Το Παιδί στο ζώδιο του Τοξότη-♐

2020-12-08
  • Γενέθλια: 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
  • Κυβερνήτης Πλανήτης: Δίας
  • Στοιχείο: Φωτιά 
  • Ποιότητα: Μεταβλητό ζώδιο
  •  Χρώμα: Μπλέ , Λευκό
Ο Μικρός Τοξότης είναι ένα παιδί γεμάτο ενθουσιασμό ,πολύ φιλικό , πρόσχαρο, ευχάριστο αλλά και άτακτο. Από πολύ μικρό είναι άνετο και ευχάριστο στις παρέες του και λατρεύει να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον χαρωπό και ευχάριστο, που θα μπορεί να παίζει και να γελά κάνοντας συνήθως τον κλόουν. Ο νους του είναι στις σκανδαλιές και η περιέργειά του το κάνει υπερκινητικό αφού λαχταρά να εξερευνήσει οτιδήποτε κινείται ή είναι σταθερό γύρω του. Είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και η τάση του για περιπέτεια το κάνει τολμηρό και ριψοκίνδυνο, με αποτέλεσμα να δοκιμάζει συνεχώς τα όρια του και κατά συνέπεια και των γονιών του. Είναι πολύ σημαντικό να έχει το δικό του άπλετο χώρο για να μπορεί να έχει ελευθερία κινήσεων στα παιχνίδια, τα βιβλία και τα αντικείμενα του. Αρκετά έξυπνο και εύστροφο μυαλό , ενδιαφέρεται για το διάβασμα και τη γνώση αρκεί να τον ενθουσιάζει το θέμα και να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του. Είναι χαρακτηριστική η αισιοδοξία που διαθέτει και για αυτό καταφέρνει να ξεπερνά γρήγορα οτιδήποτε μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση . Αγαπά τη φύση και τις βόλτες, τις εξορμήσεις στην εξοχή, την ορειβασία και εκδηλώνει ζήλο για τα αθλήματα όπως τοξοβολία, ιππασία. Από μικρός θεωρεί τη ζωή ένα περιπετειώδης ταξίδι και μεγαλώνοντας ταξιδεύει συχνά και συλλέγει εμπειρίες . Στο σχολείο γενικά δεν αντιμετωπίζει μαθησιακά προβλήματα και έχει καλές σχολικές επιδόσεις ιδιαίτερα σε θεωρητικά μαθήματα. Είναι λίγο τεμπελάκος και ανέμελος και θα πρέπει να τον βοηθήσουν οι γονείς να ολοκληρώνει ότι αρχίζει και να αναλαμβάνει την ευθύνη του. Χαρακτηριστική είναι η ανυπομονησία τους,  η ειλικρίνεια και η τόλμη τους.

1ο Δεκαήμερο Τοξότη: 23 Νοεμβρίου ως 2 Δεκεμβρίου.

Κυβερνήτης Ζωδίου και Δεκανού : Δίας-Δίας

Ο Τοξότης του 1ου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του Δία πιο έντονα και η ιδιοσυγκρασία του χαρακτηρίζεται από άφθονη αισιοδοξία. Έχει ανάγκη την απόλυτη ελευθερία ενώ τα ταξίδια και οι εμπειρίες του είναι πλουσιότερες και συνεχόμενες από τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Ευθύς χαρακτήρας ζητάει άμεσα αυτό που θέλει και θα το απαιτήσει με κάθε τρόπο όταν δεν έχει θετική ανταπόκριση. Το κύριο ελάττωμα του είναι η υπερβολή και η ασίγαστη περιέργεια που μπορεί να το οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες.

2ο Δεκαήμερο Τοξότη: 3 Δεκεμβρίου ως 12 Δεκεμβρίου.

Κυβερνήτης Ζωδίου - Δεκανού : Δίας και Άρης

Ο Τοξότης του 2ου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του Άρη και είναι περισσότερο παρορμητικό με δυναμικό χαρακτήρα και ακούραστη διάθεση. Γίνεται σαρωτικό στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει , είναι περισσότερο μαχητικό και παίρνει μεγαλύτερα ρίσκα .Αυτό το παιδί χρειάζεται περισσότερη εκπαίδευση στο πώς να διαχειρίζεται την ελευθερία του καθώς υπάρχει ένα ζήτημα με την πειθαρχία. Θέλει να κερδίζει κάθε στιγμή σε όλα τα επίπεδα και κάθε εμπόδιο το πεισμώνει και γίνεται πιο εφευρετικό για να φτάσει στο στόχο που το ενδιαφέρει.

3ο Δεκαήμερο Τοξότη: 13 Δεκεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου.

Κυβερνήτης Ζωδίου - Δεκανού : Δίας και Ήλιος

Ο Τοξότης του 3ου δεκαημέρου δέχεται την επιρροή του Ήλιου και είναι πιο φωτεινός χαρακτήρας, με μεγαλύτερη ανάγκη αυτοέκφρασης . Διαθέτει συνήθως υπερβολική αυτοπεποίθηση, έντονη διάθεση καλοπέρασης και  είναι ιδιαίτερα γλυκό και πονόψυχο παιδί. Η αστείρευτη επιθυμία για τη νίκη και την επιτυχία το οδηγεί σε περιπετειώδης αναζητήσεις. Αναζητά τρόπους να προβάλλει τη δημιουργική του δράση μέσα από την περιπέτεια και την αναζήτηση. Είναι πιο κοινωνικό και δημοφιλής στις παρέες του και εκφράζεται πιο πεισματικά όταν πληγωθεί η υπερηφάνεια του.

Επαγγελματική κλίση όταν μεγαλώσει:

Εξερευνητής, Εκπαιδευτής, Πιλότος, Αεροσυνοδός, Κτηνίατρος, Εκδότης, Δικαστικός, Αστυνομικός, Γυμναστής, Γιατρός, Καθηγητής, Δάσκαλος, Ξεναγός, Πράκτορας, Θεολόγος, Ιερέας.

Επιστροφή στην Αρχική                                                                             

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε