριφορές όπως ζήλια, μίσος έντονη κτητικότητα και χειραγώγηση, αν το άτομο δεν διατηρήσει την ακεραιότητα του. Εκ φύσεως είναι επιφυλακτικός και λιγομίλητος αλλά πολύ παρατηρητικός και διεισδυτικός με το βλέμμα του. Είναι ένα ζώδιο των άκρων όπου αναγνωρίζει μόνο το άσπρο-μαύρο ενώ κάτι ενδιάμεσο όπως το γκρι δεν υπάρχει στο μυαλό του.

Προηγούμενο Ζυγός                                                                                  Επόμενο Τοξότης

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε