Το ζώδιο στο Μεσουράνημα

2019-10-04

Το Μεσουράνημα (MC) είναι το υψηλότερο σημείο του Χάρτη , το υψηλότερο σκαλοπάτι που φιλοδοξούμε να ανεβούμε κοινωνικά. Δηλώνει το Επάγγελμα σαν σταδιοδρομία,  την  Εξουσία, την Υπόληψη μας , τον ένα γονέα, το  Εγώ μας.


Μεσουράνημα στον Κριό

Με τον Κριό στην ακμή της καριέρας το άτομο επιδιώκει με ενθουσιασμό και ισχυρή θέληση τους επιθυμητούς στόχους. Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινά πολλά πράγματα και διάφορα επαγγελματικά πλάνα χωρίς να καταφέρνει να τα ολοκληρώσει. Εδώ η τάση του Κριού να γίνεται κυριαρχικός και ισχυρογνώμων βρίσκεται στο σημείο δημόσιας εικόνας του και απλώνεται με μεγαλύτερη ευκολία , προκαλώντας ανταγωνισμό και εντάσεις και θέλει προσοχή.  Μπορούν να κάνουν καριέρα στην πολιτική, τις κατασκευές, την αναψυχή (όπως τουρισμός και διασκέδαση), την εκπαίδευση ως γυμναστές, ερευνητές, την αρχιτεκτονική. Ακόμα είναι άτομα κατάλληλα για επιχειρήσεις, στελέχη διοίκησης, ως στρατιωτικοί, αστυνομικοί, γιατροί ή φαρμακοποιοί.


Μεσουράνημα στον Ταύρο

Με τον Ταύρο στο μεσουράνημα διακρίνουμε  την έντονη ανάγκη των ατόμων για να κερδίσουν υψηλή κοινωνική θέση , χρήματα, έχει μεγάλη σημασία η εικόνα και πως αυτή προβάλλεται.Υπάρχει ισχυρή φιλοδοξία η οποία δεν είναι τόσο ορατή, είναι εργατικοί,  έχουν μεθοδικότητα ,  διαθέτουν πείσμα, και ρεαλισμό για την επίτευξη των στόχων τους.   Αγαπούν την πολυτέλεια και την άνετη κοινωνική ζωή. Έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και επιλέγουν καριέρα που αναδεικνύει τις κλίσεις τους, ή ασχολούνται με θέματα ομορφιάς. Μπορούν να κάνουν καριέρα σε τομείς όπως τα οικονομικά, η λογιστική, σε τράπεζες, ως καθηγητές πανεπιστημίου, δικηγόροι, νομοθέτες, ερευνητές, μηχανικοί. Ακόμα τους ταιριάζουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κοινό όπως, η εσωτερική διακόσμηση, το μάρκετινγκ, οι δημόσιες σχέσεις, η γραφή, η μουσική και το τραγούδι

Μεσουράνημα στον Δίδυμο

Ο Δίδυμος στην ακμή του δέκατου οίκου δείχνει εναλλαγές καριέρας , δείχνει μεγάλη ικανότητα να κερδίζει το κοινό που τους ακούει σαν ομιλητές. Δείχνει ότι  υπάρχει η δυνατότητα στα άτομα να αποκτήσουν φήμη μέσα από το λόγο και ότι η δημιουργική έκφραση μπορεί να γίνει μοχλός για επαγγελματική άνοδο και αναγνώριση.  Κερδίζουν μεγάλη εκτίμηση με τη  ρητορική τους ικανότητα, επηρεάζοντας  και το επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και το ευρύτερο κοινό. Δραστηριοποιούνται για καριέρα σε ένα χώρο που να τους κρατά σε εγρήγορση, όπως  είναι ο χώρος των επιστημών, των τεχνών και της λογοτεχνίας. Ακόμα τους ταιριάζουν η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός, η εργασία ως εκφωνητές, ως δημοσιογράφοι και ως πωλητές .


Μεσουράνημα στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος στην ακμή του μεσουρανήματος  δείχνει ανάγκη για συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Δείχνει μεγάλη ευαισθησία και έντονα συναισθήματα, σχετικά με την καριέρα και ιδιαίτερα ευαίσθητα με την εικόνα και τη φήμη τους, τους  αρέσει η δημόσια αποδοχή και θέλουν πάντα το σεβασμό και την αποδοχή των άλλων. Μπορεί να κάνουν καριέρα ως δημόσιοι συνήγοροι, ως οικογενειακοί σύμβουλοι, να ασχοληθούν με οτι σχετίζεται με την ψυχολογία, την κρατική ασφάλεια.

Μεσουράνημα στο Λέων

Ο Λέων στην ακμή του δέκατου οίκου δηλώνει επαγγελματικές φιλοδοξίες.  Η εικόνα για τον εαυτό τους και η κοινωνική αποδοχή είναι πολύ σημαντικά πράγματα και καθορίζουν την ύπαρξη τους . Είναι σίγουρο ότι θα επιδιώξουν και θα έχουν θέσεις εξουσίας μέσα από την οποία θα χαίρουν το θαυμασμό των άλλων για τα επιτεύγματα τους. Μπορεί να κάνουν καριέρα που να σχετίζεται με την πολιτική μιας και το κήρυγμα , σε κυβερνητικές θέσεις , ως στελέχη, διευθυντές, επιχειρηματίες, ως εκδότες . Μπορούν ακόμα να ασχοληθούν με νομικές υπηρεσίες, με την τέχνη, το σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, την τεχνολογία, την ψυχαγωγία ως ηθοποιοί, τα ακίνητα και την εκπαίδευση.

Μεσουράνημα στη Παρθένο

Η Παρθένος στην ακμή του δέκατου οίκου δείχνει ότι επαγγελματική καριέρα θα γίνει μέσα από την υπηρεσία, ίσως υπηρεσία σε  θέματα υγείας και προσφοράς σε συνανθρώπους σε τομείς της έρευνας, σε χώρους εκπαίδευσης, σε κοινωνικές εργασίες, σε εργασία παρασκευής τροφίμων,

Μεσουράνημα στο Ζυγό

Ο Ζυγός στην ακμή του δέκατου οίκου δείχνει την ικανότητα των ατόμων για συνεργασίες. Τα άτομα είναι πολύ ικανά σε εργασίες όπου χρειάζονται διπλωματικές ικανότητες,  έχουν ικανότητα στην ομιλία και στη συναναστροφή με τους άλλους. Μπορεί να κάνουν καριέρα ως διαμεσολαβητές,  διαχειριστές, στη διαφήμιση, την νομική, τις δημόσιες σχέσεις, σε λογιστικά ή σε επενδύσεις, σε αρχιτεκτονική, διακόσμηση, με προώθηση καλλυντικών ή την γυναικεία ομορφιά, τα αρώματα .

Μεσουράνημα στο Σκορπιό

Ο Σκορπιός στην ακμή του δέκατου οίκου δείχνει μια μεγάλη δυναμική, θέληση και αποφασιστικότητα να προβάλλουν τα άτομα τον εαυτό τους και να καθορίσουν τη θέση τους στον κόσμο. Μπορεί να κάνουν καριέρα ως επιστήμονες, ερευνητές, πολιτικοί, σε νομικές υπηρεσίες, ως μηχανικοί, φυσικοί, στην εκπαίδευση, την κατασκευή μηχανών και ως τεχνίτες, στη βιομηχανική κατασκοπεία ή ως πράκτορες, σε αστυνομική έρευνα, ως γραφολόγοι. 

Μεσουράνημα στο Τοξότη

Ο Τοξότης στην ακμή του δέκατου οίκου δείχνει ότι τα άτομα έχουν τις ικανότητες που χρειάζονται για να αποκτήσουν και να λειτουργήσουν σε μια ηγετική θέση, με  λογική, ανοιχτούς ορίζοντες και εμπνευσμένη δημιουργία. Μπορεί να κάνουν καριέρα ως ταξιδιωτικοί πράκτορες, σε ξενοδοχεία, σε χώρους ψυχαγωγίας, σε δημόσιες σχέσεις, στην κοινωνική διοίκηση, ως συγγραφείς, θεολόγοι, ως χημικοί και φαρμακοποιοί, στην πληροφορική και στη φιλοσοφική έρευνα.

Μεσουράνημα στον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως στην ακμή του δέκατου οίκου δίνει μια συνέπεια και κύρος. Τα άτομα δίνουν μεγάλη σημασία σε όλα τα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά τους και που επηρεάζουν την φήμη τους. Μπορεί να κάνουν καριέρα ως πολιτικοί, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, στη βιομηχανία, τη βιολογία, τη νομική, ως ιστορικοί, αρχαιολόγοι. Μπορεί, ακόμη, να απασχοληθούν σε τομείς της παραγωγής και της βιομηχανίας, στον τομέα του σχεδιασμού και της διαφήμισης, ως μαθηματικοί, ως γιατροί και λογιστές.

Μεσουράνημα στον Υδροχόο

Ο Υδροχόος στην ακμή του δέκατου οίκου δίνει έμπνευση και πρωτοτυπία ιδεών, απόψεων και απόλυτη ελευθερία στην επαγγελματική ζωή και την εργασία.  Μπορεί να κάνουν καριέρα στην τεχνολογία των υπολογιστών, τις τηλεπικοινωνίες, το ιντερνέτ, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία, την ηλεκτρονική μουσική, την αεροπορία, την επιστημονική ερεύνα στους τομείς των νέων τεχνολογιών και της αεροναυπηγικής.

Μεσουράνημα στους Ιχθύες

Ο Ιχθύς στην ακμή του δέκατου οίκου δείχνει μια δυσκολία που έχουν τα άτομα στο να αποφασίσουν για το είδος της καριέρα και της επιδίωξης τους ,διαθέτουν πολυποίκιλα ταλέντα και ικανότητες. Ειδικεύονται σε χώρους υγείας ή εναλλακτικής ιατρικής. Θα τους βρούμε σε καλλιτεχνικά στέκια , μπορεί να κάνουν καριέρα σε επαγγέλματα που έχουν σχέση με το εμπόριο και τη ναυτιλία, την υγειονομική περίθαλψη, την κοινωνική εργασία ή την φιλανθρωπία, όπως πχ την προσωπική φροντίδα. Επίσης μπορεί να απασχοληθούν σε μια τέχνη όπως : το θέατρο, τη λογοτεχνία, τη ζωγραφική, τη μουσική.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε