Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη και της Αφροδίτης στο Σκορπιό

2020-11-27

Νέα Ξεκινήματα - Σφοδρό Πάθος και 'Έντονες Συγκινήσεις.

Ο Ήλιος ξεκινά την διέλευση του στο ζώδιο του Τοξότη, το Σάββατο 21.11.2020, η οποία θα διαρκέσει έως 22.12.2020.

Ο Ήλιος εκφράζει τη ζωτικότητα μας , συμβολίζει την ταυτότητα και την συνειδητή αίσθηση της ατομικότητας μας. Συμβολίζει το Εγώ και τη θέληση που έχουμε για ζωή, είναι η προσωπική μας δύναμη. Αντιπροσωπεύει τη δημιουργικότητας μας και φωτίζει τα σημεία που θέλουμε να λάμψει ο εαυτός μας.

Με το πέρασμα του από το Σκορπιό οι συγκρούσεις και η ψυχολογική αναστάτωση μας κούρασε και τώρα επικεντρώνεται η προσοχή μας σε καινούριους στόχους. Ο Ήλιος βρίσκεται σε ζώδιο της τριπλότητας του και υπόσχεται ένα αέρα ανανέωσης. Είναι μια καλή περίοδος να κατευθύνουμε τη ζωή μας σε μια καλύτερη ποιότητα σκέψης μέσα από διανοητικές και πνευματικές αναζητήσεις . Η Θέληση τονίζεται και η επιθυμία για επέκταση μας οδηγεί στην αναζήτηση της ουσίας σε όλα τα επίπεδα, ενώ υπάρχει αυξημένη συναίσθηση στις συνθήκες που μας περιβάλλουν κοινωνικά. Αναζητούμε με κάθε τρόπο όσο το δυνατόν περισσότερη ελευθερία κινήσεων. Η ανάγκη να βγούμε έξω από τα στενά όρια και να επεκταθούμε αυξάνεται

Κατά τη διέλευση του στον Τοξότη, ο Ήλιος θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Η φαντασία καλπάζει και υπάρχουν κίνητρα για καλλιτεχνικές και πνευματικές δραστηριότητες . Οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί πρακτική εφαρμογή καλούμαστε να την διαχειριστούμε με προσοχή για να μην αποδειχθεί φούσκα. Επηρεάζονται κυρίως τα μεταβλητά ζώδια ( Διδύμοι -Τοξότες-Παρθένος-Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Στις 11 Δεκεμβρίου θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό και αυτό συνεπάγεται πως θα μας κινητοποιήσει δυναμικά προς μια θετική κατεύθυνση . Η ενέργεια αυτή μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε, να κάνουμε σημαντικά βήματα για να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας. Η θέληση και η ζωτικότητα μας είναι αξιοθαύμαστη και μας επιτρέπει να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να διεκπεραιώσαμε εκκρεμότητες και να διεκδικήσουμε μαχητικά τα θέλω μας. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς(Κριοί-Λέοντες-Τοξότες) που έχουν γενέθλια στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού 21.11.2020 ως 15.12.20 τονίζει τα πάθη και τις επιθυμίες και φέρνει αιφνίδιες εξελίξεις σε αισθηματικές /οικονομικές υποθέσεις.

Η Αφροδίτη κυβερνάει τον έρωτα, εκφράζει τις επιθυμίες μας , τον τρόπο που εκφράζονται οι ανάγκες μας για οικειότητα, αγάπη, ευχαρίστηση και βεβαίως.. χρήμα. Αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό δείκτη για τις συναισθηματικές μας σχέσεις.

Κατά το πέρασμά της από το ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο βαθιά συναισθηματικό που ζει έντονα το καθετί στα άκρα , θεωρείται δεδομένο ότι θα εκδηλωθούν μοιραία πάθη και αδιέξοδα. Η ανάγκη για δυνατές συγκινήσεις στις σχέσεις αυξάνει την επιθυμία αναζήτησης για παθιασμένες εμπειρίες, αφήνοντας όμως μια αίσθηση ανικανοποίητου.

Στις 27 Νοεμβρίου 2020 η Αφροδίτη θα κοντραριστεί με τον Ουρανό και θα φέρει ανατροπές και ξαφνικές εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Νέες γνωριμίες έρχονται κάτω από περίεργες συνθήκες και απροσδόκητα γεγονότα δοκιμάζουν δυσλειτουργικές επαγγελματικές /προσωπικές σχέσεις. Οι ανασφάλειες προκαλούν σπασμωδικές κινήσεις και δημιουργούν ηλεκτρισμένο κλίμα και τεταμένες σχέσεις. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι στα τέλη του 1ου δεκαημέρου Ταύροι-Σκορπιοί αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Το τρίγωνο της Αφροδίτη με Ποσειδώνα στις 6 Δεκεμβρίου δημιουργεί σχέσεις στοργής και εκδηλώνονται συναισθήματα αγάπης και συγνώμης . Η κατανόηση πηγάζει μέσα από τη συναισθηματική σύνδεση και απογειώνονται ρομαντικές σχέσεις. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Νερού( Καρκίνοι - Σκορπιοί-Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 18η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Μέσα στο περιβάλλον του Πλούτωνα στις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον οικοδεσπότη σε μια αρμονική γωνία εξαγώνου και αυτό συμβάλλει στο να επικρατήσει ο έρωτας και το πάθος στις σχέσεις. Ευκαιρίες για συναισθηματική /οικονομική σταθεροποίηση και προοπτική εξέλιξης προσφέρουν τα εξάγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 14 Δεκεμβρίου με το Δία και στις 15 Δεκεμβρίου με τον Κρόνο. Ευκαιρία για να διορθώσουμε λάθη και παρεξηγήσεις. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού(Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί-Αιγόκεροι) που έχουν γενέθλια στα τέλη του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 23η έως 29η μοίρα των ζωδίων.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε