Ήλιος

2019-10-08

Ο Ήλιος είναι ο σημαντικότερος πλανήτης του γενέθλιου ωροσκοπίου. Εκπροσωπεί το Πνεύμα. Συμβολικά ο  κύκλος  είναι το πνεύμα και  η τελεία στη μέση του κύκλου είναι ο πρωταρχικός σπινθήρας μέσα μας, που εκφράζεται κυρίως ως Θέληση.  Αντιπροσωπεύει την αρσενική αρχή, τον πατέρα, το σύζυγο. Δηλώνει τη ζωτικότητα, την υγεία, την ιεραρχία, την αξιοπρέπεια την αίσθηση της ταυτότητας του ατόμου.  

Θετικά χαρακτηριστικά: γενναιοδωρία, η αφοσίωση, η δύναμη της θέλησης, η αξιοπρέπεια.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αλαζονεία,έπαρση, ξεροκεφαλιά 


  • Κυβέρνηση: Λέων
  • Έξαρση: Κριός
  • Φθορά: Υδροχόος
  • Πτώση: Ζυγός
  • Αντιπροσωπεύει: τη προσωπικότητα, το Εγώ
  • Λέξη Κλειδί: Εσωτερικός εαυτός

Το ζώδιο και ο οίκος στον οποίο βρίσκεται στο χάρτη δείχνουν που βρίσκεται η καρδιά του ωροσκοπίου , τον τομέα που έχει την ικανότητα να λάμψει το άτομο, το που διοχετεύει τη ζωτικότητα του. Ο Ήλιος δείχνει το στόχο της ζωής μας , το ποιοι είμαστε, το σκοπό της γέννησης μας. Όταν είναι ισχυρός έχει την δυνατότητα να ξεπεράσει και να διαχειριστεί αδυναμίες και αντιξοότητες που εντοπίζονται σε άλλους παράγοντες του χάρτη.  Ένας αδύνατος Ήλιος σημαίνει πως το άτομο θα δυσκολευτεί να πετύχει τους στόχους του και να διαχειριστεί τον εαυτό του. Δείχνει το χαρακτήρα και τη διαδικασία της εξέλιξης του ενώ ο συντονισμός του ατόμου με τον 'Ήλιο  του οδηγεί στην αυτοεκτίμηση και την ολοκλήρωση του.

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε