Κρόνος

2019-09-26

Το σύμβολο του Κρόνου ο σταυρός ψηλά και το ημικύκλιο κάτω . Η ύλη επικρατεί της ψυχής και υποκύπτει στις υλικές ανάγκες διαβίωσης και τις εμπειρίες. Οι Κρόνος είναι ο δάσκαλος , ο πλανήτης της τέλειας δικαιοσύνης, είναι ο πλανήτης του περιορισμού και της πειθαρχίας . Είναι ο δάσκαλος που μέσα από την επιρροή του μαθαίνουμε μέσα από  δυσκολίες και κόπο  το μάθημα της ζωής. Μας δίνει τα δώρα του εφόσον έχουμε σπείρει καλό σπόρο  και έχουμε δουλέψει σωστά και  έντιμα, τότε θα μας εξασφαλίσει την ανταμοιβή. 

Θετικά χαρακτηριστικά: η υπομονή, η αντοχή, η αυτοπειθαρχία, η σταθερότητα, την ώριμη ικανοποίηση, φροντίζει την τάξη και τα όρια.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: φοβίες, ο φόβος της αποτυχίας, μοναξιά, σκληρότητα, ψυχρότητα, μελαγχολία, συμπλέγματα κατωτερότητας,αυτοπεριορισμός, έλλειψη ανθρώπινης ζεστασιάς.

  • Κυβέρνηση: Αιγόκερω
  • Έξαρση: Ζυγός
  • Φθορά: Καρκίνος
  • Πτώση: Κριός
  • Αντιπροσωπεύει: Την ασφάλεια, τη σιγουριά
  • Λέξη Κλειδί: Ο δάσκαλος

Μετά τον Δία είναι ο δεύτερος σε μέγεθος πλανήτης και ανακαλύφθηκε το 1610 από τον Γαλιλαίο. Κινείται περίπου μία μοίρα το μήνα, ενώ αν είναι ανάδρομος γύρω στους 4,5 μήνες. Παραμένει περίπου 2,5 χρόνια σε κάθε ζώδιο και επανέρχεται στη γενέθλια θέση του περίπου στα 29 με 30 χρόνια του ατόμου και ξανά στα 58-60 χρόνια του. 

Αντιπροσωπεύει την πειθαρχία, την ευθύνη, την ικανότητα για καριέρα, τους περιορισμούς, τις καθυστερήσεις, τις δυσκολίες, τα εμπόδια. Η δράση του είναι αργή και έχει διάρκεια, ο ρόλος του είναι ρόλος αστυνόμου -επόπτη του ωροσκοπίου.  

https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε