Σελήνη

2019-10-08

Η Σελήνη είναι ο πιο κοντινός πλανήτης(δορυφόρος) στη γή και κατά συνέπεια επιδρά και επηρεάζει περισσότερο με την κίνηση της το χάρτη μας. Εκπροσωπεί την ψυχή και εμπλουτίζει την προσωπικότητα  του ατόμου. Αντιπροσωπεύει τις διαθέσεις, τα συναισθήματα, τις συνήθειες , τις καθημερινές δραστηριότητες μας, τα συγκινησιακά σκαμπανεβάσματα. Είναι δεύτερος ο προσωπικός πλανήτης μετά τον Ήλιο. Αντιπροσωπεύει τη θηλυκή αρχή, τη μητέρα , σύζυγο και γενικά τις γυναίκες.

Θετικά χαρακτηριστικά: Έμπνευση, μαγνητισμός, η ερωτική διάθεση και δημιουργικότητα., θετικές ψυχικές δυνάμεις

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Αρνητικές ψυχικές δυνάμεις,αυτοκαταστροφή, ονειροπόληση, κτητικότητα.

  • Κυβέρνηση: Καρκίνος
  • Έξαρση: Ταύρος
  • Φθορά: Αιγόκερως
  • Πτώση:Σκορπιό
  • Αντιπροσωπεύει: τη φροντίδα
  • Λέξη Κλειδί: Συγκινήσεις 

Το ζώδιο και οίκος της Σελήνης στο χάρτη δείχνουν σε ποιον τομέα της ζωής του το άτομο έχει διακυμάνσεις και θα νιώθει ισχυρή παρόρμηση να αποκτήσει σταθερότητα και ασφάλεια. Μας αποκαλύπτει τις βασικές μας ανάγκες στις σχέσεις και τις αυθόρμητες αντιδράσεις στην καθημερινή ζωή. Η Σελήνη στο χάρτη επηρεάζει τις ψυχικές διαθέσεις, τη μνήμη , τις υποσυνείδητες σκέψεις και μπορεί να απεικονίσει τις τρυφερές και ευάλωτες πλευρές μας. Συνθέτει τις συναισθηματικές ποιότητες του ατόμου και συνδέεται άμεσα με την ιδιοσυγκρασία που υποδηλώνουν τα 4 στοιχεία,φωτιά,αέρας,γη,νερό.  Κυβερνά τα υγρά , την ανάγκη για φροντίδα, τη στοργή, τα προσωπικά συμφέροντα,το λαό μιας χώρας.


https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε