Το ζώδιο του Ωροσκόπου

2019-09-25

Ο Ωροσκόπος (Ac)είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία για την ανάλυση του χαρακτήρα μας. Είναι το σημείο όπου πήραμε την πρώτη μας ανάσα τη στιγμή της γέννησης μας. Δηλώνεται με το ζώδιο το οποίο βρίσκεται στην ανατολή τη χρονική στιγμή της γέννησης μας,  στο γεωγραφικό μήκος και πλάτος του τόπου της γέννησης. Με βάση την ώρα της γέννησης , μπορούμε να μάθουμε επιπλέον σημαντικά πράγματα για τον εαυτό μας. Ο Ωροσκόπος είναι ο συνδετικός κρίκος και το σημείο ισορροπίας ανάμεσα στον «εσωτερικό» μας εαυτό με τον έξω κόσμο. 

Ωροσκόπος στον Κριό:

 Το άτομο με ωροσκόπο στον Κριό  έχει έντονο το αίσθημα του ανταγωνισμού ο ίδιος. Σαν χαρακτήρας έχει επιθετική συμπεριφορά και είναι ευέξαπτος . Βαριέται εύκολα και αναζητά συνεχώς νέα ενδιαφέροντα που θα τον εξιτάρουν να κάνει νέα ξεκινήματα. Ακόμη και όταν πετύχει τους στόχους του νιώθει ανικανοποίητο και είναι ένας παράγοντας που τον ωθεί διαρκώς να ξεκινά νέες δραστηριότητες.

Ωροσκόπος στον Ταύρο:

Το άτομο με ωροσκόπο στον Ταύρο αντιπροσωπεύει ένα άτομο που διαθέτει εσωτερική ηρεμία. Συχνά μπορεί να εκφράσει κτητικότητα και να καταλήξει να ενδιαφέρεται σε σημαντικό βαθμό για υλικά αποκτήματα. Αναζητά την ευχαρίστηση στο καλό φαγητό και στις  αισθητικές απολαύσεις, διαθέτει σταθερότητα πείσμα και επιμονή σαν χαρακτήρας και μπορεί να διεκπεραιώσει ότι αναλάβει χωρίς να το αφήσει στη μέση.

Ωροσκόπος στον Δίδυμο:

Το άτομο με ωροσκόπο στους Διδύμους διακρίνεται για την ικανότητα του να μαθαίνει και να μπορεί να χειρίζεται πολλές πληροφορίες με ιδιαίτερη πνευματική ευστροφία. Αντιπροσωπεύει ένα άτομο με και πολλές έμφυτες ικανότητες να διδάσκει και να διδάσκεται , ένα λάτρη της μάθησης και της επικοινωνίας. 

Ωροσκόπος στον Καρκίνο:

Το άτομο με ωροσκόπο στον Καρκίνο έχει ιδιαίτερη ανάγκη να νιώθει την ασφάλεια ζεστασιά και σιγουριά . Επιθυμεί να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που του εξασφαλίζει η εκπλήρωση όλων των βασικών αναγκών. Θέλει να νιώθει το οικογενειακό του περιβάλλον υποστηρικτικό και έχει ιδιαίτερη τάση να αποφεύγει τις αλλαγές προτιμώντας να μένει προσκολλημένο στην ασφάλεια του. Συχνά παρουσιάζει αρκετά ευμετάβλητη συμπεριφορά λόγω της συναισθηματικής του διάθεσης.

Ωροσκόπος στον Λέων:

Το άτομο με ωροσκόπο στον Λέοντα χαρακτηρίζεται από την έντονη υπερηφάνεια , την αισιοδοξία του, την πληθωρικότητα του, την γενναιοδωρία του, την λάμψη του. Διακρίνεται για  την δύναμη της θέλησης του, να καταφέρνει να επιτύχει αυτά που επιθυμεί και καταφέρνει να κερδίζει το θαυμασμό  των άλλων εύκολα . Το Εγώ του είναι ισχυρό , ωστόσο αρκετές φορές μπορεί να εκδηλώσει ένα υπεροπτικό και αλαζονικό προφίλ.

Ωροσκόπος στην Παρθένο:

Το άτομο με ωροσκόπο στην Παρθένο  διαθέτει ένα έμφυτο αίσθημα σεμνότητας , καθαρότητας, εξωτερικής και εσωτερικής. Άτομο ευγενικό και καλλιεργημένο αλλά με ένα ιδιαίτερο τρόπο κριτικής προς τους άλλους, τον οποίο προσπαθεί να επιβάλλει προκειμένου να επιτύχει την τάξη. Διακρίνεται για την εν τω βάθη ανάλυση των καταστάσεων και την προσωπική του  αυτοανάλυση αναζητώντας την τελειότητα.

Ωροσκόπος στον Ζυγό:

Το άτομο με ωροσκόπο στην Ζυγό διακρίνεται για την διπλωματία του, την φιλική του διάθεση και το ευγενικό προφίλ που διαθέτει. Δημιουργεί εύκολα σχέσεις και συνεργασίες, αναζητά συνεχώς να συνάπτει σχέσεις γιατί απεχθάνεται τη μοναξιά. Επηρεάζεται από τη γνώμη και τις αντιδράσεις των άλλων και πολλές φορές δεν προβάλλει τις εσωτερικές του επιθυμίες, αλλά ασχολείται με τις ανάγκες των άλλων.


Ωροσκόπος στον Σκορπιό:

Το άτομο με ωροσκόπο στην Σκορπιό ενδιαφέρεται για τη μεταφυσική, την ανάλυση των συναισθημάτων σε βάθος , ενώ καταλαμβάνεται εύκολα από αρνητικά συναισθήματα που του προσδίδουν ένα παγερό και φθονερό ή ζηλότυπο χαρακτήρα. Διαθέτει τεράστια δύναμη και ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να προκαλεί την αυτοκαταστροφή του ιδιαίτερα στις σχέσεις του και να αισθάνεται την αναγέννηση μέσα από αυτό. 

Ωροσκόπος στον Τοξότης:

Το άτομο με ωροσκόπο στην Τοξότη διακρίνεται από μια έμφυτη δίψα για ζωή και μια αίσθηση υπερβολικής αισιοδοξίας. Η μεταβλητή και ενθουσιώδη φύση του αναζητά την περιπέτεια , τα ταξίδια και ότι περισσότερο μπορεί να ζήσει μέσα από αυτά. Αυθόρμητο άτομο επικοινωνεί με ενθουσιώδη τρόπο και έχει το χάρισμα να κάνει εύκολα γνωριμίες.

Ωροσκόπος στον Αιγόκερως:

Το άτομο με ωροσκόπο στον Αιγόκερω διακρίνεται για την αίσθηση καθήκοντος και σοβαρότητας του. Στηρίζεται σε παραδοσιακά μοτίβα και πρότυπα η εικόνα του και εκδηλώνει έντονη φιλοδοξία στην αναζήτηση τρόπων που θα ανελιχθεί και θα καταξιωθεί. Το άτομο ενδιαφέρεται έντονα για το χρήμα και το κύρος του με αποτέλεσμα να μην έρχεται σε επαφή με τα συναισθήματα του και έτσι να φαίνεται ψυχρό και απόμακρο.

Ωροσκόπος στον Υδροχόος:

Το άτομο με ωροσκόπο στον Υδροχόο διακρίνεται για τις επαναστατικές του απόψεις και η φυσιογνωμία του δείχνει κάτι εκκεντρικό και διαφορετικό. Αισθάνεται έντονα την ανάγκη να διατηρήσει την ανεξαρτησία του και τον φιλελεύθερο χαρακτήρα του  μέσα στο περιβάλλον του, ενώ διαθέτει ένα πρωτότυπο τρόπο να εμπνέει τους άλλους μέσα από νέες ιδέες και θεωρίες που συλλαμβάνει το εφευρετικό μυαλό του.

Ωροσκόπος στον Ιχθύες:

Το άτομο με ωροσκόπο στους Ιχθύες  διακρίνεται για τη συμπόνοια του και την συναισθηματική του ευαισθησία. Η εικόνα του χαρακτηριστική εκπέμπει μια ανάλαφρη αίσθηση,η διάθεση του ρομαντική και ονειροπόλα , διακρίνεται για τις καλλιτεχνικές του ικανότητες. Η γνώμη του μεταβάλλεται εύκολα και θέλει να εκφράζει τον εαυτό του μέσα από διαρκή πνευματική αναζήτηση η οποία τον βοηθά να εστιάζει στην αληθινή δύναμη της ψυχής που κρύβει μέσα του.https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε