Αφροδίτη

2019-09-26

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε απόσταση από τον Ήλιο το πολύ έως 46 μοίρες  και είναι  προσωπικός πλανήτης. Κυβερνά τα αισθηματικά , την κοινωνικότητα, αντιπροσωπεύει την αρμονία,την ομορφιά, τον εκλεπτυσμό, την τέχνη, την αγάπη. Δείχνει την αλληλεπίδραση μας με τους άλλους. Στο σύμβολο της Αφροδίτης υπάρχει μόνο ο κύκλος πάνω στο σταυρό,  δεν υπάρχει ψυχή μόνο πνεύμα και ύλη. 

Θετικά χαρακτηριστικά: η λεπτότητα, η έμπνευση, η χάρη, η γοητεία, η δημιουργικότητα, το καλό γούστο.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: ματαιοδοξία, τεμπελιά, ζήλια, κτητικότητα

  • Κυβέρνηση: Ταύρος-Ζυγός
  • Έξαρση: Ιχθύες
  • Φθορά: Σκορπιός,Κριός
  • Πτώση: Παρθένος
  • Αντιπροσωπεύει: Την αίσθηση της αξίας
  • Λέξη Κλειδί: Συμπάθεια 

Η δράση της Αφροδίτης είναι ήπια και αρμονική. Δηλώνει τις επιθυμίες , τις απολαύσεις, τη λαχτάρα, τη σύνδεση και ολοκλήρωση μέσω της ένωσης. Συμβολίζει το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον , το ταλέντο, τις χαρές των αισθήσεων, την ομορφιά . Αντιπροσωπεύει και αυτή όπως η Σελήνη τη θηλυκή αρχή , τη νέα γυναίκα, την ερωμένη. Στο ωροσκόπιο ενός άντρα μας δείχνει το είδος της γυναίκας που τον ελκύει ερωτικά. Το ζώδιο και ο οίκος που βρίσκεται στο χάρτη δείχνει τι απολαμβάνει το άτομο πραγματικά και που μπορούμε να κερδίσουμε ή να ξοδέψουμε χρήματα.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε