Πλούτωνας

2019-09-26

Ο Πλούτωνας είναι πλανήτης νάνος, όπως χαρακτηρίστηκε τελευταία του Ηλιακού Συστήματος και παρά το μέγεθος του οι δυνάμεις που ασκεί είναι τρομακτικές σε ένταση, καταλυτικές και πάνω απ' όλα αδιαπραγμάτευτες. Είναι ο πιο μακρινός εξωκρόνιος πλανήτης και το μέγεθός του είναι μικρότερο κατά το μισό από την Γη.  Χρειάζεται 248 περίπου χρόνια για να κάνει μία πλήρη περιστροφή του ζωδιακού και παραμένει πολλά χρόνια σε κάθε ζώδιο . 

Θετικά χαρακτηριστικά: ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις, μεταμόρφωση , αναγέννηση.

Αρνητικά χαρακτηριστικά: Κριτικές τάσεις, Σκληρότητα, εξαναγκασμός, φόβος, εμμονή, ανασφάλεια.

  • Κυβέρνηση: Σκορπιό
  • Έξαρση: Λέων
  • Φθορά: Ταύρος
  • Πτώση: Υδροχόο
  • Αντιπροσωπεύει: Την αναμόρφωση, η ορμή για καταστροφή
  • Λέξη Κλειδί: Μεταμόρφωση

Στην Ελληνική μυθολογία ο Πλούτωνας, θεός του κάτω κόσμου , είναι ο πλανήτης της καταστροφής και της αναγέννησης, των εσωτερικών και αργών αλλαγών, της συσσωρευμένης δύναμης, της έντονης σεξουαλικότητας και γενικά των βαθύτερων ενστίκτων, του πυρήνα της ύπαρξης και του υποσυνειδήτου. Από όπου διέρχεται φέρνει εις βάθος μεταμόρφωση και εκ βάθρων μετασχηματισμό μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε .  Η ενέργεια του εκδηλώνεται με μοιραίο τρόπο και οι αλλαγές του είναι αργές επηρεάζοντας βαθιά την ψυχολογική μας κατάσταση προκειμένου να εξαφανίσει το παλιό σχήμα και να δημιουργήσει το νέο.


https://visitorshitcounter.com/
© 2019 AstroRan by  Rania Markelli
AstroRan-magazine
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε